Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
-
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Κάποιοι απο μας που ζούμε μακρυά,όπως εγώ σκέφτηκα να μην ανανεώσω τα διαρκείας φέτος για να μην το στερήσω απο καποιον αδερφό που είναι κοντά κ μπορεί να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα περισσότερο απο οτι εγώ που θα μπορέσω να ανέβω 4-5 φορές ολη την χρονιά.Αλλά μετά απο αυτό που γράφει ο crank θα τα πάρω κ τα 2.Τι δεν σου αρέσει βρε crank;;;Οχι οτι κατακρίνω την αποψή σου αλλα εαν είναι λόγω μεταγραφών όπως είπε ο Κώστας θα σε προτρέψω κ γώ να το ξανασκεφτείς
Καμια σχεση με τις μεταγραφικες κινησεις,δεν τιθεται καν θεμα εκει.
Οπως εγραψα και προηγουμενως, ο προβληματισμος εγκειται σε διοικητικες επιλογες και στην ΠΑΕ αλλα και στην πολιτικη που ακολουθειται στον ΑΣ.
Απο την ομαδα δεν εχω παραπονο (στο μετρο του δυνατου παντοτε) ουτε ειμαι απο εκεινους που γκρινιαζουν στην 1 κλπ.Σιγουρα θα θελα κι εγω καποιες παραπανω νικες σε ντερμπι αλλα δεν ειναι αυτα τα προβληματα του ΠΑΟΚ.
Τελος παντων, οπως ειπα και πριν, μπραβο σε οσους ανανεωσουν και βοηθουν την ομαδα.
Οπως εγραψα και προηγουμενως, ο προβληματισμος εγκειται σε διοικητικες επιλογες και στην ΠΑΕ αλλα και στην πολιτικη που ακολουθειται στον ΑΣ.
Απο την ομαδα δεν εχω παραπονο (στο μετρο του δυνατου παντοτε) ουτε ειμαι απο εκεινους που γκρινιαζουν στην 1 κλπ.Σιγουρα θα θελα κι εγω καποιες παραπανω νικες σε ντερμπι αλλα δεν ειναι αυτα τα προβληματα του ΠΑΟΚ.
Τελος παντων, οπως ειπα και πριν, μπραβο σε οσους ανανεωσουν και βοηθουν την ομαδα.
παιδια οσων αφορα αυτα που ειπα πριν ετσι κ αλλιως εγω τα 100 ευρω για το διαρκειας τα εχω μαζεψει εδω και αρκετο καιρο αλλα αποφασισα να μην στερησω τα χρηματα απο την παε και αυτα τα 100 να τα βαλω στην αυξηση. με αυτον τον τροπο πιστευω ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμενος
Kαι του χρόνου που ίσως θα θέλεις τι θα κάνεις; Θα το μετανιώσεις και δύσκολο να μπορέσεις να πάρεις.crank έγραψε:Καμια σχεση με τις μεταγραφικες κινησεις,δεν τιθεται καν θεμα εκει.
Στα 2.848 πήγε το κοντέρ το Σάββατο. Μέσα στους τελευταίους και εγώ και ο Ζορρό .
οποιος θελει παιρνει οποιος δεν θελει δεν θα κατσουμε να τον παρακαλαμε κιολας...ΠΑΟΚ εισαι..και κρανκ οσο και να σε πειραξαν καποι πραγματα και μονο που ξερεις οτι αυτη η διοικηση προσπαθει για το καλυτεο και τα λαθη ανθρωπινα ειναι και δεν γινοναται εσκεμμενα θα επρεπε να στηριξεις αυτη την προσπαθεια...αυτο μονο απο εκει και περα για 1 που δεν ανανεωνει υπαρχουν 10 που περιμενουν καθε φορα...
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geoavr την Τρί 23 Ιουν 2009, 18:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φίλε μου πες ότι δεν μπορείς να πάρεις είναι πιο καλό από το να φορτώνεις ευθύνες τους ανθρώπους που σε βγάλαν απ'το βούρκο και σε κάναν να κάνεις όνειρα ξανά...Τι να σε πω...δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν όλες οι απόψεις,ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...crank έγραψε:Καμια σχεση με τις μεταγραφικες κινησεις,δεν τιθεται καν θεμα εκει.

ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ..
Αν ΔΕΝ πάρεις διαρκείας ΔΕΝ τιμωρείς την ΠΑΕ ή κάποιον εκεί μέσα που ίσως να μη γουστάρεις..
Τιμωρείς τον ίδιο σου τον ΕΑΥΤΟ που του στερείς να ζήσει τη μαγεία..
Τα εισιτήρια δεν θα τα τελειώσουμε για κανέναν Ζαγοράκη-Σάντος-Ζήση-Πάμπλο..
Θα τα τελειώσουμε για την ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ..!!!!
Αν ΔΕΝ πάρεις διαρκείας ΔΕΝ τιμωρείς την ΠΑΕ ή κάποιον εκεί μέσα που ίσως να μη γουστάρεις..
-
crank Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 7:43 am
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 05, 2008 7:10 pm
Δημοσ.: 33 kostasff έγραψε:
Όμως αν δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει η υπάρχουσα διοίκηση τότε παρά την πίκρα μας μάλλον θα πρέπει να την στηρίξουμε. Αν επικρατήσει η πίκρα μας και εγκαταλείψουμε το μπάσκετ τότε τελικά θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ και όχι ο Κατσαρής.
Για ποιο λογο να στηριξω Κωστα; Και τι σημαινει πρεπει να στηριξω;
Στηριζω και αλλου και εκει ολη μου η...στηριξη παει στο ποδοσφαιρικο τμημα.
Για ποιο λογο να στηριξω μια διοικηση του ΑΣ που δρα εναντια στο συμφερον του σωματειου;
Ξεχωρα απο Πρελεβιτς και Σταυροπουλο, πες μου ΕΝΑΝ λογο (χωρις ρομαντισμους ΠΑΟΚ εισαι και ο ΠΑΟΚ χανει κλπ) να εμπιστευθω τον Κατσαρη και το Βιολιδη.
ΕΝΑΝ.
Tελικα φιλε μου crank εσυ στηριζης Βιολιδη,Κατσαρη,Ζαγορακη,κ.αλ.Τον ΠΑΟΚ στηριζουμε και κανεναν αλλο,οποιος καταλαβε καταλαβε
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 05, 2008 7:10 pm
Δημοσ.: 33 kostasff έγραψε:
Όμως αν δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει η υπάρχουσα διοίκηση τότε παρά την πίκρα μας μάλλον θα πρέπει να την στηρίξουμε. Αν επικρατήσει η πίκρα μας και εγκαταλείψουμε το μπάσκετ τότε τελικά θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ και όχι ο Κατσαρής.
Για ποιο λογο να στηριξω Κωστα; Και τι σημαινει πρεπει να στηριξω;
Στηριζω και αλλου και εκει ολη μου η...στηριξη παει στο ποδοσφαιρικο τμημα.
Για ποιο λογο να στηριξω μια διοικηση του ΑΣ που δρα εναντια στο συμφερον του σωματειου;
Ξεχωρα απο Πρελεβιτς και Σταυροπουλο, πες μου ΕΝΑΝ λογο (χωρις ρομαντισμους ΠΑΟΚ εισαι και ο ΠΑΟΚ χανει κλπ) να εμπιστευθω τον Κατσαρη και το Βιολιδη.
ΕΝΑΝ.
Tελικα φιλε μου crank εσυ στηριζης Βιολιδη,Κατσαρη,Ζαγορακη,κ.αλ.Τον ΠΑΟΚ στηριζουμε και κανεναν αλλο,οποιος καταλαβε καταλαβε
Αυτό είναι Γεω..Gewlogos έγραψε:ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ..
OI ΘΕΣΣΑΛονικεις φιλοι του ΠΑΟΚ πηρανε εισητηρια??? οι συνδεσμοι παντως συνεχιζουν τις προεγγραφες....
I AM BACK..
Επιτελους εφυγε η καταραμενη ιοση..ας μπω στο θεμα...ρε παιδια ποσο εχουμε΄???
15/6 ???
ποσα διαρκειας εχουμε?? 2000..ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ??
ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ mazi toy?
Ας μιλησουμε και με την γλωσσα των αριθμων...
μεχρι στιγμης εχουμε 2000 εισητηρια....
Ο Μ.Ο μεχρι στιγμης ειναι 2000 δια 11 μερες κυκλοφοριας ειναι 181 εισητηρια τη μερα....ξερετε ποσα εισητηρια θα μπορουσαν να ειχαν πουληθει μεχρι στιγμης αν ηταν ντικα (φουλ) ολες της ωρες διαθεσης θα ειχαν πουληθει (συμφωνα με το χρονο των 5 λεπτων/ανα ΠΑΟΚτση που αναφερουν τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ 4500 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ...ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ..ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ..ΑΙΝΤΕ

Επιτελους εφυγε η καταραμενη ιοση..ας μπω στο θεμα...ρε παιδια ποσο εχουμε΄???
15/6 ???
ποσα διαρκειας εχουμε?? 2000..ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ??
ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ mazi toy?
Ας μιλησουμε και με την γλωσσα των αριθμων...
μεχρι στιγμης εχουμε 2000 εισητηρια....
Ο Μ.Ο μεχρι στιγμης ειναι 2000 δια 11 μερες κυκλοφοριας ειναι 181 εισητηρια τη μερα....ξερετε ποσα εισητηρια θα μπορουσαν να ειχαν πουληθει μεχρι στιγμης αν ηταν ντικα (φουλ) ολες της ωρες διαθεσης θα ειχαν πουληθει (συμφωνα με το χρονο των 5 λεπτων/ανα ΠΑΟΚτση που αναφερουν τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ 4500 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ...ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ..ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ..ΑΙΝΤΕ

Καλά τα λέει ο αδερφός.... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ! Ξέρω ότι οι σύνδεσμοι κάνουν δουλειά και τα 3000 διαρκείας ειναι πλασματικός αριθμός αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Πρέπει να αυξηθεί η κίνηση στην ΠΑΕ.

τι ντου ειναι αυτο ρε?πλακα με κανετε ρε πηγαινετε παρτε διαρκειας γαμωτο!!!