Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
analog

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από analog »

Φέρτε χάπια φέρτε λεξιτανιλ...να βγούνε οι mods, o rain, o ginola να ηρεμήσουν το πόπολο.

Λυπηθείτε μας.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

paok düsseldorf έγραψε:
seaman έγραψε:Άμα δεν βάζεις χρήμα, καλύτερη είναι η μεγαλύτερη απόδοση. Αγοράζω και εγώ.

Η φάση θέλει χιούμορ, υπομονή και προσδοκία για το καλύτερο.
Αλλιώς ή θα αρρωστήσουμε ή θα ισοπεδώσουμε τα πάντα.

Εικόνα
Απαιχτος,καταφερνει να κανει πεναλτυ στην κουκλα. :o
Επιθετικό φάουλ είναι βρε :shock: .... φωτοβολίδα...
Δεν βλέπεις.. :shock: :shock: ότι είναι στην μικρή περιοχη
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
joshua έγραψε:Συνεχιστε να τα βαζετε με τα στελεχη νομιζοντας πως απαιτει καποιου ειδους επιστημονικη καταρτιση να συγκεντρωσεις μια λιστα με υποψηφιους στοχους να τους πας στον προπονητη και αυτος να εγκρινει καποιους απο αυτους.Δεν ειναι εκει το προβλημα.Οι υποθεσεις κολανε στο τελικο σταδιο,ενα σταδιο που εχει την αυστηρη καθοδηγηση του Ιβαν.Σκεφτειτε τις ακαδημιες και τις επιτυχιες τους,ακαδημιες που περαν των χρηματων που εχει δωσει για να τις αναπτυξει καθοδηγουνται και παλι απο στελεχη της ομαδας χωρις την ιδια παρεμβατικοτητα καθως δεν ειναι απαραιτητη.
Όχι Τζόσουα. Εσύ κοιτάς τα στελέχη του αγωνιστικού. Εγώ σου μιλάω για ceo και εκτελεστικό διευθυντή κσι αντιπρόεδρο. Ποια άλλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης έχει έσοδα έξοδα σύνολο 60 μύρια το χρόνο; και αυτήν η εταιρεία διοικείται από τους προαναφερθεντες; Συγνώμη αλλά αυτό δεν ξανάγινε
Και εγω λεω οτι υπερεκτιματε τις αρμοδιοτητες τους.
Ε ναι τι αρμοδιότητες να έχει ο εκτελεστικός διευθυντής μιας εταιρείας που μέσα σε ένα καλοκαίρι γράφει έσοδα 20 μύρια. Και τα προηγούμενα έγραφε έξοδα 10-15;

Πρέπει δηλαδή ο Ιβάν να πάει να προσλάβει σκαουτερ και τδ. Πρέπει να πάει αυτός να βρει παίκτες και να κάνει και τις συζητήσεις. Και αν πρέπει να τα κάνει όλα αυτά για ποιο λόγο να πληρώνει τους διευθυντές;
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

joshua έγραψε:Εγω πλεον ανησυχω για τον Λουτσεσκου.Τον ειδα πρωτη φορα εκνευρισμενο για τις μεταγραφες,τον ειδα πρωτη φορα να προτεινει ρουμανο παικτη,τον ειδα πρωτη φορα να κανει αναφορα στον Ιβαν για τον Τζολη και πως την μια μερα ειπε δεν τον πουλαω και την αλλη τον πουλησε.Ας ευχηθουμε να μην γινει καμια στραβη την Πεμπτη γιατι δεν ξερω ποσο φορτιο εχει την διαθεση να σηκωσει.
Για ποιο πραγμα ανησυχεις; :?:
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
paok düsseldorf έγραψε:
seaman έγραψε:Άμα δεν βάζεις χρήμα, καλύτερη είναι η μεγαλύτερη απόδοση. Αγοράζω και εγώ.

Η φάση θέλει χιούμορ, υπομονή και προσδοκία για το καλύτερο.
Αλλιώς ή θα αρρωστήσουμε ή θα ισοπεδώσουμε τα πάντα.

Εικόνα
Απαιχτος,καταφερνει να κανει πεναλτυ στην κουκλα. :o
Επιθετικό φάουλ είναι βρε :shock: .... φωτοβολίδα...
Δεν βλέπεις.. :shock: :shock: ότι είναι στην μικρή περιοχη
Εχεις δικιο,σορυ :(
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

joshua έγραψε:Εγω πλεον ανησυχω για τον Λουτσεσκου.Τον ειδα πρωτη φορα εκνευρισμενο για τις μεταγραφες,τον ειδα πρωτη φορα να προτεινει ρουμανο παικτη,τον ειδα πρωτη φορα να κανει αναφορα στον Ιβαν για τον Τζολη και πως την μια μερα ειπε δεν τον πουλαω και την αλλη τον πουλησε.Ας ευχηθουμε να μην γινει καμια στραβη την Πεμπτη γιατι δεν ξερω ποσο φορτιο εχει την διαθεση να σηκωσει.
Δλδ αν χτυπά ξύλο γίνει στραβή την Πέμπτη θα σκεφτώ μην τυχόν στραβώσει ο Ρουμάνος και μας την κάνει ξανά;

