Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
paok57th

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από paok57th »

Αγαπητέ κύριε Σαββίδη,
τώρα που κατακάθισε η απερίγραπτη χαρά μου, όχι τόσο για τη νίκη όσο για την εμφάνιση της ομάδας μας - και εκατινίε τ απέσιμ - με νηφαλιότητα θα ήθελα να σας πω ένα όσον το δυνατό μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Σε αντίθεση με πολλούς νεότερους στην ηλικία συνοπαδούς μου - είμαι λίγο μεγαλύτερος από εσάς, 64 - οι οποίοι πέφτουν εύκολα θύματα της προπαγάνδας των φερέφωνων των εχθρών μας, θα ήθελα να σας πω ότι αναγνωρίζω πως η μεγαλύτερη από τις τόσες δεσμεύσεις σας στον ΠΑΟΚ μας - μεγαλύτερη και από την αποπληρωμή των χρεών, αλλά και των τόσων επενδύσεων στην ουσία και όχι στο άμεσα φαίνεσθαι του ΠΑΟΚ μας - θεωρώ την σοφότατη μεν, σπανιότατη - κι αν ποτέ, από άνθρωπο της δικής σας κοινωνικής θέσης - δε, αναγνώριση του λάθους το οποίο έγινε πριν από 2 χρόνια και τη διόρθωση του με την επαναπρόσληψη του στρατηγού μας. Το ίδιο σοφή - και πατρική, θα έλεγα, γιατί διαβάζω και σκέπτομαι τις δηλώσεις σας, ήταν η αντιμετώπιση του αγαπημένου μας Πάμπλο, την οποία εκτίμησα ως απόλυτα συνεπή με προηγούμενη δήλωση της επιθυμίας σας να ενώσετε "όλη την οικογένεια¨του ΠΑΟΚ μας.
Πολλοί συνοπαδοί μου θα μου καταλογίσουν ότι σας λιβανίζω. Δεν έχω καμία τέτοια ανάγκη. Η "μίρλα" θέλω να πάψει, παρότι γνωρίζω πολύ καλά από πού πραγματικά εκπορεύεται. Βλέπετε, έγινα ΠΑΟΚ στην πόλη μου, την Κατερίνη, όταν έφηβος 12-13 χρονών, δουλεύοντας τα καλοκαίρια μεροκάματο στα καπνά (!), είδα το λαό του ΠΑΟΚ να πορεύεται συντεταγμένα και με συνθήματα - την εποχή της χούντας, έ; - προς το γήπεδο του Πιερικού - εκεί όπου είδα κατόπιν, την ομαδάρα του Κούδα. Μετανάστευσα ύστερα όμως στις ΗΠΑ - γνωρίζετε σίγουρα, αλλά ας το μάθουν και οι νεότεροι που γράφουν εδώ, ότι η πρεσβεία, όπως όλες οι μεγάλες πρεσβείες, διαθέτει ειδικό τμήμα το οποίο παρακολουθεί όλα όσα γράφονται στη χώρα - όπου μετά το λύκειο, σπούδασα, εκπαιδεύτηκα και δούλεψα ως γιατρός, πριν αποφασίσω να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Δεν έχω λοιπόν να ζητήσω τίποτε άλλο παρά να πιέσετε ξανά να δοθούν όλα όσα ζητήσει στον στρατηγό. Τότε είμαι σίγουρος ότι θα εκπληρωθεί αυτό που πραγματικά θέλω! Μια αποστομωτική απάντηση σε εκείνους οι οποίοι σας αποκάλεσαν "Ρώσο", "Ρωσοπόντιο"(ο παππούς μου πόντιος από το Βατούμ) και "ξένο και φιλοξενούμενο τους" (το τελευταίο αυτό δηλώνει ότι στο "χωράφι τους ! , εμείς οι πληβείοι δεν είμαστε τίποτε παρά τα ζώα τους!).
Ή, ακόμη καλύτερα, όπως λέει ένας κάποιος bane εδώ μέσα, που δεν τον γνωρίζω αλλά συμμερίζομαι τις περισσότερες από τις απόψεις του, τότε, Πάμε να τους γαμήσουμε! ή να τους πάρουμε όλους σβάρνα, αν δεν κάτσει καλά με τους mods το προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

eorptol1 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ο Ιβάν Σαββίδης είναι μια χαρά στην υγεία του

Λυπάμαι για όσους φαρμακωνονται από αυτό το μαντατο
και ο λαμογιαννης ζητησε συγνωμη απο το ραδιοφωνο με ειπαν στην φορτσα, γιατι τους τα εχωσα που βαλανε δυο σελιδες με τον τυπο που εβριζε Ιβαν .....τους ειπα αν αυτο ειναι συγχωτοχαρτι για να συνεχισει να γραφει ειναι δικια σας ξεφτιλα ......περιμενω να μην τον ξαναβαλετε τον παρτακια .....ειναι ξεφτιλας που αλλα γραφει στην εφημεριδα και αλλα λεει στο ζαγοροραδιο.....θα σας γλενταει ρε προεδρος και θα προχωραει η ομαδα ολο και πιο μπροστα......
Στο δισέλιδο αυτό το Σάββατο, υπάρχει το όνομα του.

