Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
κωστας/παοκ4

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Μπραβο βρε ΚΩΣΤΑ εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ ουτε ΜΠΑΝΕ ουτε ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.Ολοι χωρανε κανενας δεν περισσευη.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

13 Ιουν 2009 03:41
Photis έγραψε:Το μπάσκετ θα δει καλύτερες μέρες...Απλά να βοηθήσουμε όλοι θέλει με διαρκείας...λεφτά για αρχή υπάρχουν...(Πατριδας,βιολίδης,κατσαρής,γαλατσόπουλος)

ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΕΙ!!!!!

:?
13 Ιουν 2009 04:33
LoverBoy έγραψε:
Photis έγραψε:λεφτά για αρχή υπάρχουν...(Πατριδας,βιολίδης,κατσαρής,γαλατσόπουλος)
ποιός? που? πότε? ε?

ναι, μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...
Αισιοδοξία κόντρα στην απαισιοδοξία..
Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για το αύριο του ΠΑΟΚ μας..

Κι όμως και οι δύο είναι σωστοί..
Σε ποιον να πεις ότι δεν έχει δίκιο, αφού ο καθένας ξεχωριστά βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο..

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι πρέπει να αφήσουμε τις όποιες αντιπαλότητες έχουμε και τη μιζέρια μας κατά μέρος, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την απόλυτη συσπείρωση που χρειάζεται και να προχωρήσουμε όλοι μαζί προς την κάθαρση κι εν συνεχεία προς την κορυφή, ενωμένοι για το καλό της ΠΑΟΚάρας μας!!
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

kostasff έγραψε:Όμως αν δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει η υπάρχουσα διοίκηση τότε παρά την πίκρα μας μάλλον θα πρέπει να την στηρίξουμε. Αν επικρατήσει η πίκρα μας και εγκαταλείψουμε το μπάσκετ τότε τελικά θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ και όχι ο Κατσαρής.
Για ποιο λογο να στηριξω Κωστα; Και τι σημαινει πρεπει να στηριξω;
Στηριζω και αλλου και εκει ολη μου η...στηριξη παει στο ποδοσφαιρικο τμημα.
Για ποιο λογο να στηριξω μια διοικηση του ΑΣ που δρα εναντια στο συμφερον του σωματειου;
Ξεχωρα απο Πρελεβιτς και Σταυροπουλο, πες μου ΕΝΑΝ λογο (χωρις ρομαντισμους ΠΑΟΚ εισαι και ο ΠΑΟΚ χανει κλπ) να εμπιστευθω τον Κατσαρη και το Βιολιδη.
ΕΝΑΝ.
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

ΚΑΝΕΝΑ μονο το σωματειο που ονομαζεται ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

kostasff έγραψε:Αν εγκαταλείψουμε το μπάσκετ τότε τελικά θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ και όχι ο Κατσαρής. Αυτός έχει την συμπαράσταση της ΠΑΕ. Δεν θα χαθεί.
Κάποιοι θέλουν αδύναμο το μπάσκετ και άδειο το παλατάκι. Ας τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Αν αποτύχουν αυτοί τότε χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ μας και όχι οι κατσαρίδες, τα ερπετά και τα άλλα ζωύφια....
:x
Μεγάλη (ίσως την μεγαλύτερη) ευθύνη την έχει το ποδόσφαιρο που στηρίζει τον Α.Σ. Παρόλα αυτά συμβαίνει το εξής παράλογο. Στηρίζουμε το ποδόσφαιρο και γυρίζουμε τις πλάτες στο μπάσκετ.
Όσο για το "πρέπει", αυτό νοιώθω. Να είμαι κοντά στο μπάσκετ που κάποιοι εκ των έσω το θέλουν χαμηλά. Κάποιοι θέλουν να το εγκαταλείψουμε και να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα (π.χ. ποδόσφαιρο). Αφού πέρασα κι εγώ το στάδιο της απογοήτευσης και της άρνησης, αποφάσισα να μην τους κάνω το χατήρι. Δεν θα σταματήσω να στηρίζω τον ΠΑΟΚ. Οι κατσαρίδες έρχονται και φεύγουν. Ο ΠΑΟΚ μένει. Κάποιοι ίσως τον θέλουν στην Α2 ή ακόμα χειρότερα να διαλυθεί. Δεν θα γίνω σύμμαχός τους. Δεν θα αφήσω το μπάσκετ στα χέρια τους.
Υ.Γ. Επιμένω να θέλω και να ελπίζω πως το θέμα ΜΠΑΝΕ δεν τελείωσε και για όσους με κατηγορήσουν για προσωπολατρία τους λέω αυτό:
Ναι, ο Μπάνε με έχει κάνει και παραμένω προσωπολάτρης. Δεν το αρνούμαι. Μπάνε=ΠΑΟΚ.
:?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σωστός...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Mπάνε=ΠΑΟΚ αλλά όχι ΠΑΟΚ=Μπάνε, δεν ξέρω πώς λέγεται αυτό μαθηματικά, μάλλον είναι άτοπο...:)

