Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Oσο περνανε οι μερες παντως πιο πολυ εντυπωσιακη αποχωρηση φοβαμαι, παρα σε εντυπωσιακη ελευση ελπιζω...
Ζητω που καηκαμε. Αναθεμα αν ξέρει το Μαρακι να κρινει ποιος αξιζει την υπερβαση και ποιος οχι.seaman έγραψε:O Tσορμπατζό, στον sportfm, απέφυγε και καλώς να δώσει τα oνόματα αυτών που προκρίνουν τους μεταγραφικούς στόχους ώστε να προταθούν στη συνέχεια στον προπονητή. Είπε όμως και πάλι ότι, μετά όλες τις διαπραγματεύσεις τις κάνει μόνο το Μαράκι
Αξιοι της μοιρας μας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δεν είσαι ο μόνοςjoshua έγραψε:Oσο περνανε οι μερες παντως πιο πολυ εντυπωσιακη αποχωρηση φοβαμαι, παρα σε εντυπωσιακη ελευση ελπιζω...
- anekfrastos
Χαρακτηριστικές αγορές τα τελευταία 3 χρόνια που απέδωσαν από μηδέν εως ελάχιστα:
Εσιτι 3,5Μ
Τσόλακ 3Μ
Ντουγκλας 3Μ
Μουργκ 2Μ
Ζαμπά 3,5Μ
Στοχ 1,5Μ
-----------
16,5Μ με μισθούς συμβολαίων και εφορίες πες 40 εκατομμύρια (μπορεί κ παραπάνω)
Αυτά πληρώνονται τώρα.
Και δεν εννοώ μόνο τα χρήματα αλλά και την όλη καχυποψία και διστακτικότητα που προκάλεσαν για να φτάσουμε ως εδώ.
edit: Δε βάζω Καγκάβα, Μπερμπάτοφ, Λεβεκ, Μουλέν, Βερνμπλουμ, Χατσερίδη, Ουαγκέ, Περέιρα κ άλλες λοιπές "αστοχίες", που μπορεί να μην πληρώσαμε την ομάδα τους αλλά οι μισθοί τους "έτσουξαν" και η προσφορά τους ήταν/είναι μηδενική (αμυδρή ελπίδα να ανέβει ο Καγκάβα)
Εσιτι 3,5Μ
Τσόλακ 3Μ
Ντουγκλας 3Μ
Μουργκ 2Μ
Ζαμπά 3,5Μ
Στοχ 1,5Μ
-----------
Αυτά πληρώνονται τώρα.
Και δεν εννοώ μόνο τα χρήματα αλλά και την όλη καχυποψία και διστακτικότητα που προκάλεσαν για να φτάσουμε ως εδώ.
edit: Δε βάζω Καγκάβα, Μπερμπάτοφ, Λεβεκ, Μουλέν, Βερνμπλουμ, Χατσερίδη, Ουαγκέ, Περέιρα κ άλλες λοιπές "αστοχίες", που μπορεί να μην πληρώσαμε την ομάδα τους αλλά οι μισθοί τους "έτσουξαν" και η προσφορά τους ήταν/είναι μηδενική (αμυδρή ελπίδα να ανέβει ο Καγκάβα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Δευ 23 Αύγ 2021, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτα τα πηρε μονο απο Γιαννουλη κ Τζολη φετος.
Βαβελ στην παε επικρατει μαλλον.
Καποιοι εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους.
Δλδ οκ καποιους θα μπορουσαν να φεεουν ως τωρα.
Ο κουρτιτς πως ηρθε?
Ο κουρτιτς πως ηρθε?
- paok_athens_g4
Κ για να καταλάβω το σκεπτικό,τις λάθος αγορές τις πληρώνει η ομάδα τώρα,αλλά τα στελέχη που τις προκριναν κ πραγματοποίησαν δεν κουνιούνται....
Δεν σου το λέω κακοπροαίρετα, μην πειράζεσαι..Συνήθως τα μεγάλα γραφεία δεν σε κυνηγούν , εσυ τους κυνηγάς.. Μιας όμως που αναφέρεις την Waserman που υπήρχε ήδη συνεργασία σίγουρα τον ξέρουν τον τρόπο..Εγώ απλώς σου ανέφερα πώς προτείνονται οι παίκτες….Όλες οι πληροφορίες , στατιστικά και ποσά μέσω email γίνονται…Επίσης λησμόνησες το γεγονός πως συνήθως παρεμβάλλονται Έλληνες μάνατζερ που λειτουργούν για λογαριασμό αυτών των γραφείων…JohnDag έγραψε:Μάλιστα.proedros έγραψε:Ανούσια ερώτηση για μένα..Το θέμα δεν είναι ο ΤΔ…Ο συμπολίτης π.χ. πως κάνει μεταγραφές αφού εκεί υπάρχει μόνο ο Κάρυ;Πλέον όλα δουλεύουν ηλεκτρονικά με email…Είσαι ατζέντης δηλ., στέλνεις email με τους παίκτες που εκπροσωπείς και αν υπάρχει ανταπόκριση συνεχίζεις την επικοινωνία…JohnDag έγραψε:Να κάνω εγώ μια απλή ερώτηση;
Είμαι εγώ πχ επαγγελματίας ατζέντης ο οποίος έχω κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Άρα με ξέρουν στην ΠΑΕ, δεν είμαι άγνωστος.
