Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από rade paprica »

Andrew R έγραψε:Έτσι ακριβώς αγαπημένε μου rade!! Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία . Βοηθήστε τον Στρατηγό μας ΤΩΡΑ!!!
Νά' σαι καλά, καλέ μου φίλε

Απ' το στόμα σου και στο κατάλληλο αυτί
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όλος ο οργανισμός σαν τον πάπα θα πρέπει να τον έχει...ότι πει ο σκουφεσκου
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Στο Στρατηγό του Αήττητου Ντάμπλ, θα ξαναθυμηθούν όλοι τους, να στεκόνται σούζα.

Η αλέπού των Καρπαθίων ήρθε για να στοιχειώσει,
πολλούς φλώρους ποκίτες της χαβούζας και λοιπούς αλλόθρησκους ασβούς,
που πήγανε να βγάλουν γλώσσα τα δύο τελευταία χρόνια.

Στη χαβούζα
θα ξαναστέκονται όλοι σούζα.

Μπράβο Στρατηγέ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πόσο μας δίνει για Πρωτάθλημα, τώρα που θα έρθουν και οι υπόλοιπες Μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τετοια ηρεμια και ταβλα ταυτοχρονα σαν την σημερινη δεν ενιωσα ουτε οταν πηραμε το Κυπελλο περσι. Ισως οταν ριξαμε 3 στην Μπεσικτας και μπηκαμε Γιουροπα λιγκ. 30% πετυχημενη η χρονια, απομενει το πρωταθλημα και η πορεια μετα τους 32 στην Ευρωπη. Παμε στρατηγε
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Λογικά και γω να παίξω υπό τις οδηγίες του κάτι θα κάνω. Ο άνθρωπος είναι ψυχολόγος προπονητής. Έξυπνος άνθρωπος υψηλό iq. Ασχέτως αποτελεσμάτων είναι προπονητής με Π κεφάλαιο.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Ακόμη μια φορά απολαυστικός στη συνέντευξη τύπου.
Με λίγο χρόνο στην ομάδα και βλέπεις ότι γίνεται δουλειά. Ψυχραιμία, προσπάθεια για οργανωμένες επιθέσεις από πίσω και όχι καμινάδες (η διαφορά με Πάμπλο είναι εμφανέστατη ήδη),διαστήματα με πίεση ψηλά.
Θα πάρουμε το 101% από το υλικό. Αν αυτό είναι αρκετό θα φανεί
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

paok re niamou έγραψε:ενας που θα εχει λιγοτερα κολημματα, θα ενσωματωνει και παικτες απο τις ακαδημιες, και θα απαιτησει απο τους παικτες να παιζουν 90+ λεπτα. Οχι με ενα 20λεπτο να τραβανε χειροφρενο και να κοροιδευουν αλλαζοντας πασουλες.
Αδερφέ παίρνω το ποστ σου ως αφορμή για να σχολιάσω κάτι για το Λουτσεσκου. Υπάρχει η άποψη πως δεν βάζει με τίποτα νεαρούς να παίξουν παίρνοντας ως παράδειγμα την προηγούμενη θητεία του. Την προηγούμενη φορά που ήταν στον ΠΑΟΚ όμως και τους δύο ταλαντούχους που είχε τους χρησιμοποίησε (Ζαμπα Λημνιό). Η καλή φουρνιά των ακαδημιών τότε έβγαινε, δεν είχε βγει ακόμα. Αν θυμάσαι την χρονιά που πήραμε το νταμπλ χρησιμοποίησε σε δύο παιχνίδια τους 18χρονους τότε Λυρατζη και Μπαλογιαννη που ήταν οι πιο έτοιμοι.
Την επόμενη χρονιά που ήταν να διαχειριστει εκείνη τη φουρνιά έφυγε. Οπότε ας μην είμαστε τόσο σίγουροι πως δεν θα δούμε τον Λουτσεσκου να εξελίσσει Κουτσια Κωνσταντελια Τσιγγαρα και Μιχαηλίδη.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Αυτή η αυτοπεποίθηση που βγάζει και το ύφος «δε σας βλέπω καν» «σας κατουράω όλους» περνάει σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ .

Αγωνιστικά αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του είναι αυτό που λέει «we have to be dominant»… να είναι η ομάδα ο κυρίαρχος, να ορίζει τις τύχες της .. με εργαλεία τα γνωστά balance, mentality κλπ.
Αν δει κάποιος την συνολική εικόνα των 2 παιχνιδιών, ήταν μια άνετη πρόκριση κ το σκορ θα μπορούσε να είναι 8-1. Άφησε στον αντίπαλο μόνο κάποιες σπασμωδικές κινήσεις που οφείλονταν στα δικά μας κενά διαστήματα .

Το καταπληκτικό όμως είναι ότι όλο αυτό το “dominance” περνάει σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ και δείχνει ικανό να το βγάλει από την εσωστρέφεια κ την μεμψιμοιρία…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Κόουτς έκανες με το χθεσινό εξαιρετική δουλειά ...

Κέρδισες την ηρεμία σου και κατούρησες όλους τους κακοπροαίρετους ... δικαίωσες τον εαυτό σου αλλά πάνω από όλα τον πρόεδρο που σε επέλεξε και τον ΠΑΟΚ ...

Μπορεί να διαφωνώ με κάποια από αυτά που κάνεις αλλά το αποτέλεσμα μετράει ...
ένα τρανταχτό παράδειγμα που εγώ δεν μπορώ να σε επαινέσω είναι η τοποθέτηση του Καντουρί στην θέση 10 στον αγαπημένο σου σχεδιασμό ... εγώ φωνάζω χρόνια για αυτό ... δεν μπορώ βασικά να καταλάβω πως είναι δυνατόν με το ρόστερ που έχουμε εδώ και 4-5 χρόνια να μην παίζει πάντα ο Ομάρ σε αυτή την θέση σε πολλά από τα παιχνίδια μας ...
είναι και ήταν πάντα ο πιο γρήγορος χάφ μας, είναι ο μοναδικός με κατά μέτωπον ντρίπλα και έχει μέσα του την επίθεση ... επίσης το κουσούρι του με τα λάθη δεν είναι κρίσιμο σε αυτό τον χώρο του γηπέδου αφού είναι πολύ μακριά από την εστία μας ...

δεν λέω ότι φταις μόνο εσύ ... αλλά ρε μάγκες πως γίνεται να μην το βλέπετε τόσα χρόνια ? αριστερά σχεδόν πάντα τον ακύρωνες ... μπορεί να σου έδινε ισορροπία αλλά σίγουρα μπροστά στο κέντρο πάντα θα σου έδινε περισσότερα ... και θα έβλεπα μετά τι νούμερα θα έγραφε ...

τέλος πάντων ... κάλιο αργά παρά ποτέ ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Φερτε του βρε του ανθρώπου εναν αθλητικο διευθυντη ή ΤΔ που να μπορουν να συνεννοηθουν και θα κανει θαυματα.
Ειναι τεραστιο εγκλημα να φορτωσουμε ολες τις δουλειές στον Ραζβαν.
Δεν γινεται να μην παραδεχθω την ποιοτητα του την προπονητικη!
Ο ανθρωπος κανει θαυματα τελικα σε πολυ μικρο χρονικο διάστημα.
Αλλος μ αυτο το ροστερ θα είχε απηυδήσει ηδη και θα ειχε και δικιο, και ο Λουτσεσκου τους εκανε ομαδα σε 2 μηνες!
Απλα μην αναλαβει παλι και την επικοινωνια και τις μεταγραφες και ολα. Μην τον φθειρετε! Ενισχυστε τον με ο,τι και οποιον ζητησει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Η μετριοπάθεια στην κριτική μας, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική, ενδείκνυται για την ισορροπία μας ως οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

-keeper- έγραψε:Αυτή η αυτοπεποίθηση που βγάζει και το ύφος «δε σας βλέπω καν» «σας κατουράω όλους» περνάει σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ .
....
Το καταπληκτικό όμως είναι ότι όλο αυτό το “dominance” περνάει σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ και δείχνει ικανό να το βγάλει από την εσωστρέφεια κ την μεμψιμοιρία…
Μπράβο. Σωστή περιγραφή.

