Ευρώπη 2021-22
Re: Ευρώπη 2021-22
Τι σύστημα είναι αυτό που ακούω ρε φίλε; Τι σκατα έχουν φτιάξει; Περνάει λέει ο πρώτος,ο δεύτερος δίνει αγώνα με ομάδα από το ΤσΛ και ο τρίτος με ομάδα από το κονφερενς για να πάει στο κονφερενς,κάτι τέτοιο…ΕΛΕΟΣ
-
john4serres
Αηδία σαν τα μούτρα του υιού έχουν καταντήσει τα Ευρωπαϊκά κύπελλα.joshua έγραψε:Τι σύστημα είναι αυτό που ακούω ρε φίλε; Τι σκατα έχουν φτιάξει; Περνάει λέει ο πρώτος,ο δεύτερος δίνει αγώνα με ομάδα από το ΤσΛ και ο τρίτος με ομάδα από το κονφερενς για να πάει στο κονφερενς,κάτι τέτοιο…ΕΛΕΟΣ
γιατί ρε τζος ?
ωραίο ακούγεται ... νομίζω ότι αυτή η σύνδεση μεταξύ των διοργανώσεων δίνει ένα ενδιαφέρον ... και ενοποιεί και αναβαθμίζει όλες τις διοργανώσεις ...
κάνει να φαίνεται και το CL λιγότερο κλειστή λίγκα ... προς τα κάτω βέβαια αλλά και αυτό κάτι είναι ...
μακάρι ρε 'σείς του χρόνου να είμαστε ομίλους CL και ας υπάρχει έτσι η δικλείδα να συνεχίσουμε europa ... μέσα από διπλά παιχνίδια ... σούπερ ακούγεται
υποσ.
αν και η αλήθεια είναι ότι εάν πάμε κάποτε CL πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι τέλους ... ΠΑΟΚ είμαστε λέμε και σε αυτό δεν υπάρχουν όρια
ωραίο ακούγεται ... νομίζω ότι αυτή η σύνδεση μεταξύ των διοργανώσεων δίνει ένα ενδιαφέρον ... και ενοποιεί και αναβαθμίζει όλες τις διοργανώσεις ...
κάνει να φαίνεται και το CL λιγότερο κλειστή λίγκα ... προς τα κάτω βέβαια αλλά και αυτό κάτι είναι ...
μακάρι ρε 'σείς του χρόνου να είμαστε ομίλους CL και ας υπάρχει έτσι η δικλείδα να συνεχίσουμε europa ... μέσα από διπλά παιχνίδια ... σούπερ ακούγεται
υποσ.
αν και η αλήθεια είναι ότι εάν πάμε κάποτε CL πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι τέλους ... ΠΑΟΚ είμαστε λέμε και σε αυτό δεν υπάρχουν όρια
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Προσωπικά μου αρέσει και δίνουν έτσι μεγαλύτερη αξία και ενδιαφέρον στις δύο μικρότερες ευρωπαϊκες διοργανώσεις.
Πότε είναι η κλήρωση για μας?
Πότε είναι η κλήρωση για μας?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμενα δεν μου αρεσουν αυτες οι συνδεσεις οπως δεν μου αρεσε και πριν οταν ομαδες του τσλ πηγαιναν γιουροπα.Θελω αυτοι που ξεκινανε μια διοργανωση να την τελειωνουν μεταξυ τους λιγο πολυ οπως γινοταν παλια...Against modern football μαλλον και εγω...
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Μακριά Ρομα Τοτεναμ απο το 1ο, Ουνιον απο το 3ο, και οι Κύπριοι απο το 4ο.. ολα τα αλλα καλοδεχούμενα
-
john4serres
Αυτό που λες είναι ο εχθρός του καλοκαιρινού ΠΑΟΚ.joshua έγραψε:Εμενα δεν μου αρεσουν αυτες οι συνδεσεις οπως δεν μου αρεσε και πριν οταν ομαδες του τσλ πηγαιναν γιουροπα.Θελω αυτοι που ξεκινανε μια διοργανωση να την τελειωνουν μεταξυ τους λιγο πολυ οπως γινοταν παλια...Against modern football μαλλον και εγω...