Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- PAOKfanAthens
Re: TransferManiac
Μάγκες εχω κι εγω ενα κουιζ, με καθε ρισπεκτ προς τον τρανσφερ φυσικά.
Ο παπάς και ο αρχιεπισκοπος, ο Χουαν και ο Παυλος τηγανίσανε έξι αβγά και φάγανε από τρία. Πώς συνέβη αυτό;
Ο παπάς και ο αρχιεπισκοπος, ο Χουαν και ο Παυλος τηγανίσανε έξι αβγά και φάγανε από τρία. Πώς συνέβη αυτό;
- PAOKfanAthens
Yiankos έγραψε:Ρε gika μας δουλεύεις;
Tι ακριβώς εννοεις? Δεν είμαι οφ-τόπικ πάντως γιατι προσπαθώ να λύσω κουιζ του τράνσφερ...
1)Παίκτης με θρυλικό για το ποδοσφαιρο όνομα...
2)Μετά εκείνο με τις μοιρες, πέφτει αναμεσα σε Αργεντινή, Βραζιλια, Ουρουγουαη.
3)Και τώρα ο γριφος με τα δοντια...
4)Την πρωταπριλιά, μεσα σε τόσα που είπε είχε πει: "Αν σου πω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον Ρονάλντο θα με πιστέψεις?" Βέβαια δεν διευκρίνησε σε ποιον Ρονάλντο, αλλά ο Κριστιάν πήρε μεταγραφή οπότε ποιος μένει?
+ το ότι για να πάρεις παίκτη τέτοιας κλάσης δεν θα είναι και μικρός...
Ψιλοταίριαζε, αλλά αφού έχει δόντια...
Εκτός αν... δεν συνδέονται ολα!
ΛΕΤΕ?
Αν δεν συνδέονται όλα τότε έχεις αρκετές εκατοντάδες παικτών να εξετάσεις..
Σου προτείνω να ξεκινήσεις μπας και τελειώσεις πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου..

Σου προτείνω να ξεκινήσεις μπας και τελειώσεις πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου..

Gika ... δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση πρότασης!!!
Αν και κατα την γνώμη μου είναι πιο δύσκολο να πάρουμε τον Ροναλντο απο τον Αιμαρ.. γιατι ότι και να έχει γίνει και να έχει κάνει δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι είναι το "Φαινόμενο" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Στην Βραζιλία πήγε να κλείσει την καριέρα του, αλλιώς δεν θα πατούσε, μπορούσε να πάει άνετα σε μια μικρομεσαία ομάδα (Λατσιο-Τζενοα-Τοτεναμ-Αστον Βιλα-Βιγιαρεαλ κ.α.)
Αν και κατα την γνώμη μου είναι πιο δύσκολο να πάρουμε τον Ροναλντο απο τον Αιμαρ.. γιατι ότι και να έχει γίνει και να έχει κάνει δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι είναι το "Φαινόμενο" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Στην Βραζιλία πήγε να κλείσει την καριέρα του, αλλιώς δεν θα πατούσε, μπορούσε να πάει άνετα σε μια μικρομεσαία ομάδα (Λατσιο-Τζενοα-Τοτεναμ-Αστον Βιλα-Βιγιαρεαλ κ.α.)
Νομίζω ότι ένας είδε τον Τράνσφερ να την αμολάει..
Σημαίνει ότι ο παίχτης βρωμάει?
Ότι ο παίχτης τρόει πολλά φασόλια ή ότι είναι πρώην βρωμερό σκουλίκι...?
Χμμμμμ...
EDIT: ΘΕΕ ΜΟΥ αν δε το καταλάβατε, ειρωνευομαι την όλη κατάσταση...
/facepalm
Σημαίνει ότι ο παίχτης βρωμάει?
Ότι ο παίχτης τρόει πολλά φασόλια ή ότι είναι πρώην βρωμερό σκουλίκι...?
Χμμμμμ...
EDIT: ΘΕΕ ΜΟΥ αν δε το καταλάβατε, ειρωνευομαι την όλη κατάσταση...
/facepalm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleos την Δευ 15 Ιουν 2009, 17:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"..Άκρα του τάφου σιωπή στο φόρουμ βασιλεύει, λαλεί ο ζήσης παίρνει παίκτη και οι άλλοι τον ζηλεύουν.."
την επομενη φορα στειλε ενα πμ οτι ερχεσαι και κερναω τσιπουρο σπεσιαλTransferManiac έγραψε:Α να μπράβο...peris έγραψε:νομιζω οτι σατυριζει την μανια που μας εχει πιασει και τιποτα παραπανω
με λιγα λογια μας λεει να χαλαρωσουμε
Xαιρετίσματα στην ασπροόμαυρη Δράμα! Βρέθηκα πριν λίγες ημέρες εκεί!
Ωραία περάσα
Κλείνει επιθετικό "βόμβα"plato6 έγραψε:Ο TransferManiac Paokmania Ένα σας λέω: To μπαμ θα ακουστεί πολύ μακριά....
![]()
![]()
Το όνομά του διαφυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού. Οι πληροφορίες που διαρρέουν, αναφέρουν ότι η δημοσιοποίηση της συμφωνίας θα προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό αλλά... μέχρι εκεί. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός διάσημου ποδοσφαιριστή
http://www.sport.gr/default.asp?lg=1&pid=4&aid=40809