Gospi δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τους έδωσε 20 μύρια ο Σαββίδης και τους είπε κάντε μεταγραφές αλλά αυτές δεν γίνονται επειδή δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής και τμήμα σκαουτινγκ;Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ δυο ειναι τα σεναρια.
1. Δεν παιζει φραγκο
2. Παιζει φραγκο αλλα ειναι ολοι στην ΠΑΕ χεσμενοι δημοσιουπαλληλισκοι και τωρα που δεν υπαρχει ΤΔ να φαει το χρεωμα της αποτυχιας εχουν χεστει πανω τους και δεν τολμούν να κανουν σοβαρη μεταγραφη μην βρεθουν του χρονου ανεργοι. Αυτο μου φαινεται πολυ πιο πιθανο, γιατι ειμαι κ σιγουρος οτι αλλη τετοια δουλεια δεν θα βρει κανενας απο κει μεσα. Αυτοι οι λιγοι που πραγματικα αξιζαν την καναν ηδη για αλλες πολιτειες πολυ πιο οργανωμενες και σοβαρες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
Ποιος ΑΚΠΟΜ;
Αυτος τρεχει και σκονταφτει μονος βαζοντας τρικλοποδια στον εαυτο του.
Ο προπονητης της μιντλεσμπρο ξεκινησε ψυχοθεραπεια βλεποντας τον να τρεχει.

Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τσολακ ποτε ξανα. Ακπομ με χιλιαariskatiforos έγραψε:κουιζ αν η επιλογη τωρα ακπομ η τσολακ ποιον θα προτιμουσατε
εμενα ο ακπομ μ αρεσε με χαλασε π δε πετυχε στη τσαμπιονσιπ
περιεργος παικτης π παλευει αναμεσα σε ακραια καλα κ κακα χαρακτηριστικα αν καταφερει ν εξελιχθει νοητικα γιατι τα υπολοιπα τ εχει ειναι καλο χαρτι
Edit: καλυτερα κανεναν, Κουτσια κι Γκορτεζιανι
- buffalobill4
V-olakiotis έγραψε:Ο Τσούμπα έρχεται τρέχοντας μετά το κάζο που υπέστη στην Μπόρο.
Σε ομάδα που ξέρει, με κοουτς που ξέρει, σε μέρος που ήταν νταμπλούχος και μπαμπάς πολλών Αθηνεζων μπορεί να κάνει ρισταρτ.
Κι αν τα καταφέρει, αν θέλει πάει πάλι νησί σε καμία δευτεραντζα ή μένει εδώ να συλλέγει τίτλους.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ο Ακπομ αν χρειάζεται ένα ρισταρτ κάθε χρόνο καλό είναι να αλλάξει επεξεργαστή.
Παρολαυτα όπως είμαστε τώρα και ακπομ θέλω και κανιας και τζαλμα και πεδρο Ενρίκε. Όχι όμως να λέμε οτι είμαστε οργανωμένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Κυρ 22 Αύγ 2021, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το scouting όπως το φαντάζεστε δεν το κάνει καμία ομάδα στην Ελλάδα και το κάνουν καμία 50αρια (μετα βιας) ομάδες παγκοσμιως. Στην Ελλάδα το σύστημα είναι ποιους μας προτείνουν οι μάνατζερ και ποιους από τους μάνατζερ εμπιστευομαστε να μην μας την κάτσουν. Στο εξωτερικό παίζει συνήθως networking και αλλαξοκωλικια είτε μεταξύ ΤΔ είτε μεταξύ προπονητων. Βλεπε Αρνενσεν. Εάν πιστεύει κανείς ότι τον Καμάρα και τον Χ Καμάρα τον έφερε ο γαυρος με machine learning και artificial intelligence, ας αλλάξει πλευρό. Κατανοώ ότι με 150εκ επένδυση από τον Ιβαν υπάρχουν απαιτήσεις και για machine learning και για αλγόριθμους βασισμένους στο random forest, αλλά δυστυχώς γενικά στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν νομίζω να αξιολογούν ούτε τα δεδομένα των κατόχων διάρκειας. Πόσο μάλλον να βάλουν έναν υπάλληλο να κάνει webscraping δεδομένα από καμιά 30,000 ποδοσφαιριστές. Στο εξωτερικό αυτοι που κάνουν αυτοί την δουλειά, πληρώνονται όσο ένας Κουτσιας. Θα μου πεις να βρούμε τους κατάλληλους μάνατζερ όπως πχ ο γαυρος. Μαζί σας..αλλα αυτό θέλει έναν οργανισμό που πουλάει παίκτες και τους πουλάει καλά...γιατί ο μάνατζερ θέλει κέρδος. Ξερετε πόσα έβγαλε ο γαυρος από τον Ποτενσε και ποσα ο μάνατζερ του; Όταν βγάλουμε δυο/τρεις Τζοληδες ίσως καταφέρουμε να μπούμε και εμείς στον στενό κύκλο. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα μας αρέσει.
