Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

gika έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα με το Καυταντζόγλειο δεν είναι η παραχώρηση του αλλά το ότι το κράτος δεν θέλει να καλύψει τα έξοδα που απαιτούνται για κάποιες απαραίτητες βελτιώσεις. Ε ας το πληρώσουμε ρε φίλε από την τσέπη μας αν είναι. Δηλαδή μιλάμε για ένα γήπεδο που θα κοστίσει καμιά 100 εκατομμύρια και δεν το προχωράμε γιατί θα πρέπει να κάψουμε 500 χιλιάδες στο Καυταντζόγλειο; Για τον Μελιόπουλο δώσαμε παραπάνω, στο σπίτι μας τσιγγουνευόμαστε;
Αν θυμάμαι καλά αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να δώσουμε εμείς τα λεφτά για όποιες εργασίες είναι απαραίτητες να γίνουν στο Καυτατζογλειο αλλά τα λεφτά αυτά να αφαιρεθούν από το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσουμε

Κάτι που είναι και το σωστό έτσι? Δε μπορεί να κάνουμε εμείς κάτι που είναι υποχρέωση του κράτους και να πληρώνουμε και επιπλέον
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και οχι μονο....

το ενοικιο που ζητανε ειναι πανω απο 1 εκατομμυριο

ο ΠΑΟΚ αντιδρα γιατι στο οακα που ειναι σχεδον διπλασιο το χανουμι με 400...γραμμενα στο χιονι....καθαριζει την μπουγαδα
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν ειναι οτι μας πανε κοντρα,
ας πάμε Καβάλα, Δράμα, Βέροια ή στου Βολου/αελ για 1-2 χρόνια.

Τοσες τημωριες που τρωγαμε τοσα χρονια, και εκει πουτσες τους δίναμε και φτιάχναμε και περισσότερα Παοκτσακια στην επαρχια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sn0ufel4 έγραψε:
gika έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα με το Καυταντζόγλειο δεν είναι η παραχώρηση του αλλά το ότι το κράτος δεν θέλει να καλύψει τα έξοδα που απαιτούνται για κάποιες απαραίτητες βελτιώσεις. Ε ας το πληρώσουμε ρε φίλε από την τσέπη μας αν είναι. Δηλαδή μιλάμε για ένα γήπεδο που θα κοστίσει καμιά 100 εκατομμύρια και δεν το προχωράμε γιατί θα πρέπει να κάψουμε 500 χιλιάδες στο Καυταντζόγλειο; Για τον Μελιόπουλο δώσαμε παραπάνω, στο σπίτι μας τσιγγουνευόμαστε;
Αν θυμάμαι καλά αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να δώσουμε εμείς τα λεφτά για όποιες εργασίες είναι απαραίτητες να γίνουν στο Καυτατζογλειο αλλά τα λεφτά αυτά να αφαιρεθούν από το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσουμε

Κάτι που είναι και το σωστό έτσι? Δε μπορεί να κάνουμε εμείς κάτι που είναι υποχρέωση του κράτους και να πληρώνουμε και επιπλέον
Ακριβώς. Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόταν νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μπορεί η Διοίκηση του Σταδίου να υπογράψει στη συνέχεια τη συμφωνία και να μην κατηγορηθεί για απιστία.
Η νομοθετική ρύθμιση πέρασε πριν λίγο καιρό. Δεν ξέρω τώρα τι κάνει η Διοίκηση του Σταδίου, που το χρειαζόμαστε φέτος και για τα παιχνίδια της Β Ομάδας (όχι ότι είναι απαρaίτητα αυτά τα έργα για τις απαιτήσεις της superlegue 2).
Από την κυβέρνηση τι άλλο περιμένουμε για το Καυτατζόγλειο? Υπάρχουν υποψίες ότι πέρασε το νόμο, αλλά μετά παρεμποδίζει τη δοτή Διοίκηση να προχωρήσει τη συμφωνία? Υπάρχει πρόβλεψη για καμιά ρυθμιστική υπουργική απόφαση που αργεί? Δεν τον είχα κοιτάξει προσεχτικά το νόμο.
Αυξήθηκαν οι οικονομικές απαιτήσεις?
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Όσο είναι αυτοί οι κοπριτες κυβέρνηση δε θα βγαίνει άκρη κ φυσικά δεν πρέπει να πειραχτεί ούτε ένα τούβλο από την Τούμπα. Δεν ξέρω αν τυχει κ φύγει ο κουλης από το προσκήνιο αλλάξει η εξάρτηση από τον φαταουλ αλλά η ΝΔ εχει φαει τεραστιο Χ, το χάλι του σύριζα μας βολεύει περισσότερο μεχρι αποδείξεως του εναντίου. Ίσως πρέπει οσο Χυμα δείχνει ο φαταουλ υπέρ ΝΔ να γίνει κάτι ανάλογο κ με μας μπας κ κολωσουν οι τοπικοί βουλευτές γτ μας εχουν γραμμένους

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Мир έγραψε:Αν ειναι οτι μας πανε κοντρα,
ας πάμε Καβάλα, Δράμα, Βέροια ή στου Βολου/αελ για 1-2 χρόνια.

Τοσες τημωριες που τρωγαμε τοσα χρονια, και εκει πουτσες τους δίναμε και φτιάχναμε και περισσότερα Παοκτσακια στην επαρχια.

Πρέπει να πάμε σε γήπεδο που τηρεί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Δεν ξέρω αν τα παραπάνω το κάνουν. Τα 2 στην Θεσσαλία -σχεδον- σίγουρα, αλλά ειναι πολύ δύσκολο να πάμε εκεί για πολλούς λόγους
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Mutasevic έγραψε:Όσο είναι αυτοί οι κοπριτες κυβέρνηση δε θα βγαίνει άκρη κ φυσικά δεν πρέπει να πειραχτεί ούτε ένα τούβλο από την Τούμπα. Δεν ξέρω αν τυχει κ φύγει ο κουλης από το προσκήνιο αλλάξει η εξάρτηση από τον φαταουλ αλλά η ΝΔ εχει φαει τεραστιο Χ, το χάλι του σύριζα μας βολεύει περισσότερο μεχρι αποδείξεως του εναντίου. Ίσως πρέπει οσο Χυμα δείχνει ο φαταουλ υπέρ ΝΔ να γίνει κάτι ανάλογο κ με μας μπας κ κολωσουν οι τοπικοί βουλευτές γτ μας εχουν γραμμένους

Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Ιβάν υπέρ Τσίμπλα και κατά Κούλη με αποκορύφωμα το: "ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός".
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι είτε με νδ, είτε με συριζα, είτε με οτιδήποτε άλλο, καλό από αυτούς δεν πρόκειται να δούμε. Η Βόρεια Ελλάδα πρέπει να είναι δυνατή κι εκεί κάτω στην χαβούζα, πρέπει να την φοβούνται και να την υπολογίζουν. Ο κάθε πολιτικάντης, απ'το Βορρά μέχρι το Νότο, θα πρέπει να έχει καλά ριζωμένο μες το μυαλό του ότι αν πειράξει τον ΠΑΟΚ θα σβήσει, θα εξαφανιστεί.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

papwolf έγραψε:
Mutasevic έγραψε:Όσο είναι αυτοί οι κοπριτες κυβέρνηση δε θα βγαίνει άκρη κ φυσικά δεν πρέπει να πειραχτεί ούτε ένα τούβλο από την Τούμπα. Δεν ξέρω αν τυχει κ φύγει ο κουλης από το προσκήνιο αλλάξει η εξάρτηση από τον φαταουλ αλλά η ΝΔ εχει φαει τεραστιο Χ, το χάλι του σύριζα μας βολεύει περισσότερο μεχρι αποδείξεως του εναντίου. Ίσως πρέπει οσο Χυμα δείχνει ο φαταουλ υπέρ ΝΔ να γίνει κάτι ανάλογο κ με μας μπας κ κολωσουν οι τοπικοί βουλευτές γτ μας εχουν γραμμένους

Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Ιβάν υπέρ Τσίμπλα και κατά Κούλη με αποκορύφωμα το: "ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός".
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι είτε με νδ, είτε με συριζα, είτε με οτιδήποτε άλλο, καλό από αυτούς δεν πρόκειται να δούμε. Η Βόρεια Ελλάδα πρέπει να είναι δυνατή κι εκεί κάτω στην χαβούζα, πρέπει να την φοβούνται και να την υπολογίζουν. Ο κάθε πολιτικάντης, απ'το Βορρά μέχρι το Νότο, θα πρέπει να έχει καλά ριζωμένο μες το μυαλό του ότι αν πειράξει τον ΠΑΟΚ θα σβήσει, θα εξαφανιστεί.
Πως θα εξαφανισθεί φίλε μου όταν στις εκλογές όλη η βόρεια Ελλάδα ήταν μπλε; Βρίσκουν και τα κάνουν εμένα αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

συγγνώμη αν είναι οφ τόπικ
Scientists at the University of Salzburg in Austria turned to soccer for this research. They looked at 1,286 matches across top leagues in Europe from the 2019–20 season and chose games where there were few or no spectators. To compare, they also looked at the 2018–19 season, where crowds were normal.

