κλαμα ως συνηθως καθε καλοκαιρι ζηλευοντας τις μεταγραφες των αντιπαλων....χαλαρωσε και δες και τι δικες μας κινησεις προτου ισοπεδωσεις τα παντα....ο ρουλης 3-4 στην καλλιτερη οτι και να κανει και θα το δειτε .....δεν ειδες καν το ματς και εβγαλες αυτο το συμπερασμα ? ωραιος .......proedros έγραψε:Εγώ δεν είδα τίποτα…Μόνο την εξέλιξη του σκορ…Για μένα την τεράστια διαφορά την κάνουν τα χαφ του ειδικά ο Σάσα και ο Ντιαγέ..γρήγοροι μαρκάρουν πατάνε περιοχή , σκοράρουν , σύγχρονα χαφ..Τον βλέπω να παλεύουμε μαζί για την δεύτερη θέση γιατί για πρωτάθλημα δεν μας βλέπω φέτος..
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
ποια αμηχανη στιγμη βιαζεσε οπως ο αντιπροεδρος να βγαλεις συμπερασματα ο αλλος δεν ειδε καν το ματς του ρουλη.....δεν ειδαμε την ολοκληρωση των κινησεων μας αλλα κλαιμε προκαταβολικα ......buffalobill4 έγραψε:Τα σκουλήκια σίγουρα έχουν δυναμώσει. Το αριστερό μπακ είναι καλός και είναι να απορείς που δεν μπορούσαμε να πάρουμε εμείς έναν τέτοιο πάρα περιμένουμε τον μπαμπά ένα καλοκαίρι και τον μπαμπά λουτσεσκου να μας πετάξει τα αποφάγια του δεξιά και αριστερά.
Στους παίκτες πίσω από τον επιθετικό δε, η αμηχανη στιγμή που αυτοί έχουν παίκτες να φέρουν και από τον πάγκο ενώ εμείς έχουμε ζιφκοβιτς Λάμπρου μπισεσβαρ καγκαβα και καντουρι.
- buffalobill4
Καλά περίμενα ότι θα μου απαντήσεις. Κανέναν από αυτούς δεν ζηλεύω. Ειπα ότι στις θέσεις πίσω από το φορ έχουν επιλογές ενώ εμείς δεν έχουμε. Όταν κσι σν με το καλό πάρουμε εδώ είμαστε.
Μέχρι τότε γαμω τα σκουλήκια.
Μέχρι τότε γαμω τα σκουλήκια.
- WestBlock4
Ρε φιλε δεν είναι κλαμα για μεταγραφες απλα κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχτείς κ τη πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή ο σκωληξ έχει κάνει πάρα πολύ καλές μεταγραφες. Μακαρι να κάνουμε κ εμεις έστω κ στο 90 κ να τους πάμε πριονοκορδελα. Αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε εγω βλεπω όσους πληρώνονται εκεί μεσα στη ΠΑΕ να είναι ένα σκορποχωρι. Διόρθωσε με που βλέπεις ότι υπερβάλω
Είδα τις φάσεις και τα γκολ….Λοιπόν Και ο Ιτουρμπε και ο Καμαρά είναι βαριά κορμιά…στο γκολ που βάζει ο Καμαρά παίρνει ανενόχλητος την μπάλα χωρίς να τον μαρκάρει κάνεις και κάνει ένα φαλτσαριστό σουτ…Ο Ιτουρμπε στο γκολ που βάζει πέρα από ότι κινείται στον χώρο δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο…βαρύς και αυτός….Στο γκολ που κάνει ασίστ ο Καμαρά κάνει σέντρα εντελώς ανενόχλητος…
Συμπέρασμα: Αν μου αρέσει κάτι από αυτόν τον Άρη είναι ο Σάσα που τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο και κάνει μάγκες τους συμπαίκτες του…Επίσης ο Μπερτόλιο και ο Ντιαγέ είναι πολύ καλοί…Τον Λούμορ δεν τον πρόσεξα..
Συμπέρασμα: Αν μου αρέσει κάτι από αυτόν τον Άρη είναι ο Σάσα που τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο και κάνει μάγκες τους συμπαίκτες του…Επίσης ο Μπερτόλιο και ο Ντιαγέ είναι πολύ καλοί…Τον Λούμορ δεν τον πρόσεξα..
Εσύ δηλ. eortpol τι βλέπεις;;;Ότι θα τον ρίξουμε 20 πόντους στο κεφάλι;;;eorptol1 έγραψε:κλαμα ως συνηθως καθε καλοκαιρι ζηλευοντας τις μεταγραφες των αντιπαλων....χαλαρωσε και δες και τι δικες μας κινησεις προτου ισοπεδωσεις τα παντα....ο ρουλης 3-4 στην καλλιτερη οτι και να κανει και θα το δειτε .....δεν ειδες καν το ματς και εβγαλες αυτο το συμπερασμα ? ωραιος .......proedros έγραψε:Εγώ δεν είδα τίποτα…Μόνο την εξέλιξη του σκορ…Για μένα την τεράστια διαφορά την κάνουν τα χαφ του ειδικά ο Σάσα και ο Ντιαγέ..γρήγοροι μαρκάρουν πατάνε περιοχή , σκοράρουν , σύγχρονα χαφ..Τον βλέπω να παλεύουμε μαζί για την δεύτερη θέση γιατί για πρωτάθλημα δεν μας βλέπω φέτος..
-
με την σημερινή εικόνα των ομάδων, ο ρούλης φέτος θα τερματίσει πιο πάνω απο εμάς.
Όλα τα υπόλοιπα είναι οπαδιλίκια.
- paok_athens_g4
Αν μου έλεγε ένας πριν 3 χρόνια ότι θα κλεινομασταν σπίτια μας 2 χρονια κ θα θέλαμε ειδική άδεια για να βγάλουμε το σκύλο να χέσει κ οτι θα φτάναμε με Ιβάν πρόεδρο να ζηλεύουμε τις μεταγραφές του αρουλη του καρυπίδη,θα τον πέρναγα για σουρωμενο στην καλύτερη...κ να που τα ζήσαμε κ τα δυο...
Ανυπόμονοι είμαστε να κάνουμε συγκρίσεις από την 21η Αυγούστου, χωρίς καν να δούμε τις δικές μας προσθήκες.
το ποστ του μηνα,Ρειν στειλτω εκει που πρεπειpaok_athens_g4 έγραψε:Αν μου έλεγε ένας πριν 3 χρόνια ότι θα κλεινομασταν σπίτια μας 2 χρονια κ θα θέλαμε ειδική άδεια για να βγάλουμε το σκύλο να χέσει κ οτι θα φτάναμε με Ιβάν πρόεδρο να ζηλεύουμε τις μεταγραφές του αρουλη του καρυπίδη,θα τον πέρναγα για σουρωμενο στην καλύτερη...κ να που τα ζήσαμε κ τα δυο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackfox την Σάβ 21 Αύγ 2021, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν λέω πως θα τερματίσει πάνω από εμάς…εξαρτάται από τις μεταγραφές που θα κάνουμε…επίσης είπα πως την διαφορά σαυτους δεν την κάνει ουτε η επίθεση ούτε η άμυνα αλλά τα χαφ…τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ…gpap έγραψε:με την σημερινή εικόνα των ομάδων, ο ρούλης φέτος θα τερματίσει πιο πάνω απο εμάς.
Είμαστε ανυπόμονοι ρε σύ seaman?Σε μια εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα και είσαι -5 μεταγραφές!!seaman έγραψε:Ανυπόμονοι είμαστε να κάνουμε συγκρίσεις από την 21η Αυγούστου, χωρίς καν να δούμε τις δικές μας προσθήκες.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια
Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια
(από τη λαϊκή σοφία)
Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια
(από τη λαϊκή σοφία)
- paok_athens_g4
Μάλλον το financial Fair play είναι σαν κάτι συννεφάκια σε κινούμενα σχέδια ,που κινούνται πάνω από μία μόνο φιγούρα....έτυχε για το ffp να είμαστε εμείς αυτή η φιγούρα....οι άλλοι αν κ αποκλεισμένοι ,έχουν λιακάδα...