ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
1%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρεσπο
2
1%
Βιερινια
1
1%
Κουρτιτς
3
2%
Σβαμπ
146
74%
Ελ Καντουρι
19
10%
Ζιφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
8
4%
Σβιντερφσκι
1
1%
Εσιτι
1
1%
Τευλορ
4
2%
Μουργκ
1
1%
Κουτσιας
4
2%
Καγκαβα
4
2%

Σύνολο ψήφων: 196

Totem_pk

Re: ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο Λισγαρας στα καλα του ηταν καλος.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Και χωρίς το μπαζερ μπιτερ πάλι μπράβο θα έλεγα ιδιαίτερα για την εμφάνιση του Β ημιχρόνου. Πάμε τώρα για ματς στα ίσα μέσα στη Ριέκα. Ματς χωρίς άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Ο Σβαμπ τι απίστευτη εμφάνιση έκανε; τρομερός απίστευτος.

Το Όπεν ούτε την κεφαλιά ψαράκι του Σβαμπ (;) έδειξε ούτε τα δύο πέναλτι που ζητάμε. Επίσης τι 3 λεπτά καθυστερήσεις;

Στα αρνητικά η ευρωκατρακυλα της ομάδας. Δεν κερδίζουμε πλέον ούτε στην έδρα μας. Έχουμε πέσει από τις μικρομεσαίες στις μικρές.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Totem_pk έγραψε:Ο Λισγαρας στα καλα του ηταν καλος.
Ε καλα με ντοπα πολυ γραφανε στο γηπεδο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Αγωνιστικα ειναι κριμα να μιλαμε, οι κροατες με την κλασσικη υποστηριξη των κορακων και την αστοχια μας κανανε οτι καλυτερο μπορουσαν.
Εμεις δυστυχως εχουμε κολλησει και δεν μπορουμε να παμε ενα βημα μπροστα και να καθαριζουμε ματς σαν αυτο απο το 25΄.

Στα αγωνιστικα .
Αν επιτελους ξεκολλησει ο Λου και βαλει τον Περειρα αριστερο μπακ και τον αρχηγο εξτρεμ με τον καντουρι στο 10 και τον ζιφκο δεξια τοτε και αριστερο μπακ θα εχουμε και ο Βιερινια θα κανει πλακα μπροστα που δεν θα κανει τον μλκ ανεβα κατεβα.

Ενω δουλευει την ομαδα και αυτο φαινεται μεσα στο γηπεδο εχει κολληματα σαν τον Σαντος και οπως εκεινος προσπαθησε να φαει τον Κλαους ετσι και αυτος θα φαει τον Κουτσια.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Δεν καταλαβαίνω... μάλλον έβλεπα άλλον αγώνα.

Προφανώς και είμαι ο μόνος που έχω διαφορετική άποψη, τι να πω...

Ομάδα αργή, άνευρη, χωρίς φαντασία, χωρίς πίεση, χωρίς ξεσπάσματα, χωρίς αρχή-μέση-τέλος.

Κατοχή και φάσεις που ήταν? Όταν όλοι οι κροάτες γύρισαν πίσω και έπαιζαν ταμπούρι? Όταν γεμίζαμε στην περιοχή ακόμα και από τη σέντρα? Όταν καταφέραμε να φάμε γκολ από ομάδα που δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή ούτε σε 12 ημίχρονα?

Δεν ξέρω... δεν συμμερίζομαι την οπτική σας.

Μακάρι να είμαι εγώ λάθος! Το ελπίζω πραγματικά!
black death

Δημοσίευση από black death »

shogoon έγραψε:
black death έγραψε:Τι θελετε δηλαδη γραφικοτητες τυπου θαναηλακη. Μια χαρα ειναι ο σπυροπουλος. Ο τελευταιος καλος σπικερ.
Για την ταμπακιέρα δεν απάντησες. Τελικά ήταν πέναλτι η όχι από το replay που είδες.
Ποια ταμπακιερα ρε φιλε. Εγω σχολιασα στο θρεντ του ματς οτι δεν εδειξαν ριπλει και αν το εδειξαν αργοτερα, το εχασα. Αυτο δεν θα αλλαξει τη γνωμη μου για το σπυροπουλο, οτι κι αν ειπε ή οχι. Μετρημενος, εξυπνος, καλος χειριστης του λογου και παντα με συμπαθεια στον ΠΑΟΚ στα αρθρα του διαχρονικα. Αν θελετε σχολιαστες τυπου κολκα για να γουσταρετε επειδη ειναι του σαββιδη το καναλι, και η υπολοιπη ελλαδα να σιχτιριζει οπως κανουμε εμεις με τα γαυροκαναλα, εμενα να μου λειπει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Grigorios_PAOK έγραψε: Ενω δουλευει την ομαδα και αυτο φαινεται μεσα στο γηπεδο εχει κολληματα σαν τον Σαντος και οπως εκεινος προσπαθησε να φαει τον Κλαους ετσι και αυτος θα φαει τον Κουτσια.
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

skalon έγραψε:Δεν καταλαβαίνω... μάλλον έβλεπα άλλον αγώνα.

