Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tzoker

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από tzoker »

Υπάρχει άλλη ομάδα ποδοσφαιρική που έχει κατέβει σε μεταγραφική περίοδο χωρίς τεχνικο διευθυντή;

Επειδή είναι οξύμωρο το τμήμα σκαουτινγκ να πρότεινε τον Ακπομ, πιθανότατα το πήρε τηλέφωνο ο Ραζβαν. Πέρα από το σκαουτινγκ τις επαφές ποιος τις κάνει άραγε; Σκαουτερ, προπονητής, Κυρ κυρ, Γκοτζαρεβα;
Διπλοθεσίτης πάντως εινσι και για αυτό δεν βγαίνει άκρη.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Βγάλε το τελευταίο γράμμα από το αρτικόλεξο και θα τη βρεις. Μοιάζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 21 Αύγ 2021, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

tzoker έγραψε:Υπάρχει άλλη ομάδα ποδοσφαιρική που έχει κατέβει σε μεταγραφική περίοδο χωρίς τεχνικο διευθυντή;

Επειδή είναι οξύμωρο το τμήμα σκαουτινγκ να πρότεινε τον Ακπομ, πιθανότατα το πήρε τηλέφωνο ο Ραζβαν. Πέρα από το σκαουτινγκ τις επαφές ποιος τις κάνει άραγε; Σκαουτερ, προπονητής, Κυρ κυρ, Γκοτζαρεβα;
Διπλοθεσίτης πάντως εινσι και για αυτό δεν βγαίνει άκρη.
Ναι ο αρης και ο παο δεν εχουν :lol:
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ρωταω σοβαρα και δεν τρολαρω.

Ειναι σιγουρο οτι υπαρχει τμημα σκαουτιγκ στην ομαδα;

Αν ξερει καποιος ,ας μας πει ποιοι ειναι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μια σελιδα στο ινστα τον εβγαλε κλεισμενο τον Τσουμπα, 10 λεπτα πριν το ποστ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μαλακισμενο Ακπομ,παρακαλάς τώρα έτσι;
Μας βρήκες στην ανάγκη όμως,το πάθημα ελπίζω να σου έγινε μάθημα και να τα δώσεις όλα.
Άντε να δούμε.
Μια ερώτηση,γιατί δεν είναι καλές λύσεις οι Μποριλ,Μιτριτα;
Η καλυυερη πλευρά του πρωταθλήματος θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ δυο ειναι τα σεναρια.
1. Δεν παιζει φραγκο
2. Παιζει φραγκο αλλα ειναι ολοι στην ΠΑΕ χεσμενοι δημοσιουπαλληλισκοι και τωρα που δεν υπαρχει ΤΔ να φαει το χρεωμα της αποτυχιας εχουν χεστει πανω τους και δεν τολμούν να κανουν σοβαρη μεταγραφη μην βρεθουν του χρονου ανεργοι. Αυτο μου φαινεται πολυ πιο πιθανο, γιατι ειμαι κ σιγουρος οτι αλλη τετοια δουλεια δεν θα βρει κανενας απο κει μεσα. Αυτοι οι λιγοι που πραγματικα αξιζαν την καναν ηδη για αλλες πολιτειες πολυ πιο οργανωμενες και σοβαρες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Συμπαθεστατος ο Τσουμπα αλλά μέτριος και χωρίς πολλά γκολ. Επίσης το όπου φύγει φύγει το περσινό πριν το σημαντικότερο ματς, δεν ξέρω, εμένα με έχει ξενερώσει.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

O Σιντκλει μας τελειωσε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sn0ufel4 έγραψε:
joshua έγραψε:snoufel αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη πολυτέλεια να ψαχτεί για στοίχημα στη θέση. Από τον Ακπομ ξέρεις τι να περιμένεις. Με αγορές η δανεισμούς επιθετικών αξίας μυριου το πιο πιθανό είναι να σου βγει μάπα το καρπούζι.
Πολύ φοβάμαι ότι αυτή είναι και η λογική μέσα στην ομάδα.
Ενώ δίνονται λεφτά φοβούνται να αναλάβουν την ευθύνη σε περίπτωση που η μεταγραφή δε πιάσει και για αυτό πάμε σε όσο πιο σίγουρες λύσεις γίνεται.