Θεωρώ, το ότι δεν πήγε καν να προπονήσει την ομάδα στο κροατικό γήπεδο,

αυτό ακριβώς έδειξε στους Κροάτες.

Ότι δεν τους βλέπει καν.

Ότι τους γράφει στα @@ του γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα που θα περάσει με το έτσι, με το θέλω

και τους "κατουράει",
εάν μου επιτρέπεται κι εμένα να χρησιμοποιήσω αυτό το νεολογισμό.

Είναι Master ο άνθρωπος στα mind games.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

bersekeros έγραψε:
-keeper- έγραψε:Αυτή η αυτοπεποίθηση που βγάζει και το ύφος «δε σας βλέπω καν» «σας κατουράω όλους» περνάει σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ .
....
Μπράβο. Σωστή περιγραφή.

Θεωρώ, το ότι δεν πήγε καν να προπονήσει την ομάδα στο κροατικό γήπεδο,

αυτό ακριβώς έδειξε στους Κροάτες.

Ότι δεν τους βλέπει καν.

Ότι τους γράφει στα @@ του γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα που θα περάσει με το έτσι, με το θέλω

και τους "κατουράει",
εάν μου επιτρέπεται κι εμένα να χρησιμοποιήσω αυτό το νεολογισμό.

Είναι Master ο άνθρωπος στα mind games.
Η συμπλήρωση του berse στο πολύ εύστοχο σχόλιο του τερματοφύλακα, είναι ακριβώς αυτό που είχα κι εγώ στο νου μου. Ούτε προπόνηση θα κάνω στο γήπεδο σας ούτε συνέντευξη τύπου σε 'εχθρικο' έδαφος θα δώσω. ΗΡΘΑ ΕΙΔΑ ΝΙΚΗΣΑ τους είπε ουσιαστικά ο στρατηγός. Τώρα όμως πρέπει να αναλάβουμε κι εμείς τις ευθύνες μας.Κι πρώτη από όλους η εδώ διοίκηση. Στην προηγούμενη θητεία του ο Λουτσεσκου με τεράστιο προσωπικό κόστος είχε γίνει ο τα πάντα όλα στον ΠΑΟΚ μας. Είχε πάρει επ ώμου όλο το επικοινωνιακό με τον κυρ κυρ κρυμμένο. Φέτος δεν πρέπει να συμβεί κάτι ανάλογο ούτε για πλάκα. Επίσης είναι φανερό ότι η συνεργασία του λουτσε με κάποια τμήματα του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές δεν ήταν κι τόσο αρμονικη. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Το πρωτάθλημα που ξεκινά είναι ένας μαραθώνιος. Η ομάδα όμως για να πρωταγωνιστήσει απέναντι σε όλο το σιχαμα τις χαβούζας χρειάζεται βοήθεια από παντού. Όπως ακριβώς ήρθε η ισοπαλία στο πρώτο ματς με τους Κροάτες έτσι μπορεί να έρθουν κι άλλες ισοπαλίες μέσα στο πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί λοιπόν η ομάδα το ανάλογο γκολ του Βιερίνια στον Παναιτωλικό ή το εύκολο γκολ του πριγιοβιτς σε ένα ματς που δεν θα είμαστε κι τόσο καλοί. Έπειτα με στεναχωρεί κι εκνευρίζει παρα πολύ μια γελοιοτητα που αναπαράγεται κατά κορον στο φόρουμ, κι αφορά την περίφημη διαφορά του Ολυμπιακού , παραβλέποντας τα φιλικά που δίνει ο άθλιος Ολυμπιακός ή τα ματς που κερδίζει λόγο διαιτησίας. Αναρωτηθητε λίγο πως είναι να έχει ευρωπαϊκό ματς η ομάδα μας κι την Κυριακή να παίζει με το Άρη. Κι πως ο Ολυμπιακός;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεχρι τωρα εχουμε δει εξαιρετικη δουλεια στο επιθετικο τρανζισιον.Αυτο που προβληματιζει πολυ εντονα ειναι το αμυντικο τρανζισιον και εκει πρεπει να στραφει η προσοχη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”