31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- WeWillRockYou
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Πολύ κακές μεταβιβάσεις στο Β' ημίχρονο, σε βαθμό που εκνεύρισε σε εκείνο το σημείο τους συμπαίκτες του.
Ναι , φαίνεται πάρα πολύ αγχωμενος. Δεν ήταν κανονική συμπεριφορά αυτή .
- giwrgos04dex
Επιεικώς χεσμενος φάνηκε ο Αλεξ σήμερα. Το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα από το γεγονός ότι στα σουτ τους που πέρασαν λίγο έξω από το δοκαρι μας, δεν βούτηξε ενώ άλλες φορές ακόμα και για την πάρτη του βουτάει! Δεν είχε το mentality της κ**λας, του βγήκε σε άγχος σήμερα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Σήμερα έκανε και έξοδο με σταθερό μπλοκάρισμα στο 89 και ετριβα τα μάτια μου.Απο τα πιο ησυχα βράδια της καριέρας του.Λιγο το μυαλό να καθαρίσει γιατί αυτά τα βολε απευθείας άουτ είναι σημάδια έλλειψης συγκεντρωσης
Έλλειψη συγκέντρωσης θα ονομάσεις το πρώτο σουτ στις κερκίδες.
Αν υπήρξες και ποδοσφαιριστής, και γνωρίζεις από άγχος και πίεση κατά την διάρκεια του αγώνα, θα χαρακτηρίσεις και το δεύτερο σουτ στις κερκίδες ως αποτέλεσμα έλλειψης συγκέντρωσης.
Αν είσαι καλοπροαίρετος οπαδός, και το τρίτο σουτ στις κερκίδες θα το ονομάσεις ''έλλειψη συγκέντρωσης''.
Αν είσαι ο μπαμπάς του ή η μάνα του, ο αδελφός του ή η γκόμενά του, και το τέταρτο σουτ στις κερκίδες θα το χαρακτηρίσεις ως ''έλλειψη συγκέντρωσης''.
Αλλά ρε φίλε, το 5ο σουτ στις κερκίδες, αν τολμήσεις να το χαρακτηρίσεις ως ''έλλειψη συγκέντρωσης'', σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, εν ώρα του αγώνα που κρίνει είσοδο σε Ομίλους, τότε είτε είσαι ο μάνατζέρ του, είτε δεν έχεις παίξει ποτέ σου, ούτε καν στην γειτονιά σου, ένα ομαδικό άθλημα.
Απορώ με αυτό τον Λουτσέσκου: ο ίδιος, ως ποδοσφαιριστής ήταν τερματοφύλακας.
Δεν μπορεί να δει πως υπάρχει τεράστιο κενό στην θέση και να πιάσει τον Σαββίδη από τον γιακά και να του πει ''φέρτε μου ρε Τερματοφύλακα, αν θέλετε να μην τα κάνω όλα πο@τάνα εδώ μέσα''.
Πραγματικά απορώ με τον Λούτσε.
Με τον Πασχαλάκη, έχω πάψει να απορώ εδώ και καιρό.
Αν υπήρξες και ποδοσφαιριστής, και γνωρίζεις από άγχος και πίεση κατά την διάρκεια του αγώνα, θα χαρακτηρίσεις και το δεύτερο σουτ στις κερκίδες ως αποτέλεσμα έλλειψης συγκέντρωσης.
Αν είσαι καλοπροαίρετος οπαδός, και το τρίτο σουτ στις κερκίδες θα το ονομάσεις ''έλλειψη συγκέντρωσης''.
Αν είσαι ο μπαμπάς του ή η μάνα του, ο αδελφός του ή η γκόμενά του, και το τέταρτο σουτ στις κερκίδες θα το χαρακτηρίσεις ως ''έλλειψη συγκέντρωσης''.
Αλλά ρε φίλε, το 5ο σουτ στις κερκίδες, αν τολμήσεις να το χαρακτηρίσεις ως ''έλλειψη συγκέντρωσης'', σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, εν ώρα του αγώνα που κρίνει είσοδο σε Ομίλους, τότε είτε είσαι ο μάνατζέρ του, είτε δεν έχεις παίξει ποτέ σου, ούτε καν στην γειτονιά σου, ένα ομαδικό άθλημα.
Απορώ με αυτό τον Λουτσέσκου: ο ίδιος, ως ποδοσφαιριστής ήταν τερματοφύλακας.
Δεν μπορεί να δει πως υπάρχει τεράστιο κενό στην θέση και να πιάσει τον Σαββίδη από τον γιακά και να του πει ''φέρτε μου ρε Τερματοφύλακα, αν θέλετε να μην τα κάνω όλα πο@τάνα εδώ μέσα''.
Πραγματικά απορώ με τον Λούτσε.
Με τον Πασχαλάκη, έχω πάψει να απορώ εδώ και καιρό.
Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι ο Πασχαλάκης έχει 2 αριστερά πόδια.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει δει τα πόδια του χωρίς παπούτσια και δεν έχει 2 αριστερά πόδια,
τότε μάλλον φοράει 2 αριστερά παπούτσια στους αγώνες
Σε περίπτωση που κάποιος έχει δει τα πόδια του χωρίς παπούτσια και δεν έχει 2 αριστερά πόδια,
- V-olakiotis
Μπράβο Αλέξανδρε!
Και τα λάθη είναι μεσα στο παιχνίδι.
Δώστε φτερά στον κίπερ μας!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Και τα λάθη είναι μεσα στο παιχνίδι.
Δώστε φτερά στον κίπερ μας!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- falconakis
Ρε παιδιά για να καταλάβω clean sheet σε παιχνιδι τελικό και τον κράζουμε γιατί εστελνε την μπάλα αραουτ σε κάποια βολε του; Το επόμενο πιο είναι: εντάξει γκολ δεν έφαγε ενταξει ασίστ εδωσε αλλα ρε Πασχαλάκη είναι μαλι αυτο;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Mene' έγραψε:Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι ο Πασχαλάκης έχει 2 αριστερά πόδια.

- ΑποστόληςΑ
Γιατί το clean sheet οφείλεται εν πολλοίς στο ότι τα επικίνδυνα σουτ ήταν εκτός εστίας.falconakis έγραψε:Ρε παιδιά για να καταλάβω clean sheet σε παιχνιδι τελικό και τον κράζουμε γιατί εστελνε την μπάλα αραουτ σε κάποια βολε του;
-
- ΑποστόληςΑ