Τώρα στα του σκαουτιγκ του δικού μας, οποίοι παίκτες μας προτείνονται τους αξιολογούν όπως τους αξιολογείται και εσείς, με φυσικά καλύτερα δεδομένα από συνδρομητικες υπηρεσίες. Βλέπουν βίντεο κτλ... Υποτίθεται ότι οι σκαουτερ έχουν ειτε σπουδάσει το αντικείμενο είτε έχουν εμπειρία ως ποδοσφαιριστές ώστε να εκφερουν μια γνώμη για το ποσο καλοί είναι οι ποδοσφαιριστές...σύμφωνα πάντα με το επίπεδο της ομάδας που εργάζονται. Πιστεύετε ειλικρινά πως με τις 50 ομάδες που ανέφερα πριν να σκαναρουν όλη την αγορά και με άλλες 50 με καλύτερες διασυνδέσεις να μπορεί ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ να βρει κανένα υπερταλεντο; Πάμε για στοιχήματα όπως και όλες οι ομάδες του επιπέδου μας. Στοίχημα ήταν και ο Μάτος ( και ας έπαιξε τελικό ΟΥΕΦΑ) στοίχημα ηταν και ο Βιερινια στα 21 του, στοίχημα και ο Λουκάς και ο Πριγιοβιτς και ο Μισιτς και σχεδόν όλοι. Άλλες φορές σου κάθεται και άλλες όχι. Το να έχεις την απαίτηση να τζογαρεις και να κερδίσεις συνέχεια είναι παράλογο.
Τώρα στα του σκαουτιγκ του δικού μας, οποίοι παίκτες μας προτείνονται τους αξιολογούν όπως τους αξιολογείται και εσείς, με φυσικά καλύτερα δεδομένα από συνδρομητικες υπηρεσίες. Βλέπουν βίντεο κτλ... Υποτίθεται ότι οι σκαουτερ έχουν ειτε σπουδάσει το αντικείμενο είτε έχουν εμπειρία ως ποδοσφαιριστές ώστε να εκφερουν μια γνώμη για το ποσο καλοί είναι οι ποδοσφαιριστές...σύμφωνα πάντα με το επίπεδο της ομάδας που εργάζονται. Πιστεύετε ειλικρινά πως με τις 50 ομάδες που ανέφερα πριν να σκαναρουν όλη την αγορά και με άλλες 50 με καλύτερες διασυνδέσεις να μπορεί ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ να βρει κανένα υπερταλεντο; Πάμε για στοιχήματα όπως και όλες οι ομάδες του επιπέδου μας. Στοίχημα ήταν και ο Μάτος ( και ας έπαιξε τελικό ΟΥΕΦΑ) στοίχημα ηταν και ο Βιερινια στα 21 του, στοίχημα και ο Λουκάς και ο Πριγιοβιτς και ο Μισιτς και σχεδόν όλοι. Άλλες φορές σου κάθεται και άλλες όχι. Το να έχεις την απαίτηση να τζογαρεις και να κερδίσεις συνέχεια είναι παράλογο.
-
Του ακπομ ειναι ισως η μονη μεταγραφη με καποια λογικη..
Περνεις μια δοκιμασμενη λυση για να αντικαταστησει τον προσφατα τραυματισμενο φορ σου.
Ολα τα αλλα ειναι τελειως παραλογα..Το οτι ακομα δεν εχεις βρει αριστερο μπακ μετα απο κανα εξαμηνο που ψαχνεις.
Το οτι δεν εχεις βρει ουτε καν εξτρεμ(ενω κανονικα θες τουλαχιστον 2)
Το οτι γυρναει ο μπισεσβαρ που ο θεος μονο ξερει τι εκανε στο σουριναμ, και μπαινει κατευθειαν επειδη δεν εχεις αλλον..
Το οτι παιρνεις αναπληρωματικο του μετριοκακου σου δεξιου μπακ..
Τρελα πραγματα τελειως παλαβα χωρις καμια λογικη.
Περνεις μια δοκιμασμενη λυση για να αντικαταστησει τον προσφατα τραυματισμενο φορ σου.
Ολα τα αλλα ειναι τελειως παραλογα..Το οτι ακομα δεν εχεις βρει αριστερο μπακ μετα απο κανα εξαμηνο που ψαχνεις.
Το οτι δεν εχεις βρει ουτε καν εξτρεμ(ενω κανονικα θες τουλαχιστον 2)
Το οτι γυρναει ο μπισεσβαρ που ο θεος μονο ξερει τι εκανε στο σουριναμ, και μπαινει κατευθειαν επειδη δεν εχεις αλλον..
Το οτι παιρνεις αναπληρωματικο του μετριοκακου σου δεξιου μπακ..
Τρελα πραγματα τελειως παλαβα χωρις καμια λογικη.
Δεν πιάνει σε αυτόν ψυχοθεραπείαpaok düsseldorf έγραψε:Ποιος ΑΚΠΟΜ;
Τα αθλητικά χαρακτηριστικά του ακπομ με ψήνουν κ τον θέλω, από την άλλη μεριά είναι ίδια κοψια με σφιντερσκι στο γκολ, 20 τελικά για να βάλουν 1 γκολ.μπορει μερικοί να κράξουν αλλά στο δίλημμα ακπομ η πριγο είμαι με τον Σέρβο, ακόμα και μ ένα πόδι να παίζει είναι φορ ξες ανά πάσα στιγμή θα σου κάνει το γκολ, άμα έρθει ακπομ πάλι θα έχουμε 3 φορ γιατί ίδια κοψια είναι κ παλαίμαχος ολιβειρα, π δεν γεμίζουν περιοχή κ φυσικά θέλουν 20 τελικά για ένα γκολ...
Ακπομ για περιφερεικος (αντιΤζολης). Φορ περιοχης τον Σανογκο που ειπε ο φιλος
Δεν νομιζω παιδια. Δηλαδη τι ρισκο εχει η επιλογη ενος Κλαεσεν ας πουμε, γνωστος παικτης με χιλιομετρα διεθνης με καλη εθνικη. Τωρα αν τον παρεις 1 μυριο πανω ενα κατω δεν ειναι θεμα θα φας κανα καντηλι αλλα ΟΚ. Αν δεν πιασει ο παικτης ποιος μπορει να σου πει κατι για την επιλογη?bersekeros έγραψε:Gospi,Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ δυο ειναι τα σεναρια.
1. Δεν παιζει φραγκο
2. Παιζει φραγκο αλλα ειναι ολοι στην ΠΑΕ χεσμενοι δημοσιουπαλληλισκοι και τωρα που δεν υπαρχει ΤΔ να φαει το χρεωμα της αποτυχιας εχουν χεστει πανω τους και δεν τολμούν να κανουν σοβαρη μεταγραφη μην βρεθουν του χρονου ανεργοι. Αυτο μου φαινεται πολυ πιο πιθανο, γιατι ειμαι κ σιγουρος οτι αλλη τετοια δουλεια δεν θα βρει κανενας απο κει μεσα. Αυτοι οι λιγοι που πραγματικα αξιζαν την καναν ηδη για αλλες πολιτειες πολυ πιο οργανωμενες και σοβαρες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ ψηφίζω το Νο2.
Πολύ πιθανόν, να πέσουν κεφάλια, αν στραβώσουν αποτελέσματα.
Αυτή τη φορά θα είναι τα δικά τους και το ξέρουν και γι'αυτό είναι χ#σμένοι.