Θέλω, λοιπόν, να προτείνω έναν παίχτη μου στην ΠΑΕ. Ενημερώνοντας και για την τιμή του (συμβόλαιο και ποσό απόκτησης).
Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η διαδικασία γινόταν μέσω του ΤΔ. Με αυτόν επικοινωνουσα.
Φέτος και με την απουσία ΤΔ σε ποιον απευθύνομαι για να προτείνω παίχτη;
Απλή ερώτηση, η απάντηση της οποίας εξηγεί πολλά για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ φέτος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή αν θέλει να μας προτείνει έναν παίχτη η Wasserman πχ με την οποία κάναμε δουλειά φέτος εσύ λες ότι αυτό που κάνει είναι να στείλει ένα email στο transfers@paokfc.gr και να περιμένει μπας και φιλοτιμηθουμε να της απαντήσουμε; αυτό λες αν κατάλαβα καλά.
Υ.Γ. Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις κάτι. Το κακό είναι ενώ δεν το ξέρεις να έχεις και "εμπεριστατωμενη" άποψη.
Μαλλον ειχε μανατζερ φιλο μαςbarlow4 έγραψε:Αυτα τα πηρε μονο απο Γιαννουλη κ Τζολη φετος.
Ο κουρτιτς πως ηρθε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο τοτε που ηρθε ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ στο κομματι των αγορων/πωλησεων ειμαστε (μαζι με τις φετινες πωλησεις) λιγο κατω απο τα 15 εκ. κερδους, με βαση το transfermarkt.anekfrastos έγραψε:Χαρακτηριστικές αγορές τα τελευταία 3 χρόνια που απέδωσαν από μηδέν εως ελάχιστα:
Εσιτι 3,5Μ
Τσόλακ 3Μ
Ντουγκλας 3Μ
Μουργκ 2Μ
Ζαμπά 3,5Μ
Στοχ 1,5Μ
-----------
Αυτά πληρώνονται τώρα.
Συμφωνούμε τραγικό το νουμερο αλλά για κάθε έναν τέτοιο μπορείς να βάλεις και
Ζιβκοβιτς ελεύθερο
Σβαμπ ελεύθερο
Μισιτς δανεικό
Ολιβειρα δανεικό
Μπαμπά δανεικο
Κρμεντσικ δανεικο που σ έδωσαν κάποιοι πρωτάθλημα κάποιοι κύπελλο προκρίσεις στα προκριματικά κλπ…
Δλδ αν ήμασταν Μάντσεστερ γιουναιτεντ και δίναμε ελεύθερο τον πογκμπα και μετά τον αγοράζαμε 100 μυρια και είχαμε να πάρουμε τίτλο καμία 10 χρόνια ενώ πριν παίρναμε Νταμπλ κάθε χρόνο θα πηγαίναμε με ΑΚ στην Μ.Ασίας;
Ζιβκοβιτς ελεύθερο
Σβαμπ ελεύθερο
Μισιτς δανεικό
Ολιβειρα δανεικό
Μπαμπά δανεικο
Κρμεντσικ δανεικο που σ έδωσαν κάποιοι πρωτάθλημα κάποιοι κύπελλο προκρίσεις στα προκριματικά κλπ…
Δλδ αν ήμασταν Μάντσεστερ γιουναιτεντ και δίναμε ελεύθερο τον πογκμπα και μετά τον αγοράζαμε 100 μυρια και είχαμε να πάρουμε τίτλο καμία 10 χρόνια ενώ πριν παίρναμε Νταμπλ κάθε χρόνο θα πηγαίναμε με ΑΚ στην Μ.Ασίας;
Μη μπερδεύεσαι….Δεν αναλύουμε αν είναι καλές οι μεταγραφές αλλά το πως γίνονται αυτές χωρίς την χρησιμοποίηση ΤΔ…Δηλ. ο Κάρυ έφερε παίκτες από Τουρκία και από Αγγλία με ένα x όνομα χωρίς την χρησιμοποίηση ΤΔ…αυτό λέω…kosths BXL έγραψε:proedros έγραψε:Ανούσια ερώτηση για μένα..Το θέμα δεν είναι ο ΤΔ…Ο συμπολίτης π.χ. πως κάνει μεταγραφές αφού εκεί υπάρχει μόνο ο Κάρυ;Πλέον όλα δουλεύουν ηλεκτρονικά με email…Είσαι ατζέντης δηλ., στέλνεις email με τους παίκτες που εκπροσωπείς και αν υπάρχει ανταπόκριση συνεχίζεις την επικοινωνία…JohnDag έγραψε:Να κάνω εγώ μια απλή ερώτηση;
Είμαι εγώ πχ επαγγελματίας ατζέντης ο οποίος έχω κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Άρα με ξέρουν στην ΠΑΕ, δεν είμαι άγνωστος.
