Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Φέρτε χάπια φέρτε λεξιτανιλ...να βγούνε οι mods, o rain, o ginola να ηρεμήσουν το πόπολο.
Λυπηθείτε μας.
Λυπηθείτε μας.
- abc_o_ karpouzas
Επιθετικό φάουλ είναι βρε

Δεν βλέπεις..

- buffalobill4
Ε ναι τι αρμοδιότητες να έχει ο εκτελεστικός διευθυντής μιας εταιρείας που μέσα σε ένα καλοκαίρι γράφει έσοδα 20 μύρια. Και τα προηγούμενα έγραφε έξοδα 10-15;joshua έγραψε:Και εγω λεω οτι υπερεκτιματε τις αρμοδιοτητες τους.buffalobill4 έγραψε:Όχι Τζόσουα. Εσύ κοιτάς τα στελέχη του αγωνιστικού. Εγώ σου μιλάω για ceo και εκτελεστικό διευθυντή κσι αντιπρόεδρο. Ποια άλλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης έχει έσοδα έξοδα σύνολο 60 μύρια το χρόνο; και αυτήν η εταιρεία διοικείται από τους προαναφερθεντες; Συγνώμη αλλά αυτό δεν ξανάγινεjoshua έγραψε:Συνεχιστε να τα βαζετε με τα στελεχη νομιζοντας πως απαιτει καποιου ειδους επιστημονικη καταρτιση να συγκεντρωσεις μια λιστα με υποψηφιους στοχους να τους πας στον προπονητη και αυτος να εγκρινει καποιους απο αυτους.Δεν ειναι εκει το προβλημα.Οι υποθεσεις κολανε στο τελικο σταδιο,ενα σταδιο που εχει την αυστηρη καθοδηγηση του Ιβαν.Σκεφτειτε τις ακαδημιες και τις επιτυχιες τους,ακαδημιες που περαν των χρηματων που εχει δωσει για να τις αναπτυξει καθοδηγουνται και παλι απο στελεχη της ομαδας χωρις την ιδια παρεμβατικοτητα καθως δεν ειναι απαραιτητη.
Πρέπει δηλαδή ο Ιβάν να πάει να προσλάβει σκαουτερ και τδ. Πρέπει να πάει αυτός να βρει παίκτες και να κάνει και τις συζητήσεις. Και αν πρέπει να τα κάνει όλα αυτά για ποιο λόγο να πληρώνει τους διευθυντές;
-
Για ποιο πραγμα ανησυχεις;joshua έγραψε:Εγω πλεον ανησυχω για τον Λουτσεσκου.Τον ειδα πρωτη φορα εκνευρισμενο για τις μεταγραφες,τον ειδα πρωτη φορα να προτεινει ρουμανο παικτη,τον ειδα πρωτη φορα να κανει αναφορα στον Ιβαν για τον Τζολη και πως την μια μερα ειπε δεν τον πουλαω και την αλλη τον πουλησε.Ας ευχηθουμε να μην γινει καμια στραβη την Πεμπτη γιατι δεν ξερω ποσο φορτιο εχει την διαθεση να σηκωσει.

-
Εχεις δικιο,σορυabc_o_ karpouzas έγραψε:Επιθετικό φάουλ είναι βρε.... φωτοβολίδα...
Δεν βλέπεις..![]()
ότι είναι στην μικρή περιοχη

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Δλδ αν χτυπά ξύλο γίνει στραβή την Πέμπτη θα σκεφτώ μην τυχόν στραβώσει ο Ρουμάνος και μας την κάνει ξανά;joshua έγραψε:Εγω πλεον ανησυχω για τον Λουτσεσκου.Τον ειδα πρωτη φορα εκνευρισμενο για τις μεταγραφες,τον ειδα πρωτη φορα να προτεινει ρουμανο παικτη,τον ειδα πρωτη φορα να κανει αναφορα στον Ιβαν για τον Τζολη και πως την μια μερα ειπε δεν τον πουλαω και την αλλη τον πουλησε.Ας ευχηθουμε να μην γινει καμια στραβη την Πεμπτη γιατι δεν ξερω ποσο φορτιο εχει την διαθεση να σηκωσει.
Θα έχω εγω "κηδεία" και θα προσεύχομαι να μη με παρατήσει ο "στρατηγός";;
Καθίστε καλά ρε!....
Ας πληρώσει την Ρήτρα να φυγειΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Δλδ αν χτυπά ξύλο γίνει στραβή την Πέμπτη θα σκεφτώ μην τυχόν στραβώσει ο Ρουμάνος και μας την κάνει ξανά;joshua έγραψε:Εγω πλεον ανησυχω για τον Λουτσεσκου.Τον ειδα πρωτη φορα εκνευρισμενο για τις μεταγραφες,τον ειδα πρωτη φορα να προτεινει ρουμανο παικτη,τον ειδα πρωτη φορα να κανει αναφορα στον Ιβαν για τον Τζολη και πως την μια μερα ειπε δεν τον πουλαω και την αλλη τον πουλησε.Ας ευχηθουμε να μην γινει καμια στραβη την Πεμπτη γιατι δεν ξερω ποσο φορτιο εχει την διαθεση να σηκωσει.
Θα έχω εγω "κηδεία" και θα προσεύχομαι να μη με παρατήσει ο "στρατηγός";;
Καθίστε καλά ρε!....

