ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
1%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρεσπο
2
1%
Βιερινια
1
1%
Κουρτιτς
3
2%
Σβαμπ
146
74%
Ελ Καντουρι
19
10%
Ζιφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
8
4%
Σβιντερφσκι
1
1%
Εσιτι
1
1%
Τευλορ
4
2%
Μουργκ
1
1%
Κουτσιας
4
2%
Καγκαβα
4
2%

Σύνολο ψήφων: 196

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok düsseldorf έγραψε:Η Ομαδα με αυτο το ροστερ και εναν προπονητη με νοοτροπια περασμενων δεκαετιων θα τερματισει με διψηφιο αριθμο ποντων πισω απο τον γαβρο.

Οσοι βλεπουν οτι η ομαδα ειναι σε καλο δρομο και τους αρεσει η εικονα της θα τους πω μονο το εξης.

Οι οπαδοι του γαβρου και του παπαναστασιακου χαιρονται με την σημερινη εικονα του ΠΑΟΚ.

Μαλλον στραβα αρμενιζουμε,δεν ειναι στραβος ο γιαλος.

Εκτος απο ΣΒΑΜΠ-ΚΟΥΡΤΙΤΣ-ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ-ΟΛΙΒΕΙΡΑ που μπορει να ειναι βασικοι, ΙΓΚΑΝΣΟΝ-ΜΟΥΡΓΚ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ-ΜΙΧΑΙ-ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ σαν παγκιτες και καποια νεα παιδια απο τις ακαδημιες-ΚΟΥΤΣΙΑΣ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ σε πρωτη φαση και καποια αλλα παιδια αργοτερα,κανεις αλλος δεν εχει θεση στο ροστερ του ΠΑΟΚ.

Με απλα λογια,10 μεταγραφες α γραμμης , πεντε παγκιτες,και εναν προπονητη απο μια προηγμενη ποδοσφαιρικα χωρα. :nairepaok:
Οι οπαδοί του γαβρου και γαβρου β θα φάνε κάτι μπούκωματα φέτος που θα τα θυμούνται για καιρό.

Το ότι ασχολείσαι και με τον ρουλη δε το σχολιάζω καν

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά είσαστε ευχαριστημένοι με την χθεσινή εμφάνιση; ; πιστεύετε πως μόνο τύχη δεν είχαμε; ; μεγάλο λάθος
Λείπουν βασικά χαρακτηριστικά.

Με ενα καλό φορ και εξτρεμ θα είχαν φάει 3 4 τεμάχια.

Από κει και πέρα έδειξε κάποια χαρακτηριστικά η ομάδα που ήταν καλά.

Το βασικό είναι ότι λείπουν χαρακτηριστικά και έχουμε μια καλή τακτική και σοβαρότητα.

gpap

Δημοσίευση από gpap »

σήμερα, πιο ήρεμος από εχθές, θα καταθέσω την δική μου εικόνα του αγώνα.
Σίγουρα, πολύ διαφορετική από όσους είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση, μιας και ως γνωστόν, η tv παρακολουθεί τη μπάλα, ενώ αν βλέπεις τον αγώνα από το γήπεδο, βλέπεις την ανάπτυξη των ομάδων.

Παίχτες:
Πασχαλάκης: για εμένα εχθές καλός. Δύο φάσεις απειλήθηκε, στην μία έδειξε τα αντανακλαστικά του, ενώ στην φάση του γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη μιας και η άμυνα λειτούργησε σαν σταματημένη. Άφησαν τον αντίπαλο να πλησιάσει, να σημαδέψει, να σουτάρει χωρίς ούτε ένας αμυντικός να πάει πάω στη μπάλα ή έστω να ''κρύψει'' ένα μέρος της εστίας.

