Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
δεν μπορω να πιστεψω οτι παμε γι αυτο το διδυμο αριστερα. ο Mitrita αν του πεις τη λεξη αμυνα θα ζητησει μεταφραστη, ο Sidcley επισης εχει περισσοτερο επιθετικους προσανατολισμους.
Sidcley θα προτιμουσα απ τους 2, ο ρουμανος μου φαινεται κακη επιλογη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Σάβ 21 Αύγ 2021, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Ποιός είναι ο αρδ που είχε γράψει τις προάλλες, ότι θα πάμε για ονόματα που δεν έχουν ξανακουστεί πουθενά.
Γιατί τα συγκεκριμένα ονοματα εμείς που δεν είμαστε επαγγελματίες του χώρου, τα έχουμε διαβάσει καμιά δεκαριά φορές φέτος, σε διάφορα post.
ΥΓ. Φίλε Invincible.
Στις μεταγραφές, υποθέτω ότι ο Ρουμάνος την πάτησε αρχικά, δεν πιστεύω ότι πρότεινε αυτός τον παίκτη, αλλά έκανε το λάθος και τον αποδέχτηκε και είπε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφου.
Επίσης υποθέτω ότι κάτι "σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της δανιμαρκίας / scouting team", με όλες αυτές τις περίεργες διαρροές λιστών και τα ντεμέκ κοψίματα παικταράδων που ντεμέκ δεν τους ήθελε ο προπονητής και ο Ρουμάνος δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Θα απαιτήσει ποιοτική αναβάθμιση με ικανά χρήματα, γιατί πλέον παίζεται και η δική του αξιοπρέπεια ή ενδεχόμενη απαξίωση.
Αλλά αυτά μπορεί και να είναι απλώς υποθέσεις ή θεωρίες συνομωσίας μέσα στο μυαλό μου.
Θα φανεί σύντομα.
Γιατί τα συγκεκριμένα ονοματα εμείς που δεν είμαστε επαγγελματίες του χώρου, τα έχουμε διαβάσει καμιά δεκαριά φορές φέτος, σε διάφορα post.
ΥΓ. Φίλε Invincible.
Στις μεταγραφές, υποθέτω ότι ο Ρουμάνος την πάτησε αρχικά, δεν πιστεύω ότι πρότεινε αυτός τον παίκτη, αλλά έκανε το λάθος και τον αποδέχτηκε και είπε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφου.
Επίσης υποθέτω ότι κάτι "σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της δανιμαρκίας / scouting team", με όλες αυτές τις περίεργες διαρροές λιστών και τα ντεμέκ κοψίματα παικταράδων που ντεμέκ δεν τους ήθελε ο προπονητής και ο Ρουμάνος δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Θα απαιτήσει ποιοτική αναβάθμιση με ικανά χρήματα, γιατί πλέον παίζεται και η δική του αξιοπρέπεια ή ενδεχόμενη απαξίωση.
Αλλά αυτά μπορεί και να είναι απλώς υποθέσεις ή θεωρίες συνομωσίας μέσα στο μυαλό μου.
Θα φανεί σύντομα.
ο Sidcley ειναι η καλυτερη επιλογη απο οσους εχουν γραφτει ως τωρα για τη θεση του αρ. μπακ. επιθετικα δεν τους βλεπει καν, ειναι αλλη κλαση. αμυντικα ειναι στα ιδια επιπεδα με μπαμπα. μακαρι να ρθει.
-
Μήπως τελικά ο seaman είναι ένας από το scouting team της ομάδας???? Είχε αναφερθεί στον Μιτριτά λεπτομερώς.
-
sidcley ειναι μπακjibbie έγραψε:δεν μπορω να πιστεψω οτι παμε γι αυτο το διδυμο αριστερα. ο Mitrita αν του πεις τη λεξη αμυνα θα ζητησει μεταφραστη, ο Sidcley επισης κακος αμυντικα.
