2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Νίκος Αραμπατζής

Δημοσίευση από eleos »

Πέρσι τον ανανεώσαμε, νομίζεις οτι η διοίκηση θέλει να τον "ξεφορτωθεί"..?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τα τυπικά απομένουν για την παραχώρηση του Νίκου Αραμπατζή στην Ομόνοια, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση στον ΠΑΟΚ και οι διοικούντες ενημέρωσαν αυτομάτως τον 25χρονο δεξιό μπακ. Ο Φερνάντο Σάντος πιστεύει τον Αραμπατζή , ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο στο «τριφύλλι». Εξάλλου, ο Ζήσης Βρύζας και ο Θόδωρος Ζαγοράκης τόνισαν στον παίκτη ότι μελλοντικά θεωρούν πως θα πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

http://www.sport-fm.gr/article/179631

ΥΓ.

Δεν ξερω αν αληθευει ή που το εμαθαν...πάντως το εγραψαν...
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Sport fm πολυ PAOKmania διαβάζεις :) :) :) μακαρι να παει εκει να παρει παιχνίδια...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

xtbabis έγραψε: στον Νικολακη αυτο που με τρελαινει ειναι οτι δεν δειχνει καν οτι προσπαθει, μιλαμε για εναν παικτη που φετος σε οσα ματς επαιξε ηταν αρνητικοτατος, αμυντικα τον ειχαν τρυπησει και επιθετικα δεν περνουσε το κεντρο
Εμένα αυτό που με τρελαίνει είναι όταν κρίνουμε παίκτες χωρίς να βλέπουμε τα ματς.
Με τον βάζελο στο ΟΑΚΑ, μήπως θυμάσαι ποιός ήταν αυτός που έσβησε τον Καραγκούνη που αντικαταστάθηκε γι' αυτό τον λόγο στο ημίχρονο;
Στο αμέσως επόμενο στην Λειβαδιά, μήπως θυμάσαι ποιός εξαφάνισε τον Λεονάρντο Περέιρα;

Όχι και "σε όσα ματς έπαιξε"...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

xtbabis έγραψε:ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. δεν ηξερα οτι γραφει εδω ο μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ. καποιος που με εκραζε εγραφε συνεχεια της ομαδαρας μου, της ομαδαρας μου...
Αδερφε εγω το εγραψα αυτο και αν σε προσβαλει το ανακαλω....ελπιζω μονο να καταλαβεις πως το εννοω....ΠΑΟΚαρχης δεν ειμαι,απλος Λοχιας Μηχανικου Lakistuta ειμαι.....
Απο εκει και περα αυτο που λες περι τακτικης πωλησης παικτη δεν μπορω να το δεχτω σε καμια περιπτωση....εκτος αν εχεις κανα συγγενη του Ζαγορακη και στο ειπε...
Το μονο που θα (ξανα)τονισω ειναι οτι αναφερεσαι ετσι για παικτη του ΠΑΟΚ....ακομη και αν γινει το χατιρι σου και φυγει σε κανα δυο χρονια που δεν το νομιζω ουτε διακιουμαι να το νομιζω επειδη ετσι την ειδα εγω...
Αν φυγει καποια στιγμη βγες και πες ολα αυτα που λες τα υποτιμητικα για τον Αραμπατζη...τωρα ομως ειναι μελος της ομαδας μας,συμφωνεις?και δεν γουσταρω προσωπικα να διαβαζω τετοια ειρωνικα σχολια....αν νομιζεις οτι ειμαι λαθος συνεχισε....
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

τελικα ρε παιδια τι εγινε?εφυγε?
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Νομιζω οτι εχει ηδη παει δανεικος στην Ομονοια,πρεπει να τον εχουν ανακοινωσει κιολας.

Δεν τον φοβαμαι τον Νικολακη,τον εχω σε εκτιμηση σαν παιχτη.Ας παρει λιγο περισσοτερα παιχνιδια στα ποδια του για να επανελθει στην κατασταση που ηταν πριν τραυματιστει και ολα καλα
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Σε εκκρεμότητα παραμένει εξάλλου και η υπόθεση του Νίκου Αραμπατζή, καθώς νεότερες πληροφορίες από την Κύπρο θέλουν την επικείμενη μεταγραφή του στην Ομόνοια να ναυαγεί.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2965490
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

νομιζω οτι ξεχναμε κατι πολυ σημαντικο.το παλικαρι εχασε ολη την προετοιμασια απο τραυματισμο.πιστευω οτι με προετοιμασια θα αρχισει να θυμιζει κατι απο προπερσινο αραμπα!!!εχασε πολυ εδαφος παντως.
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2989487
Γαμπρός ο Αραμπατζής
Ο Νίκος Αραμπατζής ανεβαίνει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας και εγκαταλείπει κι αυτός την εργένικη ζωή. Ο 25χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ παντρεύεται σήμερα την εκλεκτή της καρδιάς του, με το γάμο να έχει έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο, καθώς κουμπάρος θα είναι ο συμπαίκτης του Σωτήρης Μπαλάφας. Οι τελευταίες μέρες του Νίκου Αραμπατζή ως εργένη ήταν γεμάτες από συζητήσεις γύρω από το μέλλον του, καθώς αρχικά η Ομόνοια και στη συνέχεια ο Εργοτέλης έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Αραμπατζής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012 και ο Φερνάντο Σάντος απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, δεν ήθελε όμως να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησής του. Ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο Αραμπατζής μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αν κάνει μια χρονιά «γεμάτη», όμως βλέπει πως βάσει των πλάνων του δεν μπορεί αυτό να γίνει μέσω του «δικέφαλου» φέτος, καθώς προτιμά ως βασικό τον Σνάουτσνερ. Η περίπτωση δανεισμού του Αραμπατζή στην Ομόνοια μειώθηκε στο ελάχιστο από τη στιγμή που οι Κύπριοι θέλουν να μπει στο συμβόλαιό του οψιόν αγοράς, με τον Εργοτέλη του Νίκου Καραγεωργίου να έχει μπει στο παιχνίδι.

Παει κ αυτος;Βρε εχουν τρελαθει;Δεν ρωτανε κ κανα παντρεμενο;

Να ζησετε Νικολακη κ Μπαλαφίνιο παντα αξιος κ γυρισματα σου!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να ζήσετε Νίκο... καλούς απογόνους και καλή προετοιμασία
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Να ζήσεις Νικόλα και μείνε στην οικογένειά μας....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Νικόλα σε εύχομαι τα καλύτερα και καλούς απογόνους..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τι να πω, μάλλον κολλητικό θα είναι... Να ζήσετε
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Να ζήσεις Νίκο..
Σιδερένιος πάντα
Και καλούς απογόνους