Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
αυτο με τον Δούση είναι στάνταρ ή παίζει ανάλογα με το επεισόδιο?
ρωτάω γιατί έτσι και αλλιώς κονσέρβα παίζει να ζητήσουμε να δείξει αύριο δοκιμασμένο επεισόδιο.
Να το σιγουρέψουμε απο όλες τις πλευρές
ρωτάω γιατί έτσι και αλλιώς κονσέρβα παίζει να ζητήσουμε να δείξει αύριο δοκιμασμένο επεισόδιο.
-
ariskatiforos
παντως στο παλμαρε των προπονητων γραφονται με ανεξιτηλα γραμματα η εντοπιση κ η αναδειξη νεων ταλεντων
τομεας στον οποιο ο ραζβαν δεν αισθανεται κ πολυ ανετα αν γνωριζει καποιος ας παραθεσει καποια περιπτωση
ετσι κ εβγαλε αυτη την αμυνα υποβαθμιζοντας την αναδειξη του χρησταρσ
κατ επεκταση υποβαθμισε κ τις ακαδημιες μεσες ακρες ειπε οτι σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου δε χωρανε προιοντα της
τομεας στον οποιο ο ραζβαν δεν αισθανεται κ πολυ ανετα αν γνωριζει καποιος ας παραθεσει καποια περιπτωση
ετσι κ εβγαλε αυτη την αμυνα υποβαθμιζοντας την αναδειξη του χρησταρσ
κατ επεκταση υποβαθμισε κ τις ακαδημιες μεσες ακρες ειπε οτι σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου δε χωρανε προιοντα της
Πολύ ωραία η συνέντευξη τύπου. Κι όποιος προσέχει μπορεί να βγάλει κι χρήσιμα συμπεράσματα. Πολύ κακη η μετάφραση των δηλώσεων του προπονητή. Ο κουτς διαμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι αύριο πρέπει να περάσουμε
- kataramenos5
Με προβλιματισες τωρα. Ποιο ειχε με Μποεμιανς εδω?panta έγραψε:αυτο με τον Δούση είναι στάνταρ ή παίζει ανάλογα με το επεισόδιο?
εγώ από την άλλη, άκουσα τον Λουστέσκου να μιλάει για ΠΑΣ Γιάννενα, για ολυμπιακό, για άεκ, για άρη.Andrew R έγραψε:Πολύ ωραία η συνέντευξη τύπου. Κι όποιος προσέχει μπορεί να βγάλει κι χρήσιμα συμπεράσματα. Πολύ κακη η μετάφραση των δηλώσεων του προπονητή. Ο κουτς διαμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι αύριο πρέπει να περάσουμε
Ο άνθρωπος για αυτους τους αγώνες καίγεται, σημασία δεν δίνει στας ευρώπας.
Είναι δυνατόν ρε συ Λούτσε, σε συνέντευξη τύπου ευρωπαϊκού αγώνα, να μιλάς για ΠΑΣ Γιάννενα;;;
Μου θυμίζει την πρώτη σου θητεία, τότε που πριν τον αγώνα τον ευρωπαϊκό είχες πει ''τον Λεβαδιακό να κερδίσω''.
Είχαμε χάσει τότε τον αγώνα τον ευρωπαϊκό. Είχαμε κερδίσει όμως την Λιβαδειά.
Εγώ αν ήμουν Κροάτης δημοσιογράφος, θα σηκωνόμουν να έφευγα για να μάθω ποιος είναι αυτός ο ΠΑΣ Γιάννενα, και ποιος τίτλος κρίνεται στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα, που σε συνέντευξη τύπου ευρωπαϊκού αγώνα, γίνεται αναφορά.
Κανενας δεν αμφισβητει οτι ο Λουτσε ειναι καλος τακτικα και προπονητικα.
Το μεγαλο του θεμα ειναι η αξιολογηση παικτων. Οταν φτιαχνεις την εντεκαδα σου
με τετοιο τροπο για να χωρεσεις Καγκαβομπισεσβαραδες ενω εχεις τον Τζιολη εχεις σοβαρο προβλημα.
Οταν εχεις Τσιγγαρα και εσυ βαζεις Εσιτι και προσπαθεις να πεισεις εμας αλλα και τον εαυτο σου οτι
ειναι ολα ΟΚ εχεις προβλημα. Οταν εχεις Μισιτς και εσυ βαζεις Κανιας και Σακχωφ κατι λαθος παει.
Τέιλορ!!!!!!Νο comments
με τετοιο τροπο για να χωρεσεις Καγκαβομπισεσβαραδες ενω εχεις τον Τζιολη εχεις σοβαρο προβλημα.
Οταν εχεις Τσιγγαρα και εσυ βαζεις Εσιτι και προσπαθεις να πεισεις εμας αλλα και τον εαυτο σου οτι
ειναι ολα ΟΚ εχεις προβλημα. Οταν εχεις Μισιτς και εσυ βαζεις Κανιας και Σακχωφ κατι λαθος παει.
Τέιλορ!!!!!!Νο comments
- paok re niamou
οταν βαζει τον Καντουρι εξτρεμ ουτε τακτικα ειναι ενταξει.
Εχει κολληματα και μαλιστα αρκετα. Αλλα η σπατουλα παει συννεφο
Εχει κολληματα και μαλιστα αρκετα. Αλλα η σπατουλα παει συννεφο
Αυτό το καινούριο πάλι ότι ο Λούτσος δεν μπορεί να αξιολογήσει παίκτες είναι της μόδας επειδή δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κακός προποντής? Να πάμε να του ανοίξουμε τα μάτια εμείς οι γνώστες αν είναι.
Τζόλη δεν έβαλε γιατί είχε σχεδόν πουληθεί και είχε το μυαλό αλλού. Τον έβαλε με τους Μποέμηδες και φάνηκε με το παραπάνω.
Το ότι έβαλε Κούτσια στο 70 για να γυρίσει το ματς το ξεχνάμε όλοι.
Εσίτι δεν έβαλε καθόλου παρά μόνο στο 90 για να δείξει ότι δεν τον υπολογίζει μαζί με τον Ιάπωνα.
Και τώρα το αποκορύφωμα, όταν το παίρνεις αήττητος με Κάνιας Σάκχοφ και σου κάνουν υποδείξεις γιατί δεν έβαλες άλλους, πραγματικά no comment.
Τζόλη δεν έβαλε γιατί είχε σχεδόν πουληθεί και είχε το μυαλό αλλού. Τον έβαλε με τους Μποέμηδες και φάνηκε με το παραπάνω.
Το ότι έβαλε Κούτσια στο 70 για να γυρίσει το ματς το ξεχνάμε όλοι.
Εσίτι δεν έβαλε καθόλου παρά μόνο στο 90 για να δείξει ότι δεν τον υπολογίζει μαζί με τον Ιάπωνα.
Και τώρα το αποκορύφωμα, όταν το παίρνεις αήττητος με Κάνιας Σάκχοφ και σου κάνουν υποδείξεις γιατί δεν έβαλες άλλους, πραγματικά no comment.
Oταν εχεις Μισιτς και βαζεις Κανιας Σαχοφ παιρνεις αηττητο νταμπλ, οταν φευγουν Κανιας Σαχοφ και παιζει ο Μισιτς ερχεσαι δευτερος. Μαθε μπαλιτσαΛεμεσος4 έγραψε:Κανενας δεν αμφισβητει οτι ο Λουτσε ειναι καλος τακτικα και προπονητικα.