When there were big crowds, home teams had a big advantage. They won 48.1% of games, and only lost 27.6% of the time – the remaining 24.3% of matches were drawn. When there were no crowds, the results were significantly different. The home team advantage was slashed, with them winning just 39.8% of games, losing 36.0% and drawing 24.2%.

The researchers also spotted another statistic that could help explain where the home advantage came from. When there were crowds, the referees gave fewer yellow card penalties to the home team than the visitors. With no crowd in the stadium, the referees instead gave more yellow cards to the home team!

This isn’t the first time that scientists have looked at these questions. In 2002, scientists played recordings of games back to referees. The referees were stricter on the home team when the sound of the crowd was muted. The new research adds to these findings.

So next time your favourite team is playing, and you’re allowed to go see them, why not go cheer them on? You might just give them the edge they need to win the game!
πηγή https://blog.doublehelix.csiro.au/cheers-make-champs/

και εδώ η έρευνα
https://www.frontiersin.org/articles/10 ... 20488/full
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ωραία έρευνα πάντως, που δείχνει πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η έδρα.

Πιστεύω φέτος με τον κόσμο στην Τούμπα, η ομάδα θα αποδίδει πολύ καλύτερα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω περιμενω απο τον ΠΑΟΚ να μας απαντησει σε τι ακριβως εχει επισημανθει απο πλευρα μας κυβερνητικη καθυστερηση. Εχει καθυστερησει η εκδοση του προεδρικου διαταγματος περα απο τις συνηθεις ημερομηνιες? Εχει γινει η οχι η νομοθετικη ρυθμιση που προβλεπει τον συμψηφισμο εξοδων απαραιτητων για τις βελτιωσεις του Καυταρζογλειου με τα μισθωματα?
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Είναι απλά τα πράγματα, σου λένε ότι άμα θες γήπεδο θα κάτσεις θα φυλήσεις δαχτυλίδι Κούλη και θα τον φέρεις να κόψει αυτός την κορδέλα να φανεί το γήπεδο έργο Κούλη, αν δεν θες κάτσε και περίμενε ή πούλα την ομάδα σε έναν δικό μας διαπλεκόμενο Έλληνα αλλιώς θα βρίσκεις εμπόδια και στις άλλες επιχειρήσεις σου. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο μήνυμα. Άρα κάτσε εκτός Ελλάδας και περίμενε άλλα 1-2 χρόνια να γίνουν εκλογές και να τσακιστεί να φύγει ο ναζιστής από την κυβέρνηση.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εγω περιμενω απο τον ΠΑΟΚ να μας απαντησει σε τι ακριβως εχει επισημανθει απο πλευρα μας κυβερνητικη καθυστερηση. Εχει καθυστερησει η εκδοση του προεδρικου διαταγματος περα απο τις συνηθεις ημερομηνιες? Εχει γινει η οχι η νομοθετικη ρυθμιση που προβλεπει τον συμψηφισμο εξοδων απαραιτητων για τις βελτιωσεις του Καυτανζογλειου με τα μισθωματα?
Αυτα ειπε ο Σιμοπουλος μεταξυ αλλων χθες ζωντανα στην εκπομπη του Μπουζου στο μετροπολις!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω χεστηκα τι λεει ο καθε Σιμοπουλος και το καθε κομμα.Εσυ εχεις καταλαβει αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ τι ζηταει και περιμενει γιατι εγω οχι.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν είμαι ψηφοφόρος τους, ούτε υπήρξα ποτέ, αλλά …
Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι ο κουλης και ο χοντρος θα κυβερνάνε για τα επόμενα 2 χρονια τουλάχιστον και 90% και την επόμενη 4ετια.

Ακόμα και με αυτή την κυβέρνηση οχετό, με αυγενακιες επιτροπες, επιδοτήσεις στο καρυ για να κάνει πόλεμο, δωρεαν γηπεδα στο ΠΟΚ και άλλα πολλά δεν είναι λύση να παγώσουμε για 4-6 χρόνια, είναι πάρα πολλά.

Κάπως πρέπει να κινηθούμε και να προχωρήσουμε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”