Ροντρίγκο: έδειξε αισθητές αδυναμίες ανάπτυξης επιθετικά, ενώ αμυντικά φάνηκε πως είχε προβλήματα. Η αλλαγή που ζήτησε προήλθε επειδή ο μαυρούλης από την μεριά του τον έκανε κουδούνια σε 2-3 φάσεις, αναγκάζοντάς τον σε υπερ-προσπάθεια για να τον κόψει με αποτέλεσμα τον (μικρό ελπίζω) τραυματισμό. Επιθετικά, φάνηκε η μη σωστή κρίση του, αλλά και ότι δεν έχει δουλέψει κάποιος μαζί του στο πως πρέπει να αναπτύσσεται επιθετικά ή πως να μοιράζει τη μπάλα. Ιδίως η φάση που από απομάκρυνση της μπάλας σε κόρνερ, έρχεται η μπάλα στα πόδια του στο κέντρο, και ο Ροντρίγκο δεν ξέρει τι να την κάνει, αποφασίζοντας τελικά να γυρίσει τη μπάλα στον Πασχαλάκη, θεωρώ πως είναι ενδεικτικό και της ποδοσφαιρικής ευφυίας του παίχτη αλλά και το τι μπορούμε πραγματικά να προσφέρει. ΤΟΝΙΖΩ ΒΕΒΑΙΩΣ (και θα αναλύσω παρακάτω) πως από τον δεύτερο δεξί μπακ Βραζιλιάνο που έχουμε, συνεχίζει να είναι καλύτερος.

Βιερίνια: ο αρχηγός δεν μπορεί πλέον να καλύψει σωστά τη θέση για 90'. Αμυντικά εχθές ήταν καλός, κέρδισε πολλές μονομαχίες, έκλεψε πολλές φορές τη μπάλα, και προσπαθούσε να δώσει μια ηρεμία. Επιθετικά όμως ήταν ανύπαρκτος. Δεν ανέβηκε μπροστά, δεν μπορούσε βεβαίως να τρέξει σε αιφνιδιασμούς, ενώ και οι σέντρες του (και τα σουτ) ήταν κακές. Θέλουμε ΔΥΟ αριστερά μπακ, έναν βασικό και έναν για τα ρεπό του βασικού.

Βαρέλα-Κρέσπο: είχαν εύκολο έργο λόγω του ότι οι αντίπαλοί τους ήταν πολύ κοντοί και κέρδισαν όλες τις κεφαλιές σε ψηλές μπαλιές από την άμυνα του αντιπάλου προς την εστία μας. Έδειξαν όμως πως ως δίδυμο είναι ένα αργό δίδυμο, που δεν έχει επιθετικό προσανατολισμό και έχει αδυναμία ανάπτυξης παιχνιδιού. Πιστεύω πως ήταν θέμα καθαρά των πολύ κοντών αντιπάλων που εχθές δεν είχαμε προβλήματα. Ενδεικτικό είναι επίσης πως σε τόσα στημένα, δεν μπόρεσαν να πιάσουν μια (μια ρε φίλε) κεφαλιά προς την εστία. Για εμένα θα πρέπει το κεντρικό δίδυμο να επιλέγεται μεταξύ Ίγκνα (όταν επιστρέψει) - Μιχάι - Μιχαηλίδη. Βαρέλας και Κρέσπο ας παίζουν με τίποτα Λαμίες, Απόλλονες και καμιά β' εθνικής στο κύπελλο.

Κούρτιτς: εχθές ήταν πολύ κακός στο α' ημίχρονο, κάνοντας πολλά και συνεχόμενα λάθη. Λάθη που άφηναν εκτεθειμένη την άμυνα σε αιφνιδιασμούς. Έδειξε αργός και το μόνο που τον κράτησε ήταν πως είναι πιο δυνατός ως κορμί από τους χθεσινούς του αντιπάλους. Στο β' ανέβηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, υπήρξε όμως πολύ κακός στα τελειώματα και στις σέντρες. Δεν καταλήγω σε τελικά συμπεράσματα, είναι νωρίς αλλά εχθές φάνηκε πως ο αρχικός μου ενθουσιασμός με την απόδοσή του με την Μποέμιανς ήταν βιαστικός και κυρίως λανθασμένος, λόγω δυναμικής αντιπάλου. Εχθές, με έναν σαφώς καλύτερο αντίπαλο από την Μποέμιανς, ο Κούρτιτς δεν μου άρεσε.

