Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ δεν κάνω κριτική στον προπονητή αλλά λέω ότι είναι αλαζόνας και υπερεκτιμα τις ικανότητες του...οκ καλα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όταν βρει ο ΠΑΟΚ ικανό τεχνικό διευθυντή που θα μείνει για χρόνια, και υπεύθυνο επικοινωνίας που να κάνει τα βασικά, τότε κάποιος σαν τον Λουτσέσκου δεν θα είναι αναντικατάστατος στον οργανισμό.
Μέχρι τότε, είναι ο μοναδικός που μπορεί να κουμαντάρει όλο το κλαμπ.
Ο μοναδικός που αποδεδειγμένα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο όσα του προσφέρει ο Ιβάν.

Οι ύμνοι για τον Ράζβαν είναι πιο πολύ κριτική στα στελέχη και την λειτουργία της ομάδας, παρά μυθοποίησή του.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εντάξει μεγάλε ότι πεις
Εσιτι καγκαβα βασικοί ξαφνικά γιατί αυτός ξέρει κ βλέπει
Ο τζολης κατά τύχη μικροί κατά τύχη
Γιατί μόνο αυτός μπορεί κ ξέρει
Αν εσυ δε βλεπεις αλαζονεία εγώ βλέπω μη τρελαίνεσαι
Θα τα δούμε όλα στο μέλλον είπαμε ας είναι αλαζόνας κ ας μου φέρει Νταμπλ δε θα κρυφτώ θα τον αποθεώσω
Αλλά σε περίπτωση αποτυχίας μην αρχίσουμε τα φταίει ο ιβαν φταίει το μέλος του παοκμανια π έβγαλε αρνητική ενέργεια κ λοιπές γραφικότητες
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

aivas19 έγραψε:#Lucescu "Δεν είμαι ειδικός, αλλά ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου λέω τη γνώμη μου, με βάση την εμπειρία που έχω. Σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα η κατανομή των χρημάτων γίνεται κεντρικά. Έτσι όλες οι ομάδες έχουν εξασφαλισμένα χρήματα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε" #PAOKHNKR #UECL

#Lucescu "Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να στηρίξει όλες τις ομάδες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αποφύγουν οικονομικά προβλήματα και να είναι ανταγωνιστικές. Δεν πρέπει να έχουμε ομάδες που θα εγκαταλείψουν τη σεζόν" #PAOKHNKR #UECL

#Lucescu "Όλοι όσοι βρισκόμαστε σε μία ποδοσφαιρική ομάδα θέλουμε να παίζουμε. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τις μικρότερες ομάδες που αγωνίζονται να έχουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να επιβιώσουν και να βγάλουν τη σεζόν" #PAOKHNKR #UECL

Τελικα εισαι τα παντα ρε Λουτσε. Και ΤΔ και υπευθυνος επικοινωνιας και marketing director και CEO
Αν και δεν συμφωνώ- σε πολλά πράγματα -με την ποδοσφαιρική του οπτική, οφείλω να παραδεχθώ πώς μαζί με Άρνενσεν,Μίχελς και Ίβιτς αποτελούν τις πιο έντονες και αξιόλογες προσωπικότητες στελεχών επί εποχής Ιβάν!(Μακάρι ο Σλοβάκος να επιστρέψει σε κάποιο πόστο σύντομα μιας και οι δύο άλλοι είναι απίθανο σχεδόν)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βρε ας βλέπεις ότι θέλεις, δικαίωμα σου είναι.Απλά μην γράφεις ότι δεν κάνεις κριτική στον προπονητή γιατί αυτό είναι ψεμα.

Υγ συνεχίζεις βέβαια να μιλάς με τον μοναδικό τρόπο που έχεις μάθει με την βλαχομαγκια που σε διακρίνει και τα " εντάξει μεγάλε ότι πεις".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 18 Αύγ 2021, 16:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ariskatiforos έγραψε:Εντάξει μεγάλε ότι πεις
Εσιτι καγκαβα βασικοί ξαφνικά γιατί αυτός ξέρει κ βλέπει
Ο τζολης κατά τύχη μικροί κατά τύχη
Γιατί μόνο αυτός μπορεί κ ξέρει
Αν εσυ δε βλεπεις αλαζονεία εγώ βλέπω μη τρελαίνεσαι
Θα τα δούμε όλα στο μέλλον είπαμε ας είναι αλαζόνας κ ας μου φέρει Νταμπλ δε θα κρυφτώ θα τον αποθεώσω
Αλλά σε περίπτωση αποτυχίας μην αρχίσουμε τα φταίει ο ιβαν φταίει το μέλος του παοκμανια π έβγαλε αρνητική ενέργεια κ λοιπές γραφικότητες
Αν δεν ειδες οτι δεν υπηρχε αλλος εκτος απο τον Καγκαβα για εκεινη τη θεση στο πρωτο παιχνιδι και αν δεν εχεις δει οτι ο Εσιτι στα χαρακτηριστικα που εχει ( οχι αυτα που θα θελαμε να εχει) ειναι τοπ παικτης τοτε κατι δεν βλεπεις σωστα
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Βεβαίως κ κάνω για τα ήδη πειραγμένα όχι για τα μελλοντικά πεπραγμένα
Και δε κάνω κ μόνο κριτική όταν βλέπω κάτι καλό το λέω όπως στα φιλικά π ήμουν πολύ ευχαριστημένος και το έγραψα ότι το μενταλιτι τελικά υπάρχει κ είναι εδώ
Έτσι κ έκανα κριτική για τη ξαφνική αναβάθμιση του εσιτι του καγκαβα
Κ τον παραγκωνισμό του τσιγγαρα ακόμα κ στον επαναληπτικό με τους Ιρλανδούς που κρατούσαμε την αναπνοή μας από τη στιγμή π μπήκε ο εσιτι
Λες κ οποιος δεν αναδείχτηκε επι της παρουσίας του μπήκε στον πάγο(τσιγγαρας) κ υποτιμήθηκε (τζολης)
Ενώ αντίθετα ποιος ήταν εκτός πλάνου ξαφνικά έγινε βασικός
Εμένα αυτό μ έβαλε σε σκέψεις κ το κριτίκαρα ναι
Δε καταλαβα είναι κάποιος υπεράνω κριτικής ;;
Ότι βλέπουμε θα λέμε χωρίς ν προτρέχουμε
Αύριο θα αποδώσω εύσημα Αν δω μενταλιτι
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Napoli4 έγραψε:Όταν βρει ο ΠΑΟΚ ικανό τεχνικό διευθυντή που θα μείνει για χρόνια, και υπεύθυνο επικοινωνίας που να κάνει τα βασικά, τότε κάποιος σαν τον Λουτσέσκου δεν θα είναι αναντικατάστατος στον οργανισμό.
Μα τεχνικούς διευθυντές ικανούς είχαμε όπως ο Αρνενσεν και ο Μιχελς.Ττο πρόβλημα είναι πως πρέπει να βρεθεί κάποιος που να "μιλάει" την ίδια γλώσσα με τον Ιβάν μιας και αποδεδειγμένα δεν είναι και ο πιο "εύκολος" άνθρωπος στο να συνεργαστείς μαζί του! Ένας τέτοιος άνθρωπος ευελπιστώ να είναι ο Βιεϊρίνια από το επόμενο καλοκαίρι μιας και συνδυάζει πολλές αρετές για την θέση. Καλό όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα,γνωριμίες και καλές σχέσεις με σημαντικούς ποδοσφαιρανθρώπους,γνωρίζει απόλυτα την ελληνική νοοτροπία και αγορά καθώς και τις ανάγκες της ομάδας και κυρίως αγαπάει την ιδέα αυτή που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. και έχει άριστες σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού με τον Ηγέτη του συλλόγου.! Όσο για υπεύθυνο επικοινωνίας...δώστε την θέση εν λευκώ στον μικρό Θεό Αυλακιώτη!!
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
paok düsseldorf έγραψε:Ζευς κολαστης των αγαν υπερφρονων :twisted:
αμα εισαι μαγκας γραψτο και στα γερανικα...
Στα γερανικα.

Zeus bestraft diejenigen,die eine großartige Vorstellung von sich selbst haben.

Εχω και ενα στα ΠΟΝΤΙΑΚΑ αλλα ευχομαι να μην χρειαστει να το γραψω.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

boogeyman77 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Όταν βρει ο ΠΑΟΚ ικανό τεχνικό διευθυντή που θα μείνει για χρόνια, και υπεύθυνο επικοινωνίας που να κάνει τα βασικά, τότε κάποιος σαν τον Λουτσέσκου δεν θα είναι αναντικατάστατος στον οργανισμό.
Μα τεχνικούς διευθυντές ικανούς είχαμε όπως ο Αρνενσεν και ο Μιχελς.Ττο πρόβλημα είναι πως πρέπει να βρεθεί κάποιος που να "μιλάει" την ίδια γλώσσα με τον Ιβάν μιας και αποδεδειγμένα δεν είναι και ο πιο "εύκολος" άνθρωπος στο να συνεργαστείς μαζί του! Ένας τέτοιος άνθρωπος ευελπιστώ να είναι ο Βιεϊρίνια από το επόμενο καλοκαίρι μιας και συνδυάζει πολλές αρετές για την θέση. Καλό όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα,γνωριμίες και καλές σχέσεις με σημαντικούς ποδοσφαιρανθρώπους,γνωρίζει απόλυτα την ελληνική νοοτροπία και αγορά καθώς και τις ανάγκες της ομάδας και κυρίως αγαπάει την ιδέα αυτή που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. και έχει άριστες σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού με τον Ηγέτη του συλλόγου.! Όσο για υπεύθυνο επικοινωνίας...δώστε την θέση εν λευκώ στον μικρό Θεό Αυλακιώτη!!
Συμφωνώ, γι'αυτό είπα να μείνει για χρόνια. Και ο Μίχελς και ο Άρνεσεν καλοί ήταν, αλλά έφυγαν νωρίς.
Πρέπει να βρεθεί ένας ηγέτης του αγωνιστικού και να μείνει για χρόνια ή τουλάχιστον να μην αλλάζει με τον κάθε προπονητή. Ο Βιειρίνια όντως δείχνει εξαιρετικός υποψήφιος.