Δεν θα υπάρχει ΤΔ ή προπονητής ή άλλο βολικό αφήγημα για να καλύψουν την παντελή (sic) ανεπάρκειά τους.
Και νομιζω πως αυτοι που εχουν πολλα λεφτα αμα θελουν να σπρωξουν 20 μυρια ε φερνουν και κανα Αρνεσεν κανα Μιχελς που του εχουν και εμπισοσυνη και τα σπρωχνουν. Εγω νομιζω οτι μπλεχτηκαν και αντι να μπουνε ολοι σε ενα γραφειο να κλειδωσουν την πορτα και να συνενοηθουν τι σκατα θελουν να κανουν με την ομαδα ειναι ολοι στην υποψια να βρουν τι θα αρεσει στο αφεντικο μην την πω στον Λουτσε γιατι θα με δωσει στο αφεντικο κλπ. κλπ κλπ.
Δυστυχως στις οικογενειακες εταιριες περιμενουν ολοι το αφεντικο να δρασει για να κανουν κατι. Ισως τους εχει αφησει και Ιβαν γιατι του τα ζαλισαν με μουρμουρες για συγκεντρωτισμο και τετοια.
Θυμηθειτε τι εγινε περσυ με Βιερινια. Κανεις δεν μιλουσε με κανενα και τελικα επρεπε να μιλησει προσωπικα ο Ιβαν με τον Αρχηγο για να δουν τι εγινε και να βρουνε λυση.
Ισως να τους αφησε ελευθρους ο Ιβαν και τωρα 2 χρονια μετα που τα σκατωσαν να φοβουνται να το πουνε. Πχ ο Εσιτι δεν κανει, ‘εχουμε χαφ’, τωρα πως λες στο αφεντικο,οτι δεσμευσαμε την ομαδα με χ μυρια και δεν παιρνουμε τιποτα απο αυτους τους παικτες κλπ.
Οτι κιαν συμβαινει εχουμε μια προβληματικη διοικηση με τα καλα της και τα κακα της. Εγω ελπιζω οτι ο Λουτσε θα αναλαβει τα παντα ισως ερθει και ο μπαμπας σε κανα χρονο και θα τα πιασουν ολα απο την αρχη.
Ο Ιβαν εχει μεγαλα καραβια που τρεχει εταιριες κολοσσους στην Ρωσια, λιμανια, το πορτο καρρας επενδυσεις. Καταλαβε ισως και οτι η προσκοληση το παθος και η τρελα με την ομαδα του κανει κακο στην εικονα του (οχι στην Ελλαδα στις μπιζνες του) και το βρισκω φυσικο να ειναι ας πουμε απομακρυσμενος.
Το δυστυχημα ειναι οτι δεν εχουμε ποδοσφαιρανθρωπους στην ομαδα. Μοντερνους και της πιατσας και εγνωσμενης αξιας. Ο Βιερινια θα γινει ενας τετοιος. Ισως και ο Ζαγορακης να ηταν μια λυση.
Καταληγω οτι ολες μου οι ελπιδες πλεον ειναι στον Λουτσεσκου και στο τιμ του. Για ολη την λειτουργια της ομαδας.
++++Psaras έγραψε:Το scouting όπως το φαντάζεστε δεν το κάνει καμία ομάδα στην Ελλάδα και το κάνουν καμία 50αρια (μετα βιας) ομάδες παγκοσμιως. Στην Ελλάδα το σύστημα είναι ποιους μας προτείνουν οι μάνατζερ και ποιους από τους μάνατζερ εμπιστευομαστε να μην μας την κάτσουν. Στο εξωτερικό παίζει συνήθως networking και αλλαξοκωλικια είτε μεταξύ ΤΔ είτε μεταξύ προπονητων. Βλεπε Αρνενσεν. Εάν πιστεύει κανείς ότι τον Καμάρα και τον Χ Καμάρα τον έφερε ο γαυρος με machine learning και artificial intelligence, ας αλλάξει πλευρό. Κατανοώ ότι με 150εκ επένδυση από τον Ιβαν υπάρχουν απαιτήσεις και για machine learning και για αλγόριθμους βασισμένους στο random forest, αλλά δυστυχώς γενικά στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν νομίζω να αξιολογούν ούτε τα δεδομένα των κατόχων διάρκειας. Πόσο μάλλον να βάλουν έναν υπάλληλο να κάνει webscraping δεδομένα από καμιά 30,000 ποδοσφαιριστές. Στο εξωτερικό αυτοι που κάνουν αυτοί την δουλειά, πληρώνονται όσο ένας Κουτσιας. Θα μου πεις να βρούμε τους κατάλληλους μάνατζερ όπως πχ ο γαυρος. Μαζί σας..αλλα αυτό θέλει έναν οργανισμό που πουλάει παίκτες και τους πουλάει καλά...γιατί ο μάνατζερ θέλει κέρδος. Ξερετε πόσα έβγαλε ο γαυρος από τον Ποτενσε και ποσα ο μάνατζερ του; Όταν βγάλουμε δυο/τρεις Τζοληδες ίσως καταφέρουμε να μπούμε και εμείς στον στενό κύκλο. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα μας αρέσει.