Σβαμπ: Σκύλος. Δυνατός, ασταμάτητος, ακούραστος, αλλά...στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Για εμένα εχθές η παρουσία του ήταν αδιάφορη. Με έναν αντίπαλο με αδύναμο κέντρο, έπρεπε να όλο το παιχνίδι να παίζεται από το κέντρο. Εν αντιθέσει, η μπάλα μοιραζόταν στα άκρα, εκεί που ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός (από το κέντρο τους), ενδεικτικό πως είτε ο Σβαμπ δεν μπορούσε περισσότερο, είτε οι εντολές που είχε ήταν διαφορετικές.

Μπίσεσβαρ: όσο μπορούσε έπαιξε το παιδί, δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από έναν ποδοσφαιριστή στην δική του φυσική κατάσταση. Καλώς βγήκε διότι από το 65' είχε ψοφήσει. Θα πως όμως ακριβώς το ίδιο με όσα είπα για Σβαμπ. Για έναν αντίπαλο με κακό κέντρο, η μη πίεση για ανάπτυξη από το κέντρο, δείχνει είτε αδυναμία παιχτών, είτε αδυναμία προπονητή να καταλάβει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Καντούρη: απλά ο κορυφαίος εχθές. Δεν γνωρίζω τι μπάλα βλέπουν οι άλλοι, αλλά για όσους είδαμε το παιχνίδι από το γήπεδο, ήταν ο καλύτερος. Τρεξίματα, τρίπλες, οργάνωση παιχνιδιού, προσπάθεια συνδυασμού με συμπαίχτες, κινήσεις για να ελευθερωθεί, ζητούσε τη μπάλα, έψαχνε συμπαίχτες. Ο καλύτερος παίχτης εχθές.

Ζίβκο: μετά τον Καντούρη, ο καλύτερος. Δυστυχώς όντας ο μοναδικός ουσιαστικός κίνδυνος για τον αντίπαλο, όλοι οι προπονητές στήνουν την άμυνα πάνω του. Σε μια σωστά δομημένη ομάδα, αυτό θα έδινε χώρους στους συμπαίχτες του να βγαίνουν ελεύθεροι μπροστά, αλλά δυστυχώς στον φετινό ΠΑΟΚ, ο Ζίβκο παίζει με συμπαίχτες τον Ροντρίγκο (ή τον Τέιλορ), τον Σιντέρσκι και τον Μπίσεσβαρ.

Σβι: παντελώς ακίνδυνος. Τσαπατσούλης έως αηδίας, χάλια τελειώματα. Γενικά αδιάφορος.

Τέιλορ: Παίχτης που αν φύγει από τον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα θα μπορούσε να πάει σε ομάδες β' εθνικής και μάλιστα όχι στις καλές, αλλά της μεσαίας κατάταξης. Θέλουμε ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, διότι αφενός μεν ο συγκεκριμένος αμυντικά είναι κακός (αργός, εκτός θέσης, χωρίς όγκο για μαρκαρίσματα και χωρίς τάκλιν), επιθετικά δε, είναι πιο τσαπατσούλης από τον Σβι. Κακές σέντρες, αδυναμία να περάσει αντίπαλο επιπέδου αμυντικών Ριέκας, μη αντίληψη του χώρου, γενικά ένας όχι απλά μέτριος, αλλά χαμηλού επιπέδου παίχτης.

Μουργκ: γράφει ο αλλος παραπάνω ''καλύτερα να βάζει τον Μουργκ, παρά τον Ζίβκο''. Ο Μουργκ έχει πολύ καλές σέντρες. Αλλά αυτές οι πολύ καλές σέντρες, γίνονται μόνο σε στημένες φάσεις. Σε κανονική ροή παιχνιδιού, ο Μουργκ δεν μπορεί ούτε να τριπλάρει, ούτε να σεντράρει, ούτε να σουτάρει, ούτε να περάσει αντίπαλο, ούτε να τρέξει με τη μπάλα. Άρα, για ποιον Μουργκ βασικό μου γράφουν καποιοι;;;;;

Κούτσιας-Καγκάβα-Εσίταρος ουδέν σχόλιον.

Λούτσε: Αδιάβαστος εχθές. Ενώ έπρεπε να επικεντρωθει σε ανάπτυξη παιχνιδιού από το κέντρο, αυτός έβλεπε να ομάδα να εγκλωβίζεται σε αναπτύξεις από τα άκρα, άκρα στα οποία η Ριέκα είναι πιο δυνατή, και δεν έκανε τίποτα. Παντελώς αδιάβαστος εχθές ο Ρουμάνος. Για εμένα, η χειρότερη απόδοση από όλους τους παραπάνω. Του καταλογίζω την χθεσινή εμφάνιση, χωρίς κανένα δικαιολογητικό πως δεν έχει παίχτες - η σωστή ανάπτυξη θα φαινόταν ακόμη και με τους χθεσινούς παίχτες. Αν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν βάζεις έστω ως αλλαγη τον Τσιγγάρα, δείχνει πως δεν ανέλυσες σωστά τον αντίπαλο αλλά και πως δεν έχεις την οξυδέρκεια να μελετήσεις το παιχνίδι κατά την διάρκειά του.

Παιχνίδι:
Ο ΠΑΟΚ εχθες μου έδειξε πως θα πάει η χρονιά.
Εν αντιθέσει με προηγούμενες χρονιές που ο ΠΑΟΚ μπορούσε να παίξει περίπου 45-50 λεπτά πιεστικό ποδόσφαιρο, ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει πιεστικό ποδόσφαιρο για περίπου 20-25 λεπτά. Μετά κλατάρουν οι παίχτες.
Αν μας αξιώσει η τύχη και σε αυτά τα 20-25 λεπτά σκοράρουμε, τότε μπορεί να κερδίζουμε τους αγώνες.
Αν σε αυτά τα 20-25 λεπτά μας, δεν σκοράρουμε, τότε πι πιθανή είναι η ήττα ή η ισοπαλία με την μορφή που ήρθε εχθές.

Η ομάδα θέλει ενίσχυση στις εξής θέσεις:
α) ένα Δεξί Μπακ για βασικό, με αντικαταστάτη τον Ροντρίγκο
β) δύο Αριστερά Μπακ, έναν βασικό και έναν αντικαταστάτη
γ) Αν δεν ενεργοποιηθεί ο Τσιγγάρας, έναν αμυντικογενή μέση
δ) δύο αριστερά εξτρέμ, έναν βασικό και έναν αντικαταστάτη, ώστε να περάσεις Καντούρη στο κέντρο
ε) εφόσον έρθει Καντούρης στο κέντρο, έναν δημιουργικό μέσο. Αν τον κρατήσεις στα εξτρέμ, δύο δημιουργικούς μέσους
στ) έναν βασικό κεντρικό επιθετικό, με τον Σβι αλλαγή ή βασικό με κάναν ΌΦΗ, με καμιά Λαμία με καμία ομάδα β' εθνικής στο κύπελλο.
ζ) και βεβαίως έναν τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

τσιριγωτης έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά είσαστε ευχαριστημένοι με την χθεσινή εμφάνιση; ; πιστεύετε πως μόνο τύχη δεν είχαμε; ; μεγάλο λάθος
Έλειπε σίγουρα ένα φορ και δικαιωνομαστε όλοι όσοι λέγαμε πόσο καλή μεταγραφή ήταν ο Ολιβέιρα.
Έλειπε και λείπει ένα καθαρόαιμο αριστερό εξτρέμ να δημιουργεί καταστάσεις και από εκεί. Μόλις ο Καντουρι πέρασε στον άξονα άλλαξε η εικόνα του ματς. Ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι εξτρέμ. Το ίδιο είχε γίνει με Μποεμιανς.
Έλειπε και λείπει το ταχυδυναμικο χαφ που λέμε χρόνια τώρα. Που εκτός των άλλων θα κυνηγήσει να διορθώσει το οποίο λάθος της μεσαίας γραμμής όπως αυτό που έκανε ο Μπισε.
Έλειπε και λείπει το 10αρι. Σεζόν με Μπισε δεν βγαίνει. Τον Καγκάβα δεν τον υπολογίζω καν.
Έλειπε και λείπει ένα τέρμα που δεν θα τρώει γκολ 1 στα 2 σουτ. Δε αναλύω άλλο γιατί έχει κουράσει η φάση
Λείπει ένα ισορροπημένο αριστερό μπακ (σε άμυνα και επίθεση,). Εδώ κρατάω μια πισινή γιατί και άλλες χρονιές ο αρχηγός ανεβάζει στροφές στην διάρκεια της σεζόν
Τέλος αν κάτι έδειξε το χθεσινό ματς είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σίγουρα για δεξί μπακ.

