Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Καλα ας συνεχισουμε να αντιμετωπιζουμε τα σημαντικα ευρωπαικα ματς του καλοκαιριου ως αγγαρειες και θα δουμε ποση αυταρκεια θα χουμε αν μενουμε εκτος ευρωπης απο τον Σεπτεμβρη...
Μονο εμεις ψαχνουμε την αυταρκεια στην μη επενδυση και οχι στην σωστη και στοχευμενη επενδυση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο εμεις ψαχνουμε την αυταρκεια στην μη επενδυση και οχι στην σωστη και στοχευμενη επενδυση...
joshua έγραψε:Moνο μη το παρει πανω του και φυγει στο τελος...
Ενώ όλα δείχνουν ότι το πράγμα έχει αρχίσει και στραβώνει,πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνει πάρτι από τους μεταγραφολαγνους.
Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι αν θα είναι πάρτι χαράς ή πάρτι γκρίνιας.

-
- Mr Ξερόλας 2019
485 σελιδες πλεον.Συνολο 2000 σελιδες για 3 μεταγραφες.Ουτε καν 1 μεταγραφη για 500 σελιδες.
Στις 22.30 τελειωνει το παρον τοπικ και Μοντς να στε σε επιφυλακη για το καινουργιο
Προβλεπω οτι στις 31 Αυγουστου,θα τελειωσει και το Μεταγραφες ΝΟ 5 και απο 1 εως 15 Σεπτεμβρη ισως τελειωσει και το ΝΟ 6.
Ρεκορ εχει γινει ή ακομη να το σπασουμε φετος.

Στις 22.30 τελειωνει το παρον τοπικ και Μοντς να στε σε επιφυλακη για το καινουργιο
Προβλεπω οτι στις 31 Αυγουστου,θα τελειωσει και το Μεταγραφες ΝΟ 5 και απο 1 εως 15 Σεπτεμβρη ισως τελειωσει και το ΝΟ 6.
Ρεκορ εχει γινει ή ακομη να το σπασουμε φετος.

Για Σφιντερσκι η αληθεια ειναι πως δεν ειχαμε ενημερωθει αλλα τις αλλες φορες εσκαγε αρθρο για κρουσμα χωρις να ανεφερθει ονομα.
Δεν ξερω σας βλεπω ολοι πιστευετε κοβιντ, οποτε θα πονταρω σε απομακρυνση του και μεταγραφη τερματοφυλακα, που λογικα δινει μεγαλυτερη αποδοση.
Δεν ξερω σας βλεπω ολοι πιστευετε κοβιντ, οποτε θα πονταρω σε απομακρυνση του και μεταγραφη τερματοφυλακα, που λογικα δινει μεγαλυτερη αποδοση.

Άμα δεν βάζεις χρήμα, καλύτερη είναι η μεγαλύτερη απόδοση. Αγοράζω και εγώ.
Η φάση θέλει χιούμορ, υπομονή και προσδοκία για το καλύτερο.
Αλλιώς ή θα αρρωστήσουμε ή θα ισοπεδώσουμε τα πάντα.

