Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Μόνο Ρουμάνος κλεφτοκοτας δεν έχουμε διαβάσει ακόμα από τους τοξικούς του φόρουμ.
montekristo έγραψε:Καποια κομματια της σημερινης συνεντευξης τυπου όχι μονο δεν μου αρεσαν αλλα μπορω να πω οτι με εξοργισαν.
Εχει μουτρα και μιλαει για 2 χρονια αρνητικοτητας ο ενας εξ αυτων που την θεμελιωσε φευγοντας σαν κλεφτης.-
Οχι οτι δεν ισχυει αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι ειδικα στους ασχετους με την αυτοκτονια.
Ναι οκ βιάστηκα να μιλήσω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Γκουερινο έγραψε:
theo-drama έγραψε:Κοιταξε να φερεις αυριο το βραδυ την προκριση,αλλιως μη γυρνας.
Θα σου προτεινα να σταματησεις τις απειλες η να σταματησεις να ασχολεισαι με την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη απο τυπους που απειλουν
Τρολλαρει λογικά ο φίλος
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

montekristo έγραψε:Καποια κομματια της σημερινης συνεντευξης τυπου όχι μονο δεν μου αρεσαν αλλα μπορω να πω οτι με εξοργισαν.
Εχει μουτρα και μιλαει για 2 χρονια αρνητικοτητας ο ενας εξ αυτων που την θεμελιωσε φευγοντας σαν κλεφτης.-
Οχι οτι δεν ισχυει αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι ειδικα στους ασχετους με την αυτοκτονια.

ΥΓ. Η φαση ως τωρα μου θυμιζει πολυ καλοκαιρι του 2017 που ευχομαι να μην επαναληφθει για το καλο του ΠΑΟΚ.
Εφυγε σαν κλεφτης αλλα τον εφερε πισω ο Ιβαν γιατι μαλλον ειχε αδικο τοτε ο Λουτσε. Ισα ρε
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

theo-drama έγραψε:Κοιταξε να φερεις αυριο το βραδυ την προκριση,αλλιως μη γυρνας.
Οι παίκτες να γυρίσουν, ή να μείνουν και αυτοί εκεί;

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά θα την πάρουμε την πρόκριση, όπως και να έχει.

Μην αγχώνεσαι πάντως, έχει και άλλους αγώνες όπου μπορείς να συνεχίσεις τις απειλές σου, ακόμα στην αρχή είμαστε.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εμένα αυτές οι δηλώσεις Λουτσεσκου για την προηγούμενη διετία, και τα ασταμάτητα σχόλια που κάνει γενικά για το τι συνέβη στο μεσοδιάστημα των δύο θητειών του, δε μου αρέσουν καθόλου. Είναι πολύ σημαντικό να σέβεσαι τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν διαφωνείτε σε όλα. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς μικρό καλάθι, ειδικά δεδομένου ότι δεν ήσουν στην ομάδα και δεν ήξερες τίποτα. Δείχνει σώφρονα άνθρωπο το να μην λέει πολλά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις για πότε βρίσκεσαι στην θέση αυτού που μέμφεσαι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Θα σου προτεινα να σταματησεις τις απειλες η να σταματησεις να ασχολεισαι με την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη απο τυπους που απειλουν
Τρολλαρει λογικά ο φίλος
Ειπα να τρολαρω κι εγω λιγο

Εσυ το πιασες κατευθειαν γατονι.

Για τον Νέτο το λεω.

Καταρχην αν δεν κανω λαθος και αν θυμαμαι καλα,στο αμεσως προηγουμενο ποστ δεν κανουν παραθεση.

Και κατα δευτερον,ΑΝ διαβαζες ολα,(τα οχι και πολλα που γραφω πλεον)προηγουμενα ποστ,θα καταλαβαινες,τι γινεται με την παρτη μου,οπως το βρηκε ο Mitsospaoki4 και καποιοι αλλοι που δεν εκαναν σχολια,o οποιος και μελεταει καλυτερα απο σενα.
Αλλα μαλλον δεν τα διαβαζεις και τελικα,δεν με νοιαζει κιολας.

