Paokmania: Αιώνια φοίτηση
Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..
Παίδες, αν θέλετε, γράφετε και σχολές, γιατί με τα ιερογλυφικά χαθήκανε αρκετά ποστ...
3/7 τελευταίο μάθημα (3 έχω να δώσω όλα κι όλα) στη Λάρισα, τμήμα Πολιτικών έργων υποδομής.

-
22 του μηνός, Ιστορία του Μεσαίωνα
24 του μηνός, Πορτογαλλική γλώσσα
Τι είπες Νοβίτο? Θες και σχολή?? Πάρε να'χεις..
Σχολή Ξένων γλωσσών και λογοτεχνίας!
24 του μηνός, Πορτογαλλική γλώσσα
Τι είπες Νοβίτο? Θες και σχολή?? Πάρε να'χεις..
Σχολή Ξένων γλωσσών και λογοτεχνίας!
Τι θα γίνει ρε σεις??? Όλος ο κλάδος στο paokmania είναι...??Bopo έγραψε:... στη Λάρισα, τμήμα Πολιτικών έργων υποδομής.

Γιατί? Και γω φοιτω... (σε σχλείο)! Εχω αναλογο τόπικ για γυμνάσια???

Έχουμε κι άλλους από έργων υποδομής? Άμα κανείς χρειάζετε τίποτα σημειώσεις ας το πει τώρα γιατι μετά την εξεταστική προβλέπω να τα κάνω όλα κομματάκια και να τα πετάω στο γήπεδο κατά την έναρξη του αγώνα!! 

Όχι κι αδερφέ, κοριτσάκι ειμαι
Αλήθεια η πρώτη προπόνηση πότε θα είναι; Τέλη του μηνός δεν επιστρέφουν οι παίκτες;

Αλήθεια η πρώτη προπόνηση πότε θα είναι; Τέλη του μηνός δεν επιστρέφουν οι παίκτες;
gika εδώ ρε συ. Έχεις ποστάρει κι όλας!!
Bopo και γω έργων υποδομής, αλλά Σίνδο...
Και ναι έχουμε κι άλλους, ζωή να χουμε....
Bopo και γω έργων υποδομής, αλλά Σίνδο...
Και ναι έχουμε κι άλλους, ζωή να χουμε....

ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΓΩ...Τελειωνω 19/6....αντε ρε θελω να μαυρισω την κορμαρα μου......

πάντως το paokmania θα μπορουσε να χαρακτηριστει και χρονομηχανη!τελιώνω την δευτέρα γυμνασίου στις 19/6 και νομίζω οτι αυριο ειναι Σεπτεμβριος 2008.Αφου ήμουν όλη μέρα πορομενος εδώ ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η χρονιά!Θα το δοκιμάσω και του χρόνου

Evans, έχουμε πολλά κοινά ρε... Τελειώνουμε την ίδια μέρα, είμαστε και οι δύο στο γυμνάσιο, λατρεύουμε τα οφ-τόπικ κτλ...
Σαν μεγαλύτερος και παλιότερος εδώ θα σε πω, ότι με τετοιο κολλημα εδώ μέσα κάθε χρόνο το ίδιο είναι... Και πάλι δεν θα καταλάβεις πως πέρασε ο καιρός... Θα το δεις!

Σαν μεγαλύτερος και παλιότερος εδώ θα σε πω, ότι με τετοιο κολλημα εδώ μέσα κάθε χρόνο το ίδιο είναι... Και πάλι δεν θα καταλάβεις πως πέρασε ο καιρός... Θα το δεις!
- indian chief
3/7 τελειωνουμε και μεις......(φιλολογικο θεσσαλονικης)
we will be free when it ends.........
we will be free when it ends.........