Τέιλορ!!!!!!Νο comments
- paok re niamou
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ο Λουτσε ειναι αυτος που καταντησε την ομαδα χωριο της Ευρωπης, κατασταση που θα κρατησει καιρο ακομα, γιατι ενω ειχε το ποιοτικοτερο ροστερ της αιλαδας ( με τεραστια διαφορα απο ολους πλην γαβρου) δεν μπορουσε να διαχειριστει 2 αγωνες την εβδομαδα.
gpap έγραψε:εγώ από την άλλη, άκουσα τον Λουστέσκου να μιλάει για ΠΑΣ Γιάννενα, για ολυμπιακό, για άεκ, για άρη.Andrew R έγραψε:Πολύ ωραία η συνέντευξη τύπου. Κι όποιος προσέχει μπορεί να βγάλει κι χρήσιμα συμπεράσματα. Πολύ κακη η μετάφραση των δηλώσεων του προπονητή. Ο κουτς διαμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι αύριο πρέπει να περάσουμε
Ο άνθρωπος για αυτους τους αγώνες καίγεται, σημασία δεν δίνει στας ευρώπας.
Είναι δυνατόν ρε συ Λούτσε, σε συνέντευξη τύπου ευρωπαϊκού αγώνα, να μιλάς για ΠΑΣ Γιάννενα;;;
Μου θυμίζει την πρώτη σου θητεία, τότε που πριν τον αγώνα τον ευρωπαϊκό είχες πει ''τον Λεβαδιακό να κερδίσω''.
Είχαμε χάσει τότε τον αγώνα τον ευρωπαϊκό. Είχαμε κερδίσει όμως την Λιβαδειά.
Εγώ αν ήμουν Κροάτης δημοσιογράφος, θα σηκωνόμουν να έφευγα για να μάθω ποιος είναι αυτός ο ΠΑΣ Γιάννενα, και ποιος τίτλος κρίνεται στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα, που σε συνέντευξη τύπου ευρωπαϊκού αγώνα, γίνεται αναφορά.
Η συνέντευξη τύπου έχει παρα πολυ κακή μετάφραση. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μας αναφέρθηκε σε ένα πλήθος δεδομένων που αφορούσαν κι το πρωτάθλημα. Για την Ευρώπη πάντως ήταν κάθετος. Δεν προκύπτει από πουθενά στην συνέντευξη του το συμπέρασμα που καταθέτεις φίλε μου gpap.
Αυτό που είναι πολύ δυσάρεστο πάντως είναι η χθεσινή παρουσία ενός Τσέχου δημοσιογράφου στα ερτζιανά της πόλης όπου ανέφερε οτι την μεταγραφή του μποριλ στον ΠΑΟΚ την χάλασε η διοίκηση κι όχι ο προπονητής. Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο γιατί έχω την εντύπωση ότι ο μεγάλος Ιβάν είπε ότι πρέπει ο Λουτσεσκου να στηριχθεί πάση θυσία.
-
paok düsseldorf
Ti μεταφρασαν λαθος;
Ακομη και ενα παιδι του δημοτικου καταλαβαινει τα αγγλικα
του λουτσεσκου.
Ας μας πει καποιος σε ποιο σημειο παραποιηθηκαν οι δηλωσεις του.
Ακομη και ενα παιδι του δημοτικου καταλαβαινει τα αγγλικα
Ας μας πει καποιος σε ποιο σημειο παραποιηθηκαν οι δηλωσεις του.
ενω πριν τον λουτσεσκου καθε χρονο ομιλους τσ.λpaok re niamou έγραψε:Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ο Λουτσε ειναι αυτος που καταντησε την ομαδα χωριο της Ευρωπης, κατασταση που θα κρατησει καιρο ακομα, γιατι ενω ειχε το ποιοτικοτερο ροστερ της αιλαδας ( με τεραστια διαφορα απο ολους πλην γαβρου) δεν μπορουσε να διαχειριστει 2 αγωνες την εβδομαδα.
Πρέπει να είναι πολύ βλαξ κάποιος ή να έχει τεράστιο ΕΓΩ για να πιστεύει ότι ο ίδιος μπορεί να διακρίνει ποιοι κάνουν και ποιοι δεν κάνουν ενώ ο λουτσέσκου και το δεκαμελες σταφ του όχι