ο ρουμανος ειναι εξτρεμ
Ότι φανεί, του Κλωκοσταυρή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Σάβ 21 Αύγ 2021, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιθριδά μόνοmakispaspartou έγραψε:Μήπως τελικά ο seaman είναι ένας από το scouting team της ομάδας???? Είχε αναφερθεί στον Μιτριτά λεπτομερώς.

-
Πάντως jibbie και ο Μιτριτά καλή περίπτωση είναι.jibbie έγραψε:ο Sidcley ειναι η καλυτερη επιλογη απο οσους εχουν γραφτει ως τωρα για τη θεση του αρ. μπακ. επιθετικα δεν τους βλεπει καν, ειναι αλλη κλαση. αμυντικα ειναι στα ιδια επιπεδα με μπαμπα. μακαρι να ρθει.
- Σουριναμέζος
Πιο πολύ για το δέκα μου ταιριάζει να θέλουν τον Ρουμάνο, σαν αντι-τζιοβινκοjibbie έγραψε:δεν μπορω να πιστεψω οτι παμε γι αυτο το διδυμο αριστερα. ο Mitrita αν του πεις τη λεξη αμυνα θα ζητησει μεταφραστη, ο Sidcley επισης κακος αμυντικα.
Plot twist!makispaspartou έγραψε:Μήπως τελικά ο seaman είναι ένας από το scouting team της ομάδας???? Είχε αναφερθεί στον Μιτριτά λεπτομερώς.
- Σουριναμέζος
Και μόνο που ακούστηκε όνομα αριστερού μπακ είμαι ικανοποιημένος, είχα αρχίσει να απελπιζομαι και να θεωρώ ότι θα ανακοινωθεί ο Μποριλ
Για τον Βραζιλιάνο της Ντινάμο, παρότι εμπλέκεται και ο παππούς - προπάππους Μιρτσέα, θα πρέπει να καρατσεκαριστεί η αγωνιστική του κατάσταση. Στο δεύτερο δανεισμό του στην Κορίνθιανς (Γενάρης-Δεκέμβρης 2020) δεν τα πήγε καθόλου καλά. Τελικά από τον Οκτώβρη τον έθεσαν εκτός Ομάδας με επίσημη ανακοίνωση ότι πήγε στη Βραζιλία σε κάκιστη φυσική κατάσταση, αλλά και όταν κάπως έστρωσε δεν ήταν αυτός που θα ήθελαν. Ποια ή αλήθεια και εδώ δύσκολο να βρεθεί καθώς για τους μισθούς βρέθηκαν, από ότι διαβάζω, στα δικαστήρια που αποφάσισαν να πάρει τα μισά από όσα διεκδικούσε σε 20 δόσεις ο Θεοδόσης. Με την επιστροφή του στην Ουκρανία πήρε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής. Βέβαια ο πιτσιρικάς Ουκρανός μπακ που έχουν είναι παιχταράς.
μακη απλα να σου πω οτι καιρο εχω να δω παικτη τοσο ανυπαρκτο αμυντικα. πραγματικα αορατος. δεν μπορω να πιστεψω οτι προτιμησε αυτον απο κλαεσον.makispaspartou έγραψε:Πάντως jibbie και ο Μιτριτά καλή περίπτωση είναι.jibbie έγραψε:ο Sidcley ειναι η καλυτερη επιλογη απο οσους εχουν γραφτει ως τωρα για τη θεση του αρ. μπακ. επιθετικα δεν τους βλεπει καν, ειναι αλλη κλαση. αμυντικα ειναι στα ιδια επιπεδα με μπαμπα. μακαρι να ρθει.
-
Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Μιτριτα και σε τέλεια ηλικία. Ο άλλος μου κάνει για Τέιλορ στο πιο κανονικό του, δεν φαίνεται να έχει πιάσει καθόλου στην Ουκρανία. Εδώ που φτάσαμε ας έρθει έστω και ένας τους, ίσα ίσα να βγαίνει αποστολή.