Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Η τετραδα ειναι ο φετινος στοχος. Εδω ειμαστε και τα λεμε τον Μαιο. Αν φτασει μεχρι Μαιο ο Λουτσεσκου.
εσυ προς τα που ... υπολογιζεις??....

δεν πιστευω να παρακαλας???
εσυ τι λες ετσι οπως τα γραφει .....θυμασε στην χρονια του νταμπλ τι ελεγε απο την αρχη μεχρι την φιεστα για τον λου .....? θα τα πουμε λεει τον μαιο οπως το 2018 που ελεγε στο νταμπλ μονο ο λου δεν ειχε συμμετοχη :lol: :lol: :lol: :lol: αμετανοητος
Τι ωραια, τα 2 γραφικα ενωθηκαν.
Ναι πτολ μαθημα, χωρις φορ μπακ χαφ εξτρεμ εσυ ηλπιζε σε νταμπλ. Προτιμω ρεαλιστης απο το να ειμαι στον κοσμο μου
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Dimg4 έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Η τετραδα ειναι ο φετινος στοχος. Εδω ειμαστε και τα λεμε τον Μαιο. Αν φτασει μεχρι Μαιο ο Λουτσεσκου.
εσυ προς τα που ... υπολογιζεις??....

δεν πιστευω να παρακαλας???
Πουλα κανα καρπουζι και ασε τα ποδοσφαιρικα

ενω εσυ που λες για στοχους τετραδας ε ? μπαλαδοφατσα πρεπει να εισαι...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

kritikos44 έγραψε:

Πέρυσι στα πλέι οφ έπαιξες με ένα ξεζουμισμένο ~ κουρασμένο και με τραυματίες σκουλήκι που είχε ''αδειάσει'' μετά το ξεφτιλίκι του κυπέλλου .
Και που είχε πιάσει ταβάνι.
Το χαρτί ήταν ανέκδοτο όλη την χρονιά πέρυσι.
Ο γαύρος αδιάφορος στα πλέι οφ .
Το ότι τον κέρδισες ΈΝΑ παιχνίδι δεν σημαίνει κάτι.
Τον έχεις κερδίσει και με ρόστερ που έβγαινε 5ο-6ο
Εκεί θες να γυρίσουμε?
Σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν.
Δεν είπε κανείς ότι η ομάδα ήταν-είναι για υποβιβασμό .
Αλλά μέχρι εκεί είναι.
Αν το -26 ήταν συγκυριακό και φέτος πας στο -12 θα είσαι ικανοποιημένος ?

Οι ανταγωνιστές σου έκαναν κινήσεις και ενισχύθηκαν.

Εσύ φέτος είσαι χειρότερος και από πέρσι.
Ούτε Μπαμπά , ούτε Γιαννούλη , ούτε Κρμέντσικ έχεις, η ομάδα είναι ένα χρόνο πιο γερασμένη και με τα γνωστά προβλήματα που διαιωνίζονται (απουσία γρήγορου χαφ πχ) ή που γίνονται χειρότερα (πώληση Γιαννούλη ,Τζόλη χωρίς να αντικατασταθούν)

Αφού με το περσινό ρόστερ κάναμε πλάκα στα πλέι οφ, να τους ανανεώσουμε όλους.

Ικανούς τους έχω να δούμε κανένα μόνο~διετές σε κανένα Βαρελά

Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
περσι λοιπον τερματισα στο -26 και βγηκα δευτερος επειδη το σκουληκι "αδειασε" στο τελος οπως λες.
και φετος ολοι οι ανταγωνιστες ενισχυθηκαν και ο ΠΑΟΚ ειναι χειροτερος.
Επειδη αυτη η αποψη ειναι πολλων αν η ομαδα που ειναι χειροτερη κι οι αλλοι καλυτεροι διεκδικησει μεχρι το τελος το πρωταθλημα θα βγειτε ολοι μαζι να παραδεχτειτε οτι δεν εχετε ιδεα απο ποδοσφαιρο και το πως στηνεται μια ομαδα ?
Η θα βρειτε παλι δικαιολογιες οπως το 18-19 που παλι λεγατε κι εσυ και αλλοι οτι ειναι τραγικος ο σχεδιασμος και η λειτουργια της ομαδας και καποιοι κατεληξαν οτι το πηραμε λογω τυχης και συγκυριων και επειδη ηταν αναδρομος ο ερμης?
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