Για τον praman και για να μη συνεχιστει και ζητω προκαταβολικα συγνωμη μονο απο τους διαχειριστες

Οχι οι παικτες ας γυρισουν δεν θα φταινε σε τιποτα κι αυτοι.

ΥΓ. πραμαν κι εσυ αδιαβαστος φιλε.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Karabinas έγραψε:
cellophan έγραψε:
Karabinas έγραψε:φαντασου τι εχει να γινει οταν νομοτελειακα θα κανουμε κοιλια, θα ξεσαλωσουν
Το σχόλιο σου σε σχέση με το nickname σου με έκανε και γέλασα :D :D . Ξέρεις ποιους λέμε καραμπίνες στην πόκα, ε?
?
Καλοπροαίρετο είναι το σχόλιο, μην αγχώνεσαι. Εξηγώ. Με το σχόλιο σου υπονοείς πως κάποιοι την έχουν στημένη στον Λουτσέσκου και περιμένουν τη στραβή. Ε, ο 'Καραμπίνας' στην πόκα, είναι αυτός που τη στήνει, πάει πάσο συνέχεια, μέχρι να του κάτσει το υπερ-καλό, σίγουρο χέρι για να παίξει..... :D
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

praman έγραψε:

Μην αγχώνεσαι πάντως, έχει και άλλους αγώνες όπου μπορείς να συνεχίσεις τις απειλές σου, ακόμα στην αρχή είμαστε.
Είναι τόσο εξοργιστικά κάποια σχόλια που δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι σοβαρά ή τρολάρουν.
Πραγματικά ηρεμήσαμε λίγο με προσωπολατρία του Πάμπλό και πλέον η γκρίνια αγγίζει είτε τον Ιβαν που "ξεπουλάει τα ασημικά" ή τον Ρουμάνο πορτοφολά , που ήρθε ο πεινασμένος για να φάει πάλι τα λεφτά του Ιβαν.
Ο,τι να ναι
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Parolos έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Πονος που ο ΠΑΟΚ δεν καταφερε και πολλα οταν εφυγε
Οκ τα υπόλοιπα αλλά αυτό εδώ τί φάση?
Κοροϊδεύεις τους άλλους αλλά εσύ τί είσαι Λουτσεσκου FC?
Τύπου πονάτε που δεν κάνατε τίποτα όσο έλειπε και τώρα θα ξανακάνετε?!!
wtf

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω γραψει πολλες φορες ακομα και σε χτεσινο μηνυμα οτι Λουτσεσκου Φερειρα και Γκαρσια προσφεραν ολοι. Ο καθενας με διαφορετικο τροπο αλλα ΟΛΟΙ.
Μεταγραφες IV σελιδα 55
Γκουερινο έγραψε:Ο περισσοτερος κοσμος νιωθει την αναγκη να ταυτιστει με κατι και να δημιουργησει και κατι απεναντι του για να εχει να βριζει.
ετσι εχουμε καταληξει καποιοι να βριζουν τον Γκαρσια, αλλοι τον Λουτσεσκου αλλοι τον Φερειρα ενω και οι 3 προσφεραν στον ΠΑΟΚ
Oποτε ατυχησες και δεν εννοω αυτο που θα ηθελες
Άβαταρ μέλους
praman

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από praman »

theo-drama έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε: Θα σου προτεινα να σταματησεις τις απειλες η να σταματησεις να ασχολεισαι με την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη απο τυπους που απειλουν
Τρολλαρει λογικά ο φίλος

Για τον Νέτο το λεω.

Καταρχην αν δεν κανω λαθος και αν θυμαμαι καλα,στο αμεσως προηγουμενο ποστ δεν κανουν παραθεση.

Και κατα δευτερον,ΑΝ διαβαζες ολα,(τα οχι και πολλα που γραφω πλεον)προηγουμενα ποστ,θα καταλαβαινες,τι γινεται με την παρτη μου,οπως το βρηκε ο Mitsospaoki4 και καποιοι αλλοι που δεν εκαναν σχολια,o οποιος και μελεταει καλυτερα απο σενα.