Η φάση θέλει χιούμορ, υπομονή και προσδοκία για το καλύτερο.
Αλλιώς ή θα αρρωστήσουμε ή θα ισοπεδώσουμε τα πάντα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 23 Αύγ 2021, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τις προπονήσεις που βλέπω στα βίντεο λείπει πλέον και ο Κωνσταντέλιας, προφανώς είναι με την β ομάδα αλλά και ο Νινούα που είναι λίγο περίεργο καθώς δημοσιοποίησε το κρούσμα του στις 7/8 και νομίζω ότι έχουν περάσει οι μέρες από τότε.DimitrisS έγραψε:Mπορει να σημαινει κατι, μπορει και τιποτα.
Ο Ζιφκο Ζιβκοβιτς δεν συμμετειχε ουτε στην χθεσινη, ουτε στην σημερινη προπονηση.
Η τριαδα ηταν Πασχαλακης, Ταλιχμανιδης, Μπαλωμενος.
Δεν υπαρχει καποια αναφορα ουτε για τραυματισμο, ουτε για κρουσμα covid απο την ομαδα.
Εχοντας και τον αποκλεισμο του απο την αποστολη την Πεμπτη, φαινεται οτι πραγματι παμε για μεταγραφη τερματοφυλακα.
Εκτος κι αν παμε με Πασχαλακη και τους μικρους.
- invincible
Ο Μενσα με Μπεσίκτας πέρσι δεν έκανε τίποτα σπουδαίο στην Τουρκία. Ζάλιζε την μπάλα και βρωμοσουτα.bersekeros έγραψε:
Ok, φίλε μου. Σέβομαι απόλυτα αυτό που μεταφέρεις.
Ο Μενσά όμως που τον έχω δει, είναι πολυεργαλείο.
Τρελό potential.
Δεν ξέρω γιατί ξέμεινε.
Δηλαδή ένα cimirot ή ένα μπιπ Μενσά δεν μπορούμε να φέρουμε;
Κάτι τις τελοσπάντων.
Να έχει βάθος η ομάδα.
Πάντως για αριστεό μπακ μεγάλη ευκαιρία που την χάσαμε τότε για αριστό μπακ ήταν ο Κυριακόπουλος της Σασουολο. Τον είχαμε κάνει πρόταση αλλά μπήκε η Σασουόλο στο παιχνίδι. Τώρα θα τον είχαμε βασικό. Και θα τον πουλούσαμε μετά φυσικά και αυτόν.
Τσίμιροτ όλο τον ανανεώνουν. Τσάμπα τον πουλήσαμε. Κακή απόφαση του ΤΔ. Μπορεί να πείρε λεφτά κάτω από το τραπέζι από τους Βέλγους αν δεις την αλληλουχία που τον πούλησε φθηνέ πολύ και πείρε σχεδόν με τα ίδια λεφτά τον Μουλεν. ... Μετά λέμε για ΤΔ... αχχχ αυτά έβλεπε ο Ιβαν και η Μαρία. και μείναμε φέτος χωρίς.
Για Εσίτι έχουν έτοιμη προταση από Τουρκία... Ποσό δεν ξέρω ακριβώς...
Ο Κωνσταντελιας ηταν κανονικα στην σημερινη προπονηση.tzelas έγραψε: Από τις προπονήσεις που βλέπω στα βίντεο λείπει πλέον και ο Κωνσταντέλιας, προφανώς είναι με την β ομάδα αλλά και ο Νινούα που είναι λίγο περίεργο καθώς δημοσιοποίησε το κρούσμα του στις 7/8 και νομίζω ότι έχουν περάσει οι μέρες από τότε.
Φαινεται στο βιντεο.
Ο Νινουα, οντως δεν εμφανιζεται.
Ο ντελιας ήταν Κάνον σήμερα.tzelas έγραψε:Από τις προπονήσεις που βλέπω στα βίντεο λείπει πλέον και ο Κωνσταντέλιας, προφανώς είναι με την β ομάδα αλλά και ο Νινούα που είναι λίγο περίεργο καθώς δημοσιοποίησε το κρούσμα του στις 7/8 και νομίζω ότι έχουν περάσει οι μέρες από τότε.DimitrisS έγραψε:Mπορει να σημαινει κατι, μπορει και τιποτα.
Ο Ζιφκο Ζιβκοβιτς δεν συμμετειχε ουτε στην χθεσινη, ουτε στην σημερινη προπονηση.
Δεν υπαρχει καποια αναφορα ουτε για τραυματισμο, ουτε για κρουσμα covid απο την ομαδα.
Εχοντας και τον αποκλεισμο του απο την αποστολη την Πεμπτη, φαινεται οτι πραγματι παμε για μεταγραφη τερματοφυλακα.
Έχουμε και πασχαλάκη με Λουκ χακόμπο πλέον