Για τον υπεύθυνο επικοινωνίας, δεν έχω θέμα να είναι και ο κυρκυρ, αλλά να μην κάνει διακοπές 362 μέρες το χρόνο. Θες κάποιον να ακούγεται, δηλαδή να ακούς την οπτική της ομάδας. Τι σκεφτόμαστε, που βαδίζουμε.
Αναφέρω τον κυρκυρ γιατί για μένα δούκας και παρόμοιοι τύποι είναι ακατάλληλοι, για πολλούς λόγους.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ariskatiforos έγραψε:Το εξηγώ παραπάνω μ φαίνεται
Μέτρο είναι να μη πανηγυρίζεις πριν το τέλος
Μέτρο είναι ν μην αποδίδεις θεϊκές ιδιότητες σε ανθρώπους
Μέτρο είναι ν μη κατανέμεις μονοπαντα σ έναν το μερίδιο της επιτυχίας
Ειδικότερα όταν αυτός ο ένας είναι μικρότερο μέγεθος από τον σύλλογο κ αναδείχτηκε μέσω αυτού
Μέτρο είναι ν συνυπολογίζεις κ την οικονομική συνεισφορά του ηγέτη της ομάδας
Μέτρο είναι κ να μην εισαι αλαζόνας υπέρ εκτιμώντας τις ικανότητες σου
Κ όπως είπα ας περιμένουμε τον Μάιο κ τότε ας χτίσουμε κ ένα αδριάντα σε μέγεθος κολοσσού της Ρόδου
Αλλά τη δεδομένη είναι υπερβολή όλο αυτό π γίνεται κ απαξιώνει πρώτα τον σύλλογο
Εγώ δε κάνω κριτική στον προπονητή
Σ αυτά που λέγονται κάνω
Κ στον προπονητή έκανα για τα ματς με τη μποεμιαν κ τις αγκυλώσεις του κ τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τον τζολη κλπ
Όπως είχα πει κ στα φιλικά ότι το μενταλιτι είναι εμφανές
Δε βιάζομαι κ ούτε κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μ εδώ θα είμαι να πανηγυρίζω πρώτος κ να του αποδώσω τ εύσημα αν τα καταφέρει
Αλλά είμαι πρώτα ΠΑΟΚ όχι λουτσεσκου κ αυτή η εθελουσία παράδοση άνευ όρων σ ένα προπονητή είναι για μένα υποτιμητική για τον σύλλογο λες κ είμαστε η άνω ραχούλα κ ο λουτσεσκου ο επίγειος θεός
Εσκασα και εγω που διαβαζω πιο πολυ πλεον και δεν γραφω τακτικα στο φορουμ,με καποιους ....

Τα ιδια λεγατε και ισχυαν και για προηγουμενους προπονητες του ΠΑΟΚ ή εγω δεν θυμαμαι καλα,οτι δλδ πρωτα ειμαστε αλλοι προπονητες και μετα ΠΑΟΚ.
Αυτο θυμαμαι εγω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κοουτς τα κωλύματα σου θα σε καψουν, να το θυμηθεις...
Ποιος Καντουρι ποιος Μπισε και ποια εμπειρια?
Δες το αλλιως γιατι σφιξαμε!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Που να φορέσει και τον σκούφο.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ας βάλει τουλάχιστον το φουλαρι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θα δανειστώ ξανά την ατάκα του Kataramenos4.

Αφού λοιπόν ξαναείδαμε ότι δεν υπάρχουν προπονητές που περπατάνε στο νερό. Και ότι τελικά το ρόστερ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ναι για 68-70 βαθμούς στο πρωτάθλημα Μαξ...

Επιτέλους το κατάλαβαν και οι τελευταίοι εδώ μέσα, ελπίζω να το κατάλαβε και ο Ρασβαν και οι της ΠΑΕ και να γίνουν τα απαραίτητα στις μέρες που έμειναν.

10 μέρες άμα δουλέψουν όλοι 24/7 σα σκυλιά μια χαρά γίνονται οι μεταγραφές που πρέπει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”