Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100582
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο δεν εξασφαλίζεται το κλειστό διετές από την Cosmote για τις πέντε ομάδες που επέμειναν, θεωρώ ότι δεν θα υπογράψουμε ούτε εμείς. Αν μέχρι το ΔΣ της επόμενης εβδομάδας δεν υπογράψουν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11/9.
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3199
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

+++

Το χρήμα όλα τα λύνει
Μέχρι αύριο όλα θα τακτοποιηθούν ώστε να ψηφιστεί ομοφώνως η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Τα 1+1 συμβόλαια των 5 αστέγων, η Cosmote θα τα κάνει διετή.
δικη
Άβαταρ μέλους
eorptol1
Δημοσιεύσεις: 10633
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από eorptol1 »

εκει θα παει
Άβαταρ μέλους
invincible
Δημοσιεύσεις: 3145
Εγγραφή: Δευ 03 Ιουν 2019, 15:12

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από invincible »

Εκεί το πήγε ο Ιβαν πολύ έξυπνα και στρατηγικά και διασφάλισε έτσι τα περισσότερα και έβαλε και την Nielsen στο παιχνίδι να μετρήσει και τηλεθέαση την ίδια μέρα με γαυρο και σε αυτό μπορούμε να του αναγνωρίσουμε στα business είναι τσακάλι δεν παίζετε. Ο Νοών Νοείτω... Bravo αν και δεν θα πάνε στην τσέπι μου.
trouman
Δημοσιεύσεις: 4907
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από trouman »

invincible έγραψε:Εκεί το πήγε ο Ιβαν πολύ έξυπνα και στρατηγικά και διασφάλισε έτσι τα περισσότερα και έβαλε και την Nielsen στο παιχνίδι να μετρήσει και τηλεθέαση την ίδια μέρα με γαυρο και σε αυτό μπορούμε να του αναγνωρίσουμε στα business είναι τσακάλι δεν παίζετε. Ο Νοών Νοείτω... Bravo αν και δεν θα πάνε στην τσέπι μου.
Αυτό με την τηλεθέαση μπορείς σε παρακαλώ να το διευκρινίσεις γιατί δεν πήρα χαμπάρι τίποτα;
Άβαταρ μέλους
bersekeros
Δημοσιεύσεις: 11366
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από bersekeros »

ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός: Οριακή νίκη του Δικεφάλου στην τηλεθέαση!


Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ριέκα κέρδισε στο... νήμα και σε επίπεδο τηλεθέασης την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σλόβαν.
Η χθεσινή (19/8) βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που έδωσαν τα πρώτα τους παιχνίδια για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League, αντίστοιχα.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε και η «μάχη» των δύο αναμετρήσεων σε επίπεδο τηλεθέασης. Το «θρίλερ» στην Τούμπα, που ολοκληρώθηκε με ισοπαλία (1-1), κέρδισε στο «νήμα» την εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ριέκα, που μεταδόθηκε από το OPEN, κατέγραψε 18,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ το ματς στο Φάληρο, το οποίο φιλοξενήθηκε τηλεοπτικά στο Mega, έμεινε στο 18,2%. (sdna)
papwolf

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από papwolf »

