Τηλεοπτικά δικαιώματα
- V-olakiotis
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Κλασσικά ακροδεξιά εικονογραφημένα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Φανταζομαι πλεον αφου λυθηκε το θεμα και πηγαν οι αστεγοι στη cosmote για 2 χρονια, αν οχι σημερα αυριο μεθαυριο θα ανακοινωθει και για εμας.
χωρις τηλεοπτική κάλυψη το φιλικο με Βέροια σύμφωνα με τη Σφήνα.
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/xo ... -tou-paok/
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/xo ... -tou-paok/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ το ελπίζω, αλλά δεν το θεωρώ δεδομένο.icue έγραψε:Φανταζομαι πλεον αφου λυθηκε το θεμα και πηγαν οι αστεγοι στη cosmote για 2 χρονια, αν οχι σημερα αυριο μεθαυριο θα ανακοινωθει και για εμας.
Καλό που βρήκαν πρόταση οι μικροί.
Θεωρώ πιθανό να μας "τιμωρήσουν" για τη στάση μας με χαμηλές προτάσεις και οι 2 συνδρομητικες.
Αναμένουμε
-
- bersekeros
Napoli4 έγραψε:Εγώ το ελπίζω, αλλά δεν το θεωρώ δεδομένο.icue έγραψε:Φανταζομαι πλεον αφου λυθηκε το θεμα και πηγαν οι αστεγοι στη cosmote για 2 χρονια, αν οχι σημερα αυριο μεθαυριο θα ανακοινωθει και για εμας.
Καλό που βρήκαν πρόταση οι μικροί.
Θεωρώ πιθανό να μας "τιμωρήσουν" για τη στάση μας με χαμηλές προτάσεις και οι 2 συνδρομητικες.
Αναμένουμε
Δε πιστεύω να συμφέρει κάποια από τις δύο πλατφόρμες να μας έχει απέναντι της, ειδικά σε δύο χρόνια από τώρα.
Ο ΠΑΟΚ έχει προφορική συμφωνία με την nova,εδώ και ένα μήνα, αυτό ξέρω εγώ, αν άλλαξε κάτι δε γνωρίζω.
- invincible
Ακουσα μία βομβά στο ραδιόφωνο απόψε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή είναι παραφιλολογία, αλλά αν δεν ικανοποιηθεί ο Σαββίδης σε όλα τα επίπεδα από την συμφωνία με την NOVA, να πάρει έτσι τα λεφτά και να παίζει η NOVA τα συμφέροντα του γαύρου και να δείχνει ότι ο παίχτης του ΠΑΟΚ είναι οφσαιτ με κάμερα από μακριά και λοιπές πουστιες που κάνει η NOVA δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό ο Σαββιδης χωρίς να υπάρχει καμία συνεργασία με το open και να προωθεί τα συμφέροντα mega η NOVA. Ετσι τους έχει πει ότι αν δεν τα βρουν και σε άλλους τομείς ο ΠΑΟΚ θα μεταδίδεται από τον OPEN σε ανοιχτό κανάλι.
Μακάρι, και πλέον με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, τα οικονομικά δεδομένα απο το PAOK TV πρόπερσυ, της περσυνής συμφωνίας και όπως και των φετινών συμφωνιών που έκλεισαν οι ανταγωνιστές μας, συν το κύπελλο και 2η θέση πέρσυ και την φετινή Ευρωπαϊκή συμμετοχή θα μπορεί να δικαιολογήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό κοντά στα θέλω μας, χωρίς να θεωρηθεί για το FFP ότι υπερκοστολογούμαστε και ότι απλά τα χρήματα μεταφέρονται απο μια επιχειρησή του σε μια άλλη.
Θα βγάλουμε και καινούρια ΠΑΟΚτσάκια!
Το μόνο κακό είναι ότι ίσως χάσουμε τα επιπλέον κέρδη απο το ΠΑΟΚ TV στο εξωτερικό, αλλα όπως και να έχει θα αγοράσω το πακέτο από τη στιγμή που δεν είμαι κοντά για να πάρω διαρκείας.

Θα βγάλουμε και καινούρια ΠΑΟΚτσάκια!

Το μόνο κακό είναι ότι ίσως χάσουμε τα επιπλέον κέρδη απο το ΠΑΟΚ TV στο εξωτερικό, αλλα όπως και να έχει θα αγοράσω το πακέτο από τη στιγμή που δεν είμαι κοντά για να πάρω διαρκείας.

Παιδιά, σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά το θέμα δεν είναι πόσα θα πάρουμε εμείς, αλλά το πόσα θα πάρουν οι μικροί.... Αυτό παλεύουμε χρόνια.... Δυστυχώς για άλλη μία χρονιά φάγαμε ήττα.....
-
Αυτό ακριβώς , μίζεροι ( παναθηναικός-αεκ ) και δούλοι ( αρης ) κοιτάν τον κώλο τους αφού ετσί και αλλιώς δεν διεκδικούν τίποτα . Τον ολυμπιακό τον συμφέρει η ελεύθερη αγορά στα τηλεοπτικά αφού θα μπορεί να επηρεάζει και να απειλεί τις μικρές ομάδες . Ποιος μένει ? Μόνο ο ΠΑΟΚ να ασχολείται . Ελπίζω οι λοιπες ομάδες τουλάχιστον να βρήκαν αξιόλογα-κλειστά συμβόλαια και η παρωδία με τη μη-κεντρική διαχείριση να τελειώσει σε 2 χρόνια . Γυρίσαμε σε εποχές 2005-2006 με ολυμπιακό στην ερτ!
Πως ακριβως φαγαμε ηττα, αφου πηραν αυτο που θελαν τελικα. Δυο χρονια στην cosmote με τα λεφτα που θελαν. Και εμεις 99% παμε nova με τα λεφτα που θελουμε. Γιατι πρεπει να ανακαλυπτουμε ηττες ντε και καλα, δεν μπορω να καταλαβω.Pellaios έγραψε:Παιδιά, σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά το θέμα δεν είναι πόσα θα πάρουμε εμείς, αλλά το πόσα θα πάρουν οι μικροί.... Αυτό παλεύουμε χρόνια.... Δυστυχώς για άλλη μία χρονιά φάγαμε ήττα.....
- ΑποστόληςΑ
- paok re niamou
Θα ηταν πολυ ευκολο σαν μοχλο πιεσης, η Παε να εβγαζε μια ανακοινωση πχ :
Δεν εχουμε κλεισει ακομα με καποιο καναλι, θα σας ενημερωσουμε εγκαιρα, ωστε να μπορειτε να κανετε ανανεωση ή συνδρομη στο αναλογο καναλι.
Ειναι αρκετες χιλιαδες οι πελατες που περιμενουν οδηγιες απο τους αγαπητους υπευθυνους της ΠΑΕ
Δεν εχουμε κλεισει ακομα με καποιο καναλι, θα σας ενημερωσουμε εγκαιρα, ωστε να μπορειτε να κανετε ανανεωση ή συνδρομη στο αναλογο καναλι.
Ειναι αρκετες χιλιαδες οι πελατες που περιμενουν οδηγιες απο τους αγαπητους υπευθυνους της ΠΑΕ
Ένα σπασμένο κουτάκι iptv με όλα τα κανάλια και ούτε λεφτά στους καρκίνους του ελληνικού ποδοσφαίρου θα δώσεις, και όλα τα ματς θα τα βλέπεις σε οτε, νοβα ακόμα και αγγλικά sky, bt και τα σχετικά.
Όχι ότι θα πρότεινα ποτέ σε κάποιον να κάνει κάτι παράνομο και ανήθικο όπως το να βλέπει σπασμένη νόβα και οτε, ή να κατεβάζει ταινίες, αλλά να είπα να πω κάτι.
Όχι ότι θα πρότεινα ποτέ σε κάποιον να κάνει κάτι παράνομο και ανήθικο όπως το να βλέπει σπασμένη νόβα και οτε, ή να κατεβάζει ταινίες, αλλά να είπα να πω κάτι.