Karabinas έγραψε:15_50 έγραψε:george188 έγραψε:Αυτό το συνθήκη επαγγελματίας είναι νέο ανέκδοτο; Αν ήταν κάτι τέτοιο με λουτσεσκου ούτε απέξω δεν θα περνούσε από την ομάδα, όπως κάποιος άλλος που ψάχνει ομάδα στην Κύπρο.. σταματήστε αυτή την αηδία. Παίκτης της ομάδας που τα δίνει όλα κάθε φορά. Δεν είναι αδιάφορος, δεν κοροϊδεύει.. έλεος παιδιά
Στα στοιχεία που παραθέτω έχεις να προσθέσεις κάτι;;;
Όσον αφορά στο αν είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε όλα του ή απλά ένας ημιερασιτέχνης μπαλαδόρος, μπορεί να μας το πει και ένας αθλητίατρος
(αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα θα χαρώ να διαβάσω την τοποθέτηση του).
εγω ειμαι αθλητιατρος, μια χαρα ειναι ο καντουρι εσενα δεν βλεπω καλα... εβαλε γκολ ο τζολης και ετρεξες στο πενταλεπτο να γραψεις παπαριες στο θεμα λουτσεσκου, μετα την φαπα εξαφανίστηκες απο εκει και ηρθες εδω να μας πεις τι? οτι ο ομαρ ειναι ερασιτεχνης? με την ιδιοτητα του ιατρου πιστευω εχεις μεγαλα θεματα να λυσεις ...

Κύριε "αθλητίατρε", για τον λόγο ότι έστειλα φιλάκια εκ μέρους του Τζόλη στον Λουτσέσκου (ο οποίος είχε το θράσος να τον μειώσει) και για τον λόγο ότι αυτό θεωρήθηκε ειρωνεία (ή τρόλινγκ όπως μου έγραψαν) με μπάναραν και έκατσα στην γωνία μου τιμωρία χωρίς να παραπονεθώ καθόλου (και σωστά).
Έως ότου λοιπόν αποφασίσει να στρογγυλέψει τις γωνίες των απαξιωτικών του δηλώσεων, έχω πει ότι θα συνεχίσω να του στέλνω την αγάπη μου, κάθε φορά που ο Τζόλης και κάθε Τζόλης θα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα (πληρώνοντας φυσικά και το ανάλογο τίμημα).
Όσον αφορά για τις φάπες και τις λοιπές αηδίες σου, έχω να σου πω πως για μένα ο ΠΑΟΚ έκανε απλά το αυτονόητο και μη περιμένεις να συνταχθώ με τις αστείες δηλώσεις του (κατά γενική ομολογία καλού μας προπονητή) ότι έζησε τις καλύτερες 4 μέρες της προπονητικής του ζωής.
Αν ο Λουτσέσκου, μέσα από τέτοιου είδους τσιτάτα, θέλει να τονώσει την μειωμένη αυτοεκτίμηση των παικτών του, εγώ δεν φταίω σε τίποτα να νιώθω πως ο ΠΑΟΚ αντί να μεγαλώνει, μικραίνει.
Την Ριέκα κέρδισε, σιγα τα αυγά.
Τέλος για τον Καντουρί, είναι ακριβώς ότι περιγράφουν οι αριθμοί του, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.