Θέλω, λοιπόν, να προτείνω έναν παίχτη μου στην ΠΑΕ. Ενημερώνοντας και για την τιμή του (συμβόλαιο και ποσό απόκτησης).
Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η διαδικασία γινόταν μέσω του ΤΔ. Με αυτόν επικοινωνουσα.
Φέτος και με την απουσία ΤΔ σε ποιον απευθύνομαι για να προτείνω παίχτη;
Απλή ερώτηση, η απάντηση της οποίας εξηγεί πολλά για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ φέτος.
ρε φιλε ποιος καρυ και τι μεταγραφες εκανε ειστε καλα ? δλδ ποιος ηθελε τους παικτες που πηρε ο ρουλης και ητανε και δυσκολο να τους φερει ? μην ακουτε οτι μαλκια λεει ο καθενας ...εγω δεν λεω οτι εμεις τα καναμε καλα γτ προφανως δεν τα καναμε αλλα αλλο το να χτυπας τον κλαεσον βασικο στην εθνικη σουηδιας και στην κρασονταρ που ειναι μια ομαδα πολλων εκκατομυριων με παικταραδες μεσα (καμπελα, βιλενα κτλ κτλ) και αλλο τον ιτουρμπε που επαιζε σε μια ημιεπαγγελματικη ομαδα στην ουρουγουαη και απλα τον εβγαλαν σαν ονομα γτ καποτε πριν δεκα χρονια επαιξε στη ρομα ...σοβαρευτειτε λιγο...
-
Dimg4
kosths BXL έγραψε:αυτο με το ρεαλισμο εχει κουρασει...αλλο το να πουμε ενα δυο πραγματα που θα μπορουσαν να γινουν καλυτερα η καποια πραγματα που η διοικηση τα *αμαει τη μανα και αλλο αυτο με το "ρεαλιστες" και "αντικειμενικοι"...οταν ακουω ρεαλιστης και αντικειμενικος αλλα ταυτοχρονα αυτα που λετε ειναι σαν να ακους κατι γνωστα σκουπιδια κιτρινων και κοκκινων αποχροσεων ειναι απο λιγο εως και πολυ ειρωνικο...το οτι απλα μας τα κανετε αεροστατα με οτι παπαρια ακουτε απο εχθρους της ομαδας δεν συνεπαγεται οτι ειστε ρεαλιστες η οτι εχετε δικη σας γνωμη και δεν ειστε προβατα...απο το να πουμε γτ δεν γινονται καποιες κινησεις στην ωρα τους φτασαμε στον εναν πηραγμενο να λεει για στοχους τετραδας και τον αλλο να μας λεει για τα χαμογελα του βρυζα και να συγκρινει τον ιβαν με τον χοντρο και τον τιγρη...που ο ενας δεν εβαλε ουτε δραχμη ποτε και ο αλλος αυτη την ιστορια με τους δανεικους και τους ελευθερους την εχει κανει ευαγγελιο εδω και 8 χρονια...
Aυτα περι ανικανων υπαλληλων ειναι απλα ανοησιες. Υπηρξαν στη ΠΑΕ στελεχη οπως ο Αρνεσεν η ο Ρεμπε, με θητεια σε μεγαλους συλλογους και συμφωνουσαν πως την κυρια ευθυνη για τις αποφασεις τις εχει ο Σαββιδης.Τωρα αν πιστευετε πως φετος που η ομαδα δεν εχει ΤΔ,εχει μεινει καποιος απλος υπαλληλος που τα κανει μανταρα εν αγνοια του Ιβαν οκ εγω προσωπικα γελαω. Το οτι συμβαινει μεχρι τωρα και για το οτι θα συμβει τις επομενες μερες καλο η κακο εχει τη σφραγιδα του Ιβαν και μονο.Ας ελπισουμε να επικρατησει το καλο...
-
Dimg4
μη λες αληθειες, πολεμιος εισαιpaokmaniak έγραψε:E ναι σαφως καλυτερα.Parolos έγραψε:Με τον Ακπομ, σε επίθεση είμαστε καλύτεροι από το ξεκίνημα της σεζόν πέρσυ, αν και λείπει το εξτρέμ που περιμένουμε,
κι επίσης στο κέντρο είμαστε επίσης καλύτεροι καθώς προστέθηκε ο Κουρτιτς.
Στα υπόλοιπα είμαστε στα ίδια με Σεπτέμβρη 2020, προς το παρόν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περυσι ειχες το Γιαννουλη φετος τον κανενα, περυσι ειχες το Τζολη φετος τον κανεναν.
Eιχες εξτρα δλδ παιχτες αξιας 20 εκατομυριων... τωρα χωρις να τους εχεις αντικαταστησει πως εισαι καλυτερα ενας θεος ξερει.
Σου λυπει ο 1ος σου σεασσιστ ο 1ος σου σε γκολ