13. Lucas Taylor Maia Reis
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
Ρε συ σελοφαν δεν είναι δυνατόν μετά από αξιοπρεπές εμφάνιση τα περισσότερα μηνύματα να είναι αυτού του στιλ και δεν μιλάμε για μόλις 3-4 .
Ο άλλος γράφει ότι έκανε άμεσα 3-4 πουληματα και ότι έχασε την μπάλα 5 φορές μόλις πέρασε τον αντίπαλο του,οι οποίοι αριθμοί δεν ισχύουν ούτε για ολόκληρο το 90λεπτο.
Ο άλλος γράφει ότι έκανε άμεσα 3-4 πουληματα και ότι έχασε την μπάλα 5 φορές μόλις πέρασε τον αντίπαλο του,οι οποίοι αριθμοί δεν ισχύουν ούτε για ολόκληρο το 90λεπτο.
Δεν έχει καμία δουλειά να παίζει στο ίδιο ύψος με τον αντριγια, πως να το κάνουμε?
Είδες πέρυσι στην σούπερ αριστερά πλευρά μας τον Γιαννούλη να παίζει στο ίδιο ύψος με τον τζολη?
Επίσης στα ανεβάσματα δεν είχε καμία συνεργασία με τον αντριγια. Δεν ήταν δουλεμενα. Ήταν άναρχα. Όπως και η κάρτα που πήρε στο σημείο που την πήρε.
Χθές.
Αύριο δεν ξέρουμε.
Μέχρι τώρα δεν είχε επιθετική ενέργεια με θετική κατάληξη. Κανένα συνδιασμό, καμία σέντρα.
Μακάρι αύριο να έχει.
Δεν είναι για να τον ξεγράψεις σε καμία περίπτωση μετά από 110 λεπτά αλλά πρέπει να μπει στο σύνολο.
Τον περιμένουμε
Είδες πέρυσι στην σούπερ αριστερά πλευρά μας τον Γιαννούλη να παίζει στο ίδιο ύψος με τον τζολη?
Επίσης στα ανεβάσματα δεν είχε καμία συνεργασία με τον αντριγια. Δεν ήταν δουλεμενα. Ήταν άναρχα. Όπως και η κάρτα που πήρε στο σημείο που την πήρε.
Χθές.
Αύριο δεν ξέρουμε.
Μέχρι τώρα δεν είχε επιθετική ενέργεια με θετική κατάληξη. Κανένα συνδιασμό, καμία σέντρα.
Μακάρι αύριο να έχει.
Δεν είναι για να τον ξεγράψεις σε καμία περίπτωση μετά από 110 λεπτά αλλά πρέπει να μπει στο σύνολο.
Τον περιμένουμε
-
BlackFriday
famagusta72 έγραψε:Στο άρθρο της κεντρικής με τίτλο "Πρόκριση με ποιότητα και mental aggressivity!" έχει φωτο την 11άδα του ματς. Όλοι σοβαροί, ο δικός μου ένα χαμόγελο στυλ "δεν το πιστεύω ρε φίλε"Γ@μώ τα παιδιά φαίνεται. Μακάρι να δώσει περισσότερα!
Ρε συ Rene, αυτά δεν αποφεύγονται. Εδώ γράφονται τέρατα για πολύ πιο κανονικές περιπτώσεις. Πήγαινε μια βόλτα στο thread του Σβάμπ (που για μένα είναι ότι πιο όμορφο και τακτοποιημένο ποδοσφαιρικά είχαμε τα τελευταία χρόνια) και θα αλιεύσεις τα ίδια και χειρότερα, υπομονή να έχεις.renegade έγραψε:Ρε συ σελοφαν δεν είναι δυνατόν μετά από αξιοπρεπές εμφάνιση τα περισσότερα μηνύματα να είναι αυτού του στιλ και δεν μιλάμε για μόλις 3-4 .
Η ουσία για μένα είναι μία, και αυτή είναι η άποψη μου, δεν θέλω σώνει και ντε να την επιβάλλω σε κανέναν. Δεν μοιάζει με μπακ, δεν πατάει σαν μπακ, δεν μαρκάρει σαν μπακ, δεν προωθείται σαν μπακ, ε τι στο κέρατο στο μυαλό μου δεν δεν είναι μπακ.
