joshua έγραψε:Χειρότερος του Σφιντερφσκι δεν είναι με τιποτα ,ουτε από τον Ολιβέιρα θα έλεγα.
Συμφωνώ κι εγώ τον θεωρώ καλύτερο και των δύο.
black_star_ninja έγραψε:ariskatiforos έγραψε:υπαρχει περιπτωση ν δοθηκε ηγεμονικο συμβολαιο επιστροφης κ να τον αφησουν ξυπολητο στ αγκαθια ;
ειναι δυνατον ν κανει κατι τετοιο ο ιβαν στην ουσια υπονομευοντας την επενδυση του;ακραια παραλογη σκεψη
Πάνω από όλα γιατί να μην κρατούσα γκαρσια;
Γιατί παρότι στήριζα Γκαρσία έχω αναλύσει από πριν έρθει ο Λουτσεσκου γιατί αν ήμουν Σαββίδης θα έφερνα Λουτσεσκου.
Συνοπτικά για να μην γίνεται το μπαχαλο που γινόταν στα σοσιαλ, κι επιπλέον ότι και να μου έλεγαν θα έλεγα σκαστε Λουτσε σας έφερα εσείς λυσαξατε, και θα έχει απόλυτο δίκιο. Άσχετα που γύρισε μπούμερανγκ πλέον και πάλι γίνεται της κακομοίρας.
Το ότι θα έφερνε Λουτσε και θα έφερνε Μπαπε και Μέσσι μπροστά μόνοι μας το βγάλαμε το συμπέρασμα.
Το μπάτζετ υπάρχει, ο προπονητής που ζητάτε και ο καλύτερος υπάρχει, κάντε την ομάδα πρωταθλήτρια ξανά.
Αυτό στην ουσία είπε ο Ιβάν, αν δεν μπορούν να πασάρουν πουθενά τον Εσίτι, κι αν ξόδεψαν μισό μύριο στον Τευλορ και 1,2 στον Ολιβέιρα κι 1 στον Κουρτιτς και τώρα είμαστε με 0€ δεν είναι πρόβλημα του. Ή αν δεν μπορούν να βρουν με ότι έμεινε από το μπάτζετ τις επόμενες 3-4 θέσεις, δεν είναι πρόβλημα του επίσης.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk