Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
I' M BACK!!!!!!!!!!!!
Βρε γαλακτομπουρεκίνα μου απρομαυρουλιτογιαλαντζίτσα τι θέλεις από τη ζωή μας;;;Δεν φτάνει που σου δώσαμε υπουργείο για μία οικουμενική ότι να 'ναι κυβέρνηση (είμαστε φιλελεύθερο και άκρως δημοκρατικό κόμμα) μας βγάζετε και γλώσσα από πάνω;;;;Δεν με λέτε κυρία μου;;;Η δουλειά σας ποια είναι;;;Να αντιπολιτεύεστε ή να διορθώνεται τα σαρδαμ μα και τα μικρούλια τοσοδούλια λαθάκια μας;;;;
Απαντήστε εντός της ημέρας στο παρόν τόπικ!!!!!
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
THE ONE AND ONLY DR DREAMWARRIOR!!!!!
Βρε γαλακτομπουρεκίνα μου απρομαυρουλιτογιαλαντζίτσα τι θέλεις από τη ζωή μας;;;Δεν φτάνει που σου δώσαμε υπουργείο για μία οικουμενική ότι να 'ναι κυβέρνηση (είμαστε φιλελεύθερο και άκρως δημοκρατικό κόμμα) μας βγάζετε και γλώσσα από πάνω;;;;Δεν με λέτε κυρία μου;;;Η δουλειά σας ποια είναι;;;Να αντιπολιτεύεστε ή να διορθώνεται τα σαρδαμ μα και τα μικρούλια τοσοδούλια λαθάκια μας;;;;
Απαντήστε εντός της ημέρας στο παρόν τόπικ!!!!!
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
THE ONE AND ONLY DR DREAMWARRIOR!!!!!
- aspromauri
Εμ δεν το βλέπω ........dreamwarrior έγραψε:(είμαστε φιλελεύθερο και άκρως δημοκρατικό κόμμα)
blackterror4 έγραψε: ...βεβαια τον κυριαρχο ρολο στις αποφασεις θα τον λαμβανουν στο τελος οι 3 μεγαλοι αντρες της κυβερνησεως
DreamWarrior,blackterror4,draculation
.... αλλιως θα φυγετε νυχτα απο την πισω πορτα
Η αποφαση για τις υπουργικες θεσεις ληφθηκε μεταξυ των DreamWarrior,blackterror4,draculation
-
blackterror4
αγαπητο γαλακτομπακλαβομπουρεκακι ασπρομαυρουλιτα μας αλλα κατα τα αλλα αποτυχουσα αντιπαλο μας ο πρωθυπυργος μας ειναι ακρως δημοκρατικος με οσους ειναι μαζι μας αλλιως αν δεν ειστε με τον σουτζουκο τζουτζουκο πρωθυπουρο μας κακο φιδι που σας εφαγε ολους σας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Τρί 16 Ιουν 2009, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
blackterror4
Μετα το περας της ανακατανομης των υπουργικων θεσεων θα ασχοληθουμε με τον προυπολογισμο του κρατους...δλδ ποσα γαλακτομπουρεκα θα παρουμε?ποσους μπακλαβαδες?κ.τ.λ.π
- dreamwarrior
Καλησπέρα σε όλον τον οτιναναικοσμο!!!!
Ως πρωθυπουργός της οτι να ναι χώρας και ως πρόεδρος της κυβερνητικής υπουργικής επιτροπής καλώ έκτακτο υπουργικό συμβούλιο μετά από απειλιτικά για τη ζωή μου μυνήματα που δέχτηκα από την κατά τα άλλα αγαπητή ομοϊδεάτισσα Λένα η οποία με το έτσι θέλω απαιτεί να γίνει υπουργός!!!!!
Παρακαλώ όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να ενημερωθούνε από τον υπουργό τύπου και ενημέρωσης κ.κ. blackterrorίδη τεμέτερον τον παιδα!!!!!!