Προσωπικά πιστεύω ότι σε περίπτωση που έρθει ο Τσουμπα όντως θα βοηθήσει και αυτό που μπορεί θα το δώσει αλλά θεωρώ την όλη λογική απλά λάθος
Η όλη λογική, ειδικά στην περίπτωση Τσούμπα είναι η πιο σωστή.
Ο λουτσέσκου θα πάρει έναν πολύ καλό παίκτη που σε αντίθεση με άλλους καλούς παίκτες αυτόν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει από την πρώτη βδομάδα
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

chri5ti9 έγραψε:O Σιντκλει μας τελειωσε;

Όπως πάμε ούτε ο Κανιας δεν έρχεται πλέον
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:Μαλακισμενο Ακπομ,παρακαλάς τώρα έτσι;
Μας βρήκες στην ανάγκη όμως,το πάθημα ελπίζω να σου έγινε μάθημα και να τα δώσεις όλα.
Άντε να δούμε.
Μια ερώτηση,γιατί δεν είναι καλές λύσεις οι Μποριλ,Μιτριτα;
Η καλυυερη πλευρά του πρωταθλήματος θα είναι.
ασχετο αλλα θα σκασω αν δεν το πω το σερφερλικο, φαντασου στη μια πλευρα Μιτριτα, στην αλλη Καρτα-μπια

οκ παω για υπνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Σάβ 21 Αύγ 2021, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

κουιζ αν η επιλογη τωρα ακπομ η τσολακ ποιον θα προτιμουσατε
εμενα ο ακπομ μ αρεσε με χαλασε π δε πετυχε στη τσαμπιονσιπ
περιεργος παικτης π παλευει αναμεσα σε ακραια καλα κ κακα χαρακτηριστικα αν καταφερει ν εξελιχθει νοητικα γιατι τα υπολοιπα τ εχει ειναι καλο χαρτι
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ δυο ειναι τα σεναρια.
1. Δεν παιζει φραγκο
2. Παιζει φραγκο αλλα ειναι ολοι στην ΠΑΕ χεσμενοι δημοσιουπαλληλισκοι και τωρα που δεν υπαρχει ΤΔ να φαει το χρεωμα της αποτυχιας εχουν χεστει πανω τους και δεν τολμούν να κανουν σοβαρη μεταγραφη μην βρεθουν του χρονου ανεργοι. Αυτο μου φαινεται πολυ πιο πιθανο, γιατι ειμαι κ σιγουρος οτι αλλη τετοια δουλεια δεν θα βρει κανενας απο κει μεσα. Αυτοι οι λιγοι που πραγματικα αξιζαν την καναν ηδη για αλλες πολιτειες πολυ πιο οργανωμενες και σοβαρες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gospi,
εγώ ψηφίζω το Νο2.

Πολύ πιθανόν, να πέσουν κεφάλια, αν στραβώσουν αποτελέσματα.

Αυτή τη φορά θα είναι τα δικά τους και το ξέρουν και γι'αυτό είναι χ#σμένοι.

Δεν θα υπάρχει ΤΔ ή προπονητής ή άλλο βολικό αφήγημα για να καλύψουν την παντελή (sic) ανεπάρκειά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 21 Αύγ 2021, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν θέλω να γκρινιάξω αλλά θα πω μόνο το εξής.
Πριν 2 χρόνια το δίδυμο μπροστά ήταν Ακπομ - Σφι αλλά όλοι λέγαμε ότι θέλουμε ενίσχυση.

2 χρόνια μετά επαναφέρουμε το ίδιο (δοκιμασμένο) δίδυμο. Το ξέρω θα μου πείτε σε ένα εξάμηνο μπαίνει στην εξίσωση ο Ολιβειρα και ίσως ο Τσολακ, αλλά ρε παιδιά, τόσα φορ κυκλοφορούν δεν μπορούσατε να βρείτε κάποιον καλύτερο που να ξέμεινε από μεγάλη ομάδα και δανείζεται;;

2 χρόνια ο Ακπομ έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά και κάποιες χτυπητές αδυναμίες, ειδικά σε κλειστές άμυνες.

Τεσπα για να μην μιρλιαζω άλλο, ελπίζω να μας βγει και να μας προβληματίζει τον Μάιο θετικά αν πρέπει να μείνει ή όχι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”