ΈραΣπορ
- PRAKTORINOS
Re: ΕΡΑ Σπορ, Αποψεις
Και όποτε βλέπω το ονοματακι της θα το λέω.
Είναι καρατσεκαρισμένη πληροφορία από τα '80s:
Καθώς και ή ίδια ήταν αθλήτρια τού ακατανόμαστου, στα πολύ νιάτα της, διετέλεσε μνηστή τού ερπετού καλαθασφαιριστού μιχάλη ρωμανίδη, ο οποίος όταν βρισκόταν στο εξωτερικό με την ομάδα του, τής απαγόρευε να... βάφεται και να ξυρίζει τα πόδια της.
(Οχι, πληροφορία για "ζώνη αγνότητας" δεν έχω).
Καθώς και ή ίδια ήταν αθλήτρια τού ακατανόμαστου, στα πολύ νιάτα της, διετέλεσε μνηστή τού ερπετού καλαθασφαιριστού μιχάλη ρωμανίδη, ο οποίος όταν βρισκόταν στο εξωτερικό με την ομάδα του, τής απαγόρευε να... βάφεται και να ξυρίζει τα πόδια της.
Ναι το ηξερα λογω του γεγονοτος που αναφερει και ο PRAKTORINOS.Photis έγραψε:Η Άννα Καραμανλή είναι 1000000% σκουλίκι....
( http://www.youtube.com/watch?v=IgJQPSXVrMA) Μη γελασετε!
υποστηριζει ομως και την αεκ.
stephanos έγραψε: Μιλτιάδη "Tishaek" Παναγιωτόπουλο.
χαχαχαχα
PRAKTORINOS έγραψε:Και όποτε βλέπω το ονοματακι της θα το λέω.
Και επειδή τυγχάνει και γνωστή μου απο τα 80s επιβεβαιώνω.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο Σίλας είναι χρόνια φιλαράκι μου, εξαιρετικό παιδί και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, όταν ασχολείται με αθλητικά...Το χιούμορ του σκοτώνει πολλές φορές και ενδέχεται από εκεί να προέκυψε και η ένδειξη ότι μπορεί να είναι γαύρος. Αλλά ο άνθρωπος δεν ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα...Χαχαχα!!!stephanos έγραψε:για τον Σύλλα αμφιβάλλω ακόμη (αλλά και γάβρος να είναι, χαλάλι του).
Πανθρακικός λοιπόν. Για να αποκαταστήσουμε την τάξη.

ο βασιλης αναστασιαδης δεν εχει καμια σχεση με τον αρη.paok87 έγραψε:Βασίλης Αναστασιάδης ο κύριος.
Προκειται για συμπαθη φανατικο αρειανο Σερραιο δημοσιογραφο.
Έπρεπε να τον ακουγες στα περσινα επεισοδια στο φιλικο σερρες-ΠΑΟΚ.Αυτον , και τον Στεφανο Δημητριαδη αντιπαθη φανατικο γαβρο Σερραιο Δημοσιογραφο... 8) Ε,ρε χολη που εβγαζαν..
το παιδι ειναι γαυρος και πανσερραικος. φανατικος σε καμια περιπτωση. βασικα θα ελεγα οτι ειναι πανσερραικος και μετα γαυρος.
απλα τον στελνουν στον αρη να κανει αναμεταδοσεις και επειδη φωναζει λιγο παραπανω στα γκολ του βγηκε το ονομα οτι ειναι σκουληκι. καμια σχεση.
ο φιλος του DimisK ο συλλας ειναι ενας απο τους 100αδες κηφηνες της ερτ α.ε που δουλευουν 1 ωρα την ημερα και παιρνουν 1500 ευρω στο χερι. ειναι μονιμος δημοσιος υπαλληλος παει στην δουλεια 8:45 και φευγει 10:05. στην θεση του και εγω πλακιτσα και χαβαλε θα εκανα.
εχω καπου λαθος DimisK? το νουμερο καλα το ειπα? ειναι 100αδες ή 1000αδες?
καποια στιγμη θα πρεπει να μας πεις και καποια απο τα τρελα που συμβαινουν στον κλαδο σου. αν θελεις βεβαια. αν δεν θελεις οκ, καταλαβαινω οτι δεν ειναι και ευκολο.
Ο Κουκουλας λεγεται Κωστας κι οχι Γιαννης.paok87 έγραψε:ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ![]()
Δημοσιογραφοι ερα σπορ.
Κουκουλάς Γιάννης-Ολυμπιακος
Θα επανελθω και με αλλους δημοσιογραφους ιδιωτικων σταθμων.
Στα υπολοιπα εισαι 90% μεσα.
Γιαννης Κουκουλας ο πατηρ
Κωστας Κουκουλας ο υιος.
Οικογενειοκρατια γαρ...
Δουλευουν και οι δυο στην ΕΡΑ.Αμφοτεροι ολυμπιακοι.
Κωστας Κουκουλας ο υιος.
Οικογενειοκρατια γαρ...
Δουλευουν και οι δυο στην ΕΡΑ.Αμφοτεροι ολυμπιακοι.
τωρα τελευταια βγαινει ενας δημοσιογραφος "ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ"
και λεει τα νεα του ΠΑΟΚ. Πολυ καλες εντυπωσεις μου αφηνει.Σοβαρος και κατατοπιστικος.Δουλευει στα ΣΠΟΡ?