Ως πρωθυπουργός της οτι να ναι χώρας και ως πρόεδρος της κυβερνητικής υπουργικής επιτροπής καλώ έκτακτο υπουργικό συμβούλιο μετά από απειλιτικά για τη ζωή μου μυνήματα που δέχτηκα από την κατά τα άλλα αγαπητή ομοϊδεάτισσα Λένα η οποία με το έτσι θέλω απαιτεί να γίνει υπουργός!!!!!
Παρακαλώ όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να ενημερωθούνε από τον υπουργό τύπου και ενημέρωσης κ.κ. blackterrorίδη τεμέτερον τον παιδα!!!!!!
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί σε κάποια από τις 200+ σελίδες αλλά ειναι κορυφαίο
http://www.youtube.com/watch?v=d-1GytRdfoU
http://www.youtube.com/watch?v=d-1GytRdfoU
- dreamwarrior
Μα φυσικά αδερφέ μου.
Είναι έτσι απλά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!!
Είτε το θέλουνε μερικά γατάκια είτε όχι!!!!
- aspromauri
paok_4_ έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί σε κάποια από τις 200+ σελίδες αλλά ειναι κορυφαίο
[url]http://www.youtube.com/watch?v=d-1GytRdfoU[/url]
Αγαπητό ΠΟΥΛΕΝΑΚΙ ..... και κατά φαντασία ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΕ Η' ΠΡΩΘΥΡΠΟΥΓΕ Η' ΠΡΩΥΠΟΥΡΓΕ .... ο αδελφός paok_4 _ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΕΤΑΚΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!! αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχdreamwarrior έγραψε:Μα φυσικά αδερφέ μου.
Αλλά εδώ νομίζεις ότι κέρδισες τις εκλογές και ότι έγινες πρωθυπουργός .... αυτό θα καταλάβαινες?????!!!!!!! αχαχαχαχ
-
blackterror4
καταγγελνω σπιλωση του πρωθπουργου μας με την λανθανουσα ηρωνευτικη αναφορα προς το τιμιο προσωπο του αγαπητη αλλα δολοπλοκος αντιπαλος μας...
-
blackterror4
Λιαν συντομως θα ανακοινωθουν τα νεα μετρα ταξης προστασιας του πρωθυπουγου μας απο τις απειλες που δεχετε απο την γυναικια παραταξη για την σωματικη του ακεραιοτητα του σουτζουκου τζουτζουκου πρωθυπυργου μας...
- aspromauri
Ξαφνικά μία ανατριχίλα με διαπέρασε ...... μην είναι από τα μέτρα που θα πάρετε για να διαφυλάξετε την σωματική ακεραιότητα του σουτζούκου τζουτζούκου κατα φαντασία πρωθυπουργού σας????
αχαχαχαχαχααχαχαχ

αχαχαχαχαχααχαχαχ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Tι θα γίνει ρε Ντριμίδη με εκείνο το Υπουργείο Συγκοινωνιών που ζήτησα; Υπάρχει λόγος..Τώρα έγινες πρωθυπουργός και το παίζεις ντίβα; Κανόνισε να σε πλακώσω σε γιαουρτλομπουνίδια να μην έχεις που να κρυφτείς....
ΘΕΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΘΕΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- dreamwarrior
Αδερφέ σωτομητσίδη και λάτρη του τσιρλιπιπί γιαουρτλόυ ο υπουργός τύπου και ενημέρωσης-πλην-λασπόλογίας θα επιληφθεί του θέματος.Είμαι σίγουρος ότι το αίτημά σου θα γίνει δεκτό οπότε ολα οκ!!!!!!
Όσο για τον συνεχιζόμενο πόλεμο της κατά τα άλλα αγαπητής ρουφιανιτοασπρομαυρουλιτα μας δεν απαντώ....
Η σιωπή μου προς απάντησή της!!!!!!
Όσο για τον συνεχιζόμενο πόλεμο της κατά τα άλλα αγαπητής ρουφιανιτοασπρομαυρουλιτα μας δεν απαντώ....
Η σιωπή μου προς απάντησή της!!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ που ακους τη φωνή του λαού!!!!!!!!!!
ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.........
ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.........
- aspromauri
DREAMίδη ΣΙΩΠΑΣ ????? ....... Γ@ΜΙΕΤ@Ι Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Η σιωπή μου προς απάντησή της