Επειδή έκατσα κι άκουσα μια δυο μέρες αυτή την εβδομάδα, του έβαλαν πολλοί ακροατές χέρι και μάλιστα ορισμένοι παλιοί, για την μ@λακία του να αναφέρεται σε ψευδείς φημολογίες.

Ευελπιστώ να πάρει χαμπάρι έγκαιρα και να μην επαναλάβει τις παπ@ριές, που σε δημόσιο βήμα εκστόμισε για τον

Υπερτιτανοτεράστιο και Ανυπερθετοανεπανάληπτο Ηγέτη και Μέγιστο Ευεργέτη μας κύριο κύριο Ιβάν (Ιωάννη) Σαββίδη του Τεμετερον ΠΑΟΚάρχη μας και Μεγαλομετόχο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Δεν υπάρχει συγνώμη.
Είναι κάτι που έκανε σκόπιμα, έλεγε ακομη ότι ο Ιβάν, έβαλε 200 πήρε 200 εκ, βάζοντας ιδεες για αντιδράσεις, σε περίπτωση αποκλεισμού, με στόχο δήθεν αυτοδιαχειριση και όλα αυτά ιδιοτελως λόγω απόλυσης της γυναίκας του.

Διαγραφή, καμία σχέση με ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Eυελπιστω ο ευεργέτης της ομάδας ως άλλος άγιος Βασίλης να μας κάνει το καλύτερο δώρο στο τέλος. Είτε είσαι πρόσωπο λάτρης είτε όχι ο άνθρωπος είναι το ν.1 πρόσωπο σε προσφορά στην ιστορία του συλλόγου. Απο κει και κάτω συζητιέται.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Δεν υπάρχει συγνώμη.
Είναι κάτι που έκανε σκόπιμα, έλεγε ακομη ότι ο Ιβάν, έβαλε 200 πήρε 200 εκ, βάζοντας ιδεες για αντιδράσεις, σε περίπτωση αποκλεισμού, με στόχο δήθεν αυτοδιαχειριση και όλα αυτά ιδιοτελως λόγω απόλυσης της γυναίκας του.

δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτος παρτακιας ειναι που θελει να παιρνει απο τον ΠΑΟΚ ενω ολοι εμεις δινουμε ,τα σχολια του γιου του Νικολαου στο φορουμ για τον τυπο αυτον λενε την πραγματικοτητα....στην φορτζα του σαββατου τον εχουν αλλα αποθεωνει τον ιβαν ,ο τυπος ειναι θρασυς και γελοιος νομιζει οτι μπορει να δουλευει τον κοσμο.....
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Μια φορά τον ακουσα για λίγο και πραγματικά δεν αντέχεται, γεμάτος εμπάθεια .
Εφόσον είπε και αυτά που γράφεις πρέπει να διαδοθεί για να μπει στη θέση του
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δηλαδή αυτά που έγραφα εγώ για πλάκα στο φόρουμ, για ομάδα λαϊκής βάσης και να πάρει ο λαός τη διοίκηση, αυτός τα έλεγε σοβαρά...

Έχω διαλέξει πολύ λάθος επάγγελμα.

Πόσο μ@λ@κες είναι όσοι τον ακούν.. Αυτόν και πολλούς άλλους..
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Πολυ
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Sad but true,
Μπολικη σουρωτη παιδια.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ιβαναρος σε Skype call με το ιατρικό Τιμ, κανονίζει νέα επένδυση που θα εγγυάται τοπ ιατρικές εγκαταστασεις και εξοπλισμό για την επόμενη δεκαετία.

Στα ψιλά, και στα @@ μας στην τελική.
Η θετική είδηση στο καλάθι, η προπαγάνδα που γεννάει διχόνοια πρώτο θέμα.

Ας κάνει καμία μεταγραφή αλλιώς να φύγει να ουμε
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ποιος άξιος Πόντιος πεθαίνεις …

Στα καλύτερα μου όνειρα από μικρός δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πρόεδρο …

1 μήνα θλάση ο Ομάρ, 2-3 εκατομμύρια επένδυση σε ιατρικά μηχανήματα ο πρόεδρος για να τον κάνει καλά γρηγορότερα

Α ρε προεδρα είσαι πολύ μπροστά … να έχεις πάντα υγεία και να χαίρεσαι όλα όσα έχεις καταφέρει
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

tad έγραψε:Ποιος άξιος Πόντιος πεθαίνεις …

Στα καλύτερα μου όνειρα από μικρός δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πρόεδρο …

1 μήνα θλάση ο Ομάρ, 2-3 εκατομμύρια επένδυση σε ιατρικά μηχανήματα ο πρόεδρος για να τον κάνει καλά γρηγορότερα

Α ρε προεδρα είσαι πολύ μπροστά … να έχεις πάντα υγεία και να χαίρεσαι όλα όσα έχεις καταφέρει