bersekeros έγραψε:
DamoN έγραψε:Αν ο ακπομ κλείσει στην γάλατα θα αρχίζω να κράζω και εγώ που εκραζα εσάς γιατί κραζατε. Όχι για τον ακπομ ,γενικά…
Αφού ο Παπάς, ο Θωμάς, στο paok24, έγραψε ότι χαρίζει το μισό συμβόλαιό του για να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Το ότι ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το 50% από το συμβόλαιο του, δεν σημαίνει ότι θα χάσει το άλλο μισό.
Το άλλο μισό το πληρώνει η ομάδα του , αν ισχύει ότι χαρίζει χρήματα ,πληρώνει ένα ποσοστό από το άλλο μισό , ανάλογα τη συμφωνία.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

kos έγραψε:
pk77 έγραψε: Ο Σαββίδης εκτός απο όσα είπε για στόχους, που είναι νωρίς για να κρίνουμε αν θα τα στηρίξει με ανάλογες μεταγραφές , είπε και κάτι για αυτάρκεια της ομάδας. Ας έχουμε και αυτό στο βάθος του μυαλού μας
Αν το επόμενο καλοκαίρι δεν πάρεις 13 εκατομμύρια από πωλήσεις η αυτάρκεια θα οδηγήσει σε χαμηλότερα συμβόλαια.
Με τις ηλικίες που φέρνεις δεν υπάρχουν παίκτες προς πώληση.
Συν το γεγονός ότι η προώθηση παικτών από ακαδημίες πάει πίσω με το ρητό του Λούτσε "θέλεις πρωταθληματισμό ή να προωθήσω νέους παίκτες γιατί και τα δύο δεν γίνονται" οπότε τα χρήματα για του χρόνου ποιός μπορεί να τα φέρει; Σφιντέρσκι; Αντρέγια (αν αναεώσει); Ινγκασον (αν ανανεώσει και είναι ο ίδιος όπως πριν); κάποιος από ακαδημίες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής;
Gospi έγραψε: Του χρονου θα βγουμε στην αγορα για 12 παιχτες... εκει να δεις πανηγυρι. Ή θα παει η ανανεωση των υπεργηρων, με μεγαλα συμβολαια, συννεφο ή θα ψαχνομαστε να βγαλουμε ενδεκαδα σοβαρη μεχρι τα τελη αυγουστου.

Με 12 συμβόλαια να λήγουν το 2022 και 11 συμβόλαια να μπαίνουν στον τελευταίο τους χρόνο, αν δεν το δουλέψεις από τώρα, το επόμενο καλοκαίρι θα ψαχνόμαστε για σχεδόν όλο το ρόστερ μας (23 παίκτες).
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Μπερδεύεσαι

Το -26 δεν έχει να κάνει με το σκουλήκι

Έχει να κάνει με το ότι η ομάδα σου για μέχρι εκεί ήταν.

Το άδειασμα του σκουληκιού στο είπα επειδή λες ότι έκανες πλάκα στα πλέι οφ .
Δεν ισχύει δηλαδή?

Οι ανταγωνιστές σου δεν ενισχύθηκαν ?

Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό το ρόστερ θα διεκδικήσει πρωτάθλημα?
Αυτοί που έχασαν από την μπυραρία?

Σοβαρά τώρα?