PS: το videaki που έχεις ως link είναι καταπληκτικό. Πραγματικά όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ συγκινούμαι τελικά από το ένδοξο παρελθόν μας. Και κανένας δεν θα μπορέσει να κλέψει από τις καρδιές μας τίποτα από όσα ζήσαμε στην εφηβική μας ηλικία!!!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

metrosport:

Ο Νίκος Σταυρόπουλος έχει για την ώρα δεμένα τα χέρια. Και να θέλει, δεν μπορεί… Προσπαθεί να ενημερωθεί για το περιλαμβάνει φέτος η αγορά και περνά αρκετές ώρες μπροστά στο λαπ τοπ του, ελέγχοντας Έλληνες και ξένους παίκτες. Το πολύ να σηκώσει ένα τηλέφωνο για να διερευνύσει διαθέσεις. Τίποτε περισσότερο… Τον ενδιαφέρει να δει ποιών παικτών τα συμβόλαια έχουν τελειώσει, μια και ο ΠΑΟΚ από αυτή την δεξαμενή θα επιλέξει. Και μάλιστα με πολύ προσεκτικά οικονομικά δεδομένα… Με αγωνσιτικό μπάτζετ που δεν θα ξεπεράσει τις 800-900 χιλ ευρώ και βάση δύο Αμερικανούς που θα πρέπει να είναι αυτοί που θα κάνουν την διαφορά σε αυτό το επίπεδο, μεγάλο εύρος ελιγμών δεν υπάρχει. «Θέλω και θα περιμένω πλήρη ενημέρωση για τα συμβόλαια των παικτών που υπάρχουν, για το που χρωστάμε και πόσο. Περιμένω και το ακριβές μπάτζετ, δεν γίνεται να πάμε στο περίπου. Βέβαια κάνω έναν επιφανειακό σχεδιασμό, αλλά όλα αυτά είναι πρόχειρα και προσωρινά» έλεγε χθες ο Νίκος Σταυρόπουλος, που θα επιδιώξει να κάνει μια κουβέντα με τον Μιλτιάδη Κανώτα. «Ο πρόεδρος καταγράφει την πραγματικότητα στην ΚΑΕ. Θα μιλήσω μαζί του για να αρχίσω να προχωρώ με λεπτομέρειες. Βέβαια δεν θα περιμένω την πλήρη καταγραφή της κατάστασης στην ομάδα, αλλά τα βασικά με τα συμβόλαια και που μπορούμε να κινηθούμε οικονομικά» εξήγησε ο «Μάτζικ», που όπως έλεγε χθες δεν έκανε καμιά επαφή. «Καλύτερα να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα αν πρόκειται να κάνουμε κάτι σωστό» σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, που πάντως γενικώς δέχεται προτάσεις από ανθρώπους που τον ξέρουν.

