Gash, δεν υπάρχει σύγκριση. Έχω υποκλιθεί στις ποδοσφαιρικές και ιστορικές γνώσεις του PRAKTORINOS και έχω μάθει πολλά για την ιστορία του ΠΑΟΚ από τα ποστ του. Εγώ απλά ένα αρχείο κρατάω...
By the way, το παρακάτω είναι αφιερωμένο σε σένα (ΝΑ - ΝΑ ΕΔΩ, ΔΙΕΛΑΘΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ κ.λπ. κ.λπ.

)...
_______
Ορισμένοι διαιτητές είναι τόσο καλοί στην καριέρα τους που αργότερα καταλαμβάνουν θέσεις ειδημόνων, που τους επιτρέπουν να κρίνουν - και μάλιστα αυστηρά και δίκαια - τις διαιτησίες των άλλων...
Τετάρτη 24/4/91, δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος.
ΠΑΟΚ-παο, με διαιτητή τον Περικλή Βασιλάκη...σας θυμίζει κάτι το όνομα;
Οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από τη σφαγή στο ΟΑΚΑ, όταν ο Βουλινός πήρε την ομάδα και έφυγε από το γήπεδο. Έχουμε χάσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0, αλλά αυτό για τον ΠΑΟΚ ήταν εκείνη την εποχή σκορ πρόκρισης με το δεύτερο ματς στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ ξεκινά πολύ επιθετικά και στο 8’ ο Μπορμπόκης μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Γεωργαμλή... «Παίζετε»...
Στο 37’ νέα ανατροπή του Μπορμπόκη αυτή τη φορά από τον Καλλιτζάκη... Και πάλι τίποτα...
Στο 52’ ο Σκαρτάδος μας βάζει μπροστά στο σκορ και η πίεση στην εστία του Βάντσικ αυξάνεται... Όμως, σχεδόν κάθε μας επίθεση καταλήγει σε...επιθετικό φάουλ (σφυρίχτηκαν συνολικά δεκαπέντε τέτοια σε βάρος μας), και η πρόκριση χάνεται. Ο Βασιλάκης στην ουσία χαρίζει το Κύπελλο στον παο, αφού στον τελικό περίμενε ένα ...θηρίο, ονόματι Αθηναϊκός !
Στο τέλος, Βουλινός μαινόμενος, και οι προπονητές μας Τερζανίδης – Μιχαηλίδης δηλώνουν: «Όταν ο Βουλινός πήρε την ομάδα κι έφυγε τη δεύτερη αγωνιστική, υπήρξαν πολλοί επικριτές. Τους καλώ λοιπόν να μας πουν τι να κάνουμε τώρα...».
Η σύνθεση:
Γκιτσιούδης, Τουρσουνίδης, Αλεξίου, Μητσιμπόνας, Καραγεωργίου, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος (63’ Αναστασιάδης), Χοσάμ Χασάν (75’ Αλεξούλης), Μαγκντί, Ιμπραήμ Χασάν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.