Και να σκεφτεις οτι περσι πεταξαμε 1.500.000 για τους ερασιτεχνες και με περιορισμενα ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικα Νινουα και Περειρα, ενω φετος δεν δινουμε φραγκο για πιο σιγουρες λυσεις...tzelas έγραψε:Από τις προπονήσεις που βλέπω στα βίντεο λείπει πλέον και ο Κωνσταντέλιας, προφανώς είναι με την β ομάδα αλλά και ο Νινούα που είναι λίγο περίεργο καθώς δημοσιοποίησε το κρούσμα του στις 7/8 και νομίζω ότι έχουν περάσει οι μέρες από τότε.DimitrisS έγραψε:Mπορει να σημαινει κατι, μπορει και τιποτα.
Θλιψη
Το σημερινό βίντεο δεν είχα δει, όντως σήμερα επανήλθε ο Ντέλιας καθώς χθες απουσίαζε από τα πλάνα.DimitrisS έγραψε:Ο Κωνσταντελιας ηταν κανονικα στην σημερινη προπονηση.tzelas έγραψε: Από τις προπονήσεις που βλέπω στα βίντεο λείπει πλέον και ο Κωνσταντέλιας, προφανώς είναι με την β ομάδα αλλά και ο Νινούα που είναι λίγο περίεργο καθώς δημοσιοποίησε το κρούσμα του στις 7/8 και νομίζω ότι έχουν περάσει οι μέρες από τότε.
Φαινεται στο βιντεο.
Ο Νινουα, οντως δεν εμφανιζεται.
Speedαρισμενοι!!!!
Αυτές οι μεταγραφές είναι λες και
πίνεις 8 διπλούς σκετους φραπέδες
την ημέρα για κάνα μήνα!
Και όλα αυτά περιμένοντας μια
ανακοίνωση μπας και ρίξεις μέσα λίγη ζάχαρη!
Όχι άλλο φραπέ γυναίκα!!!
Αυτές οι μεταγραφές είναι λες και
πίνεις 8 διπλούς σκετους φραπέδες
την ημέρα για κάνα μήνα!
Και όλα αυτά περιμένοντας μια
ανακοίνωση μπας και ρίξεις μέσα λίγη ζάχαρη!
Όχι άλλο φραπέ γυναίκα!!!
-
αυτο που λες δεν βγαζει καν νοημα ...δλδ ετοιμαζομαστε να πουλησουμε εναν παικτη και για αυτο εχουμε σταντ μπαι να δωσουμε αλλον εναν ? τη γραφεις που τη γραφεις συνταξε το σωστα να βγαινει νοημα ...invincible έγραψε:Εκεί στηρίζουν πολλοί ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ότι υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ακόμα και καμία κίνηση έτσι και δεν περάσουμε.joshua έγραψε:Δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να παρει ο Λουτσεσκου ελευθερο τελος Αυγουστου...
Επίσης ψήνεται πώληση Εσιτι . Για αυτό είναι στο σταντ μπαι ο Τσιγγάρας για Ατρόμητο.
*ρεπορτερ του ΠΑΟΚ δεν υπαρχουν...κατι αρδακια για μαπες ειναι ...ρεπορτερ σιγουρα οχι
- invincible
Εσύ γράφεις που γράφεις πες εσύ κάτι που να έχει νόημα και μία καλή κουβέντα και άσε εμένα και τον καθένα που δεν γουστάρεις για αυτούς που καταλαβαίνουν το κωδικοποιημένο συντακτικό. Αν πουληθεί ο Εσίτι προφανώς θα μείνει ο Τσιγγάρας γιατί θα πάρει ευκαιρίες περισσότερες... Στο έκανε πενηνταράκια.kosths BXL έγραψε:αυτο που λες δεν βγαζει καν νοημα ...δλδ ετοιμαζομαστε να πουλησουμε εναν παικτη και για αυτο εχουμε σταντ μπαι να δωσουμε αλλον εναν ? τη γραφεις που τη γραφεις συνταξε το σωστα να βγαινει νοημα ...invincible έγραψε:Εκεί στηρίζουν πολλοί ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ότι υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ακόμα και καμία κίνηση έτσι και δεν περάσουμε.joshua έγραψε:Δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να παρει ο Λουτσεσκου ελευθερο τελος Αυγουστου...
Επίσης ψήνεται πώληση Εσιτι . Για αυτό είναι στο σταντ μπαι ο Τσιγγάρας για Ατρόμητο.
*ρεπορτερ του ΠΑΟΚ δεν υπαρχουν...κατι αρδακια για μαπες ειναι ...ρεπορτερ σιγουρα οχι