Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από trouman »

Βασικά δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.
Όλοι τους άξιοι και σημαντικοί.
Το θέμα νομίζω είναι η προσπάθεια από τα γνωστά κέντρα να απαξιωθεί ο Σαββίδης στα μάτια του κόσμου του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να πετύχουν κάτι.
Αυτό είναι που πρέπει να μας κρατά σε μια επιφυλακή από τη στιγμή που έχει αποδείξει ότι αξίζει αυτή τη στήριξη ο Σαββίδης.

Να μη ρίχνουμε νερό στον μύλο των σιχαμάτων.

Το λέω και ότι έχει κουσούρια και καλή η κριτική, για να μην ακούμε πάλι για Σαββιδολαγνους και λοιπές εξυπνάδες.
Έτερον εκατερον.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

renegade έγραψε:Χαρά στο κουράγιο σας που μπαίνετε σε διαδικασία διαλόγου με άτομα για ένα κερασμενο πακέτο τσιγάρα μπαίνουν για να σπείρουν ζιζάνια
Τα είπες ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βγήκε ο ντεμέκ ΠΑΟΚτσής βουλευτής της ΝΔ Σιμόπουλος στον Μπούζο και είπε ότι φημολογείται ότι ο Ιβάν έχει αναβάλει τις επενδύσεις του και γι' αυτό ίσως τρενάρει την Νέα Τούμπα.

Μπράβο πρώτα απ' όλα στους μ@λ@κες συνοπαδούς μας που τους ψήφισαν και καταδεύτερον νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβάν να κάνει την αντεπίθεσή του.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ναι Το @ρχιδ#
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν έντονη σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «Ο κυβερνητικός βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σιμόπουλος, καλά θα κάνει να μην επιδιώκει δημόσιες υποδείξεις και εκτιμήσεις για την επιχειρηματική εμβέλεια και τα σχέδια του κ. Σαββίδη, πράγματα αντίθετα με αυτά που βλέπει και αναγνωρίζει και ο τελευταίος κάτοικος της Β. Ελλάδας. Διότι προφανώς είναι και ανενημέρωτος. Όπως πιθανόν ήταν και πέρυσι όταν ομάδα της πόλης στην οποία εκλέγεται βρέθηκε στο στόχαστρο ομόσταβλού του κι εκείνος απλά…σιώπησε».
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Όπως μας πήρες από την τέταρτη θέση και μας οδήγησες στο νταμπλ, έτσι μας πηγαίνεις από το νταμπλ πίσω στην 4η θέση. Κάποτε έβαζες 20Μ τον χρόνο για να κάνεις ομάδα, και τώρα ξεπουλάς ότι καλό βγάζει η ομάδα γι' αυτά τα 20Μ και η ομάδα πορεύεται με δανεικούς και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Τα πλάνα τριετίας έγιναν ας τη βγάλουμε και φέτος και βλέπουμε. Και με βιντεάκια σαν τον χθεσινό και την ονοματολογία με Κλάεσον, Καμπελά, Τζιοβίνκο, Τσικίνιο, Λούκας, Παστόρε και τα σχετικά δείχνεις ότι μας θεωρείς πιο χαζούς κι από χαρτοπετσέτες.

Σαν να σου λέει ο γιος σου μπαμπά πάρε μου ένα ματιζ να πηγαίνω στη δουλειά και να του λες άστο πάνω μου, θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. Να πηγαίνεις στη φεράρι και να λες έχω 2 χιλιάρικα, τι παίρνω; Να πηγαίνεις στην λαμποργκίνι τα ίδια. Να πηγαίνεις στην μερσεντέζ και την άουντι, και φυσικά να τρως πόρτα από παντού. Και να σου λέει ο γιος σου, ρε μπαμπά ένα αυτοκίνητο να πηγαίνω στη δουλειά θέλω. Και να του λες εσύ μην ανησυχείς θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

Αυτό ζήσαμε φέτος. Απορώ ειλικρινά πως έπεισες τον Ράζβαν να γυρίσει και πως θα τον πείσεις να τελειώσει την χρονιά και να φάει αυτός όλο το κράξιμο.
Που σαι πάει ακριβώς;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτοί που είχαν μουγγαθεί όταν μια παρέα στημένων έριχναν τον ΠΑΟΚ με εντολή Αυγουλάκη, βγάζουν ανακοινώσεις για τον αρούλη της καρδιάς του χοντρού.
Για τέτοιο θίασο μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Mīngus έγραψε:Βγήκε ο ντεμέκ ΠΑΟΚτσής βουλευτής της ΝΔ Σιμόπουλος στον Μπούζο και είπε ότι φημολογείται ότι ο Ιβάν έχει αναβάλει τις επενδύσεις του και γι' αυτό ίσως τρενάρει την Νέα Τούμπα.

Μπράβο πρώτα απ' όλα στους μ@λ@κες συνοπαδούς μας που τους ψήφισαν και καταδεύτερον νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβάν να κάνει την αντεπίθεσή του.
Όταν ο κάθε μπουζος Ραπτόπουλος κτλ κτλ θα σταματήσουν να έχουν ακροατές

Ίσως αλλαξουμε επίπεδο!!

panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Έχεις μεγάλα @@ και τους τα δείχνεις.Καλο ειναι οι συνοπαδοι μου να το καταλάβουν σύντομα ,ότι είμαστε σε ένα συνεχές πόλεμο και δεν προδίδεις ούτε την δικιά σου αξιοπρέπεια ούτε του ΠΑΟΚ. Δύο ΟΧΙ που έχουν τσούξει. Μακάρι η ομάδα να στο ανταποδωσει και να είμαστε υγιείς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Περιμενουμε τα κατακάθια να μας πουν πως είναι από υγεία Ο Ιβάν Σαββίδης.

Ξεφτιλισμενοι!! και όσο μαλακες είναι αυτοί αλλά τόσο μπερδεμένοι είναι οι ακροατές τους!!

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:Περιμενουμε τα κατακάθια να μας πουν πως είναι από υγεία Ο Ιβάν Σαββίδης.

Ξεφτιλισμενοι!! και όσο μαλακες είναι αυτοί αλλά τόσο μπερδεμένοι είναι οι ακροατές τους!!

Αφού τους ακούνε ακόμη, κακό του κεφαλιού τους.
Εγώ έχω βρει πραγματικά την υγεία μου, εδώ και καιρό πάντως..
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Προεδρε σου αφιερωνω το παρακατω τραγουδι εισαι και ο πρωτος !!!
[youtube]VaJH2x2_Kuc[/youtube]
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δυστυχώς, η πλειοψηφία όλων αυτών των ακροατών των ραδιοφωνικών σκουπιδιών, υποστηρίζουν και τον ΠΑΟΚ.
Απλά μαθηματικά.
Δύσκολο το έργο λοιπόν , όποιου ηγείται της ομάδας.
Ακόμα και κυβερνητικοί βολευτές προστρέχουν να προσφέρουν υπηρεσίες στο σύστημα.
Είναι πολύ δύσκολο να το αντιπαρελθεις, γιατί ο κόσμος, η πλειοψηφία, άγεται και φέρεται, πιστεύοντας τις στημένες φωνές ή τουλάχιστον επηρεάζεται και μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις.

Και προφανώς το μεγαλύτερο πρότζεκτ, το σπουδαιότερο γεγονός που θα επηρεάσει και το μέλλον, είναι το γήπεδο. Για αυτό και θα δεχτεί τον μεγαλύτερο πόλεμο.
Στις επάλξεις λοιπόν και ,όσο γίνεται, καθαρό μυαλό.
Τα σκουπίδια αυτά, που γίνονται γιουσουφάκια, είτε βολευτές είτε δημοσιοκάφροι, θέλουν πολλή προσοχή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τεράστια κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και του Ιβάν η οποία είναι φυσικό να έχει αντίκτυπο και στον ΠΑΟΚ.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει και γράφει για την διάθεση και θέληση του Ιβάν να ολοκληρώσει τα έργα του ή ηλίθιος είναι ή δεν έχει γνώση για το πώς λειτουργεί το σύστημα στην Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:Όπως μας πήρες από την τέταρτη θέση και μας οδήγησες στο νταμπλ, έτσι μας πηγαίνεις από το νταμπλ πίσω στην 4η θέση. Κάποτε έβαζες 20Μ τον χρόνο για να κάνεις ομάδα, και τώρα ξεπουλάς ότι καλό βγάζει η ομάδα γι' αυτά τα 20Μ και η ομάδα πορεύεται με δανεικούς και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Τα πλάνα τριετίας έγιναν ας τη βγάλουμε και φέτος και βλέπουμε. Και με βιντεάκια σαν τον χθεσινό και την ονοματολογία με Κλάεσον, Καμπελά, Τζιοβίνκο, Τσικίνιο, Λούκας, Παστόρε και τα σχετικά δείχνεις ότι μας θεωρείς πιο χαζούς κι από χαρτοπετσέτες.

Σαν να σου λέει ο γιος σου μπαμπά πάρε μου ένα ματιζ να πηγαίνω στη δουλειά και να του λες άστο πάνω μου, θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. Να πηγαίνεις στη φεράρι και να λες έχω 2 χιλιάρικα, τι παίρνω; Να πηγαίνεις στην λαμποργκίνι τα ίδια. Να πηγαίνεις στην μερσεντέζ και την άουντι, και φυσικά να τρως πόρτα από παντού. Και να σου λέει ο γιος σου, ρε μπαμπά ένα αυτοκίνητο να πηγαίνω στη δουλειά θέλω. Και να του λες εσύ μην ανησυχείς θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

Αυτό ζήσαμε φέτος. Απορώ ειλικρινά πως έπεισες τον Ράζβαν να γυρίσει και πως θα τον πείσεις να τελειώσει την χρονιά και να φάει αυτός όλο το κράξιμο.
Που σαι πάει ακριβώς;;

εσυ κρατατον ακομη εδω μεσα να λεει αυτες τις ασυναρτησιες και περιμενε να σου πει που ...μας παει...

δεν τα εμαθες ? στην 4τη θεση

οοπππςςς συγνωμη ...κριτικη κανει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”