Δεν γιναμε λοιπόν σοφότεροι. Τα κενα είναι αυτά που όλο λένε από τις αρχές καλοκαιριού.

Όμως.....την δουλειά του προπονητή στο χορτάρι την βλέπεις. Αυτό που προσπαθεί να περάσει σαν τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που του λείπει είναι η ποιότητα στις παραπάνω θέσεις που ανέφερα που θα δώσουν αποτέλεσμα στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. ΒΟΗΘΗΣΤΕ τον με ποιοτικές μεταγραφές
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

sourmenetes έγραψε:
Λείπουν βασικά χαρακτηριστικά.

Με ενα καλό φορ και εξτρεμ θα είχαν φάει 3 4 τεμάχια.

Από κει και πέρα έδειξε κάποια χαρακτηριστικά η ομάδα που ήταν καλά.

Το βασικό είναι ότι λείπουν χαρακτηριστικά και έχουμε μια καλή τακτική και σοβαρότητα.

Εδώ δεν μπορώ να διαφωνήσω..τα είπες όλα πολύ σωστά.. θεωρώ όμως πώς θέλουμε κ δεξί μπακ. Αυτός ο Τέιλορ δεν μου γεμίζει το μάτι..
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Φίλε μου gpap δεν μπορεί να λες ότι οι καλύτεροι μας παίκτες ήταν ο Καντουρί με τον Ζίβκοβιτς και από την άλλη να λες ότι ήμασταν χάλια στα άκρα...
Ο Μαροκινός φάνηκε μόλις μπήκε στο 10 και ο Σέρβος ενώ είχε διάθεση, είχε συνεχώς 2 παίκτες πάνω του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

serres60 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα πρέπει να παίζει με 3 στόπερ και τον αρχηγό και το δεξί μπακ πιο μπροστά. Ο Αντρίγια πίσω από το φορ.
Θα αποκλειστούμε, θα χάσουμε κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα και ο Λούτσε ακόμη θα ψάχνει τι φταίει.
Δεν θελατε ζωγραφο ομως.
Όχι. Προτιμώ το ίδιο σύστημα στα περυσινά p.o. και τον τελικό κυπέλλου, που ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει ΚΑΙ τον γαύρο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εμενα μου αρεσε η ομαδα χθες. Ενταξει ναι, ειναι αργη, αλλα μια χαρα οργανωση ειχαμε, καθαρη φαση αν θυμαμαι καλα δεν μας εκαναν αυτοι και ειχαμε αρκετες καλες φασεις εμεις. Δηλαδη κανονικα το ματς χθες ηταν για 2-0.

Σιγουρα θελουμε παιχτες, αλλα οκ κακοι σιγουρα δεν ημασταν ή τελος παντων σκορποχωρι. Γιατι με αυτα που εχω διαβασει σε μια γυρα μου στα σοσιαλ νομιζω οτι ειδα αλλο ματς.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

sourdos4 έγραψε:Φίλε μου gpap δεν μπορεί να λες ότι οι καλύτεροι μας παίκτες ήταν ο Καντουρί με τον Ζίβκοβιτς και από την άλλη να λες ότι ήμασταν χάλια στα άκρα...
Ο Μαροκινός φάνηκε μόλις μπήκε στο 10 και ο Σέρβος ενώ είχε διάθεση, είχε συνεχώς 2 παίκτες πάνω του.
Φίλε μου, για να λειτουργήσουν ορθά τα άκρα, πέραν των εξτρέμ, θέλει και μπακ που ανεβαίνουν, ελευθερώνονται, σεντράρουν, διεισδύουν και γενικά συμμετέχουν στην ανάπτυξη.
Εχθές δεν είχαμε τέτοια μπακ - ο αρχηγός επικεντρώθηκε στο αμυντικό του ρόλο (πήγε καλά), με ελάχιστα ανεβάσματα, ενώ Ροντρίγκο και Τέιλορ ήταν κατώτεροι των απαιτήσεων μια τακτικής ανάπτυξης από τα άκρα.