Ακόμα και άσχετος να είμαι όπως λες από σχεδιασμό ομάδας, δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις τελειώσει αθλητικό πανεπιστήμιο για να δεις ότι μόνο με τον Βιειρίνια χρονιά δεν βγαίνει .
Αλλά αφού είμαστε άσχετοι εμείς, αυτοί που είναι σχετικοί και κάνουν τον προγραμματισμό ,αφήνουν όλους τους νέους παίκτες να μπουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και ανανεώνουν τα μπαρμπάδια ας κάνουν νέα συμβόλαια στους γέρους και ας μην φέρουν κανένα νέο ή όποιον έχουμε ας τον πουλήσουν.
Μέχρι πότε θα έχουν να πουλάνε δεν ξέρω βέβαια.
Ε με αυτό το ρόστερ κατά τύχη μωρέ ήταν το -26

Κανείς δεν σου είπε για το 18-19
Εσύ ξύνεσαι.
Μια χαρά ρόστερ είχες τότε και αρκετές λύσεις
Και τρία χρόνια νεότερο έτσι?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Δευ 23 Αύγ 2021, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

invincible έγραψε:
Εμένα δεν νοιάζει όσο θες κράξε και πες μου ότι θες αλλά άσε εμένα.

Καταρχήν αυτά με τους φραπέδες τα είπα εντελώς στο μαύρο χιούμορ να θυμηθείτε κάποια πράγματα. Εντάξει γραπτός λόγο είναι μπορεί να μην πιάσεις τι λέμε.

Δεν μου λέτε τον Ολαιτάν από την Βέροια ποιος τον έκοψε και πήγε στον γαύρο? Εγώ ? Για θυμάστε ? Με Βρυζα ΤΔ
Τον Φορτούνη ποιος τον έκοψε και ανέβαζε την προσφορά ο γαύρος και πήγε στον γαύρο? Ο ίδιος το έχει πει ψαχτε συνέντευξή. θυμάστε ? Με Βρυζα ΤΔ
Μην πάω σε Σ.Τ. του Βρύζα για το θέμα Γκοντζαρεβα γιατί έχει κάνει η κυρία και αρκετά πολύ καλά. Την ρήτρα συμμετοχών στο συμβόλαιο Χατζερίδι ποιος την έβαλε? Το 2+1 βαση συμμέτοχων στον Σβαπ? Δεν ασχολείται με μεταγραφές και συμβόλαια η κυρία? Φώτο βιντεο του Κυρ Κυρ να κλείνει τον Λουτσέσκου με το συμβόλαιο στο χέρι και την πένα. Ελεος ρε παιδιά.

Δεν είναι εδώ μήνες στο Λ.Α. ο Γιώργης ? Στην παραλία της Σαντα Μονικα τον είδε έχει και φώτο με το ποδήλατο ήταν και η γυναίκα του εκεί αν θες στην στέλνω. Εχω πάει και εγώ εκεί ξέρω το μέρος. Ξέρεις πόσοι Ελληνες από ομογένεια τον έχουν πετύχει εκεί . Καταρχήν έχει πάει αρκετές φορές σε γνωστή Ελληνική Ταβέρνα εκεί (πολύ ακριβή) . Ξέρεις πόσοι τον έχουν δει και βγήκαν φώτο και τον ρώτησαν. Ασε εμένα . Τα ίδια είπε σε όλους μέχρι στο ινστα είπε μέχρι την τελευταία μέρα τον μεταγραφών θα γίνουν πολλές μεταγραφές μπορεί μέχρι και 6! Τα ίδια πάνω κάτω σας είπε και ο Ραιν. Αντε μη πιστεύεις εμένα. Ξέρεις τι μυνήματα παίρνει συνέχεια στο ινστα για αυτό έσβησε τις φώτο του ΠΑΟΚ και το παράτησε μέχρι την γυναίκα του στελνουν να τον ρωτήσουν τον έχουν πρήξει.

Ο Λεωντιάδης αυτά ζωντάνα στο ραδιόφωνο τα είπε βάλε 103,6 στο φοκους να τον ακούσεις ...

Οτι να ναι... στην κοροϊδία είστε πρώτοι.

