Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ariskatiforos έγραψε:το οτι ο ιβαν τον επαναπροσελαβε δε μου αφαιρει το δικαιωμα ν εχω το προσωπικο μ γουστο ως προς τους χαρακτηρες των ανθρωπων
ολες αυτες τις αιτιες που σε φερανε σε αυτην την αποψη τις εχεις τσεκαρισμενες και επιβεβαιωμενες??

η στο καφενειο τα ειπατε τα συμφωνησατε??
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσείς είστε τζολης ή ΠΑΟΚ???

Αν θέλετε να βλέπετε τζολη βάλτε κανένα cosmote TV..

Αν θέλετε ΠΑΟΚ μπορείτε να πάτε τούμπα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Πονος που πηρε ο Λουτσεσκου αηττητο και τους εκανε ρομπες που τον εβριζαν οταν ηρθε
Πονος που ο ΠΑΟΚ δεν καταφερε και πολλα οταν εφυγε
Πονος που θα ξανακυνηγησει το πρωταθλημα
Πονος που εφυγε ο Τζολης νωρις και δεν προλαβαν να τον απαξιωσουν κι αυτον οπως τον Πελκα και τους αλλους Ελληνες

Πολλοι πονοι μαζεμενοι :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Τετ 25 Αύγ 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μετά τους οπαδούς της Παλμέιρας θα έχουμε και τους οπαδούς της Νόριτς.

Το θέμα είναι ότι όλους αυτούς τους κατουράει ο μεγάλος ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Έκανα ένα πόστ πριν δύο -τρεις ημέρες, δε θυμάμαι σε ποιο thread. Με έκπληξη παρατηρώ πως δεν υπάρχει καν η απαραίτητη υπομονή. Σε δύο ημέρες τέτοια ώρα τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα και τα αυτιά πολύ πιο ευήκωα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κανέναν να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Υπομονή και ευκαιρίες -αναπόφευκτα- θα υπάρξουν.
Άβαταρ μέλους
cellophan

cellophan έγραψε:Έκανα ένα πόστ πριν δύο -τρεις ημέρες, δε θυμάμαι σε ποιο thread. Με έκπληξη παρατηρώ πως δεν υπάρχει καν η απαραίτητη υπομονή. Σε δύο ημέρες τέτοια ώρα τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα και τα αυτιά πολύ πιο ευήκωα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κανέναν να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Υπομονή και ευκαιρίες -αναπόφευκτα- θα υπάρξουν.
Το εντόπισα και το βάζω και εδώ - να βρίσκεται:

"Νομίζω πως σε αυτό το thread φέτος, έχει δοθεί ένας πολύ παραπλανητικός τίτλος. Το 'Μεταγραφές Καλοκαιριού' θαρρώ δεν αντιπροσωπεύει την ουσία του περιεχομένου του.
Προσπαθώ με το φτωχό μου το μυαλό να βρω έναν κατάλληλο τίτλο, κάποια παιδιά ίσως έχουν προσπαθήσει πριν από μένα προτάσσοντας keywords, όπως μίρλα, μιζέρια, ξερολία, προπονητηλίκι εσωτερικού χώρου (δικό μου) και πάει λέγοντας, αλλά τουλάχιστον για φέτος, νομίζω πως δεν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο κάτω-κάτω όλα τα παραπάνω είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές που κανείς μπορεί να βρει και στα υπόλοιπα (αν όχι σε όλα) threads του φόρουμ και κατά την άποψη μου είναι αναπόφευκτα, χαριτωμένα και πολλές φορές χρήσιμα, όταν βέβαια διατυπώνονται με όμορφο και έξυπνο τρόπο, που στόχο έχει να πάει το πράγμα μπροστά όσο πάει, και όταν βρει τοίχο να σταματήσει, να γυρίσει πίσω και να ξεκινήσει με ένα καινούριο θέμα ή μια καινούρια οπτική του ίδιου θέματος και όχι να σπάσει τον τοίχο χτυπώντας τον μονότονα, δυνατά και στην τελική άχαρα και άκομψα με το κεφάλι του.
Μπήκα στον πειρασμό με βάση αυτή την παρατήρηση να δώσω έναν τίτλο στο νήμα, του τύπου 'Headbanger's Loop' ή 'Tilting at Windmills' αλλά πάλι κατέληξα πως δεν έχει και πολύ νόημα - κάθε χρόνο μία από τα ίδια είναι. Δεν είναι αυτό το βασικό χαρακτηριστικό του φετινού νήματος. Όταν κλείσεις τα μάτια δηλαδή και σκεφτείς τι διαβάζεις, δεν είναι η μιζέρια, η ξερολία, το badmouthing και τίποτα από όλα αυτά που σου ανεβάζει τους σφυγμούς -παιδικές ασθένειες δηλαδή που όλοι μας, ιδιαίτερα όσοι είναι εδώ μέσα 12-13 χρόνια, τις έχουμε περάσει σπάζοντας τα σπυράκια με το πύον ένα-ένα σε πολύ πιο δύσκολες για την ομάδα συνθήκες και δεν πάθαμε και τίποτα. Να μη σου πω-πως γίναμε και καλύτεροι στην πορεία.
Όχι λοιπόν, άλλο είναι το καινό δαιμόνιο. Καινούριο 'φρούτο', σαρκοβόρο, εμφυλιακό και αυτοάνοσο, με ρίζες βαθιές που ζέχνει και σαν ζιζάνιο έχει καταφέρει να εισχωρήσει σε πολλές από τις εγγραφές αυτού του νήματος. Πολλές; Ναι, αρκετές. Πόσες; Τόσες, ώστε να πρέπει να μπει στον τίτλο.
Για στάσου - κάτι σκέφτηκα. Γιατί όχι, ναι. 'The Celestial Durian'. Ας το πούμε έτσι.
Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα."
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τελικά ο Λούτσος δεν πονάει μόνο τους αλλόθρησκους.
Κάντε καρδιά, ούτε Σεπτέμβριος δεν μπήκε ακόμα.
Karabinas

