13. Lucas Taylor Maia Reis
-
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
Κακός..νομίζω θα πείσει με τις εμφανίσεις του κ τους πιο αισιόδοξους οτι δεν...
-
- WeWillRockYou
Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο σήμερα και σε αυτό μου φάνηκε σαφέστατα βελτιωμένος.
Θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμα, αλλά ίσως έχει να δώσει πράγματα τελικά.
Θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμα, αλλά ίσως έχει να δώσει πράγματα τελικά.
Ειναι πολυ πισω το παλικαρι,σχεδον με ερασιτεχνη μοιαζει.Αν ο Περειρα ηταν αγουρος στα 20 του,αυτος ειναι ακομα χειροτερος στα 26 του.Θα πρεπει να φτυσει αιμα και ο ιδιος και ο Λουτσεσκου για να τον φερει στο σωστο επιπεδο και μην ακουσω για τις 2-3 επεμβασεις που εκανε καποια στιγμη.Και εγω να μπω να παιξω σε ενα 90λεπτο κατι σωστο θα κανω.Τωρα γιατι να παλεψουμε να κανουμε κανονικο ποδοσφαιριστη αυτον που πιανει και θεση ξενου και οχι καποιο παιδι απο τις ακαδημιες δεν το καταλαβαινω.Ας εμπιστευτουμε τον προπονητη...
ακριβως ....ο λουκας ηταν καλος σημεραΟρτζονικίδης έγραψε:Μ' άρεσε εμένα, ο Βαρέλα ήταν που έκανε κακό ματς
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αξιοπρεπεστατος ήταν σήμερα. Κατ εμέ είναι μια χαρά για μια λύση πάγκου σε αυτή την φάση. Για να φεύγει και ο έτερος (παραλίγο) Βραζιλιάνος.
- ΑποστόληςΑ
Συμπαθητικός ήταν στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε λίγο νευρικά, αλλά με τον καιρό έστρωσε, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο που ήταν καλός.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Θετικο προσημα με παρα πολυ τρεξιμο,εβγαλε ασπροπροσωπο,τον προπονητη του που τον εβαλε.
Οταν θα δεσει με το συνολο,τοτε θα τον κρινουμε καλυτερα.
Οταν θα δεσει με το συνολο,τοτε θα τον κρινουμε καλυτερα.
Δεν έχουν καμία σχέση αυτοί οι δύο μεταξύ τους.Demir έγραψε:ελπιζω να μην βγει ετσι και ο σιντλει γιατι σφιξαμε...
Μην ξεχνάμε ότι είχε από την πλευρά του και τον γρηγορότερο παίκτη των άλλων. Μια χαρά τον εμπόδιζε.
Το ματς δεν το ειδα, αλλα εδω βλεπω οτι στο ενα κομμεντ τρωει μπινελικι και στο αλλο αποθεωση, οποτε συμπεραινω οτι ηταν μετριος.