Δλδ ο Ιβαν προσελαβε τον Λουτσεσκου με 1.8 μυρια και του εταξε ενισχυση και στηριξη ενω στο πισω μερος του μυαλου του ειχε οτι θα τον γραψει στα κακαλατ και θα τον αφησει ξεκρεμαστο μεχρι τελευταια στιγμη...
Δηλαδη ο Ιβαν συνειδητά δουλευει τον προπονητη της ομαδας αλλα και τους οπαδους.
Μαλιστα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη ο Ιβαν συνειδητά δουλευει τον προπονητη της ομαδας αλλα και τους οπαδους.
Μαλιστα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Μπόριλ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες?Επειδή έχει δηλωθεί από την ομάδα του μήπως δεν μπορεί να συμμετάσχει και με τον ΠΑΟΚ.
Τα ιδια δεν λεγαμε και για τον Φερειρα? Το οτι πηραμε προπονητη 2 μυριων και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον στηριξει μεταγραφικα ο Ιβαν? Ε την ειδαμε και τη δικη του στηριξη. Ακομα περιμενει μεταγραφες...
Εχει σταματησει να ισχυει αυτο αν θυμαμαι καλα.paliotomaros έγραψε:Ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Μπόριλ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες?Επειδή έχει δηλωθεί από την ομάδα του μήπως δεν μπορεί να συμμετάσχει και με τον ΠΑΟΚ.
- bersekeros
Δηλαδή αν αύριο ο ΚΚ πει ότι ο ρενεγκειτ θα είναι ο νέος τ.δ θα γίνει αυτό πραγματικότητα?buffalobill4 έγραψε:Ε ναι τι αρμοδιότητες να έχει ο εκτελεστικός διευθυντής μιας εταιρείας που μέσα σε ένα καλοκαίρι γράφει έσοδα 20 μύρια. Και τα προηγούμενα έγραφε έξοδα 10-15;joshua έγραψε:[quote="buffalobill4"Και εγω λεω οτι υπερεκτιματε τις αρμοδιοτητες τους.joshua έγραψε:Συνεχιστε να τα βαζετε με τα στελεχη νομιζοντας πως απαιτει καποιου ειδους επιστημονικη καταρτιση να συγκεντρωσεις μια λιστα με υποψηφιους στοχους να τους πας στον προπονητη και αυτος να εγκρινει καποιους απο αυτους.Δεν ειναι εκει το προβλημα.Οι υποθεσεις κολανε στο τελικο σταδιο,ενα σταδιο που εχει την αυστηρη καθοδηγηση του Ιβαν.Σκεφτειτε τις ακαδημιες και τις επιτυχιες τους,ακαδημιες που περαν των χρηματων που εχει δωσει για να τις αναπτυξει καθοδηγουνται και παλι απο στελεχη της ομαδας χωρις την ιδια παρεμβατικοτητα καθως δεν ειναι απαραιτητη.[/quote
Όχι Τζόσουα. Εσύ κοιτάς τα στελέχη του αγωνιστικού. Εγώ σου μιλάω για ceo και εκτελεστικό διευθυντή κσι αντιπρόεδρο. Ποια άλλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης έχει έσοδα έξοδα σύνολο 60 μύρια το χρόνο; και αυτήν η εταιρεία διοικείται από τους προαναφερθεντες; Συγνώμη αλλά αυτό δεν ξανάγινε
Πρέπει δηλαδή ο Ιβάν να πάει να προσλάβει σκαουτερ και τδ. Πρέπει να πάει αυτός να βρει παίκτες και να κάνει και τις συζητήσεις. Και αν πρέπει να τα κάνει όλα αυτά για ποιο λόγο να πληρώνει τους διευθυντές;
Υγ επιτέλους ας σταματήσει το αστείο με το τμήμα σκάουτινγκ. Όταν ψάχνεις παίκτες 30 χρόνων και με 1 μυριο μισθό δεν εμπλέκεται το τμήμα σκάουτινγκ.
Δηλαδή πρέπει να έχεις τμήμα σκάουτινγκ για να σου πει για τον κλαεσσον ή τον Τζοβινκο?
εμαθε την εντεκαδα κ παιρνει τα μετρα τουTotem_pk έγραψε:Και μπαινω να διαβασω καμια ειδηση στο σδνα και διαβαζω οτι ο Ιβαν εδωσε το ελευθερο στους γιατρους να κανουν / στησουν ενα υπερσυγχρονο κεντρο για την ομαδα. Ισως το πηραμε απο την αρχη ολο το θεμα.
- FreeWatcher