Να (άλλη) μια συγκροτημένη τοποθέτηση, που βάζει κάποια πράματα στη θέση τους. Πράματα για τα οποία γράφονται εκατοντάδες ποστ, με βάση το θυμικό και την άγνοια που μας διακρίνει τους περισσότερους.
Χρειάζονται βέβαια και αυτά, για την εκτόνωση, την τόνωση και την απεντόμωση , αλλά να ξεχωρίζουμε και τις λίγες, αλλά χρήσιμες για την κατανόηση της πραγματικότητας τοποθετήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 22 Αύγ 2021, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
buffalobill4 έγραψε:V-olakiotis έγραψε:Ο Τσούμπα έρχεται τρέχοντας μετά το κάζο που υπέστη στην Μπόρο.
Σε ομάδα που ξέρει, με κοουτς που ξέρει, σε μέρος που ήταν νταμπλούχος και μπαμπάς πολλών Αθηνεζων μπορεί να κάνει ρισταρτ.
Κι αν τα καταφέρει, αν θέλει πάει πάλι νησί σε καμία δευτεραντζα ή μένει εδώ να συλλέγει τίτλους.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ο Ακπομ αν χρειάζεται ένα ροσταρτ κάθε χρόνο καλό είναι να αλλάξει επεξεργαστή.
Παρολαυτα όπως είμαστε τώρα και ακπομ θέλω και κανιας και τζαλμα και πεδρο Ενρίκε. Όχι όμως να λέμε οτι είμαστε οργανωμένοι.

Σωστα μιλας αδελφε. Συμφωνω απολυτα!!!!
Δεν μπορει η ομαδα την δεδομενη χρονικη στιγμη να παει σε μια κινηση "αγνωστη", βλεπε Μουσα απο Σλαβια που ακουστηκε. Στα ματια μου τουλαχιστον.
Και προφανως ειναι κομματακι δυσκολο να δωσει συμβολαιο 2-3 χρονια ειτε σε ελευθερο, ειτε σε ποδοσφαιριστη που εχει ομαδα, οπου εκει θα χρειαστουν και επιπλεον χρηματα για την αγορα.
Ολα αυτα εχοντας δυο επιθετικους (Ολιβειρα και Σφιντερσκι) με υψηλα συμβολαια.
Το αν τα αξιζουν ή οχι ειναι μια αλλη συζητηση και ο καθενας εχει την γνωμη του.
Αρα λογικο να πας για δανεικο εκει και ακομα πιο λογικο αν υπαρχει καποιος στην αγορα των δανεικων που μας ξερει και τον ξερουμε.
Ο Ακπομ εχει απιστευτα χαρακτηριστικα για φορ, συγχρονο και κινητικο, οπως το θελει και ο Λουτσεσκου, κατα την αποψη μου και εννοειται εχει και τα μειονεκτηματα του. Αλλα δεν νομιζω καποιος που ακουει το ονομα του, να χαλιεται τοσο πολυ με βαση την παρουσια του εδω δυο χρονια. Σιγουρα αυτος δεν ειναι ο Λουτσεσκου που με αυτον στον παγκο ο Αγγλος εκανε πολυ γεματα παιχνιδια.