Δεν ξέρω που αλλού μπορεί να βοηθήσει και δε ξέρω αν τώρα στα 27 μπορεί να μάθει μια απαιτητική θέση όπως αυτή για να βγάλει τα όποια καλά χαρακτηριστικά του. Θέλω εναν κανονικό παίκτη εκεί - μπορώ;
- episimos73
Πραγματικά στον κόσμο του το παλικάρι. Χαχαχα.famagusta72 έγραψε:Στο άρθρο της κεντρικής με τίτλο "Πρόκριση με ποιότητα και mental aggressivity!" έχει φωτο την 11άδα του ματς. Όλοι σοβαροί, ο δικός μου ένα χαμόγελο στυλ "δεν το πιστεύω ρε φίλε"Γ@μώ τα παιδιά φαίνεται. Μακάρι να δώσει περισσότερα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- rade paprica
ενώ ο Ομάρ από πίσω.... όι όι μανούλα'μBlackFriday έγραψε:famagusta72 έγραψε:Στο άρθρο της κεντρικής με τίτλο "Πρόκριση με ποιότητα και mental aggressivity!" έχει φωτο την 11άδα του ματς. Όλοι σοβαροί, ο δικός μου ένα χαμόγελο στυλ "δεν το πιστεύω ρε φίλε"Γ@μώ τα παιδιά φαίνεται. Μακάρι να δώσει περισσότερα!
![]()
![]()
Εγω ενα πραγμα θα πω που λογικα ειπωθηκε.
Ο τυπος δεν σταματησε να κινειται στον χωρο.
Ηταν πανω κατω ειδικα στο πρωτο ημιχρονο που ειχε παραπανω δυναμεις, οχι οτι στο δευτερο δεν εκανε ανεβασματα. Εκανε και μαλιστα ειχε και καλυτερες επιλογες στις πασες του.
Για να καταλαβουμε λιγο οτι παικτες οπως ο Τειλορ, που δεν εχει πολλες παραστασεις σε καλο επιπεδο, χρειαζονται αγωνιστικα λεπτα για να αποκτησουν αυτοπεποιθηση, αρκει να δουμε ποσο εδειχνε να ανεβαινει η ψυχολογια του και η αποδοση του, οσο περνουσαν τα λεπτα.
Τα χαρακτηριστικα του ειναι καλα, εχει ταχυτητα και φανηκε οτι μπορει να κανει και την σωστη επιλογη πασας στην αναπτυξη.
Υπομονη και εμπιστοσυνη στον Λουτσεσκου, που για να τον βαζει χθες, ενω θα μπορουσε να περασει τον Κρεσπο αριστερα, δεξια τον Αντρε και τον Μιχαηλιδη στοπερ, κατι βλεπει και ο ιδιος.
Ο τυπος δεν σταματησε να κινειται στον χωρο.
Ηταν πανω κατω ειδικα στο πρωτο ημιχρονο που ειχε παραπανω δυναμεις, οχι οτι στο δευτερο δεν εκανε ανεβασματα. Εκανε και μαλιστα ειχε και καλυτερες επιλογες στις πασες του.
Για να καταλαβουμε λιγο οτι παικτες οπως ο Τειλορ, που δεν εχει πολλες παραστασεις σε καλο επιπεδο, χρειαζονται αγωνιστικα λεπτα για να αποκτησουν αυτοπεποιθηση, αρκει να δουμε ποσο εδειχνε να ανεβαινει η ψυχολογια του και η αποδοση του, οσο περνουσαν τα λεπτα.
Τα χαρακτηριστικα του ειναι καλα, εχει ταχυτητα και φανηκε οτι μπορει να κανει και την σωστη επιλογη πασας στην αναπτυξη.
Υπομονη και εμπιστοσυνη στον Λουτσεσκου, που για να τον βαζει χθες, ενω θα μπορουσε να περασει τον Κρεσπο αριστερα, δεξια τον Αντρε και τον Μιχαηλιδη στοπερ, κατι βλεπει και ο ιδιος.
Το που θα παίζει και σε πιο ύψος και πως θα το κρίνει ο προπονητής και όχι καποιος άσχετος προπονητής της κερκίδας.kos έγραψε:Δεν έχει καμία δουλειά να παίζει στο ίδιο ύψος με τον αντριγια, πως να το κάνουμε?
Χθές.
Αύριο δεν ξέρουμε.
Μακάρι αύριο να έχει.
Τον περιμένουμε
Και εχθές ο προπονητής δεν του έκανε ούτε μισή παρατήρηση για τα ανεβάσματα,άρα ήταν τακτικη εντολή
Στον πάγκο η θέση σου είναι δεξιά ή αριστερά του ψηλού Ιταλού?
Γιατί πέρα από τις εντολές ξέρεις και ότι δεν του έγινε ούτε μια παρατήρηση.
Καλύτερα προπονητής της κερκίδας παρά κάτα φαντασίαν μέλος του τημ λουτσεσκου
Γιατί πέρα από τις εντολές ξέρεις και ότι δεν του έγινε ούτε μια παρατήρηση.
Καλύτερα προπονητής της κερκίδας παρά κάτα φαντασίαν μέλος του τημ λουτσεσκου
Λυσσαξατε ρε.Λυσσαξατε.
Που να εκανε καμια σκατα εμφανιση κ να αποκλειομασταν εξ αιτιας του.
Καλα επαιξε.Μια χαρα.Ελαφρως καλυτερα απο την αρχη.
Τι σκαλωμα φαγατε με τις προσβολες μερικοι.
Πειτε δεν επαιξε καλα, δεν ειναι συνεπης στην αμυνα.Μας εξεθεσε εκει κ εκει.Οπως πχ ο σελοφαν που ναι μεν δεν τον πιστευει αλλα δεν τον ισοπεδωνει σε προσωπικο επιπεδο.
Τι μανια ειναι αυτη με το χλευασμο.
Τι καταντια ειναι αυτη.
Που να εκανε καμια σκατα εμφανιση κ να αποκλειομασταν εξ αιτιας του.
Καλα επαιξε.Μια χαρα.Ελαφρως καλυτερα απο την αρχη.
Τι σκαλωμα φαγατε με τις προσβολες μερικοι.
Πειτε δεν επαιξε καλα, δεν ειναι συνεπης στην αμυνα.Μας εξεθεσε εκει κ εκει.Οπως πχ ο σελοφαν που ναι μεν δεν τον πιστευει αλλα δεν τον ισοπεδωνει σε προσωπικο επιπεδο.
Τι μανια ειναι αυτη με το χλευασμο.
Τι καταντια ειναι αυτη.
πες τα ρε Μπαρλοου! Βρηκαμε νεο στοχο πλεον.
Ο παικτης στο 1ο εκανε αρκετα λαθη ομως στο 2ο ηταν παρα πολυ καλος.
ακομα ειναι νωρις!Ας εχουμε λιγη υπομονη με τους παικτες!τι μας ωφελει να τους κραζουμε ετσι χωρις λογο;
ας θυμομαστε και την 1η χρονια του Βαρελα!πιο κλασικο παραδειγμα δεν υπαρχει.
ακομα ειναι νωρις!Ας εχουμε λιγη υπομονη με τους παικτες!τι μας ωφελει να τους κραζουμε ετσι χωρις λογο;
Εγώ και έτσι τον προτιμώ από τον καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας… ανωμαλία ;;
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποια λάθη έκανε στο Α' ημίχρονο πέρα από αυτό στο 27ο λεπτό που δεν κατάφερε να τριπλαρει τον αντίπαλο?Azrael έγραψε:πες τα ρε Μπαρλοου! Βρηκαμε νεο στοχο πλεον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 27 Αύγ 2021, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kinky, αλλά από αυτά που είδαμε στα φετινά παιχνίδια, μαζί σου.-keeper- έγραψε:Εγώ και έτσι τον προτιμώ από τον καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας… ανωμαλία ;;
- bersekeros
Είναι αρκετά νωρίς για να υπάρχει αρνητική προκατάληψη.
Είναι γρήγορος και επιθετικογενης που ανεβαίνει πολύ και αναγκάζει το εξτρέμ (Αντρίγια να γυρίζει για να τον καλύπτει).
Επίσης σαφώς έχει αντοχή μέχρι το 90'.
Αμυντικά υπάρχουν θέματα με τα ανεβάσματά του.
Θέλω όμως να δω την εξέλιξή του.
Θα δούμε πώς θα πάει η δουλειά, σε μερικά ακόμα παιχνίδια.
Είναι γρήγορος και επιθετικογενης που ανεβαίνει πολύ και αναγκάζει το εξτρέμ (Αντρίγια να γυρίζει για να τον καλύπτει).
Επίσης σαφώς έχει αντοχή μέχρι το 90'.
Αμυντικά υπάρχουν θέματα με τα ανεβάσματά του.
Θέλω όμως να δω την εξέλιξή του.
Θα δούμε πώς θα πάει η δουλειά, σε μερικά ακόμα παιχνίδια.