Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Και γλιτώνουμε πόσα άλλα νέα παιδιά από την σαπίλα του οσφπ, πριν προλάβουν να δηλητηριάσουν οι "επιστήμονες" το μυαλό τους με αυτό το κάτι τόσο "μαγικό". Για σκεφτείτε το λίγο, κοινωνικό έργο επιτελούμε κι όχι κανιβαλισμό της 17χρονης, στην οποία πρέπει να συμπαρασταθούμε.
-
Θα παρουν κανεναν τελευταια στιγμη.Norte έγραψε:ο μανωλας θα παραμεινει στην ναπολι και ο σεμεδο θα μπει στην φυλακη
walkover θα κανει ο ραζβαν
Η τον Δεκεμβριο κανενα στοπερ απο τον αρουλη.
Η κούλα για να κατευνάσει τις αντιδράσεις των χάρτινων οπαδών για τον Μανταλο,φέρνει έναν χειρότερο στη θέση του.
Αυτός ο τσαρλατάνος που έχουν στον πάγκο μέχρι την παρέλαση βαριά βαριά.
Αυτός ο τσαρλατάνος που έχουν στον πάγκο μέχρι την παρέλαση βαριά βαριά.
Μπρατσα να σηκωνει βαρια μεταλικα αντικειμενα εχει; Αυτο μας ενδιαφερει.
Δεν ξέρω αν το πήρε κανένας χαμπάρι πάντως.
Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της live sport,πριν διαρρεύσει το όνομα του Σεμεδο...είχε τον τίτλο για τον βιασμό της 17χρονης κάτω δεξιά με ασπρόμαυρα γράμματα.
Τι εντυπώσεις πήγαν να δημιουργήσουν άραγε. Αααα ρε Goebbels πόσο περήφανος θα ήσουν.
Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της live sport,πριν διαρρεύσει το όνομα του Σεμεδο...είχε τον τίτλο για τον βιασμό της 17χρονης κάτω δεξιά με ασπρόμαυρα γράμματα.
Τι εντυπώσεις πήγαν να δημιουργήσουν άραγε. Αααα ρε Goebbels πόσο περήφανος θα ήσουν.
Πριν πουμε οτι ειναι βρωμικο το σπιτι του γειτονα καλο ειναι να εχουμε καθαρισει πρωτα το δικο μας σπιτι. Χτες ειδα 3-4 ποστ εδω μεσα που ελεγαν οτι μπορει να ειναι δικος μαςIsi4 έγραψε:Δεν ξέρω αν το πήρε κανένας χαμπάρι πάντως.
Ααααα...Σε αυτό πρώτοι είμαστε, μη σκας!Γκουερινο έγραψε:Πριν πουμε οτι ειναι βρωμικο το σπιτι του γειτονα καλο ειναι να εχουμε καθαρισει πρωτα το δικο μας σπιτι. Χτες ειδα 3-4 ποστ εδω μεσα που ελεγαν οτι μπορει να ειναι δικος μαςIsi4 έγραψε:Δεν ξέρω αν το πήρε κανένας χαμπάρι πάντως.
Εχει βγει ενα βιντεο του Γεωργιου στο γιουτιουμπ που λεει για τον ΟΑΡΗΣ και τον γαυρο οτι ειναι θυγατρικη τους και τον κραζουν απο κατω [FACE WITH TEARS OF JOY] μεχρι και αυτος τους καταλαβε
Η δηλωση του φαφουτη ηταν το μοναδικό στοιχειο που παρουσιασε η δικηγορικη ομαδα του γαυρου στη προσπαθεια της να αποδειξει οτι υπηρχε πολυιδιοκτησια ΠΑΟΚ Ξανθης.
Αυτο και η στημενη επιτροπη απο κουμπαρους αυγενακι και εντεταλμενους γαυρους.
Εδω δεν θα κινηθει φυλλο τωρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο και η στημενη επιτροπη απο κουμπαρους αυγενακι και εντεταλμενους γαυρους.
Εδω δεν θα κινηθει φυλλο τωρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- john4serres
Τόσους μήνες διαβάζαμε από τους γαύρους για εκατομμύρια εσόδων (πάνω από 50 στο σύνολο) αλλά τελικά μόνο ο Σα πήρε μεταγραφή.
Θα κάνει λέει ο Βαγγέλας δωρεά τομογράφο στη ΓΑΔΑ για να περάσει το "παλικάρι" τα ιατρικά της μεταγραφής
- Mutasevic
Αναμενουμε με λαχτάρα την στιγμή πού για να ρίξουν στάχτη στα μάτια α δωσει ο ρουλης δανεικό κάναν στόπερ στους γαυρους, μάλλον περιμενουν το εσωτερικό διπλό που εχουν αύριο μεθαύριο για μα διαλέξουν
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μαλλον θα πανε ετσι μεχρι τον Δεκεμβριο, με Σωκρατη-Σισε-Μπα-Μαρκοβιτς και τον Δεκεμβρη παιρνουν καποιον απο το ρουλη ή αλλον.
Η 4αδα στην αμυνα βγαινει και με 4 στοπερ, απλα δεν θα μπορει να παιξει με 3αδα πισω ο ταβερνιαρης.
Το θετικο βεβαια ειναι οτι χανουν τη δυνατοτητα να πουλησουν τον Σεμεδο, οπως επισης οτι επαιζε αρκετα μια πωληση 8εκ του Σισε στη Γαλλια.
Εγω τον Καμαρα ηθελα να δωσουν, αλλα δεν το βλεπω.
Η 4αδα στην αμυνα βγαινει και με 4 στοπερ, απλα δεν θα μπορει να παιξει με 3αδα πισω ο ταβερνιαρης.
Το θετικο βεβαια ειναι οτι χανουν τη δυνατοτητα να πουλησουν τον Σεμεδο, οπως επισης οτι επαιζε αρκετα μια πωληση 8εκ του Σισε στη Γαλλια.
Μετα τον ΠΑΟ και η ΑΕΚ κοιταζει τον Φεραρι για το αριστερο ακρο....
Κατι μου λεει οτι θα το μετανιωσουμε αυτο. Και περυσι το υποστηριζα αλλα και φετος οτι θα μπορουσε ανετα να ειναι μερος του ροτεισον της ομαδας
Κατι μου λεει οτι θα το μετανιωσουμε αυτο. Και περυσι το υποστηριζα αλλα και φετος οτι θα μπορουσε ανετα να ειναι μερος του ροτεισον της ομαδας
Αν έρθουν λεφτά δίνει για πλάκα Καμαρά Σισέ.xrisitsapa έγραψε:Μαλλον θα πανε ετσι μεχρι τον Δεκεμβριο, με Σωκρατη-Σισε-Μπα-Μαρκοβιτς και τον Δεκεμβρη παιρνουν καποιον απο το ρουλη ή αλλον.
Δεν παίρνει χαμπάρι.
Και ας λέει στις αδελφές ότι θα βάλει τα 25 από την τσέπη του.
Είναι πολύ μπροστά οι τύποι.
Ξέρει από τώρα ότι ο μαρτινς δεν βγάζει την χρονιά και ότι θα πέσουν και άλλο οι αξίες.
Θα ξεπουλήσει και θα χτίσει από την αρχή.