Θα έχω εγω "κηδεία" και θα προσεύχομαι να μη με παρατήσει ο "στρατηγός";;

Καθίστε καλά ρε!....
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Δλδ αν χτυπά ξύλο γίνει στραβή την Πέμπτη θα σκεφτώ μην τυχόν στραβώσει ο Ρουμάνος και μας την κάνει ξανά;

Θα έχω εγω "κηδεία" και θα προσεύχομαι να μη με παρατήσει ο "στρατηγός";;

Καθίστε καλά ρε!....
Ας πληρώσει την Ρήτρα να φυγει :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δλδ ο Ιβαν προσελαβε τον Λουτσεσκου με 1.8 μυρια και του εταξε ενισχυση και στηριξη ενω στο πισω μερος του μυαλου του ειχε οτι θα τον γραψει στα κακαλατ και θα τον αφησει ξεκρεμαστο μεχρι τελευταια στιγμη...
Δηλαδη ο Ιβαν συνειδητά δουλευει τον προπονητη της ομαδας αλλα και τους οπαδους.
Μαλιστα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Μπόριλ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες?Επειδή έχει δηλωθεί από την ομάδα του μήπως δεν μπορεί να συμμετάσχει και με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα ιδια δεν λεγαμε και για τον Φερειρα? Το οτι πηραμε προπονητη 2 μυριων και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον στηριξει μεταγραφικα ο Ιβαν? Ε την ειδαμε και τη δικη του στηριξη. Ακομα περιμενει μεταγραφες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

paliotomaros έγραψε:Ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Μπόριλ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες?Επειδή έχει δηλωθεί από την ομάδα του μήπως δεν μπορεί να συμμετάσχει και με τον ΠΑΟΚ.
Εχει σταματησει να ισχυει αυτο αν θυμαμαι καλα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ακούει κανένας Τζαντζαρά;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:
joshua έγραψε:[quote="buffalobill4"
joshua έγραψε:Συνεχιστε να τα βαζετε με τα στελεχη νομιζοντας πως απαιτει καποιου ειδους επιστημονικη καταρτιση να συγκεντρωσεις μια λιστα με υποψηφιους στοχους να τους πας στον προπονητη και αυτος να εγκρινει καποιους απο αυτους.Δεν ειναι εκει το προβλημα.Οι υποθεσεις κολανε στο τελικο σταδιο,ενα σταδιο που εχει την αυστηρη καθοδηγηση του Ιβαν.Σκεφτειτε τις ακαδημιες και τις επιτυχιες τους,ακαδημιες που περαν των χρηματων που εχει δωσει για να τις αναπτυξει καθοδηγουνται και παλι απο στελεχη της ομαδας χωρις την ιδια παρεμβατικοτητα καθως δεν ειναι απαραιτητη.[/quote
Όχι Τζόσουα. Εσύ κοιτάς τα στελέχη του αγωνιστικού. Εγώ σου μιλάω για ceo και εκτελεστικό διευθυντή κσι αντιπρόεδρο. Ποια άλλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης έχει έσοδα έξοδα σύνολο 60 μύρια το χρόνο; και αυτήν η εταιρεία διοικείται από τους προαναφερθεντες; Συγνώμη αλλά αυτό δεν ξανάγινε
Και εγω λεω οτι υπερεκτιματε τις αρμοδιοτητες τους.
Ε ναι τι αρμοδιότητες να έχει ο εκτελεστικός διευθυντής μιας εταιρείας που μέσα σε ένα καλοκαίρι γράφει έσοδα 20 μύρια. Και τα προηγούμενα έγραφε έξοδα 10-15;

Πρέπει δηλαδή ο Ιβάν να πάει να προσλάβει σκαουτερ και τδ. Πρέπει να πάει αυτός να βρει παίκτες και να κάνει και τις συζητήσεις. Και αν πρέπει να τα κάνει όλα αυτά για ποιο λόγο να πληρώνει τους διευθυντές;
Δηλαδή αν αύριο ο ΚΚ πει ότι ο ρενεγκειτ θα είναι ο νέος τ.δ θα γίνει αυτό πραγματικότητα?

Υγ επιτέλους ας σταματήσει το αστείο με το τμήμα σκάουτινγκ. Όταν ψάχνεις παίκτες 30 χρόνων και με 1 μυριο μισθό δεν εμπλέκεται το τμήμα σκάουτινγκ.
Δηλαδή πρέπει να έχεις τμήμα σκάουτινγκ για να σου πει για τον κλαεσσον ή τον Τζοβινκο?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Totem_pk έγραψε:Και μπαινω να διαβασω καμια ειδηση στο σδνα και διαβαζω οτι ο Ιβαν εδωσε το ελευθερο στους γιατρους να κανουν / στησουν ενα υπερσυγχρονο κεντρο για την ομαδα. Ισως το πηραμε απο την αρχη ολο το θεμα.
εμαθε την εντεκαδα κ παιρνει τα μετρα του
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

bersekeros έγραψε:Ακούει κανένας Τζαντζαρά;
Εγώ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”