Ομάδα αργή, άνευρη, χωρίς φαντασία, χωρίς πίεση, χωρίς ξεσπάσματα, χωρίς αρχή-μέση-τέλος.

Κατοχή και φάσεις που ήταν? Όταν όλοι οι κροάτες γύρισαν πίσω και έπαιζαν ταμπούρι? Όταν γεμίζαμε στην περιοχή ακόμα και από τη σέντρα? Όταν καταφέραμε να φάμε γκολ από ομάδα που δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή ούτε σε 12 ημίχρονα?

Ε μάλλον άλλον έβλεπες ρε φίλε γιατί πως φτάσαμε να κάνουμε 10 σουτ στα πουλιά από ΚΑΛΗ θέση χωρίς αρχή μέση και παράμεση;

Δεν μπήκαν και η μίρλα οργιάζει, που να χάναμε κιόλα...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Πακος Φερέιρα - Τότεναμ 1:0 τελικό
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ματς για 3-0 το ισοφαρισαμε με αυτογκολ στις καθυστερησεις
η ομαδα παρα πολυ αργη και υπερβολικα ακινδυνη μπροστα, η απουσια Ολιβειρα ειναι τεραστια
τον Σβιντερσκι δε τον νιωθουν ,και περιμενουμε απο τον πιτσιρικα να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια
μεσοεπιθετικα ειμαστε αδειοι, ενισχυστε την ομαδα
διπλο στην Κροατια, δε μπορει να αποκλειστουμε απο αυτους, θα ειναι αυτοκτονια
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Φοβερό δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα. Αν μας λείπουν καλύτεροι σε κάποιες θέσεις, αυτό είναι άλλη υπόθεση. Αυτοί που έπαιξαν, τα έδωσαν όλα για τη φανέλα στο β και μπράβο τους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ημασταν καλυτεροι? ΝΑΙ. Ημασταν ατυχοι? ΝΑΙ. Εχει και ποδοσφαιρικη εξηγηση το αποτελεσμα? Δυστυχως ΝΑΙ.Με ενα ροστερ 13-14 παικτων,ροστερ τρομερα αδειο μεσοεπιθετικα,με παικτες που δεν πατανε περιοχη και δυσκολευονται μπροστα στο αντιπαλο τερμα δεν φταιει μονο η τυχη.Τουλαχιστον μπηκε το γκολ και αφαιρεσε λιγη πιεση,οποτε μπορουμε να ελπιζουμε στη ποιοτητα της ομαδας παρα τα κενα.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

astral έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε: Ενω δουλευει την ομαδα και αυτο φαινεται μεσα στο γηπεδο εχει κολληματα σαν τον Σαντος και οπως εκεινος προσπαθησε να φαει τον Κλαους ετσι και αυτος θα φαει τον Κουτσια.
:? :? :?
Τι δεν καταλαβες να σου το εξηγησω φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από το σημερινό παιχνίδι? Αυτό δεν καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Trilofiotis έγραψε:
skalon έγραψε:Δεν καταλαβαίνω... μάλλον έβλεπα άλλον αγώνα.

Ε μάλλον άλλον έβλεπες ρε φίλε γιατί πως φτάσαμε να κάνουμε 10 σουτ στα πουλιά από ΚΑΛΗ θέση χωρίς αρχή μέση και παράμεση;

Δεν μπήκαν και η μίρλα οργιάζει, που να χάναμε κιόλα...
Όσο ήταν μπροστά και μας πίεζαν, ούτε σουτ, ούτε συνδυασμός, ούτε αυτοματισμός, ούτε τίποτα.
Όταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να παίξουν μαζική άμυνα, μας έδωσαν χώρο και επιτέλους μπορέσαμε να βγούμε μπροστά.
Και ΟΛΕΣ οι φάσεις μας και τα σουτ από καλές θέσεις που λες, ήταν από γεμίσματα. Ούτε από συνδυασμούς, ούτε από αυτοματισμούς, ούτε από κόντρες.
Εγώ ΑΥΤΑ είδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Πέμ 19 Αύγ 2021, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”