Καντούρης έπαιξε καλά και στο ανασταλτικό και στο δημιουργικό παιχνίδι σε όλο τον αγώνα, και ως άκρο και όταν πήγε στην φυσική του θέση.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

JohnEconomist έγραψε:Το να μην παίζουν αυτή τη στιγμή Τσιγγάρας και Λύρατζης αντίκειται στο συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο Κούρτιτς, μέχρι στιγμής, δεν με πείθει. Μάλλον ΔΕΝ είναι εκείνος ο παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Και εμείς, από τη στιγμή που χάσαμε μέσα σε διάστημα ενός χρόνου παίκτες σαν τους Γιαννούλη, Μπάμπα, Τζόλη, Πέλκα, Ουάρντα, Κρέμτσικ, μόνο τέτοιους παίκτες χρειαζόμαστε. Οι επιλογές Τέιλορ και Κούρτιτς δείχνουν ότι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,
οι υπεύθυνοι, ενεργούν ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

Ο Ολιβέιρα είναι πράγματι καλός παίκτης. Στην περίπτωση όμως αυτή ενήργησε η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: Έπρεπε να είχαμε κρατήσει τον Κρέμτσικ. Νομίζω ότι ήταν προφανές ότι είναι ανθεκτικότερος του Ολιβέιρα.

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τις κινήσεις που γίνονται. Δείχνουν μιζέρια και έλλειψη δυνατού μυαλού.

Όταν πήραμε το νταμπλ, ο Μαρινάκης ξηλώθηκε και με τους κατάλληλους συνεργάτες τα αποτελέσματα τα είδαμε. Έδειξε ότι πήρε το μάθημα του. Βέβαια ΔΕΝ παραβλέπω ότι μας έστησε και την υπόθεση με την Ξάνθη. Έ, αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι η ομάδα μας, δεν χρειάζεται να μας στήσει κάποια προβοκατόρικη υπόθεση. Μετά τον ΠΑΟΚ είδα τον Ολυμπιακό. Η γνώμη μου είναι ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Παίζει ΠΙΟ ΣΎΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ.
Ισχύει πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή φαίνεται καλύτερη ομάδα. Η εικόνα όμως δεν είναι η τελική εικόνα των δύο ομάδων. Προσωπικα πιστεύω πως με ενίσχυση στα εξτρεμ (δύο όπως είπε ένας φίλος παραπάνω και μετατόπιση του Καντουρί στο 10) ή 1 και ένα δεκάρι, και με ένα πολύ καλό αριστερό μπακ επιπέδου Μπαμπα, θα είναι άλλη η εικόνα της ομάδας. Νομίζω πως ο Κουρτιτς θα μας βγει ως καλή μεταγραφή, χτες ήταν κακός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να πιάσει. Νομίζω πως το Εσιτι Τσιγγαρας είναι όντως το λάθος του Λουτσεσκου αλλά σε αυτό βάλε και την παράμετρο πως ο Τσιγγαρας δεν έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με εμάς (λήγει το καλοκαίρι). Για τον Λυρατζη ίσως ο ΠΑΟΚ Βνα τον βοηθήσει έχει μείνει πίσω και δεν είναι τυχαίο πως κανείς από τους προηγούμενους δεν τον εμπιστεύονταν.

Προσωπικά πιστεύω πως θα περάσουμε αλλά απαιτείται εμφάνιση σαν του δεύτερου ημιχρόνου.
Όπως και να έχει η μεταγραφική ενίσχυση με παίκτες ταχυδυναμικους είναι επιβεβλημένη και όλο αυτό που συμβαίνει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια είναι παράνοια.
Πέρα από την ενίσχυση όμως είναι κρίσιμο και να δουμε τις ανανεώσεις ειδικά του Ζιβκοβιτς που δεν πρέπει να γίνει σίριαλ.
Σημαντικό είναι και το άδειασμα του ροστερ από πολλούς μη χρήσιμους παίκτες.

Υ. Γ. Ξέρει κανείς γιατί ο Ζιβκοβιτς (τέρμα) ήταν εκτός αποστολής?
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο Κουρτιτς χθες βρέθηκε σε φάση για γκολ τουλάχιστον τρεις φορές, είτε μέσα είτε λίγο έξω απ την περιοχή. Το ότι δεν μπήκαν χθες τα γκολ είναι καθαρά θέμα αυτοσυγκέντρωσης, ρυθμού κ αυτοπεποίθησης. Ο παίκτης δεν είναι τυχαίος, είναι καινούριος στο γκρουπ κ θέλει χρόνο. Ο Τσιγγαρας έχει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνει Κουρτιτς, μπορεί να γίνει κ πιο πολύτιμος. Για τώρα μιλάμε.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αν μπούμε εκεί όπως στο δεύτερο, με την ίδια νοοτροπία δε φοβαμαι. Η ριεκα έδειξε σημάδια μικρής ομάδας κ αυτά πληρώνονται. Δεν μπορεί να ναι πάντα τυχεροί.

Η ομάδα θέλει τύχη με το μέρος της για να αντέξει σ αυτά τα πρώτα παιχνίδια που η ψυχολογία κ ο ρυθμός χτίζονται. Πραγματικά δε με ενδιαφέρει ποιος κ πότε θα ρθει. Με ενδιαφέρουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, να ναι καλά να παίρνουν θετική ενέργεια κ να μπει η μαμημενη δοκάρι κ μέσα. Οποίος θέλει να ασχολείται με Ψυχρες, λίστες, μύστες κ μυστήρια, καλώς κάνει αλλά να ξέρει πως δε βοηθάει. Δεν είμαι αισιόδοξος μυαλοπωλης, είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ κ πιστεύω σε προπονητή κ παίκτες. Ξέρω ότι κ αυτοί που κράζουν τη δοιηκηση το κάνουν για καλούς λόγους, αλλά υπάρχουν παίκτες που θα πάνε να παίξουν με τη Ριεκα την προκριση την άλλη Πέμπτη. Κ θέλουν τη στήριξη όλων. Όχι την υποβάθμιση κτο γιουχαρισμα. Πραγματικά στεναχωριέμαι όταν βλέπω τόσους πολλούς να ξοδεύουν τοδες ώρες της ζωής τους εδώ μέσα για να υποβαθμιζουν παίκτες της ομάδας. Εγώ προσωπικά τους παίκτες τους βλέπω σαν αδέρφια μου όσο φοράν τη φανέλα του ΠΑΟΚ κ τους αγαπάω όλους. Αυτα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τον Ρουμάνο μυρωδιά για προπονητή, αν περάσουμε στους ομίλους θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Για πρωτάθλημα ούτε λόγος.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Καλημέρα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως κουραστικό στα δικά μου μάτια, με λίγες εξάρσεις, η μπάλα δεν περνούσε στην περιοχή, ένας δυο παίχτες πατούσαν σ'αυτήν.
Στο δεύτερο υπήρξε βελτίωση, αλλά όπως είδαμε όλοι με πρόβλημα στην εκτέλεση και στην φαντασία από τα δύο άκρα.

Νομίζω πως δεν έχουμε παίχτη στο δεξί μπακ, δεν βλέπεις μια προσωπική ενέργεια, να χωθεί, να ντριπλάρει, κανένας από τους δύο.

Περισσότερα πράγματα από Καντουρί στο κέντρο, εξαιρετικός Σβαμπ.

Γνωστό πως δεν έχουμε εξτρέμ και 10αρ ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν τον ρυθμό, με τα μπασίματα τους, τα σουτ, τις κάθετες.
Είναι τόσο κομβικές θέσεις ρε γαμώτο, κρίμα που αργούν τόσο.

Πάνω κάτω δηλαδή με το υπάρχον υλικό δείχνουμε στατικοί και προβλέψιμοι.

Σημαντικό πως μπήκε το γκολ έστω και έτσι, σίγουρα θα είναι δύσκολο το 2ο παιχνίδι.
Αν όμως στα πρώτα 15-20 λεπτά κάθε ημιχρόνου μπούμε δυναμικά και σκοράρουμε θα πάρουμε την πρόκριση.
Αν όχι θεωρώ πως η κούραση θα μας δημιουργήσει θέματα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τον Ρουμάνο μυρωδιά για προπονητή, αν περάσουμε στους ομίλους θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Για πρωτάθλημα ούτε λόγος.
Να ναι καλα το αυτογκολ στο 94.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”