Και με Μπάνε, «Μπαλού»

Δεν είναι μόνο οι προπονητές και οι παίκτες. Ο Σταυρόπουλος θέλει να προχωρήσει και στην στελέχωση του αγωνιστικού με ανθρώπους που είναι αγαπητοί στον κόσμο. Για την ώρα όμως δεν μπορεί να πει κάτι δεδομένο και περιμένει. «Θέλω να μιλήσω με παιδιά όπως Μπάνε και ο Μπαλογιάννης, αλλά πρέπει να έχω κάτι να τους πω. Μακάρι να έρθουν κοντά μας, όπως και άλλα παιδιά που έχουν προσφέρει παλιότερα στην ομάδα και γνωρίζουν το μπάσκετ» σχολίασε ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Βοήθεια από Ίβκοβιτς

Φίλος του Σταυρόπουλου, ΠΑΟΚτσής, πρότεινε στον «Μάτζικ» να επικοινωνήσει με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και να ζητήσει την βοήθεια του. Μάλιστα σαν ακραία περίπτωση του πρότεινε να κάνει μια συζήτηση με τον «Ντούντα», μήπως και ενδιαφέρεται για ένα χρόνο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ με στόχο να τον αναστήσει, αλλά επειδή αυτό είναι απίθανο να γίνει, η κουβέντα περιστράφηκε για το πως ο Ίβκοβιτς μπορεί να συμβουλέψει τον πρώην παίκτη του για θέματα οργάνωσης ομάδας αλλά ακόμα και για παίκτες που μπορούν να κατηφορίσουν από την Σερβία στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Palok θα σε μαλώσω. Δεν τα διαβάζεις όλα. Αυτά του metrospor τα έβαλα εδώ:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 1&start=30
Αυτά βλέπει ο novito και μας τα χώνει......
Εχω και βιντεάκια της Jenna Jameson. Να τα ανεβάσω???? :) :) :)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα μη βαράς. μόλις ήρθα από μπάνιο, με πείραξε ο συνδυασμός αέρα-κρύου και ήλιου!!!

πάρτε μια καινούργια είδηση λοιπόν από sport24:

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μπλοκάκι του Σταυρόπουλου για τη θέση του προπονητή βρίσκονται τα ονόματα των Βαγγέλη Αλεξανδρή και Γιώργου Μπαρτζώκα ενώ ήδη έχει κάνει τις πρώτες του σκέψεις όσον αφορά και παίκτες που θα μπορέσουν να στελεχώσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Πάρε κι εσύ τις πρώτες γκρίνιες. Δεν θέλω τον Αλεξανδρή. Ο Μπαρτζώκας μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι χαμηλού προφίλ κι αυτό κάποιοι το θεωρούν ελάττωμα. Τον θέλω αν και ακούω πως πρόκειται να μείνει στην Ολύμπια (ανάλογα με το τι θα κάνει ο Μαλάκος) Προσωπικά πιστεύω πως την συγκεκριμένη στιγμή, μια πολύ καλή λύση είναι ο Φλεβαράκης.
Υ.Γ. Μήπως σε πείραξε και το θέαμα της παραλίας? :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

φλεβαρακης δενυπαρχει προπονιτικα....σουλης ή αλεξανδρης νομιζω οτι ειναι ιδανικοι λογω εμπειριας για φετος
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μακάρι να έρθει ο Μαρκόπουλος - αν και δεν το θεωρώ καθόλου εύκολο. Η λύση Καλαφατάκη (αν είναι ακόμα free) είναι πολύ καλή και δοκιμασμένη
Άβαταρ μέλους
kostasff

Πρόπερσι όμως με απανωτά θαύματα, μας έσωσε. Πολύ καλή πορεία πέρυσι με την διαλυμένη οικονομικά ΑΕΚ. Νομίζω πως είναι ο άνθρωπός μας.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για τα μεταγραφικά μετακομίζουμε πλέον εδώ http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=10&t=3399
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”