Κάθεστε και λέτε γιατί βγάζει λεφτά ο Σαβίδης . Μέχρι χθες λέγατε ότι είναι ένας πόντιος και βάζει λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο και δεν βγάζει μία όπως οι άλλοι. Τελικά τι είναι τσακάλι ή πόντιος αποφασίστε. Την μία θελετε να βγάζει λεφτά την άλλη δεν θέλετε. Δηλάδή έβαλε 130εκ στον ΠΑΟΚ τι ήταν χαζός? Τα έβαλε για να φτάσει κάποια στιγμή όπως σήμερα να έχει κέρδος. Αν ο Βαγγέλας έβγαλες 700 εκ ο Σαββίδης έβγαλε πολυ λιγότερα τα μισά βάζοντας περισσότερα από τον Βαγγέλα. Ο Τιγρης δεν έχει βάλει φράγκο όλα Τζαμπα. Ολοι βγάζουν λεφτά ξερετε κανένα στο ποδόσφαιρο να μπήκε για να χάνει ?
Ρεαλιστη σε κοβω κι εσενα :lol: :lol: :lol: :lol:
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον Φορτουνη τον πηγε σηκωτο ο μανατζερ του στον γαυρο. Κανεις δεν τον εκοψε. Εμεις κοψαμε με τον μανατζερ του τα πολλα για αρκετο διαστημα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μάλιστα, λοιπόν επειδή σοβαρές μεταγραφές δεν θα γίνουν την τελευταία μέρα θα ακούμε για ενδιαφέρον σε παικτάκια επιπέδου Κρίστο τότε θα μας λένε ε να μωρέ δεν προλάβαμε κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για το καλοκαιρινό καρναβάλι και ότι ακολουθήσει που απ ότι φαίνεται δεν είναι ο Λουτσέσκου, άλλοι τα χουν κάνει μαντάρα...γιατί με δυο παιχνίδια την βδομάδα -αν περάσουμε το μεγαθήριο Ριέκα- και με τη μισή 11άδα 32 κλεισμένα θέλω να δω πόσα γκολ θα χουμε να τρώμε μετά το 60 και να σας δω μετά τις ανανεώσεις Βαρέλα Κρέσπο και όλων των 35ρηδων που θέλετε, μας λείπει και ο Τζιοβίνκο για δωρεάν εκδρομές με τα καπη...τη στιγμή που μιλάμε ο ρούλης είναι δεύτερο φαβορί για πρωτάθλημα, εμείς από τρίτοι και κάτω θα τερματίσουμε, εδώ θα μαστε
icue

Δημοσίευση από icue »

Εσεις εδω θα ειστε, αν θα σας διαβαζει κανεις δεν ξερω. Μην τα λετε μεταξυ σας τελικα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

kritikos44 έγραψε:Μπερδεύεσαι

Το -26 δεν έχει να κάνει με το σκουλήκι

Έχει να κάνει με το ότι η ομάδα σου για μέχρι εκεί ήταν.

Το άδειασμα του σκουληκιού στο είπα επειδή λες ότι έκανες πλάκα στα πλέι οφ .

Οι ανταγωνιστές σου δεν ενισχύθηκαν ?

Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό το ρόστερ θα διεκδικήσει πρωτάθλημα?
Αυτοί που έχασαν από την μπυραρία?

Σοβαρά τώρα?

Ακόμα και άσχετος να είμαι όπως λες από σχεδιασμό ομάδας, δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις τελειώσει αθλητικό πανεπιστήμιο για να δεις ότι μόνο με τον Βιειρίνια χρονιά δεν βγαίνει .

Κανείς δεν σου είπε για το 18-19
Εσύ ξύνεσαι.
Μια χαρά ρόστερ είχες τότε και αρκετές λύσεις
Και τρία χρόνια νεότερο έτσι?

