Νά' σαι καλά, καλέ μου φίλεAndrew R έγραψε:Έτσι ακριβώς αγαπημένε μου rade!! Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία . Βοηθήστε τον Στρατηγό μας ΤΩΡΑ!!!
Απ' το στόμα σου και στο κατάλληλο αυτί
Νά' σαι καλά, καλέ μου φίλεAndrew R έγραψε:Έτσι ακριβώς αγαπημένε μου rade!! Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία . Βοηθήστε τον Στρατηγό μας ΤΩΡΑ!!!
Αδερφέ παίρνω το ποστ σου ως αφορμή για να σχολιάσω κάτι για το Λουτσεσκου. Υπάρχει η άποψη πως δεν βάζει με τίποτα νεαρούς να παίξουν παίρνοντας ως παράδειγμα την προηγούμενη θητεία του. Την προηγούμενη φορά που ήταν στον ΠΑΟΚ όμως και τους δύο ταλαντούχους που είχε τους χρησιμοποίησε (Ζαμπα Λημνιό). Η καλή φουρνιά των ακαδημιών τότε έβγαινε, δεν είχε βγει ακόμα. Αν θυμάσαι την χρονιά που πήραμε το νταμπλ χρησιμοποίησε σε δύο παιχνίδια τους 18χρονους τότε Λυρατζη και Μπαλογιαννη που ήταν οι πιο έτοιμοι.paok re niamou έγραψε:ενας που θα εχει λιγοτερα κολημματα, θα ενσωματωνει και παικτες απο τις ακαδημιες, και θα απαιτησει απο τους παικτες να παιζουν 90+ λεπτα. Οχι με ενα 20λεπτο να τραβανε χειροφρενο και να κοροιδευουν αλλαζοντας πασουλες.
Μπράβο. Σωστή περιγραφή.-keeper- έγραψε:Αυτή η αυτοπεποίθηση που βγάζει και το ύφος «δε σας βλέπω καν» «σας κατουράω όλους» περνάει σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ .
....
Το καταπληκτικό όμως είναι ότι όλο αυτό το “dominance” περνάει σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ και δείχνει ικανό να το βγάλει από την εσωστρέφεια κ την μεμψιμοιρία…
Η συμπλήρωση του berse στο πολύ εύστοχο σχόλιο του τερματοφύλακα, είναι ακριβώς αυτό που είχα κι εγώ στο νου μου. Ούτε προπόνηση θα κάνω στο γήπεδο σας ούτε συνέντευξη τύπου σε 'εχθρικο' έδαφος θα δώσω. ΗΡΘΑ ΕΙΔΑ ΝΙΚΗΣΑ τους είπε ουσιαστικά ο στρατηγός. Τώρα όμως πρέπει να αναλάβουμε κι εμείς τις ευθύνες μας.Κι πρώτη από όλους η εδώ διοίκηση. Στην προηγούμενη θητεία του ο Λουτσεσκου με τεράστιο προσωπικό κόστος είχε γίνει ο τα πάντα όλα στον ΠΑΟΚ μας. Είχε πάρει επ ώμου όλο το επικοινωνιακό με τον κυρ κυρ κρυμμένο. Φέτος δεν πρέπει να συμβεί κάτι ανάλογο ούτε για πλάκα. Επίσης είναι φανερό ότι η συνεργασία του λουτσε με κάποια τμήματα του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές δεν ήταν κι τόσο αρμονικη. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Το πρωτάθλημα που ξεκινά είναι ένας μαραθώνιος. Η ομάδα όμως για να πρωταγωνιστήσει απέναντι σε όλο το σιχαμα τις χαβούζας χρειάζεται βοήθεια από παντού. Όπως ακριβώς ήρθε η ισοπαλία στο πρώτο ματς με τους Κροάτες έτσι μπορεί να έρθουν κι άλλες ισοπαλίες μέσα στο πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί λοιπόν η ομάδα το ανάλογο γκολ του Βιερίνια στον Παναιτωλικό ή το εύκολο γκολ του πριγιοβιτς σε ένα ματς που δεν θα είμαστε κι τόσο καλοί. Έπειτα με στεναχωρεί κι εκνευρίζει παρα πολύ μια γελοιοτητα που αναπαράγεται κατά κορον στο φόρουμ, κι αφορά την περίφημη διαφορά του Ολυμπιακού , παραβλέποντας τα φιλικά που δίνει ο άθλιος Ολυμπιακός ή τα ματς που κερδίζει λόγο διαιτησίας. Αναρωτηθητε λίγο πως είναι να έχει ευρωπαϊκό ματς η ομάδα μας κι την Κυριακή να παίζει με το Άρη. Κι πως ο Ολυμπιακός;bersekeros έγραψε:Μπράβο. Σωστή περιγραφή.-keeper- έγραψε:Αυτή η αυτοπεποίθηση που βγάζει και το ύφος «δε σας βλέπω καν» «σας κατουράω όλους» περνάει σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ .
....
Το καταπληκτικό όμως είναι ότι όλο αυτό το “dominance” περνάει σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ και δείχνει ικανό να το βγάλει από την εσωστρέφεια κ την μεμψιμοιρία…
Θεωρώ, το ότι δεν πήγε καν να προπονήσει την ομάδα στο κροατικό γήπεδο,
αυτό ακριβώς έδειξε στους Κροάτες.
Ότι δεν τους βλέπει καν.
Ότι τους γράφει στα @@ του γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα που θα περάσει με το έτσι, με το θέλω
και τους "κατουράει",
εάν μου επιτρέπεται κι εμένα να χρησιμοποιήσω αυτό το νεολογισμό.
Είναι Master ο άνθρωπος στα mind games.