Το γιατι θελησε και εφυγε δεν θα το εξετασω. Ηθελε να παει Αγγλια γιατι γεννουσε η γυναικα του; Ηθελε να γυρισει να παιξει Αγγλια να "σβησει" το αποθημενο του να παιξει καμια Πρεμιερ Λιγκ αν ανεβαινε η Μπορο; Δεν με πολυ ενδιαφερει και πολυ.
Και προφανως ειναι κομματακι δυσκολο να δωσει συμβολαιο 2-3 χρονια ειτε σε ελευθερο, ειτε σε ποδοσφαιριστη που εχει ομαδα, οπου εκει θα χρειαστουν και επιπλεον χρηματα για την αγορα.
Ολα αυτα εχοντας δυο επιθετικους (Ολιβειρα και Σφιντερσκι) με υψηλα συμβολαια.
Το αν τα αξιζουν ή οχι ειναι μια αλλη συζητηση και ο καθενας εχει την γνωμη του.
Αρα λογικο να πας για δανεικο εκει και ακομα πιο λογικο αν υπαρχει καποιος στην αγορα των δανεικων που μας ξερει και τον ξερουμε.
Ο Ακπομ εχει απιστευτα χαρακτηριστικα για φορ, συγχρονο και κινητικο, οπως το θελει και ο Λουτσεσκου, κατα την αποψη μου και εννοειται εχει και τα μειονεκτηματα του. Αλλα δεν νομιζω καποιος που ακουει το ονομα του, να χαλιεται τοσο πολυ με βαση την παρουσια του εδω δυο χρονια. Σιγουρα αυτος δεν ειναι ο Λουτσεσκου που με αυτον στον παγκο ο Αγγλος εκανε πολυ γεματα παιχνιδια.
Το γιατι θελησε και εφυγε δεν θα το εξετασω. Ηθελε να παει Αγγλια γιατι γεννουσε η γυναικα του; Ηθελε να γυρισει να παιξει Αγγλια να "σβησει" το αποθημενο του να παιξει καμια Πρεμιερ Λιγκ αν ανεβαινε η Μπορο; Δεν με πολυ ενδιαφερει και πολυ.
- buffalobill4
Από τα τρία άρθρα που είναι στην κεντρική.
Μιτριτα. Μίλησε ο ΠΑΟΚ με τον ατζέντη ο οποίος μας είπε πως μπορεί να βρει φόρμουλα για να έρθει. Κοντολογις; ζήσε Μάη μου.
Ακπομ. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει δανεικό με οψιον. Η μπορο δεν το συζητούσε. Τώρα το συζητάει. Κοντολογις αντε να βγάλεις άκρη.
Μποριλ. Δεν έχει παίξει ούτε λεπτό φέτος όμως ο προπονητής δεν δέχεται να φύγει πριν τον επαναληπτικό παρόλο που δεν υπολογίζεται. Κοντολογις. Αυτό που πέρσι δεν κάναμε εμείς με το βασικό μας φορ το κάνουν αυτοί με παίκτη που θα αποχωρήσει. Όχι έτσι για να βλέπουμε πως συμπεριφερονται οι ομάδες σε παίκτες με ενεργά συμβόλαια. Επίσης, γι αυτόν θα πληρώσουμε για μεταγραφή;
Μιτριτα. Μίλησε ο ΠΑΟΚ με τον ατζέντη ο οποίος μας είπε πως μπορεί να βρει φόρμουλα για να έρθει. Κοντολογις; ζήσε Μάη μου.
Ακπομ. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει δανεικό με οψιον. Η μπορο δεν το συζητούσε. Τώρα το συζητάει. Κοντολογις αντε να βγάλεις άκρη.
Μποριλ. Δεν έχει παίξει ούτε λεπτό φέτος όμως ο προπονητής δεν δέχεται να φύγει πριν τον επαναληπτικό παρόλο που δεν υπολογίζεται. Κοντολογις. Αυτό που πέρσι δεν κάναμε εμείς με το βασικό μας φορ το κάνουν αυτοί με παίκτη που θα αποχωρήσει. Όχι έτσι για να βλέπουμε πως συμπεριφερονται οι ομάδες σε παίκτες με ενεργά συμβόλαια. Επίσης, γι αυτόν θα πληρώσουμε για μεταγραφή;