Γκουερινο έγραψε:kritikos44 έγραψε:Μπερδεύεσαι
Το -26 δεν έχει να κάνει με το σκουλήκι
Έχει να κάνει με το ότι η ομάδα σου για μέχρι εκεί ήταν.
Το άδειασμα του σκουληκιού στο είπα επειδή λες ότι έκανες πλάκα στα πλέι οφ .
Οι ανταγωνιστές σου δεν ενισχύθηκαν ?
Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό το ρόστερ θα διεκδικήσει πρωτάθλημα?
Αυτοί που έχασαν από την μπυραρία?
Σοβαρά τώρα?
Ακόμα και άσχετος να είμαι όπως λες από σχεδιασμό ομάδας, δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις τελειώσει αθλητικό πανεπιστήμιο για να δεις ότι μόνο με τον Βιειρίνια χρονιά δεν βγαίνει .
Κανείς δεν σου είπε για το 18-19
Εσύ ξύνεσαι.
Μια χαρά ρόστερ είχες τότε και αρκετές λύσεις
Και τρία χρόνια νεότερο έτσι?
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην μπερδευεσαι. εγω δεν ειπα για καμμια πλακα στα πλει οφ, αλλος το ειπε. Επειδη εγω δεν μπερδευω το τι μου λενε και το τι διαβαζω κι εχω και καλη μνημη το 18-19 παλι εσυ (μαζι με αλλους) ελεγες οτι οτι η ομαδα εχει τραγικη λειτουργια. Και τωρα λες οτι η ομαδα ειναι χειροτερη απο περσι και οι αντιπαλοι ενισχυμενοι. Και ρωταω
Αν αυτη η ομαδα που ειναι χειροτερη κι οι αλλοι καλυτεροι διεκδικησει μεχρι το τελος το πρωταθλημα θα βγειτε ολοι μαζι να παραδεχτειτε οτι δεν εχετε ιδεα απο ποδοσφαιρο και το πως στηνεται μια ομαδα ?
Θα απαντησεις η ναχαμε να λεγαμε?
Καταρχήν το τι θα κάνουν όσοι υποστηρίζουν το ίδιο με μένα δεν μπορώ να το ξέρω.
Όσον αφορά εμένα μακάρι να πάει καλά ο ΠΑΟΚ και θα βγω να πω ότι θες.
Αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω, είναι προσωπικό το θέμα ή απαγορεύεται να έχω την άποψη ότι τα έχουμε κάμει κωλο για άλλη μια χρονιά ?
Διότι μάθε χρόνο τα ίδια γίνονται.
Αν η ομάδα πάει κατά διαόλου θα βγεις εσύ να πεις ότι είσαι άμπαλος και ότι όσοι υποστηρίζαν το αντίθετο από εσένα είχαν δίκιο?
Αν και πάλι σου λέω, το θέμα είναι αν είμαι εγώ ή εσύ άσχετος ή αν θα πάει καλά η ομάδα?
Εσύ έχεις την άποψη δηλαδή ότι όλα είναι καλώς καμωμένα, δεν υπάρχουν τα προβλήματα που λένε κάποιοι και η ομάδα θα πάει τρένο?
Μου αρέσει που θυμάσαι τι έγραφα και το 2018
Από τα χιλιάδες ποστ που έχουν γραφτεί εδώ μέσα με θυμάσαι να κράζω κιόλας τότε...
Εδώ δε θυμάμαι εγώ ο ίδιος και θυμάσαι εσύ?
Ότι να ναι
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk