Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν γίνεται μέσα σε ένα καλοκαίρι να διορθωθούν οι μεταγραφικές ανορθογραφίες δύο χρόνων.
Μακάρι να γινόταν, απλά όμως δεν γίνεται.
Κάποια πράγματα ελπίζω ότι θα διορθωθούν το επόμενο καλοκαίρι.
Κι αυτό ισχύει τόσο για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, όσο και των κεντρικών χαφ.
Ολοι θέλουμε κάτι καλύτερο αλλά υπάρχουν και τα δεδομένα που δεν μπορεί να παραλείψει κανένας.
Υπάρχουν πολλά (και υψηλά) συμβόλαια σ' αυτές τις θέσεις.
Το να ζητάμε παίκτες εκεί είναι ουτοπικό αν δεν αποχωρήσουν κάποιοι.

Επι του παρόντος τα απαραίτητα είναι οι δύο θέσεις ακραίων μπακ, τα δύο εξτρέμ και φυσικά ο επιθετικός.
Δεν θέλω άλλους 32αρηδες -35αρηδες. Φτάνει έχουμε πολλούς.

Οσο για τον μεσοεπιθετικό αν είναι φέρουν κάποιον που είναι κοντά στα συντάξιμα τότε καλύτερα η θέση να καλυφθεί πέρα από τον Μπίσε, με τον Καντουρί (δεν είναι εξτρέμ αλλά παίκτης του άξονα), τον Ζιφκο (σαν κρυφό φορ) ή τον Σβαμπ (σαν 8αρο-δέκαρο που πατάει περιοχή, στον ρόλο δλδ που κάποτε είχε ο Ιβιτς). Ανάλογα με τον αντίπαλο όλα αυτά.

Εχουμε ήδη αργήσει πολύ, όπως κάθε χρόνο. Αλλά οι απαραίτητες κινήσεις πρέπει να γίνουν σύντομα. Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση.

Και πέρα από αυτά πρέπει να δούν και τα συμβόλαια που λήγουν. Τουλάχιστον αυτών που βρίσκονται ακόμη σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Πέρασε τις 5 πάει και αυτή η εβδομάδα ...Καλά μπάνια μεταγραφές από Δευτέρα πάλι
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

xrictoforoc έγραψε:Έτσι που τα έχετε κάνει στην ΠΑΕ να δω πως θα βγάζουμε ευρωπαϊκή λίστα στο μάνατζερ με δύο κοινοτικούς

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Go on holiday και θα στο φτιαξει μονο του το παιχνιδι απλα θα σου αφησει κανα καλο απεξω και θα τρεχεις να του πεις οτι εγινε καποιο λαθος και οτι δεν θα ξανασυμβει ...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Σουντουλίδης στο gazzetta γράφει ότι το θέμα Τσιγγάρα θα κριθεί από την απόφαση που θα πάρουμε για την πώληση ή μη του Εσίτι, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί εδώ και καιρό πολύ καλή πρόταση από Τουρκία.

Θα μπορούσε να είναι και παραμύθια τούμπανο.
Αν ναι γιατί το σκέφτονται? Για να μην υπάρχει χρόνος αναπλήρωσης? Φοβήθηκαν μην μείνουν από χαφ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια?
Εκτός αν το πολύ καλή πρόταση είναι λίγο καλύτερη από το μπιρ παρά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε seaman να χαμε να λεγαμε αλλα με τον Meyer τι παιζει και δεν βρισκει ομαδα στα 26 του? Εχω ενα προαισθημα οτι μπορει να ασχοληθουμε.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Nα ασχοληθουμε, ερχεται και χειμωνας :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Seaman το μεηλ σου το τσεκαρεις;
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Θεωρώ τεράστιο λάθος να μην πάρει παιχνίδια στον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας (αφού βέβαια ανανεωθεί το συμβόλαιό του) και να πάρει ο Εσίτι. Μια χαρά παίκτης είναι ο Τσιγγάρας και σίγουρα εξελίξιμος. Μόλις 21 ετών. Γιατί να χάσει τη θέση του στην ομάδα από το Εσίτι; Χρειαζόμαστε τους καλούς παίκτες από την ακαδημία μας.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

seaman έγραψε:Ο Σουντουλίδης στο gazzetta γράφει ότι το θέμα Τσιγγάρα θα κριθεί από την απόφαση που θα πάρουμε για την πώληση ή μη του Εσίτι, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί εδώ και καιρό πολύ καλή πρόταση από Τουρκία.

