Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Από μπισε Καγκάβα χίλιες φορές ουαρντα.
Να παίρνει άδεια ΠΣΚ από τα Διαβατά και να παίζει βασικός.
- Σουριναμέζος
Θεωρώ πως αργά η γρήγορα θα υπάρξει ενίσχυση μεσοεπιθετικά και δεν θα έχουμε θέμα, εκεί που είναι το μεγάλο ποιοτικό πρόβλημα είναι οι ακραίοι μπακ. Ροντρίγκο, Τέιλορ, Λύρατζης, Περέιρα, μάλλον Μπορίλ και ο αρχηγός στα 36 του να παραμένει ο ποιοτικότερος με διαφορά είναι ανεπίτρεπτο για την τωρινή οικονομική ευχέρεια του συλλόγου. Οι μισοί από αυτούς με το ζόρι στέκονται στην Σουπερλίγκ όχι στον ΠΑΟΚ...
- buffalobill4
Ας μην συντηρούμε θεωρίες συνωμοσίας. Αφού το τμήμα σκαουτινγκ προτείνει κσι ο ρασβαν αποφασίζει. Έτσι μας λένε.seaman έγραψε:Ναι το σκάουτινγκ άφησε τα βασικά και έγινε Ιντιάνα Τζόουνς να ψάξει να βρει τον Τέιλορ.buffalobill4 έγραψε:Το τμήμα σκαουτινγκ έκανε το θαυμα του. Βρήκε μπακ χειρότερο του ροδριγου. Ήθελε πραγματικά ψάξιμο αυτό το πράγμαgiliopoulos έγραψε:Τρομαζω πραγματικα στη σκεψη να παμε να αυτα τα 2 δεξια μπακ ολη τη χρονια.. Φρικαρω..
Καρφωτός θα μας ήρθε αυτός.
Βασικά ας ελπίσουμε ο συγκεκριμένος να είναι ποδοσφαιριστής και να μην είναι περίπτωση ταισον νουνιες.
- stravostomis
Αν ισχύουν αυτά που λέγονται δεν νομίζω να δικαιούται άδεια.kos έγραψε:Από μπισε Καγκάβα χίλιες φορές ουαρντα.
rain δώσε όνομα και ας είναι και παπάς
Αυτή η νύκτα μόνο με μεθαδονη μεταγραφική περνάει
Αυτή η νύκτα μόνο με μεθαδονη μεταγραφική περνάει
Θα βγει σκαστο το χαμπιμπιstravostomis έγραψε:Αν ισχύουν αυτά που λέγονται δεν νομίζω να δικαιούται άδεια.kos έγραψε:Από μπισε Καγκάβα χίλιες φορές ουαρντα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
πρεπει να το πιστεψει και να παταει περισσοτερο στην περιοχη αφου το εχει ο παιχταρας ....να σαχοφισει ρε παιδι μουEttien26 έγραψε:Νομίζω ότι σήμερα βρήκαμε μεσοεπιθετικό και λέγεται Σβαμπ.
Ας τον δοκιμάσουμε εξτρεμ και αυτόν.laska4 έγραψε:πρεπει να το πιστεψει και να παταει περισσοτερο στην περιοχη αφου το εχει ο παιχταρας ....να σαχοφισει ρε παιδι μουEttien26 έγραψε:Νομίζω ότι σήμερα βρήκαμε μεσοεπιθετικό και λέγεται Σβαμπ.
Εδω ο καντουρι παιζει
Παιδιά το έχω ξεκαθαρίσει ονόματα δε θα δώσουμε για ευνόητους λόγους
Από εκεί και πέρα τα είπαμε.
Δύο κρίσιμα 48ωρα έρχονται
Μέχρι τη Δευτέρα λογικά θα έχουμε εξελίξεις
Ο φορ που κυνηγάμε δεν είναι τανκ, αλλά είναι σαφώς πιο στιβαρό κορμί απ' το καρυδότσουφλο σφιντερσκι. Παίκτης που παίζει στην Ευρώπη, σε καλή ηλικια, όχι μεγάλο όνομα.
Και το εξτρέμ είναι εξτρέμ. Δεν είναι ούτε κατά φαντασίαν παίκτης ούτε χαφ που το βάφτισαν εξτρέμ. Έχει τρίπλα και ταχύτητα
Για αριστερό μπακ ΣΧΕΔΟΝ όλες οι επιλογές μας είναι γνωστες. Θα φανεί στο χειροκρότημα
Ο φορ που κυνηγάμε δεν είναι τανκ, αλλά είναι σαφώς πιο στιβαρό κορμί απ' το καρυδότσουφλο σφιντερσκι. Παίκτης που παίζει στην Ευρώπη, σε καλή ηλικια, όχι μεγάλο όνομα.
Και το εξτρέμ είναι εξτρέμ. Δεν είναι ούτε κατά φαντασίαν παίκτης ούτε χαφ που το βάφτισαν εξτρέμ. Έχει τρίπλα και ταχύτητα
Για αριστερό μπακ ΣΧΕΔΟΝ όλες οι επιλογές μας είναι γνωστες. Θα φανεί στο χειροκρότημα
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Ελπιζω να μην μιλαμε με τον μπιπ μπιπ για εξτρέμrainmaker έγραψε:Παιδιά το έχω ξεκαθαρίσει ονόματα δε θα δώσουμε για ευνόητους λόγους
Εντιτ Ροντριγκες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 19 Αύγ 2021, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν ξέρω, ίσως με έπειθαν όλα αυτά αν δεν είχα δει το ματς. Ευτυχώς το είδα δηλαδή και δεν ασχολούμαι με στατιστικά.vdragic έγραψε:17-3 κορνερ, 67-33 κατοχη, διπλασιο αριθμο επιθεσεων, 10-2 σουτ. Οντως μιλησαν τα αποτελεσματα και ειναι εκωφαντικα.Αν δεν σε πειθουν τα νουμερα και η εμφανιση (συγκριτικα) με την υπερομαδα, συμφωνα με τους απαισιοδοξους, Ριεκα, δεν μπορουν να σε βοηθησουν ουτε οι αισιοδοξοι ουτε πιο αρμοδιοι.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εμένα με έπεισαν οι αισιόδοξοι, καλά είμαστε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν μεταγραφές, μιλάνε τα αποτελέσματα στο γήπεδο.
-