Με τρεις σαν τον καντουρι θα εχουμε ανεγερση Πανεπιστημιακης κλινικης απο ΙΒΑΝ. :mrgreen:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αλήθεια Ρειν; Μακάρι ρε φίλε γιατί και στη φωτογραφία που τον είδα σήμερα φαίνεται φανερά αδυνατισμένος! Ίσως το καλύτερο νέο που μας δίνεις έως τώρα!
Είχα αγχωθεί γιατί σε συνάντηση που είχα στη Χαλκιδική με άλλους συναδέλφους ιατρούς δεν είχα ακούσει καλά μαντάτα. Πολλά κυκλοφορούν και λέγονται..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η λογική, η δική μου τουλάχιστον, λέει ότι ο Γιώργος δε θα ασχολιόταν με ινσταγκραμ και ντόλτσε βίτα, αν το απόλυτο πρότυπό του δεν ήταν καλά στην υγεία του.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

paok57th έγραψε:Αγαπητέ κύριε Σαββίδη,
τώρα που κατακάθισε η απερίγραπτη χαρά μου, όχι τόσο για τη νίκη όσο για την εμφάνιση της ομάδας μας - και εκατινίε τ απέσιμ - με νηφαλιότητα θα ήθελα να σας πω ένα όσον το δυνατό μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Σε αντίθεση με πολλούς νεότερους στην ηλικία συνοπαδούς μου - είμαι λίγο μεγαλύτερος από εσάς, 64 - οι οποίοι πέφτουν εύκολα θύματα της προπαγάνδας των φερέφωνων των εχθρών μας, θα ήθελα να σας πω ότι αναγνωρίζω πως η μεγαλύτερη από τις τόσες δεσμεύσεις σας στον ΠΑΟΚ μας - μεγαλύτερη και από την αποπληρωμή των χρεών, αλλά και των τόσων επενδύσεων στην ουσία και όχι στο άμεσα φαίνεσθαι του ΠΑΟΚ μας - θεωρώ την σοφότατη μεν, σπανιότατη - κι αν ποτέ, από άνθρωπο της δικής σας κοινωνικής θέσης - δε, αναγνώριση του λάθους το οποίο έγινε πριν από 2 χρόνια και τη διόρθωση του με την επαναπρόσληψη του στρατηγού μας. Το ίδιο σοφή - και πατρική, θα έλεγα, γιατί διαβάζω και σκέπτομαι τις δηλώσεις σας, ήταν η αντιμετώπιση του αγαπημένου μας Πάμπλο, την οποία εκτίμησα ως απόλυτα συνεπή με προηγούμενη δήλωση της επιθυμίας σας να ενώσετε "όλη την οικογένεια¨του ΠΑΟΚ μας.
Πολλοί συνοπαδοί μου θα μου καταλογίσουν ότι σας λιβανίζω. Δεν έχω καμία τέτοια ανάγκη. Η "μίρλα" θέλω να πάψει, παρότι γνωρίζω πολύ καλά από πού πραγματικά εκπορεύεται. Βλέπετε, έγινα ΠΑΟΚ στην πόλη μου, την Κατερίνη, όταν έφηβος 12-13 χρονών, δουλεύοντας τα καλοκαίρια μεροκάματο στα καπνά (!), είδα το λαό του ΠΑΟΚ να πορεύεται συντεταγμένα και με συνθήματα - την εποχή της χούντας, έ; - προς το γήπεδο του Πιερικού - εκεί όπου είδα κατόπιν, την ομαδάρα του Κούδα. Μετανάστευσα ύστερα όμως στις ΗΠΑ - γνωρίζετε σίγουρα, αλλά ας το μάθουν και οι νεότεροι που γράφουν εδώ, ότι η πρεσβεία, όπως όλες οι μεγάλες πρεσβείες, διαθέτει ειδικό τμήμα το οποίο παρακολουθεί όλα όσα γράφονται στη χώρα - όπου μετά το λύκειο, σπούδασα, εκπαιδεύτηκα και δούλεψα ως γιατρός, πριν αποφασίσω να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Δεν έχω λοιπόν να ζητήσω τίποτε άλλο παρά να πιέσετε ξανά να δοθούν όλα όσα ζητήσει στον στρατηγό. Τότε είμαι σίγουρος ότι θα εκπληρωθεί αυτό που πραγματικά θέλω! Μια αποστομωτική απάντηση σε εκείνους οι οποίοι σας αποκάλεσαν "Ρώσο", "Ρωσοπόντιο"(ο παππούς μου πόντιος από το Βατούμ) και "ξένο και φιλοξενούμενο τους" (το τελευταίο αυτό δηλώνει ότι στο "χωράφι τους ! , εμείς οι πληβείοι δεν είμαστε τίποτε παρά τα ζώα τους!).
Ή, ακόμη καλύτερα, όπως λέει ένας κάποιος bane εδώ μέσα, που δεν τον γνωρίζω αλλά συμμερίζομαι τις περισσότερες από τις απόψεις του, τότε, Πάμε να τους γαμήσουμε! ή να τους πάρουμε όλους σβάρνα, αν δεν κάτσει καλά με τους mods το προηγούμενο.
Απολαυστικός!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”