Ιβάν Σαββίδης V
- V-olakiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Κο Κο Κο μπλε μπλε μπλε ξ ξ ξ...
Δώσε γραμμή!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Δώσε γραμμή!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- kataramenos5
Ετσι για να ευθυμησουμε λιγο παραθετω 2 αποσπασματα.
"Έχουμε χτίσει ένα σύγχρονο σύστημα scouting το οποίο λειτουργεί για το παρόν και το μέλλον. Από νωρίς σχηματίζουμε τους σκοπούς και τους στόχους του συλλόγου για τη σεζόν, έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους παίκτες, τηρούμε χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων."
"Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο. Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος."
Απ την ιστορικη πρωτη ομιλια του Βανια ως προεδρος 18-10-2016
"Έχουμε χτίσει ένα σύγχρονο σύστημα scouting το οποίο λειτουργεί για το παρόν και το μέλλον. Από νωρίς σχηματίζουμε τους σκοπούς και τους στόχους του συλλόγου για τη σεζόν, έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους παίκτες, τηρούμε χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων."
"Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο. Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος."
Απ την ιστορικη πρωτη ομιλια του Βανια ως προεδρος 18-10-2016
-
Θα φαει ο ΠΑΟΚ αυταρκεια
κι ο γαυρος το λιλι του.-
ΥΓ. Μονο να τον εχει ο Θεος γερο και δυνατο τον Προεδρο.
κι ο γαυρος το λιλι του.-
ΥΓ. Μονο να τον εχει ο Θεος γερο και δυνατο τον Προεδρο.
Σήμερα μπαίνει ο πατέρας μου σπίτι και μου λέει "το ήξερες ότι ο Σαββίδης κάνει αιμοκαθαρσεις;". Ρωτάω "Τον Ραπτόπουλο άκουγες;" και μου λέει ναι. Είναι δυνατόν 1ον να είναι τόσο σιχαμα και ξεφτιλισμενος αυτός ο καραφλοηλιθιος; 2ον είναι δυνατόν οι πατεράδες μας να ακούνε αυτόν τον ηλιθιο και μάλιστα να τον δίνουν εδώ και χρόνια ψωμί; αυτόν τον άχρηστο τον άνθρωπο που άμα δεν ήταν γλυφτης δεν θα είχε στον ήλιο μοίρα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βγαίνει κάποιος να πει για έναν άνθρωπο ότι κάνει αιμοκαθαρσεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙ και να κάνει σουσού για αυτό. Η απόλυτη ξεφτίλα. ΙΒΑΝΑΡΕ φατους τα λάρυγγια, δεν αντέχονται.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εδω ο λαμογιαννης λεει διαφορα για τον ιβαν ντεμεκ το πετσι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,και κανει πολεμο γιατι δεν πηγε στην παε η γυναικα υου η αυτος τι να πεις ,οσο για ραπτοπουλο αυτος ειπε καποτε οτι αν πληρωσει τα χρεη ο ιβαν θα βγει με στριγκ στην αριστοτελους ακομη βγαινει.....ο ραπτοπουλος δειχνει την ξεφτυλα των ΜΜΕ της πολης .....
Ιβάν Σαββίδης V
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει σύγκριση γιατί ο ένας είναι σκοληξ και ο άλλος κάποτε ήταν ΠΑΟΚeorptol1 έγραψε:εδω ο λαμογιαννης λεει διαφορα για τον ιβαν ντεμεκ το πετσι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,και κανει πολεμο γιατι δεν πηγε στην παε η γυναικα υου η αυτος τι να πεις ,οσο για ραπτοπουλο αυτος ειπε καποτε οτι αν πληρωσει τα χρεη ο ιβαν θα βγει με στριγκ στην αριστοτελους ακομη βγαινει.....ο ραπτοπουλος δειχνει την ξεφτυλα των ΜΜΕ της πολης .....
Από τον κάποιον που είναι/ήταν ΠΑΟΚ έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Επίσης, αν δεν υπήρχε άλλος συγχωρεμένος Παοκσης ούτε θα ξέραμε τον Ραφτοπουλο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεγάλο λάθος κανείςeorptol1 έγραψε:εδω ο λαμογιαννης λεει διαφορα για τον ιβαν ντεμεκ το πετσι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,και κανει πολεμο γιατι δεν πηγε στην παε η γυναικα υου η αυτος τι να πεις ,οσο για ραπτοπουλο αυτος ειπε καποτε οτι αν πληρωσει τα χρεη ο ιβαν θα βγει με στριγκ στην αριστοτελους ακομη βγαινει.....ο ραπτοπουλος δειχνει την ξεφτυλα των ΜΜΕ της πολης .....