Αυτό με την μέτρηση της τηλεθέασης των δύο ευρωπαϊκών αγώνων από την Nielsen ήταν μεγάλη μαγκιά του Ιβάν που αποτυπώνει ξεκάθαρα τις τάσεις του τηλεοπτικού κοινού - καταναλωτή. Στο μέλλον θα μπορεί να διαπραγματευθεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας με καλύτερους όρους σε σχέση με αυτούς που μας προσέφερε η αγορά μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που έπρεπε να είχαν κάνει ήδη οι τηλεοπτικοί πάροχοι αφ'εαυτού ώστε το ύψος των τηλεοπτικών συμβολαίων να αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική και εμπορικότητα των ομάδων και να μην πληρώνουν τον ταραμά για μαύρο χαβιάρι. Αλλά αυτά αλλού, σε άλλες πολιτισμένες χώρες, όχι εδώ. Εδώ ακόμα και οι ιδιωτικές εταιρίες λειτουργούν με δημοσιουπαλληλικά - κρατικιστικά κριτήρια. Γι'αυτό λοιπόν οι "μεγάλοι" του ΠΟΚ παίρνουν περισσότερα, γιατί "έτσι", γιατί είναι ομάδες της πρωτεύουσας και όχι της παλιοεπαρχίας, γιατί είναι ομάδες της διαπλοκής. Όσο για τους Cosmote και Nova, αυτοί για να αποσβέσουν την ζημιά από τα "παραφουσκωμένα" συμβόλαια στο ΠΟΚ παίρνουν τα δωράκια τους από την κεντρική Διοίκηση είτε με μορφή νέων δανείων και παράλληλη ρύθμιση-διαγραφή των παλιών, είτε με διάφορες φορολογικές ελαφρύνσεις, είτε με απευθείας χρήματα με τη μορφή αγοράς διαφημιστικού χρόνου.
Αυτές τις βρώμικες σχέσεις προσπαθεί να σπάσει ο Ιβάν με τη βοήθεια της Nielsen.
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3199
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Οι τηλεθεάσεις μετρώνται συνεχώς όλη μέρα κάθε μέρα.
Δεν την έβαλε ο Ιβάν, να μετρησει.
Η μαγκιά ήταν το γκάλοπ με το 18%.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis
Δημοσιεύσεις: 3730
Εγγραφή: Σάβ 21 Ιουν 2008, 12:38
Τοποθεσία: Oberderdingen

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ξέρει κανείς τη παίζει ;
Έχουμε προτάσεις από νόβα κι cosmote???
Δλδ είμαστε οκ ;
Мир
Δημοσιεύσεις: 7170
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:44
Τοποθεσία: London

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από Мир »

Ολοι λενε ότι έχουμε πρόταση από Νοβα παραπλήσια με την περσινή.
Τώρα αν δεν ανακοινωθεί επίσημα …


Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman
Δημοσιεύσεις: 9540
Εγγραφή: Δευ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από seaman »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:+++

Το χρήμα όλα τα λύνει
Μέχρι αύριο όλα θα τακτοποιηθούν ώστε να ψηφιστεί ομοφώνως η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Τα 1+1 συμβόλαια των 5 αστέγων, η Cosmote θα τα κάνει διετή.
δικη
Τα μάζεψε το πρωί ο σαγόνιας. Για νέα αναβολή γράφει τώρα και αυτός και το sdna που ακολουθεί ή προηγείται
Άβαταρ μέλους
Banksy
Δημοσιεύσεις: 1277
Εγγραφή: Τρί 08 Ιαν 2008, 20:34

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από Banksy »

Κάποιος το είχε προβλέψει νομίζω στο τόπικ των μεταγραφών ότι δεν ξεκινάει πριν της 11/9 παρόλο που έλεγαν ότι έκλεισαν όλοι οι μικροί. Έχω την εντύπωση ότι μας βόλευε αυτό το σενάριο και με τον τρόπο μας το επιδιώξαμε. Και καλά κάναμε.
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 8872
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από astral »

θα χαζέψουμε εντελώς χωρίς μπάλα και μεταγραφολογία μέχρι κλείσει και για τους ελεύθερους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100582
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια χαρά. Πάμε λοιπόν για του ελεύθερους, μια και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 11/9.
(οι οποίοι θα χρειαστούν κανένα μήνα για να αποκτήσουν υποφερτή φυσική κατάσταση)
icue
Δημοσιεύσεις: 7430
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από icue »

Η αληθεια ειναι πως ηταν κοροιδια το 1+1 με δικαιωμα ανανεωσης μονο απο την κοσμοτε. Ειπαμε ειναι μικρες ομαδες, δεν ειναι και μαλακες.

Επισης καποια στιγμη πρεπει να διαλυθει αυτο το συνοθυλευμα που ονομαζεται σουπερ λιγκ και να γυρισει το πρωταθλημα και παλι στην ΕΠΟ. Το να αποφασιζουν οι ιδιοι για τους ιδιους εχει αποτυχει πανηγυρικα. Ειμαστε το μοναδικο πρωταθλημα που δεν ξερουμε σε 2 χρονια ποσες ομαδες θα εχουμε, αν θα εχουμε ή οχι πλειοφ, ποσοι θα πεσουν, ποσοι θα ανεβουν και φυσικα οι μονοι χωρις κεντρικη διαχειριση.

Μπονους οι κλοουν υφυπουργοι αθλητισμου τα τελευταια χρονια που ειναι ειτε επικινδυνα ανικανοι ή απλα υπαλληλοι επιπεδου κλητηρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”