και λεει τα νεα του ΠΑΟΚ. Πολυ καλες εντυπωσεις μου αφηνει.Σοβαρος και κατατοπιστικος.Δουλευει στα ΣΠΟΡ?
Βγαλανε πριν 2 ωρες στην ερα σπορ τον Ανδρεα Ναουμη απο το αρνεμ , να πει για την προετοιμασια του ΠΑΟΚ.
1) Πως το παθανε και στειλανε αυτον τον ΑΞΙΟ δημοσιογραφο.
2) ο Παναγιωτης Περπεριδης(συντονιστης της εκπομπης) τον διεκοψε την ωρα που ανακοινωνε τις ωρες των φιλικών αγώνων για να βγαλει έκτακτη ειδηση για μεταγραφη του gay.
3) Όταν παλι επεστρεψε στο Ναουμη, τον ρωτησε αν ξερει κατι για μεταγραφή του παναθηναϊκου στην Γερμανια!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ
4)Όταν του απαντησε ο Ναούμης , αυτός του είπε καληνύχτα(!!!!!!!) και τότε ο Ναούμης του υπενθύμισε οτι δεν ολοκληρωσε με την ανακοίνωση των φιλικών..
Για να μη λεω συνεχεια τα ασχημα, να πω και ενα μπραβο στο δημοσιογράφο Μακη Τσιλκο το απογευμα που εβγαλε τον Κυριακο Κυριακο από το Αρνεμ.
1) Πως το παθανε και στειλανε αυτον τον ΑΞΙΟ δημοσιογραφο.
2) ο Παναγιωτης Περπεριδης(συντονιστης της εκπομπης) τον διεκοψε την ωρα που ανακοινωνε τις ωρες των φιλικών αγώνων για να βγαλει έκτακτη ειδηση για μεταγραφη του gay.
3) Όταν παλι επεστρεψε στο Ναουμη, τον ρωτησε αν ξερει κατι για μεταγραφή του παναθηναϊκου στην Γερμανια!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ
4)Όταν του απαντησε ο Ναούμης , αυτός του είπε καληνύχτα(!!!!!!!) και τότε ο Ναούμης του υπενθύμισε οτι δεν ολοκληρωσε με την ανακοίνωση των φιλικών..
Για να μη λεω συνεχεια τα ασχημα, να πω και ενα μπραβο στο δημοσιογράφο Μακη Τσιλκο το απογευμα που εβγαλε τον Κυριακο Κυριακο από το Αρνεμ.
paok87 έγραψε:τωρα τελευταια βγαινει ενας δημοσιογραφος "ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ"
Τον εχω δει κπς φορες στο tv100 καλεσμενο του βασιλοπουλου
οσον αφορα την Ερα και αλλους σταθμους στην Αθηνα ειναι πολυ κλασσικη αντιμετωπιση η συγκεκριμενη, μη θυμηθω πρππδες και αλλους...
Re: ΕΡΑ Σπορ, απόψεις
αδερφια εγω πριν καμια ωρα ακουσα ερα που ειχε τα νεα των ομαδων,και ακουσα με εκπληξη οτι εχουν απεσταλμενο στην ολλανδια τον ανδρεα ναουμη για την προετοιμασια του ΠΑΟΚ!! για να πω την αληθεια χαρηκα γιατι τον θεωρω απ'τουs καλυτερουs δημοσιογραφουs!! αληθεια αδερφια ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ?
Από όσο ξέρω παιδιά, αυτός είναι ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία.
Απλά, λόγω του γεγονότος ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ γίνεται σε μια περιοχή κοντά στο δημοσιογράφο, οι επιτελείς του κρατικού ραδιοφώνου τον κάλεσαν να μεταφέρει τα νέα του ΠΑΟΚ..
Απλά, λόγω του γεγονότος ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ γίνεται σε μια περιοχή κοντά στο δημοσιογράφο, οι επιτελείς του κρατικού ραδιοφώνου τον κάλεσαν να μεταφέρει τα νέα του ΠΑΟΚ..
οπως τα λεει ο free4 ειναι.
ο Ναουμης παντως ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ δημοσιογραφου και χαιρομαι που τον ακουω σε ρεπορταζ και μεταδοσεις ΠΑΟΚ.
ο Ναουμης παντως ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ δημοσιογραφου και χαιρομαι που τον ακουω σε ρεπορταζ και μεταδοσεις ΠΑΟΚ.
Χαρηκα και απολαυσα σημερα Κουλη Αποστολιδη στην ερασπορ..
Σταρατες αποψεις, ειπε αληθειες που πονεσαν του αθηναιους δημοσιογραφους που παρουσιαζαν την εκπομπη και παρενεβη πυροσβεστικα ο Αρις Νικολακης οταν εμειναν χωρις λογια.
Ευγε.
και καποιοι μενουν με την εικονα του μινου ως "εκπροσωπου" του ΠΑΟΚ στην αθλητικη κυριακη κανοντας το χαβαλε τους..
Σταρατες αποψεις, ειπε αληθειες που πονεσαν του αθηναιους δημοσιογραφους που παρουσιαζαν την εκπομπη και παρενεβη πυροσβεστικα ο Αρις Νικολακης οταν εμειναν χωρις λογια.
Ευγε.
και καποιοι μενουν με την εικονα του μινου ως "εκπροσωπου" του ΠΑΟΚ στην αθλητικη κυριακη κανοντας το χαβαλε τους..