Οντως αγαπιεται.rade paprica έγραψε:Εγώ πάντως τον συμπαθώ, είναι ψυχούλα
13. Lucas Taylor Maia Reis
-
paok düsseldorf
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
- ΑποστόληςΑ
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.invincible έγραψε:Θα σας διαψεύσει όλους ο Λουκας θα δείτε. Υπομονή.
- ΑποστόληςΑ
gpap έγραψε:Ούτε για τον ΠΑΟΚ Β' δεν κάνει το παιδί.
Δανεικός για να μην συμμετέχει ούτε σε προπονήσεις και χαλάει και τους υπόλοιπους.
Το παλικαρι παιζει με ψυχολογια, για να αφησω ενα περιθωριο εξελιξης και να μην πω ικανοτητα ,ερασιτεχνη.Ειναι χαρακτηριστικο το βλεμμα του καθε φορα που τον επιανε η καμερα. Βλεμμα ψαρωμενου 18χρονου που πρωτη φορα παιζει στη πρωτη ομαδα και το θεμα ειναι πως ειναι στα 27 και ξενος.
-
panpangr77
Ευτυχώς που έχω στον πάγκο τον Λουτσεσκου ,τον πατήρ του και το άγιο πνεύμα μαζί ,γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα μπάλα της nivea να σας δίνανε δεν θα την βρίσκατε. Ο παίκτης είναι μια χαρά προσφέρει πλάτος στην ομάδα και λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Αμυντικά έχει περιθώρια και η ταχύτητα θα των σώσει πολλές φορές .
-
panpangr77
Να μου το πεις στο τέλος της χρονιάς ,εγώ θα δέχομαι όλες τι προσωπικές επιθέσεις ,δέχομαι να το κάνεις παράθεση ότι έχω γράψει αλλά αν στο τέλος της χρονιάς ο παίκτης αυτός έχει πάνω από 2 γκολ και άνω των 5 ασσίστ θα βγεις εδώ και να γράψεις έγραφα μαλακίες .
Ποτε μου δεν ειχα προβλημα να παραδεχθω λαθος εκτιμηση μου και δεν με ενοχλει καθολου η αντιθετη αποψη ακομα και αν διαφωνω καθετα.Τα περι nivea και λοιπες τετοιες παπαριες με ενοχλουν...Το τι θα κανει ο παικτης στο μελλον δεν το ξερω, αλλα κρινουμε την εικονα του αυτη τη στιγμη, με βαση το οτι ειναι 26 χρονων και ξενος επιπλεον.
- GiorgosAtha
Η πιο σωστή κριτική... ούτε αποθέωση ούτε ισοπέδωση.Psaras έγραψε:Σήμερα ήταν ΟΚ. Κάποια καθη σε κοντρόλ και αποφάσεις είναι και θέμα προσαρμογής και ρυθμου. Έκανε πολλές κάθετες κινήσεις τις οποίες τις αγνόησε ο Βαρελα είτε γιατί δεν τις είδε είτε γιατί δεν είχε εμπιστοσύνη στα πόδια του για μια προωθημενη μπαλιά. Το κακό για τον Λούκας είναι ότι η σύγκριση με τον Μάιος λόγω θέσης είναι αναπόφευκτη. Δεν είναι τεχνίτης...αλλα η γρηγοράδα του αν συνδυαστεί με σωστές αποφάσεις και χρόνους μπορεί να δώσει λύσεις ειδικά στην Ελλάδα με τα χωριά που παίζουν ταμπούρι.
Ούτε ο καλύτερος (Kaddouri) ήταν χθες αλλά ούτε ο χειρότερος (Πάσχα, Varela).
ΥΣ. Αυτό με τον Varela το έβλεπα και εγώ σε σημείο να με εκνευρίζει και να φωνάζω "βγάλτη ρε και ας πάει άουτ!".
θελει εντατικο φροντιστηριο στην αμυντικη τακτικη και στις επαφες του.
θελει και προσαρμογη.
τεχνικη και ταχυτητα εχει.μπορει να παιξει καλυτερα στον ασβεστη απο τον βασικο.ξεκαθαρα.
βεβαια εχοντας κανει τετοια τεραστια επενδυση σε αναπληρωματικο παικτη δεν υπαρχει η πολυτελεια χρονου.
επρεπε αμεσα να μας κανει να ξεχασουμε τον ματος.
το νεο αγαπημενο γα'ι'δουρι.
θελει και προσαρμογη.
τεχνικη και ταχυτητα εχει.μπορει να παιξει καλυτερα στον ασβεστη απο τον βασικο.ξεκαθαρα.
βεβαια εχοντας κανει τετοια τεραστια επενδυση σε αναπληρωματικο παικτη δεν υπαρχει η πολυτελεια χρονου.
επρεπε αμεσα να μας κανει να ξεχασουμε τον ματος.
το νεο αγαπημενο γα'ι'δουρι.
