+1926abc_o_ karpouzas έγραψε:Φίλε μου...Γκουερινο....
Έτσι όπως τα λες είναι αλλά το ζήτημα είναι σε ποιους τα λες....
Τι κουβέντα να γίνει με άτομα που πιστεύουν ότι η γκοτσαρεβα μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο σε μια μεταγραφή και ότι το ...σκάουτινγκ...γίνεται από τον ανεψιό και από τον γιό
Ένας φίλος...ποιο πάνω...οπαδός του ΠΑΟΚ
έχει απαίτηση...λέει...να μάθει πού πάνε τα χρήματα .
Έχει ... απαίτηση...να μάθει από αυτόν που μέχρι τώρα εχωσε 150 και σε λίγο θα δώσει αλλά 200
Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
ALexkarag4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- abc_o_ karpouzas
Όλο για τους ....άλλους... μιλάς και έχεις άποψη χωρίς να σε ζητάει κανείς τον λόγο..Gospi έγραψε:Καποιοι ειναι οπως τα λες...renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ είναι κάποιοι που έχουν ξεσκίσει τους πάντες και τα πάντα,αλλά αν απευθυνθεις προς αυτούς και πεις ένα ΡΕ θα ουρλιάζουν για το πώς τους μιλάς, ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς έτσι και άλλα ωραία τραγελαφικά.
Παράνοια
Καποιοι αλλοι θελουν να βαλουν σε ολους τους αλλους μυαλο και να τους μαθουν να σκεφτονται επειδη εχουν κατακτησει την απολυτη γνωση και αληθεια...
Εχεις απολυτο δικιο λοιπον.
Παρανοια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εύκολα τους αποκαλείς ...μυαλοπολιδες...
Για .....την πάρτη σου....πάρε θέση και άφησε τους ...άλλους... ήσυχους
Όσες διαφωνίες και να υπήρξαν και όποιος και να είχε δίκιο ας είμαστε θετικοί και να πούμε ότι όλες οι πλευρές έχουν στο μυαλό τους το καλό του ΠΑΟΚ. ( που εγώ, αυτό πιστεύω, γιατί βλέπω μια ανθρωποφαγία χωρίς να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα)
Το σημαντικό και αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι πως εδώ και μέρες ( γιατί οι δημοσιογράφοι είναι στην κοσμάρα τους ) γίνονται τα πάντα ώστε να ΚΛΕΊΣΟΥΝ αυτοί που θέλει ο προπονητής.
Δείτε το ματσάκι και δεν υπάρχει λόγος για αλλά inside , πλέον όταν υπογράψουν θα τους ξέρουν όλοι, 10 μέρες έμειναν.μετά ρωτήστε ότι θέλετε και με ονόματα
Φυσικά ο τρόπος λειτουργίας αποδείχτηκε προβληματικός αλλά ευθύνη έχουν όλοι. Το περίφημο sc.t. που τα ακούει λίγο παραπάνω από όσο πρέπει και οι γύρω γύρω φώναζαν από την αρχή να έρθει τδ, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ή ας τον πει όπως θέλει
Το σημαντικό και αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι πως εδώ και μέρες ( γιατί οι δημοσιογράφοι είναι στην κοσμάρα τους ) γίνονται τα πάντα ώστε να ΚΛΕΊΣΟΥΝ αυτοί που θέλει ο προπονητής.
Δείτε το ματσάκι και δεν υπάρχει λόγος για αλλά inside , πλέον όταν υπογράψουν θα τους ξέρουν όλοι, 10 μέρες έμειναν.μετά ρωτήστε ότι θέλετε και με ονόματα
Φυσικά ο τρόπος λειτουργίας αποδείχτηκε προβληματικός αλλά ευθύνη έχουν όλοι. Το περίφημο sc.t. που τα ακούει λίγο παραπάνω από όσο πρέπει και οι γύρω γύρω φώναζαν από την αρχή να έρθει τδ, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ή ας τον πει όπως θέλει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 19 Αύγ 2021, 14:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μιλάμε για τον άνθρωπο που είδε ποστ του ζινολα, ποστ δικό μου και έβγαλε "είδηση" ότι έρχεται εξτρέμ που είναι ακριβό αλλά όχι πολύ γρήγοροMitsospaoki4 έγραψε:Αφού αυτός έλεγε μια ανάσα ο Κλαεσον :p
Δηλαδή ελεος
Εγώ μια ερώτηση έχω αν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν κάποιου είδους κονε. Πόσους μεσοεπιθετικους κοιτάμε; Ένα εξτρέμ και έναν επιτελικό; Αν φύγει ο Καγκαβα αρκούν;
Πάντως να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αν ο Κλαεσον και ο κάθε Κλαεσον κόπηκε από τον Ραζβαν θεωροντας ότι δεν του κάνει , τότε κάθε κουβέντα περισσεύει.
Η στηρίζουμε τον προπονητή με τις επιλογές του και την ομάδα που θέλει να κτίσει η ας κάνει ο καθένας τον τεχνικό διευθυντή.
Τώρα αν πάλι η επικρατούσα άποψη είναι ότι ο Ραζβαν κόβει παίκτες γιατί ειναι ερωτευμένος με τον Καντουρι, συγνώμη αλλά σε αυτή την κουβέντα δεν θα μπω.
Υπομονή λοιπόν και θα δούμε τι έχει στο μυαλό του.
Η στηρίζουμε τον προπονητή με τις επιλογές του και την ομάδα που θέλει να κτίσει η ας κάνει ο καθένας τον τεχνικό διευθυντή.
