Μόνο και μόνο γι αυτό θα βγω τελευταίος ρε!!!free4 έγραψε:χαχαχα ποντάρω στο Νοβίτο!!
βάζω 10 ευρώ..
κανόνισε κουνέλι να μην πάρω φράγκα, θα σε κάνω στιφάδο..

Μόνο και μόνο γι αυτό θα βγω τελευταίος ρε!!!free4 έγραψε:χαχαχα ποντάρω στο Νοβίτο!!
βάζω 10 ευρώ..
κανόνισε κουνέλι να μην πάρω φράγκα, θα σε κάνω στιφάδο..
Και εγώ περίμενα το δείπνο με τον Μπαλάφα να συζητήσουμε για τον ΠΑΟΚ αλλά μάταια...gate4mitsos έγραψε:Και βεβαια θα συνεχιστει με πολλα δωρα για τον νικητη οπως και την περασμενη σεζον![]()
Ρε σαν την Σάντυ έχω δέκα...novito έγραψε:Δηλαδή προτιμάς το δείπνο με τον Μπαλαφίνιο απ το δείπνο με την Σάντυ.....??????
...δάχτυλα....???thanasakiss4 έγραψε:....
Ρε σαν την Σάντυ έχω δέκα...![]()
....
Ωστε εσύ με έστειλες ΟΥΦΟ να απαγάγουν τον υπολογιστή μου για ένα μήνα και να χάσω τις προβλέψεις ε????thanasakiss4 έγραψε:χαχαχαχα έλιωσα λέμε.....![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ αντε και του χρόνου θα έχετε την ευκαιριά να με περάσετε κάποια γατακια(gate4mitsos,free) γιατι μάλλον θα την κάνω για στρατό και δεν με βλέπω να παίρνω μέρος.!!
Οχι ρε,μην μας το κανεις αυτοthanasakiss4 έγραψε:υ.γ αντε και του χρόνου θα έχετε την ευκαιριά να με περάσετε κάποια γατακια(gate4mitsos,free) γιατι μάλλον θα την κάνω για στρατό και δεν με βλέπω να παίρνω μέρος.!!
ABOLEYTOI έγραψε: Σήμερα κληρώνει η σούπερλίγδα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος