Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από theo-drama »

Λοιπον παμε να ξαναθυμηθουμε

2017-2018 και 2018-2019 ειχε σε 93 αγωνες

69 ΝΙΚΕΣ (βαζω μεσα και τον αγωνα με την χαρτινη) + 1 αγωνα με τον κ@λ@γ@βρ@.

12 Ισοπαλιες.

12 Ηττες.

Συνεχιζεται με 2021-2022

71 νικες.

13 ισοπαλιες.

13 Ηττες.

Θελει αλλες 18 Νικες για να φτασει τον ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΣ ΣΑΝΟΝ,που εχει 79 Νικες 35 Ισοπαλιες 26 Ηττες και ηταν ο πιο πετυχημενος προπονητης της Ιστοριας μας σε τιτλους,σε 140 Αγωνες.

Και επισης πρωτος σε νικες ειναι ο Αγγελος Αναστασιαδης σε 213 Αγωνες με

120 Νικες.

43 Ισοπαλιες.

50 Ηττες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αναφέρεσαι μόνο στις νίκες όμως φίλε μου.

Ο αείμνηστος Λες Σάνον, ΔΕΝ κατέκτησε Πρωτάθλημα, πόσο δε μάλλον, Αήττητο και μάλιστα Νταμπλ.

Επιπλέον είχε περισσότερες ήττες και ισοπαλίες.

Ο Λουτσέσκου είναι ήδη ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ,

απλά απομένει αυτό που αναφέρεις, ώστε να γίνει και τυπικά,
ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην Ιστορία του ΠΑΟΚ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

bersekeros έγραψε:Αναφέρεσαι μόνο στις νίκες όμως φίλε μου.

Ο αείμνηστος Λες Σάνον, ΔΕΝ κατέκτησε Πρωτάθλημα, πόσο δε μάλλον, Αήττητο και μάλιστα Νταμπλ.

Ηδη εγραφα οταν ποσταρες

Δες το τωρα

ΥΓ.Ηταν ο καλυτερος μεχρι που ηρθε ο Λουτσε.Πηρε 2 ΚΥΠΕΛΛΑ.
Ηταν πιο δυσκολο τοτε(για πολλους και διαφορους λογους και επισης περισσοτερες δυνατες ομαδες,με τερμα χαλιες διαιτησιες κλπ)να παρεις Πρωταθλημα.
Παρα ταυτα,αν εμενε πιστευω οτι θα το επερνε,αλλα τον προλαβε ο αλλος μεγαλος ΓΚΙΟΥΛΑ ΛΟΡΑΝΤ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Οκ!

Πολύ ωραίο το post.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Razvan, you're on your own.

Έρχεται σεζόν που πρέπει να δουλέψει σε ένα τρελά άμπαλο κι άδομητο ρόστερ. Από που να αρχίσεις κι που να τελειώσεις.

Θα σε παραδεθχώ άπειρα αν μπορέσεις και σηκώσεις πρωτάθλημα φέτος.
Θα προτιμούσα βέβαια, και θα υπέγραφα για την επιτυχία της ομάδας μας, μια καλή πορεία στο conference, ας πούμε φάση των 8, και 2η θέση. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι ξεκάθαρα δευτέρου εξαμήνου, μπορούμε να τα πούμε κι αργότερα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μάλλον θαυματοποιό φέραμε και όχι προπονητή.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να στρώσεις την ομάδα, να την κάνεις οικογένεια, να φτιάξεις ομοιογένεια, μαζί με το σαφώς μεγαλύτερο ΣΤΑΦ σου και να είσαι πρώτος έως την παρέλαση.
Απο σένα περιμένω, να διώξεις την απάτη προπονητή του πο@στ@γ@βρο@ και να τους γεμίσεις εσωστρεφεια, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Τον μόνο που θέλω να πάρεις, είναι τον Μιτριτσα.
Με αυτόν θα τους ξεκ@λι@σουμε τέλη Οκτώβρη.

Και στην ΕΥΡΩΠΗ

Επίσης βασικότατος ΣΤΟΧΟΣ, πρέπει να είναι η 1η θέση του ομίλου και η Πρόκριση ως Πρώτοι στους 16 του ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ.

Άιντε μπακαλουμ.

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα δεν εκανε οτι μπορουσε και επρεπε για να αυξηση τις πιθανοτητες του προπονητη να πετυχει...
ειμαι βεβαιος οτι ο ρουμανος θα φτιαξει μια πολυ καλη ομαδα που θα εχει την σφραγιδα του και θα γουσταρουμε αλλα δυστηχως δεν νομιζω οτι αυτο θα ειναι αρκετο, η προοπτικη και το ταβανι της ποιοτητας του ροστερ που διαχειριζεται ειναι χαμηλο
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Τελικα η βομβα ηταν ο Λουτσεσκου φετος και οντως νομιζω περιμενουν να βγαλει λαγους απτο καπελο με το υπαρχων ελλειματικο ροστερ.