Δημοσίευση από Karabinas »

φαντασου τι εχει να γινει οταν νομοτελειακα θα κανουμε κοιλια, θα ξεσαλωσουν
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Εκτός θέματος αλλά ρε παιδιά ήρεμα με τον Τζόλη. Είναι εμφανές ότι το παιδί δεν ήθελε να μείνει. Ο ίδιος του είπε ότι δε το σκέφτηκε δεύτερη φορά μόλις ήρθε η πρόταση. Λογικό δεν είναι? Premier league είναι. Έφυγε τώρα, τέλος.
Στηρίξτε λίγο αυτούς που απαρτίζουν την ομάδα.
Ώρες ώρες με πιάνω να σκέφτομαι ότι καλύτερα να ξανακλείσουν τα γήπεδα λόγω COVID, να μην έχουν οι παίκτες μόνιμη γκρίνια πάνω απο τα κεφάλια τους....
Άβαταρ μέλους
cellophan

Karabinas έγραψε:φαντασου τι εχει να γινει οταν νομοτελειακα θα κανουμε κοιλια, θα ξεσαλωσουν
Το σχόλιο σου σε σχέση με το nickname σου με έκανε και γέλασα :D :D . Ξέρεις ποιους λέμε καραμπίνες στην πόκα, ε?
Karabinas

Δημοσίευση από Karabinas »

cellophan έγραψε:
Karabinas έγραψε:φαντασου τι εχει να γινει οταν νομοτελειακα θα κανουμε κοιλια, θα ξεσαλωσουν
Το σχόλιο σου σε σχέση με το nickname σου με έκανε και γέλασα :D :D . Ξέρεις ποιους λέμε καραμπίνες στην πόκα, ε?
?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Κοιταξε να φερεις αυριο το βραδυ την προκριση,αλλιως μη γυρνας.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

theo-drama έγραψε:Κοιταξε να φερεις αυριο το βραδυ την προκριση,αλλιως μη γυρνας.
Θα σου προτεινα να σταματησεις τις απειλες η να σταματησεις να ασχολεισαι με την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη απο τυπους που απειλουν
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γκουερινο έγραψε:Πονος που ο ΠΑΟΚ δεν καταφερε και πολλα οταν εφυγε
Οκ τα υπόλοιπα αλλά αυτό εδώ τί φάση?
Κοροϊδεύεις τους άλλους αλλά εσύ τί είσαι Λουτσεσκου FC?
Τύπου πονάτε που δεν κάνατε τίποτα όσο έλειπε και τώρα θα ξανακάνετε?!!
wtf

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Καποια κομματια της σημερινης συνεντευξης τυπου όχι μονο δεν μου αρεσαν αλλα μπορω να πω οτι με εξοργισαν.
Εχει μουτρα και μιλαει για 2 χρονια αρνητικοτητας ο ενας εξ αυτων που την θεμελιωσε φευγοντας σαν κλεφτης.-
Οχι οτι δεν ισχυει αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι ειδικα στους ασχετους με την αυτοκτονια.

ΥΓ. Η φαση ως τωρα μου θυμιζει πολυ καλοκαιρι του 2017 που ευχομαι να μην επαναληφθει για το καλο του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”