Θα μπορούσε να είναι και παραμύθια τούμπανο.
Αν ναι γιατί το σκέφτονται? Για να μην υπάρχει χρόνος αναπλήρωσης? Φοβήθηκαν μην μείνουν από χαφ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια?
Εκτός αν το πολύ καλή πρόταση είναι λίγο καλύτερη από το μπιρ παρά
Πρόταση για Εσίτι; και το σκεφτόμαστε ακόμα; απορώ
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

laska4 έγραψε:Πέρασε τις 5 πάει και αυτή η εβδομάδα ...Καλά μπάνια μεταγραφές από Δευτέρα πάλι
Τυφλα ναχει το δημοσιο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

rainmaker έγραψε:Seaman το μεηλ σου το τσεκαρεις;

Έχω κάνα διήμερο. Το τσεκάρω τώρα.

Αν έχεις στείλει κάτι δεν το βλέπω. Θα έχω όμως το νου μου :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μόλις ένα 10ήμερο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και αυτό που επικρατεί στην ομάδα μόνο οργάνωση και προγραμματισμό δεν το λες. Φωνάζανε από την αρχή τα κακώς κείμενα αλλά με το πρόσχημα της υπομονής και του χρόνου που υπήρχε δίναμε άφεση περιμένοντας τον υποτιθέμενο σχεδιασμό να υλοποιηθεί. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο μηδέν. Τι να περιμένουμε πλέον? Ανανέωση Ζίβκοβιτς για παράδειγμα. Ας πούμε ότι δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό. Τι μπορείς να κάνεις τώρα? Που έχει μείνει η ομάδα με ενάμιση εξτρέμ? Μπορείς να τον πουλήσεις ας πούμε? Προφανώς και θα πρέπει να του πληρώσεις υπεραξία για να μείνει αλλιώς αναγκαστικά θα παίζει βασικός μέχρι να φύγει ελεύθερος. Τι κερδίσαμε λοιπόν σαν ΠΑΟΚ με όλη αυτήν την κωλυσιεργία? Πώληση Τζόλη. Ο κόσμος το είχε τούμπανο από το Μάϊο. Και αντί ο νέος Τζόλης να ήταν ήδη στην προετοιμασία της ομάδας, ένα project δηλαδή σε καλή ηλικία και με περγαμηνές, εμείς τώρα ψάχνουμε ακόμη ένα παίκτη ανεξαρτήτου ηλικίας και μεταπωλητικής αξίας να καλύψει τα νούμερα και την επίδραση του μικρού στο παιχνίδι μας.
Το συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι ο μόνος που ασχολείται σοβαρά με την ομάδα είναι ο Λουτσέσκου και το τιμ του τη δεδομένη στιγμή. Αλλά όσα μαγικά και να κάνει με το υπάρχον ρόστερ δεν έχει τύχες. Και δεν μας σώζουν ούτε δύο τρεις βεβιασμένες προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Χρειάζεται πλάνο που πρέπει να τρέχει πολύ πριν το καλοκαίρι καθώς και ανθρώπους να τρέξουν το πλάνο αυτό.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Warnock επιβεβαίωσε ότι η ανακοίνωση του Sporar από την Boro είναι θέμα γραφειοκρατικό πλέον, καθώς ο ποδοσφαιριστής πέρασε και τις Ιατρικές εξετάσεις και η συμφωνία είναι δεδομένη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

seaman έγραψε:
rainmaker έγραψε:Seaman το μεηλ σου το τσεκαρεις;

Έχω κάνα διήμερο. Το τσεκάρω τώρα.

Αν έχεις στείλει κάτι δεν το βλέπω. Θα έχω όμως το νου μου :lol:
Στείλε μου ένα μεηλ στο rainmaker@paokmania.gr σε παρακαλώ γιατί προφανώς κάτι έχουμε λαθος
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Πσοα χρόνια τώρα κάθε Μάρτιο διαβάζω για το έτοιμο scouting team με λίστες για καθε θέση πυο έχουμε ανάγκη, με επιλογές από το πάνω ράφι και προς τα κάτω. Α ρε Ιβαν, πώς επιτρέπεις τέτοια ανοργανωσιά;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”