Εχει αναλαβει φετος να κανει τεχνικο διευθυντη,ψυχολογο,επικοινωνιολογο και προπονητη του ΠΑΟΚ. Καλη υπομονη του ευχομαι και μακαρι να κανει μαγικα φετος. Φαινεται πολυ προθυμος βεβαια να επωμιστει τα παντα πανω του,κατι που παραδεχομαι
Karabinas

Δημοσίευση από Karabinas »

εχει γινει αναβαθμιση στο ροστερ, με εξερεση το τραγικο δεξι μπακ που μπαζουμε απο εκει στις αλλες θεσεις ειμαστε δραματικα βελτιωμενοι... κουρτιτς ολιβειρα μιτριτσα σιντελι και τσουμπα ειναι απο το πανω ραφι+ και αμα μας βγει και ο σιτζι θα ειναι σαν μεταγραφη,εχουμε 6 παιχτες τοπ δεν ειναι λιγο, αμα δεν κανανε και το εγκλημα με τον τειλορ και φερναμε μια παιχτουρα και εκει θα ειμασταν σε αλλο επιπεδο...γενικα εγω ειμαι ικανοποιημενος με τις μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Ο Ραζβάν είναι προπονητής με προσωπικότητα και πλάνο. Επίσης είναι πραγματιστής. Γι'αυτό και ευχαρίστησε τον Ιβάν στο Skype για τους 3 -ως τότε- νέους παίκτες. Πιστεύει στο ρόστερ του και τη δουλειά του και πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Η ομάδα ΕΧΕΙ υλικό. Η εμμονή μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) με τις μεταγραφές είναι γνωστή και αναμενόμενη, αλλά υπερβολική.
Καλώς ανέλαβε το ρόλο και του Τ.Δ. για αυτή τη μεταγραφική σεζόν ο Ραζβάν, αλλά δεν μπορεί αυτό να συνεχιστεί. Θα πρέπει να ζητήσει και ο ίδιος να παρθεί σύντομα Τ.Δ. με εκτόπισμα και επαγγελματισμό (τύπου Άρνεσεν ας πούμε;) ώστε εκείνος να μπορεί να επικεντρωθεί στο κυρίως έργο του. Ο Τ.Δ. έχει ένα σωρό αρμοδιότητες εκτός των μεταγραφών, που ούτε από άποψη χρόνου ούτε από άποψη γνώσεων και δεξιοτήτων μπορεί να χειριστεί ένας προπονητής.
Κοντολογίς βάλε το σκουφί και πάμε μάστορα!!!
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

bersekeros έγραψε:Αναφέρεσαι μόνο στις νίκες όμως φίλε μου.

Μόνο σεβασμός για τον Λουτσεσκου. Παρόλα αυτά όσοι από εμάς που είμαστε κι κάποιας ηλικίας κι θυμόμαστε την αρχή της μεγάλης ομάδας δεν μπορεί κανένας να ξεχάσει το διαστημικό ποδόσφαιρο που είχαμε αρχίσει να παίζουμε κι που εν πολύς μας συνόδευε στο μεγαλύτερο διάστημα της δεκαετίας του εβδομήντα. Εκείνη η ομάδα ήταν κάποιες στιγμές ένα χάρμα οφθαλμών. Τέλος πάντων αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα στηριξει στον λουτσο γιατί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Πρωταθλημα αηττητο πηρες που δεν εχει κανεις αλλος στα χρονια του επαγγελματικου πρωταθληματος,
νταμπλ πηρες που δεν ειχαμε παρει ποτε, πηγαινε μας και στους 4 της Ευρωπης που δεν εχουμε ξαναπαει κι ας ερθεις και τριτος στο πρωταθλημα δεν με νοιαζει. Επιτυχημενος θα εισαι

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Γκουερινο έγραψε:Πρωταθλημα αηττητο πηρες που δεν εχει κανεις αλλος στα χρονια του επαγγελματικου πρωταθληματος,
νταμπλ πηρες που δεν ειχαμε παρει ποτε, πηγαινε μας και στους 4 της Ευρωπης που δεν εχουμε ξαναπαει κι ας ερθεις και τριτος στο πρωταθλημα δεν με νοιαζει. Επιτυχημενος θα εισαι

:nairepaok:
Αυτό είναι όνειρο φίλε μου Νέτο!

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Karabinas έγραψε:εχει γινει αναβαθμιση στο ροστερ, με εξερεση το τραγικο δεξι μπακ που μπαζουμε απο εκει στις αλλες θεσεις ειμαστε δραματικα βελτιωμενοι... κουρτιτς ολιβειρα μιτριτσα σιντελι και τσουμπα ειναι απο το πανω ραφι+ και αμα μας βγει και ο σιτζι θα ειναι σαν μεταγραφη,εχουμε 6 παιχτες τοπ δεν ειναι λιγο, αμα δεν κανανε και το εγκλημα με τον τειλορ και φερναμε μια παιχτουρα και εκει θα ειμασταν σε αλλο επιπεδο...γενικα εγω ειμαι ικανοποιημενος με τις μεταγραφες
Πιστεύω κ θέλω να είναι αισιόδοξος, πως ο Τειλορ θα αποδειχτεί μανούλα στα ματς με μικρομεσαίους και κλειστές άμυνες. Βέβαια, ίσως βγω κ τελείως λάθος!

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”