Για τον praman και για να μη συνεχιστει και ζητω προκαταβολικα συγνωμη μονο απο τους διαχειριστες

Την πάτησα για άλλη μία φορά τότε, τι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος praman την Τετ 25 Αύγ 2021, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως Ραζβαν ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω σε πολλα μαζι σου, τα λες υπεροχα...
Εισαι σαφης κατανοητος και μελετημενος.
Και φυσικα εισαι μαστορας στην ψυχολογια.
Μακαρι να αρκει αυτο για να αποδωσουν οι (απο εμας) ξεγραμμενοι του ροστερ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

ToMousiTouCrespo έγραψε:
ToMousiTouCrespo έγραψε:Μόνο Ρουμάνος κλεφτοκοτας δεν έχουμε διαβάσει ακόμα από τους τοξικούς του φόρουμ.
Ναι οκ βιάστηκα να μιλήσω.
Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις (3 παρα δεκα ) :lol: :lol: :lol: :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

pk77 έγραψε:
praman έγραψε:

Είναι τόσο εξοργιστικά κάποια σχόλια που δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι σοβαρά ή τρολάρουν.
Πραγματικά ηρεμήσαμε λίγο με προσωπολατρία του Πάμπλό και πλέον η γκρίνια αγγίζει είτε τον Ιβαν που "ξεπουλάει τα ασημικά" ή τον Ρουμάνο πορτοφολά , που ήρθε ο πεινασμένος για να φάει πάλι τα λεφτά του Ιβαν.
Ο,τι να ναι

Για σενα δεν εχω να σου συναψω τιποτα πλεον.

Οτι να ναι κι εσυ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

τελικα τι εγινε ρε παιδια τοτε?

μας πουλησε για τα λεφτα?

ηταν μπουρδελο ο σχεδιασμος και την εκανε?

επαμβαινανε ασχετοι στο εργο του και απηυδησε?

για να εχουμε μια βαση να κρινουμε τα γραφομενα των συμφορουμιτων

για τον Θοδωρο τωρα.επειδη τον ξερω προσωπικα και γνωριζω οτι εχει εδω και πολλα χρονια διαρκειας
και το Δραμα-ΤΟΥΜΠΑ το εχει οπως εμεις το σπιτι περιπτερο
τι ειπε δηλαδη?
σε ενα προπονητη που ηξερε οτι θα αναλαβει 2 μηνες πριν την ληξη του προηγουμενου πρωταθληματος
που συζητησε τις απαιτησεις της διοικησης και εθεσε τα δικα του θελω για την ενισχυση του ροστερ
που διαλεξε :lol: τους παικτες που ηρθαν
που εχει τα ηνια της ομαδας επισημα εδω και 3 μηνες
που εκανε την προετοιμασια και αξιολογησε το υπαρχον ροστερ

ενας οπαδος εν βρασμω ψυχης ειπε στον πιο επιτυχημενο προπονητη της ιστοριας μας
αφου τρεχαμε και μολις προφτασαμε με τους ημιεπαγγελματιες ντελιβεραδες της Ιρλανδιας

αν δεν παρει την προκριση απο το επαγγελματικο καφενειο της Κροατιας να μην γυρισει
και που ειναι το μεμπτο δηλαδη?
θα διαβασει το σχολιο ο Λουτσεσκου και θα τον πιασουν τα ψυχολογικα του
και δεν θα μπορεσει να αποδωσει απεναντι στο ανερχομενο αστερι της προπονητκης?

ειπαμε στηριζουμε την ομαδα,κανουμε γαργαρα ολα τα οσα τραγελαφικα συμβαινουν στην ομαδα
αλλά το πεσιμο σε οπαδο που εχει τα χιλια μυρια δικια παραπαει
αν δεν σας αρεσουν αυτα που εγραψε γραψτε τον και πατε παρακατω
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

theo-drama έγραψε:

Για τον Νέτο το λεω.

Ειπαμε εχω καλη μνημη αλλα δεν μπορω να θυμαμαι και τα παντα. Στο συγκεκριμενο εχεις απολυτο δικιο, πιαστηκα αδιαβαστος και την πατησα, οποτε ειλικρινα συγγνωμη φιλε μου :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”