Τώρα αν πάλι η επικρατούσα άποψη είναι ότι ο Ραζβαν κόβει παίκτες γιατί ειναι ερωτευμένος με τον Καντουρι, συγνώμη αλλά σε αυτή την κουβέντα δεν θα μπω.
Υπομονή λοιπόν και θα δούμε τι έχει στο μυαλό του.
- Metagrafakias
Επειδή είδα στο τοπικ του Ιβάν περί τεχνικού διευθυντή.
Το είχα πει και πέρσυ..
Γιατί όχι Μουσλίμοβιτς??
Και με 40 χιλιάρικα το χρόνο θα υπέγραφε για 20 χρόνια συμβόλαιο.
Άρρωστος με την ομάδα.
Γιατί έχουμε απομακρύνει όλους όσους νιώθουν ποτέ δεν το έχω καταλάβει. Φοβόμαστε ότι θα είναι πρωταγωνιστές?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το είχα πει και πέρσυ..
Γιατί όχι Μουσλίμοβιτς??
Και με 40 χιλιάρικα το χρόνο θα υπέγραφε για 20 χρόνια συμβόλαιο.
Άρρωστος με την ομάδα.
Γιατί έχουμε απομακρύνει όλους όσους νιώθουν ποτέ δεν το έχω καταλάβει. Φοβόμαστε ότι θα είναι πρωταγωνιστές?
+++++++++GINOLA έγραψε:Όσες διαφωνίες και να υπήρξαν και όποιος και να είχε δίκιο ας είμαστε θετικοί και να πούμε ότι όλες οι πλευρές έχουν στο μυαλό τους το καλό του ΠΑΟΚ. ( που εγώ, αυτό πιστεύω, γιατί βλέπω μια ανθρωποφαγία χωρίς να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα)
Δηλαδή όποιος έπαιξε στον ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ είναι ικανός να γίνει ΤΔ;
Σε εθιξα? Με συγχωρεις πολυ. Δεν θα ξαναγινει.abc_o_ karpouzas έγραψε:Όλο για τους ....άλλους... μιλάς και έχεις άποψη χωρίς να σε ζητάει κανείς τον λόγο..Gospi έγραψε:Καποιοι ειναι οπως τα λες...renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ είναι κάποιοι που έχουν ξεσκίσει τους πάντες και τα πάντα,αλλά αν απευθυνθεις προς αυτούς και πεις ένα ΡΕ θα ουρλιάζουν για το πώς τους μιλάς, ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς έτσι και άλλα ωραία τραγελαφικά.
Παράνοια
Καποιοι αλλοι θελουν να βαλουν σε ολους τους αλλους μυαλο και να τους μαθουν να σκεφτονται επειδη εχουν κατακτησει την απολυτη γνωση και αληθεια...
Εχεις απολυτο δικιο λοιπον.
Παρανοια...
Εύκολα τους αποκαλείς ...μυαλοπολιδες...
Για .....την πάρτη σου....πάρε θέση και άφησε τους ...άλλους... ήσυχους
Αλλα μαλλον δεν με διαβαζεις. Σπανια ασχολουμαι με τις αποψεις των αλλων εδω μεσα. Και ακομη πιο σπανια την λεω στους αλλους για τις αποψεις τους οσο ακραιες ή αστείες κι αν ειναι.
Εσυ και μερικοι αλλοι εχετε παρει σβαρνα τα τοπικ και περνατε πριονοκορδελα οποιον διατυπωνει αποψη που δεν σας αρεσει. Ξεκολλατε λιγο κι ασχοληθειτε με την κατασταση αυτη καθεαυτη που φανταζει τραγικη.
Μπορεί να μάθει όμως.Mīngus έγραψε:Δηλαδή όποιος έπαιξε στον ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ είναι ικανός να γίνει ΤΔ;
Και είναι σίγουρο ότι αν μάθει θα είναι απόλυτου εμπιστοσύνης.
Είδαμε τους μάγους τεχνικούς διευθυνταδες.
Γιατί να μη φτιάξεις στελέχη δικά σου?
ΥΓ: Ο μοντεστος του γαύρου είναι κανας Αϊνστάιν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 19 Αύγ 2021, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Εγώ το μόνο που δεν μπορώ να χωνέψω αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι αν δεν γίνει κάτι απρόοπτο (ανατροπή με Μπάμπα ή ανακοίνωση παίκτη που δεν έχει διαρρέυσει το όνομα του) η ομάδα θα μπει στην νέα σεζόν με κορυφαίο ακραίο μπακ τον Ροντρίγκο... Κάτι που όσο και αν θες να στηρίξεις και να αποφύγεις το κράξιμο δεν μπορείς να μην επισημάνεις
- PaokPatraG4
Σόρρυ για το οφ τοπικ αλλά εγώ από μεταγραφές πλέον περιμένω να κλείσει τις δίδυμες Κορεατισσες ο Αμοιρίδης στο βόλλευ γυναικών....Εκεί να δείτε μπαμ κ μπουμ που θα ακουστεί παντού κ θετικά κ αρνητικά βέβαια.....Τώρα στο ποδοσφαιρικό τι θα γίνει θα φανεί μέχρι 31/8....
E μετά το ΙΕΚ προπονητικής ας το γυρίσουμε και σε ΙΕΚ στελεχών.Parolos έγραψε:Μπορεί να μάθει όμως.Mīngus έγραψε:Δηλαδή όποιος έπαιξε στον ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ είναι ικανός να γίνει ΤΔ;
Και είναι σίγουρο ότι αν μάθει θα είναι απόλυτου εμπιστοσύνης.
Είδαμε τους μάγους τεχνικούς διευθυνταδες.
Γιατί να μη φτιάξεις στελέχη δικά σου?