Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gia se ola ta PAOKia, eidika tou PAOKmania, kai apo mena. Kai egw emeva Harilaou mexri to 1984. Apo tote Agglia kai teleutaia gyrologos apo Project se project ava tov kosmo.
Και εγώ ρε παιδιά, παρ' όλο που έχω ποστάρει αρκετά είμαι νέος (από της 12 Φεβρουαρίου) στο site. Με λένε Πλάτων Κυφωνίδη, είμαι από τη Λεκάνη Καβαλας αλλα ζω από το 1985 στο Düsseldorf της Γερμανίας.
Σας χαιρετώ όλους σας και χαίρομαι πολύ που είμαστε όλοι μια παλιοπαρέα. Και στις χαρες και στις λύπες- πάντα μαζί!!!
να χαιρετησω και εγω απο την μερια μου γιατι νεος ειμαι σχετικα ενα 2μηνο εχω και θυμαμαι οταν γραφτηκα τα μελοι στο paokmania ηταν γυρψ 4.800 και τωρα φτανει στις 6.000!!ΡΕ Mariakapa απο την σκουλικοφωλια μεσα εισαι???χαχα!! ΕΙΣΑΙ!!!
Εγω εχω κανενα μήνα μεσα αλλα ειμαι σχετικα καινουριος...... με λενε ακη και μενω στην θερμη... συγχαρητηρια για το site σας παιδια ειναι το ποιο εγκυρο απο ολα νομιζω ειστε πολυ γρηγοροι με τα νεα της παοκαρας μας....... συνεχιστε ετσι.....