-
panpangr77
Τα περί niveas έχουν να κάνουν με τα απαξιωτικά σχόλια για παίκτες του ΠΑΟΚ από ανθρώπους που την μόνη επαφή που έχουν με το ποδόσφαιρο είναι το playstation .Όσοι λοιπόν δεν την έχουν αγγίξει ,να φορέσουν φανελιτσα να πάρουν την μπαλιτσα με κοντρόλ και να κάνουν αυτά τα 90 γαμημενα μέτρα από την μια πλευρά στην άλλη ,απαξιωτικά σχόλια για παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κανουν.Η εικόνα του παίκτη είναι πολύ καλή για μένα και όταν δεθούν με τον Ζιβκοβιτς θα είναι από τις καλύτερες πλευρές στην Ελλάδα . Φαντάσου πόσο μακριά είμαστε σε απόψεις.joshua έγραψε:Ποτε μου δεν ειχα προβλημα να παραδεχθω λαθος εκτιμηση μου και δεν με ενοχλει καθολου η αντιθετη αποψη ακομα και αν διαφωνω καθετα.Τα περι nivea και λοιπες τετοιες παπαριες με ενοχλουν...Το τι θα κανει ο παικτης στο μελλον δεν το ξερω, αλλα κρινουμε την εικονα του αυτη τη στιγμη, με βαση το οτι ειναι 26 χρονων και ξενος επιπλεον.
Χθες τον ειδαμε και να κοβει και να καλυπτει την θεση σχετικα σωστα.
Πρεπει να γινει πιο αποφασιστικος μπροστα. Την εχει την ατομικη ενεργεια.
Στην 1η φαση του ματς πχ δεν νοειται να μην κανει ενεργεια (ουτε σουτ ουτε πασα στο πεναλτι). θεμα αυτοπεποιθησης ειναι.
Πρεπει να γινει πιο αποφασιστικος μπροστα. Την εχει την ατομικη ενεργεια.
Στην 1η φαση του ματς πχ δεν νοειται να μην κανει ενεργεια (ουτε σουτ ουτε πασα στο πεναλτι). θεμα αυτοπεποιθησης ειναι.
Ο καθένας θέλει να απαξιώνει αλλά μην τολμήσεις να τον απαξιώσεις αυτόν και την άποψη του.
Η ποδοσφαιρική ηλικία του τευλορ είναι πολύ μικρή για αυτό θα ανεβαίνει και γρήγορα.
Προσωπικά δεν περίμενα να πάρει το ρισκο ο λουτσέσκου και να τον ξεκινήσει σε ένα ματς τόσο σημαντικό που και το παραμικρό λάθος θα στοίχησε. Και μόνο που τον ξεκίνησε εμένα μου λέει πολλά.
Υγ το πραγματικό ποδόσφαιρο απέχει πολύ από αυτό των video Games
Η ποδοσφαιρική ηλικία του τευλορ είναι πολύ μικρή για αυτό θα ανεβαίνει και γρήγορα.
Προσωπικά δεν περίμενα να πάρει το ρισκο ο λουτσέσκου και να τον ξεκινήσει σε ένα ματς τόσο σημαντικό που και το παραμικρό λάθος θα στοίχησε. Και μόνο που τον ξεκίνησε εμένα μου λέει πολλά.
Υγ το πραγματικό ποδόσφαιρο απέχει πολύ από αυτό των video Games
+ rege.
το ότι του δίνει ματς ο λουτσέσκου κάτι λέει.
βεβεια έχουμε μια εκρεμμοτητα .αν ο νέος βραζιλιάνος αποδειχθεί παίκτης 11άδας, ο αντρέ θα πάει δεξιά. Αυτόματα πρώτη λύση πάγκου θα είναι ο σοάρες και ο τέιλορ θα βρει λίγα ματς.
από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο λάθος για μένα στην περίπτωση του είναι ότι είναι ξένος,
από εκεί και πέρα κάνει μπαμ ότι έχει τρύπες τακτικά αλλά αν σε αυτό με το οποίο δουλεύει με το μάστερ Lusescu τα λύσει, έχει στοιχεία που δείχνουν ότι ίσως δούμε εντελώς διαφορετικό παίκτη.
το ότι του δίνει ματς ο λουτσέσκου κάτι λέει.
βεβεια έχουμε μια εκρεμμοτητα .αν ο νέος βραζιλιάνος αποδειχθεί παίκτης 11άδας, ο αντρέ θα πάει δεξιά. Αυτόματα πρώτη λύση πάγκου θα είναι ο σοάρες και ο τέιλορ θα βρει λίγα ματς.
από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο λάθος για μένα στην περίπτωση του είναι ότι είναι ξένος,
από εκεί και πέρα κάνει μπαμ ότι έχει τρύπες τακτικά αλλά αν σε αυτό με το οποίο δουλεύει με το μάστερ Lusescu τα λύσει, έχει στοιχεία που δείχνουν ότι ίσως δούμε εντελώς διαφορετικό παίκτη.