abc_o_ karpouzas έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν στη Τούμπα με το ζόρι 1-1 στα χασομέρια και μάλιστα με αυτογκόλ...φανταστείτε τι έχει να γίνει στη Κροατία.
Ναι οκ, ήμαστε καλύτεροι στη Τούμπα σε κάποιες στιγμές, αλλά αυτό το 1-1 και το γεγονός ότι πάλι δεν κερδίσαμε, βαραίνει πολύ τα πόδια των παικτών... Η Rijeka ακόμα και με τις απουσίες της, κατάφερε να μας κάνει να λερώσουμε το βρακί, να αγχωθούμε και να αμφιβάλλουμε για τους εαυτούς μας. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας, που σε κάνει ρδελομπού με 1 γκολ.
Δεν ξέρω πώς τα παληκάρια μας θα βρουν κουράγιο να μπουν στο αεροπλάνο, αλήθεια.
Το πιθανότερο είναι να αποχαιρετίσουμε την Ευρώπη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.
Κουράγιο μόνο, τίποτα άλλο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
μουτσε....και η ελπιδα πεθανε...
εγω λεω να μην παμε καθολου.....
aivas19 έγραψε:Τι επαθες ρε μπαρκαρουτσε;; Τρολαρεις για γουρι; [FACE WITH TEARS OF JOY]Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν στη Τούμπα με το ζόρι 1-1 στα χασομέρια και μάλιστα με αυτογκόλ...φανταστείτε τι έχει να γίνει στη Κροατία.
Ναι οκ, ήμαστε καλύτεροι στη Τούμπα σε κάποιες στιγμές, αλλά αυτό το 1-1 και το γεγονός ότι πάλι δεν κερδίσαμε, βαραίνει πολύ τα πόδια των παικτών... Η Rijeka ακόμα και με τις απουσίες της, κατάφερε να μας κάνει να λερώσουμε το βρακί, να αγχωθούμε και να αμφιβάλλουμε για τους εαυτούς μας. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας, που σε κάνει ρδελομπού με 1 γκολ.
Δεν ξέρω πώς τα παληκάρια μας θα βρουν κουράγιο να μπουν στο αεροπλάνο, αλήθεια.
Το πιθανότερο είναι να αποχαιρετίσουμε την Ευρώπη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.
Κουράγιο μόνο, τίποτα άλλο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
O Doomlord4 ξέρει πολύ καλά τι θέλω να κάνω/πω.