Την ξεφτίλα και το ελεεινό επίπεδο των ακροατών δείχνει, όχι το δικό του.
Και καθώς αυτοί οι ακροατές είναι και η πλειοψηφία της ευρύτερης περιοχής, αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα πόσο για τον πουτσο είμαστε
Και γιατί έπρεπε να έρθει ένας επιχειρηματίας από τον Καύκασο για να ζωντανέψουν μέχρι και οι νεκρές καντίνες στην παραλία
- bersekeros
Εντωμεταξύ δεν έχω τώρα την εφημερίδα,
(την άφησα στο χωριό), να δεις τι ωραία πράγματα έγραφε στο δισέλιδό του, για ενότητες, θετική ενέργεια και στήριξη, πάλι μόλις χθες, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.
Και στο ράδιο, το έχει τερματίσει με τα ακριβώς αντίθετα.
(έκατσα και τον άκουσα μια μέρα να δω τι λέει)
Τι να πω;
Αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι όταν αναφέρονται στην υγεία του Ιβάν.
Εκεί νομίζω ότι θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα από την ΠΑΕ.
(την άφησα στο χωριό), να δεις τι ωραία πράγματα έγραφε στο δισέλιδό του, για ενότητες, θετική ενέργεια και στήριξη, πάλι μόλις χθες, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.
Τι να πω;
δυστυχως εχεις δικαιο τον ακουν οι παντες .....εναν χυδαιο τυπο οχι μονο για αυτα που λεει για ιβαν ,βγαζει οτι βρωμικο υπαρχει και το στηριζει και το παιζει και ξυπνιτζης ....rainmaker έγραψε:Μεγάλο λάθος κανείςeorptol1 έγραψε:εδω ο λαμογιαννης λεει διαφορα για τον ιβαν ντεμεκ το πετσι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,και κανει πολεμο γιατι δεν πηγε στην παε η γυναικα υου η αυτος τι να πεις ,οσο για ραπτοπουλο αυτος ειπε καποτε οτι αν πληρωσει τα χρεη ο ιβαν θα βγει με στριγκ στην αριστοτελους ακομη βγαινει.....ο ραπτοπουλος δειχνει την ξεφτυλα των ΜΜΕ της πολης .....
Και καθώς αυτοί οι ακροατές είναι και η πλειοψηφία της ευρύτερης περιοχής, αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα πόσο για τον πουτσο είμαστε
Και γιατί έπρεπε να έρθει ένας επιχειρηματίας από τον Καύκασο για να ζωντανέψουν μέχρι και οι νεκρές καντίνες στην παραλία
πηρα φορτζα επειδη με αρεσει η παλια κλασικη εφημεριδα.....η γκριζα ζωνη υπαρχει ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ του λαμογιαννη,δεν υπαρχει το ονομα του.......αν συνεχισει να γραφει εκει που γραφει ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ δεν ξαναπαιρνω την εφημεριδα και τους το εγραψα.....bersekeros έγραψε:Εντωμεταξύ δεν έχω τώρα την εφημερίδα,
Τι να πω;
- bersekeros
Το μεγαλύτερο λάθος,rainmaker έγραψε:Μεγάλο λάθος κανείς
είναι να θεωρούν οι ευφυείς άνθρωποι,
ότι ο μέσος όρος ευφυΐας της μάζας,
είναι εφάμιλλης υψηλής ευφυΐας και να έχει απαιτήσεις κατανόησης και φιλτραρίσματος από τη μάζα.
Τραγικό λάθος.
Γι'αυτό στην προπαγάνδα, πρέπει να απαντάς ΠΑΝΤΑ με αντιπροπαγάνδα,
αλλιώς πες πες πες, κάτι θα μείνει, να μην σου πω ότι θα παγιωθεί κιόλας.
Αυτό επίσης χρεώνεται στον Τομέα Επικοινωνίας της ΠΑΕ,
που είναι σε μόνιμη αφωνία.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αλήθεια τον ραπτοπουστρα για ποιο λόγο να τον ακούσεις;;
Για την αγαπη του προς τον ΠΑΟΚ, ή τις καταπληκτικες απόψεις του σε διάφορα θέματα όπως ας πούμε το " η Μπεκατωρου άξιζε να βιαστεί" ή το "χαίρεται η μάνα του Φυσσα για τα λεφτά"..
Να τον χαίρονται αυτοί που τον ακούν και τον πληρώνουν.
Για την αγαπη του προς τον ΠΑΟΚ, ή τις καταπληκτικες απόψεις του σε διάφορα θέματα όπως ας πούμε το " η Μπεκατωρου άξιζε να βιαστεί" ή το "χαίρεται η μάνα του Φυσσα για τα λεφτά"..
Να τον χαίρονται αυτοί που τον ακούν και τον πληρώνουν.
- bersekeros
Πολύ υψηλές απαιτήσεις έχετε,
από κόσμο που δεν έχει το χρόνο ούτε τη διάθεση να ψαχτεί.
Που τον πνίγουν τα προβλήματα της καθημερινότητας ή ακούει ακόμα ράδιο με το κλασικό αρχαίο τρόπο των ερτζιανών.
Η ψυχολογία της μάζας ήταν, είναι και θα είναι πάντα συγκεκριμένη και χαμηλού επιπέδου.
Όταν το εμπεδώσουμε αυτό ως Τομέας Επικοινωνίας της ΠΑΕ, ίσως κινηθούμε αναλόγως ώστε να μην περνάει η βρώμικη προπαγάνδα, έστω τουλάχιστον στα όρια της πόλης ή της Βόρειας Ελλάδας.
Όποιος δεν το βλέπει αυτό,
είναι ουτοπιστής και αθεράπευτα ρομαντικός.
από κόσμο που δεν έχει το χρόνο ούτε τη διάθεση να ψαχτεί.
Που τον πνίγουν τα προβλήματα της καθημερινότητας ή ακούει ακόμα ράδιο με το κλασικό αρχαίο τρόπο των ερτζιανών.
Η ψυχολογία της μάζας ήταν, είναι και θα είναι πάντα συγκεκριμένη και χαμηλού επιπέδου.
Όταν το εμπεδώσουμε αυτό ως Τομέας Επικοινωνίας της ΠΑΕ, ίσως κινηθούμε αναλόγως ώστε να μην περνάει η βρώμικη προπαγάνδα, έστω τουλάχιστον στα όρια της πόλης ή της Βόρειας Ελλάδας.
Όποιος δεν το βλέπει αυτό,
είναι ουτοπιστής και αθεράπευτα ρομαντικός.
Οτι και να είναι η μάζα, η ΠΑΕ πρέπει να τον κυνηγήσει. Έστω ο προσωπικός δικηγόρος του Ιβάν με μια επιστολή. Δεν γίνεται να βγαίνει να λέει τέτοια πράγματα.
Προσπαθούσα πόση ώρα να εξηγήσω στον πατέρα μου ότι δεν ισχύει. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί οτι ο Ιβάν είναι πρώτα από όλα επιχείρηματιας και ότι τέτοιες φήμες δεν θα διερρεαν διότι απόδυναμώνουν την διαπραγμετευτικη θέση του απέναντι σε άλλους επιχειρηματίες. Ακόμα και όταν κατάλαβε είπε "ε ναι αλλά πρώτα πήρε τον ΠΑΟΚ".
Και έρχομαι εδώ να συμπληρώσω, εγω εξήγησα στον πατέρα μου γιατί δεν ισχύει, όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες που θα τον ακούσουν θα το φιλτράρουν;
Προσπαθούσα πόση ώρα να εξηγήσω στον πατέρα μου ότι δεν ισχύει. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί οτι ο Ιβάν είναι πρώτα από όλα επιχείρηματιας και ότι τέτοιες φήμες δεν θα διερρεαν διότι απόδυναμώνουν την διαπραγμετευτικη θέση του απέναντι σε άλλους επιχειρηματίες. Ακόμα και όταν κατάλαβε είπε "ε ναι αλλά πρώτα πήρε τον ΠΑΟΚ".
Και έρχομαι εδώ να συμπληρώσω, εγω εξήγησα στον πατέρα μου γιατί δεν ισχύει, όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες που θα τον ακούσουν θα το φιλτράρουν;
Δεν υπάρχει πλέον κανένας να ακούει ραδιόφωνα.
5-6 γνωστοί που παίρνουν και τηλέφωνα.
Κανένας άλλος δεν ακούει πλέον.
Μην τρώτε παπά ότι ακούνε.
Γι αυτό κράζει αβερτα ο καραφλοκορακας μπας και δημιουργήσει ίντριγκα και τον ακούσει κανένας.
Παν αυτά. Περασμένος αιώνας.
5-6 γνωστοί που παίρνουν και τηλέφωνα.
Κανένας άλλος δεν ακούει πλέον.
Μην τρώτε παπά ότι ακούνε.
Γι αυτό κράζει αβερτα ο καραφλοκορακας μπας και δημιουργήσει ίντριγκα και τον ακούσει κανένας.
Παν αυτά. Περασμένος αιώνας.