Μην μπερδευεσαι. εγω δεν ειπα για καμμια πλακα στα πλει οφ, αλλος το ειπε. Επειδη εγω δεν μπερδευω το τι μου λενε και το τι διαβαζω κι εχω και καλη μνημη το 18-19 παλι εσυ (μαζι με αλλους) ελεγες οτι οτι η ομαδα εχει τραγικη λειτουργια. Και τωρα λες οτι η ομαδα ειναι χειροτερη απο περσι και οι αντιπαλοι ενισχυμενοι. Και ρωταω
Αν αυτη η ομαδα που ειναι χειροτερη κι οι αλλοι καλυτεροι διεκδικησει μεχρι το τελος το πρωταθλημα θα βγειτε ολοι μαζι να παραδεχτειτε οτι δεν εχετε ιδεα απο ποδοσφαιρο και το πως στηνεται μια ομαδα ?

Θα απαντησεις η ναχαμε να λεγαμε?
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

icue έγραψε:Τον Φορτουνη τον πηγε σηκωτο ο μανατζερ του στον γαυρο. Κανεις δεν τον εκοψε. Εμεις κοψαμε με τον μανατζερ του τα πολλα για αρκετο διαστημα.
Ναι ο Βρύζας τον έλεγε θα σου δώσω την φανέλα με το νούμερο 10 και η κυρία μάλωνε με τον μάνατζερ τι ήθελες να κάνει. Και μετά λέτε γιατί πατήθηκαν τόσοι ΤΔ. Δίνεις ΟΚ για μεταγραφές ΕΣΙΤΙ και ΤΣΟΛΑΚ με πολλά εκ. και κόβεις παιχταράδες γιατί δεν θες να πληρώσεις κάποια χιλιαρικα στον μανατζερ. Μπαλαδοφατσα. Πολλά κιλά μπάλα. Αλλά έκανε πολλά τα οποία ήταν έξυπνα . Μονο ο Βερνμπλουμ την ξέφυγε.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αυτο με το ρεαλισμο εχει κουρασει...αλλο το να πουμε ενα δυο πραγματα που θα μπορουσαν να γινουν καλυτερα η καποια πραγματα που η διοικηση τα *αμαει τη μανα και αλλο αυτο με το "ρεαλιστες" και "αντικειμενικοι"...οταν ακουω ρεαλιστης και αντικειμενικος αλλα ταυτοχρονα αυτα που λετε ειναι σαν να ακους κατι γνωστα σκουπιδια κιτρινων και κοκκινων αποχροσεων ειναι απο λιγο εως και πολυ ειρωνικο...το οτι απλα μας τα κανετε αεροστατα με οτι παπαρια ακουτε απο εχθρους της ομαδας δεν συνεπαγεται οτι ειστε ρεαλιστες η οτι εχετε δικη σας γνωμη και δεν ειστε προβατα...απο το να πουμε γτ δεν γινονται καποιες κινησεις στην ωρα τους φτασαμε στον εναν πηραγμενο να λεει για στοχους τετραδας και τον αλλο να μας λεει για τα χαμογελα του βρυζα και να συγκρινει τον ιβαν με τον χοντρο και τον τιγρη...που ο ενας δεν εβαλε ουτε δραχμη ποτε και ο αλλος αυτη την ιστορια με τους δανεικους και τους ελευθερους την εχει κανει ευαγγελιο εδω και 8 χρονια...
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Το Αερόπλοιο ή Ζέπελιν είναι ένα είδος αεροπλάνου που σχεδίασε και κατασκεύασε ο Κόμης Φερδινάνδος φον Ζέπελιν.

Η πρώτη πτήση του έγινε στις 2 Ιουλίου του 1900 από το αερόπλοιο LZ 1. Κατασκευάστηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πόλη Φρίντριχσχαφεν κοντά στη Λίμνη Κωνσταντίας. Ο σκελετός του ήταν κατασκευασμένος από αλουμίνιο, ενώ είχε 16 χώρους αποθήκευσης υδρογόνου που ήταν και το αέριο ανύψωσής του. Έφτανε τα 16 μίλια την ώρα με τις 2 μηχανές του ιπποδύναμης 16 αλόγων.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Αφηστε τα περισυνα πια. Οτι εγινε, εγινε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”