ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
Re: ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
Δεν έχω παράπονο από την ομάδα.Αυτη είναι.Τοσο μπορεί τόσο παίζει.Για παραπάνω δεν είναι.
Αφου με τη μπάλα κάτω δεν, μηπως να εκτελουσαμε και κανα κόρνερ της προκοπης; καμιά κομπίνα ξέρω γω;
Καμία πρόοδος (και) στα στημένα.

- northernlights
Δεν έπρεπε να χωθεί ο Ζιβκο μήπως θα σφύριζε πέναλτι αλλά τεσπα... δεν έχει τελειώσει το ματς... πρέπει να βάλει ένα φόρμουλα ο Λουτσεσκου να βρει την μπάλα ο Σβιντερσκι
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σοβαρά τώρα και χωρίς να θέλω να φάω κράξιμο. Εσείς βλέπετε αυτήν την ομάδα να αντέχει δύο παιχνίδια την εβδομάδα;
-
Έλα η ευκαιρία σας, βγάλτε όλο το δηλητήριο, που κρύβετε μέσα σας, εναντίον του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 19 Αύγ 2021, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν νομίζω να έχει κανείς απορία γιατί έφυγε ο ρουμάνος πριν 2 χρόνια ?
GI4NNEN4 έγραψε:Θέλω να βγει ο Καντουρι αλλά ξέρω ότι στο β θα λάμψει η ποιότητα του οπότε... ας μείνει
Ο Καντουρι είναι ο κλασικός παίχτης που θα κάνει 2-3 μαγικά μέσα στο παιχνίδι ίσα ισα για να κρύψει ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα βαρίδια της ομάδας.
Ισως αξιζει να αποκλειστουμε μπας κ αλλαξει αυτη η αρρωστη κατασταση με την κωλυσιεργια.
Δεν ξερω τι αλλο παραπανω θα θελει να δει ο ιβαν για να καταλαβει οτι δε φτιαχνονται ομαδες τελευταια βδομαδα αυγουστου.καποιοι στην παε δεν κανουν καθολου καλα τη δουλεια τους.
Δε γινεται ο καθε πικραμενος να προηγειται κ να φτυνουμε αιμα μετα.
Κ η ριεκα με ελλειψεις σημαντικες ειναι για τα δεδομενα της.
Κ σημερα δεν ειμαστε τοσο κακοι.Αλλα τα κενα κοστιζουν πολυ πλεον.
Δεν ξερω τι αλλο παραπανω θα θελει να δει ο ιβαν για να καταλαβει οτι δε φτιαχνονται ομαδες τελευταια βδομαδα αυγουστου.καποιοι στην παε δεν κανουν καθολου καλα τη δουλεια τους.
Η μπάλα στις πάσες γιατί κυλάει τόσο αργά???
Δεν είναι κουρεμένο το γκαζόν???
Δεν είναι κουρεμένο το γκαζόν???
Το είπα το ξαναλέω. Αυτό που βλέπουμε τα τελευταία 2+ χρόνια είναι μια μεγάααλη βουτιά στο παρελθόν. Ομάδα μετριότητα, παίκτες χαμηλού επιπέδου που θέλουν να μας τους παρουσιάσουν παικταράδες και γενικώς μια εσωστρέφεια.
Για το παιχνίδι τι να πω. Και οι τυφλοί βλέπουν. Παίζουμε με μια συμπαθητική ομάδα για να είναι μικρομεσαία στο ελληνικό πρωτάθλημα και χάνουμε χωρίς παρακαλώ να έχουμε κάνει φάση. Τώρα τι βλέπετε κάποιοι και λέτε ότι παίζουμε καλά δεν ξέρω.

Για το παιχνίδι τι να πω. Και οι τυφλοί βλέπουν. Παίζουμε με μια συμπαθητική ομάδα για να είναι μικρομεσαία στο ελληνικό πρωτάθλημα και χάνουμε χωρίς παρακαλώ να έχουμε κάνει φάση. Τώρα τι βλέπετε κάποιοι και λέτε ότι παίζουμε καλά δεν ξέρω.

-
- Σασταλεγάκιας 2025
«Οποιος δεν συμφωνεί μαζι μου θελει το κακο του παοκ»ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Έλα η ευκαιρία σας, βγάλτε όλο το δηλητήριο που κρύβετε μέσα σας, εναντίον του ΠΑΟΚ.
Όχι θα κάτσω να κοιτάζω αμέτοχος την καψούρα μου να είναι χάλια φίλε μου. Καλώς ή κακώς η ομάδα είναι γυμνή. Υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτό.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Έλα η ευκαιρία σας, βγάλτε όλο το δηλητήριο που κρύβετε μέσα σας, εναντίον του ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
barlow το να μην περασουμε εστω ομιλους Κονφερενς θα ειναι ταφοπλακα για πολλους λογους. Τωρα, να πω οτι δεν το ηξεραν; Το ηξερανbarlow4 έγραψε:Ισως αξιζει να αποκλειστουμε μπας κ αλλαξει αυτη η αρρωστη κατασταση με την κωλυσιεργια.
Σαλιγκάρια , χελώνες .. αστεία ομάδα .. δεν σώζεται αυτό το πράμα ούτε με 3-4 παίκτες ..
Ταχύτητα χθες , ομάδα είχε ακπομ- Πέλκα- Γιαννούλη- Τζολη που ήταν σαΐτες και τρεχαντηρια… τώρα τι έχει ;;
Ο καντουρη για να παίξει εξτρέμ θέλει μπακ να ανεβαίνει σε κάθε φάση .. τώρα κρατάει μπάλα απλά και δίνει στο κέντρο ..
Ταχύτητα χθες , ομάδα είχε ακπομ- Πέλκα- Γιαννούλη- Τζολη που ήταν σαΐτες και τρεχαντηρια… τώρα τι έχει ;;
Ο καντουρη για να παίξει εξτρέμ θέλει μπακ να ανεβαίνει σε κάθε φάση .. τώρα κρατάει μπάλα απλά και δίνει στο κέντρο ..