21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Ο Μπισε την χάνει και είναι λάθος. Βλέπουμε την συνέχεια όμως της φάσης και παρατηρούμε, πως ο αντίπαλος συγκλίνει και ο Ροντριγκο τρέχει διαγώνια, πίσω από τον Βαρελα να τον καλύψει ωστε ο Βαρελα να ορμησει και να κόψει το σουτ. Μαντέψτε ποιος δεν ορμησε ποτέ πάνω στον αντίπαλο και έκρινε πως έπρεπε να ασκήσει παθητική άμυνα στην συγκεκριμένη φάση.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία τα λέτε, αλλά τα περπατήματα των Σβαμπ, Κούρτιτς και Μπίσε μέχρι να φτάσει να σουτάρει ο άλλος τα είδατε;
Είπαμε, τα περπατήματα θεωρούμε ότι είναι συνέπεια της δυνατής προετοιμασίας, ωστόσο υπό κανονικές συνθήκες εκεί είναι ο χώρος ευθύνης των κεντρώων χαφ. Και στα άλλα τα σουτ, ιδίως το πρώτο που κόντραρε στον Βιεϊρίνια, πάλι ο Σλοβένος πήγε χαλαρά.
Είπαμε, τα περπατήματα θεωρούμε ότι είναι συνέπεια της δυνατής προετοιμασίας, ωστόσο υπό κανονικές συνθήκες εκεί είναι ο χώρος ευθύνης των κεντρώων χαφ. Και στα άλλα τα σουτ, ιδίως το πρώτο που κόντραρε στον Βιεϊρίνια, πάλι ο Σλοβένος πήγε χαλαρά.
- anekfrastos
Εγώ βλέπω να ξεκινάει να πηγαίνει πάνω του ο Ροντρίγκο κ να σταματάει κ μετά να κάνει περίπου το ίδιο κ ο Βαρέλα.chri5ti9 έγραψε:Ο Μπισε την χάνει και είναι λάθος. Βλέπουμε την συνέχεια όμως της φάσης και παρατηρούμε, πως ο αντίπαλος συγκλίνει και ο Ροντριγκο τρέχει διαγώνια, πίσω από τον Βαρελα να τον καλύψει ωστε ο Βαρελα να ορμησει και να κόψει το σουτ. Μαντέψτε ποιος δεν ορμησε ποτέ πάνω στον αντίπαλο και έκρινε πως έπρεπε να ασκήσει παθητική άμυνα στην συγκεκριμένη φάση.
Για μένα ο Ροντρίγκο έπρεπε να πάει με τα χίλια πάνω του ώστε να του ασκήσει πίεση κ να πλαγιοκοπησει ο Βαρέλα κ να τον κόψει.
Αναποφάσιστοι κ διστακτικοί κ οι 2.
Εντάξει χοντρό λάθος του Μπίσε στο γκολ, αλλά το ότι ο παίκτης που σκοράρει, όταν κερδίζει τη μπάλα είναι 40 μέτρα από την εστία μας και έχει τρεις δικούς μας μπροστά του, δείχνει ότι όλη η ομάδα αντέδρασε λάθος.
- ΑποστόληςΑ
Έπαιξε δύο καλά παιχνίδια με τους Ιρλανδούς το πουλέν, οπότε νομίζω ότι για φέτος τέλειωσε.
- anekfrastos
Αυτό είναι το λάθος σας. Δε μαθαίνετε.
Ο αφανας, όταν δεν τον υπολογίζεις νεκρανασταινεται σαν το φοίνικα και σπέρνει κ όταν τον θεωρείς δεδομένο σου δείχνει ποιος είναι το αφεντικό.
Ο αφανας δεν είναι σκύλος. Γάτα είναι.
Ο αφανας, όταν δεν τον υπολογίζεις νεκρανασταινεται σαν το φοίνικα και σπέρνει κ όταν τον θεωρείς δεδομένο σου δείχνει ποιος είναι το αφεντικό.
και ο Ντιεγκο σημερα εδειξε σε αρκετα σημεια του αγωνα τη ποιοτητα του, εγω ειμαι ευχαριστημενος με τον παικτη εστω και για ενα ημιχρονο ειτε αριστερα που επαιξε σημερα ειτε δεκαρι. Χιλιες φορες αυτος παρα ο Ιαπωνας
- kataramenos5
- V-olakiotis
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μπίσεσβαρ: Έπαιξε στο άκρο, είχε καλές στιγμές αλλά κάποιες που λειτούργησε επιπόλαια. Θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστικός, κουράστηκε από ένα σημείο και μετά.
ΑΥΤΉ είναι η κριτική ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ για τον σημερινό Μπιρσε. Αυτούς διαβάζεις, σε αυτούς δίνεις αξία και αυτοί σου διαμορφώνουν αποψη λαέ του ΠΑΟΚ...
Θαυμάστε...
ΑΥΤΉ είναι η κριτική ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ για τον σημερινό Μπιρσε. Αυτούς διαβάζεις, σε αυτούς δίνεις αξία και αυτοί σου διαμορφώνουν αποψη λαέ του ΠΑΟΚ...
Θαυμάστε...
Ωραίοςanekfrastos έγραψε:Αυτό είναι το λάθος σας. Δε μαθαίνετε.
Ρε φιλε πως γυριζες αλλος παικτης εσυ;
Δεν μπορω να πιστεψω οτι με τοσο λιγες προπονησεις με τον Λουτσεσκου απλα επεστρεψες στα επιπεδα που ησουν πριν 3 χρονια. Δεν θελω να το πιστεψω βασικα γιατι αν ισχυει, ε ο τυπος με το σκουφι εχει και ενα μαγικο ραβδακι.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι με τοσο λιγες προπονησεις με τον Λουτσεσκου απλα επεστρεψες στα επιπεδα που ησουν πριν 3 χρονια. Δεν θελω να το πιστεψω βασικα γιατι αν ισχυει, ε ο τυπος με το σκουφι εχει και ενα μαγικο ραβδακι.
o Μπισε ηταν καλος σημερα, δεν ηταν νοχελικος εδωσε ενεργεια στην ομαδα αλλα με τετοιο καντουρι ολοι φαινοντουσαν αμπαλοι διπλα του
Θα σέβεστε ΑΦΑΝΑ πόσες φορές να το πω τόσα χρόνια.
ΥΓ: Να κάνουμε αποστολή να βρούμε την πηγή της ζωής στην χαμένη Ατλαντίδα γιατί δεκαρι δε θα ξαναδούμε.
ΥΓ: Να κάνουμε αποστολή να βρούμε την πηγή της ζωής στην χαμένη Ατλαντίδα γιατί δεκαρι δε θα ξαναδούμε.