Καλός είναι αυτός;Gospi έγραψε:Σκιστιτς
ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV
Ε ναι ρε Παρολε!Parolos έγραψε:Gospi έγραψε:Σκιστιτς
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπουσυντουνιστιτςsn0ufel4 έγραψε:Γαμηστιτς
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πουλεναρα λεμε!ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλός είναι αυτός;Gospi έγραψε:Σκιστιτς
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για αλλη μια φορα με σοβαροτητα και σχεδιο
σοβαροτητα και χαμηλα τον πηχυ
οπως στον επαναληπτικο με Μποεμιανς
για την προκριση.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
σοβαροτητα και χαμηλα τον πηχυ
οπως στον επαναληπτικο με Μποεμιανς
για την προκριση.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
-
Δεν πρεπει να υποτιμησουμε την Ριεκα αλλα δεν ειναι και κανενα μεγαθηριο, τελευταιο χρονο πηρε το εισιτηριο για τα πλει οφ του Γιουροπα Λιγκ με μια δυσκολη εντος εδρας νικης επι της Ουκρανικης Κολος στην παραταση με αρκετη δοση τυχης (περασε ομως μετα νικηφορα μεσα στην Κοπεγχαγη για να προκριθει στους ομιλους).
Βλεποντας τα αποτελεσματα των Κροατικων ομαδων τις τελευταιες εβδομαδες στα Ευρωπαικα κυπελλα (βαρια ηττα της Διναμο απο την Σεριφ, αποκλεισμος της Χαιντουκ απο την Καζακικη Τομπολ η οποια γνωρισε εναν γυρο αργοτερα τον διασυρμο απο την Σλοβακικη Ζιλινα) δειχνουν οτι εχουνε και αυτες τα προβληματα τους.
Με ομαδικο πνευμα και τον κοσμο μας στο γηπεδο ειμαι αισιοδοξος οτι σημερα θα παρουμε την νικη με 1-0 η 2-0.
Βλεποντας τα αποτελεσματα των Κροατικων ομαδων τις τελευταιες εβδομαδες στα Ευρωπαικα κυπελλα (βαρια ηττα της Διναμο απο την Σεριφ, αποκλεισμος της Χαιντουκ απο την Καζακικη Τομπολ η οποια γνωρισε εναν γυρο αργοτερα τον διασυρμο απο την Σλοβακικη Ζιλινα) δειχνουν οτι εχουνε και αυτες τα προβληματα τους.
Με ομαδικο πνευμα και τον κοσμο μας στο γηπεδο ειμαι αισιοδοξος οτι σημερα θα παρουμε την νικη με 1-0 η 2-0.
- kataramenos5
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ.
Αυτο περιμενει, αυτο λαχταραει ο οπαδος, γι αυτο ζει.
Ολα τ αλλα σημερα ερχονται δευτερα.
Εδω μεσα λυγισαν ομαδαρες, οχι γιατι το ροστερ κοστιζε 100 μυρια αλλα γιατι παικτες σα τον Κολομπουρδα ή το Ζαφειριου γινοτανε γιγαντες απ την ωθηση που εδινε ο κοσμος της Τουμπας, εμεις.
Παμε να το κανουμε αλλη μια φορα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Εδω μεσα λυγισαν ομαδαρες, οχι γιατι το ροστερ κοστιζε 100 μυρια αλλα γιατι παικτες σα τον Κολομπουρδα ή το Ζαφειριου γινοτανε γιγαντες απ την ωθηση που εδινε ο κοσμος της Τουμπας, εμεις.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
- navigator11
Χααχα. Επιμένω. Το θέλω 2-0. Να συνηθίζει η ομάδα στα ... καθαρά σεντόνια εν όψει ελληνικών διοργανώσεων. Πάμε να πάρουμε πρωτάθλημα χωρίς να δεχτούμε γκολicue έγραψε:Δεν εχει καθαρα και βρωμικα πλεονnavigator11 έγραψε:Νίκη με ένα καθαρό 2-0 και πάμε να προκριθούμε στις 26 του μήνα. Θα τα καταφέρουμε.Δυο παραπανω να βαλουμε και παμε για την προκριση.

- bersekeros
χεχεχεkataramenos5 έγραψε:ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Στο γήπεδο κανένας δεν γκρινιάζει,
γιατί εκεί είναι η ώρα της μάχης / του πολέμου και της πραγματικότητας και όχι της μίρλας και του εικονικού κόσμου, του πληκτρολογίου των απανταχού ανωνύμων (ΑΑ).
Να πω κάτι αστείο από το προηγούμενο παιχνίδι.
Πήγε να πει ένας μίρλας και λέει για παίκτη μας σε κάποια φάση, γιατί δεν τρέχεις ρε συ τάδε, βγάζοντας την μίρλα του.
Εν ώρα αγώνα.
Και γυρνάει ο διπλανός μου και του λέει.
Μπες εσύ και τρέξε ναούμ.
Στα μούτρα.
Δεν ξαναγκρίνιαξε.

Φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ εαεαε,
Γ@μα τους τη μάνα ρε Δικέφαλε!
loukas karadimos έγραψε:Στην μετάβαση απο την επίθεση στην άμυνα, πιστεύω. Λόγω ηλικίας των μέσων συν Αντρέ και της περιόδου είμαστε ένα κλικ κάτω σε ταχύτητα
Αυτοί απ' την άλλοι μπροστά από ταχύτητα έχουν μπόλικη
Θα ήταν φρόνιμο να τους δώσουμε χώρο, αλλά δεν το βλέπω.
Θέλει πολύ προσοχή!!
Πάντως ο προπονητής τους μίλησε για την προσπάθεια τους να είναι πολύ καλά αμυνόμενοι στα τελευταία τριάντα μέτρα του γηπέδου. Οπότε μάλλον θα μας δώσουν άπλετο χώρο, αλλά θα προσπαθήσουν να μην είμαστε επικινδυνοι . Τα στημένα σε ματς που ο αντίπαλος παίζει ταμπούρι , είναι απαραίτητα. Στην θεωρία μας έχει διαβάσει πολύ σωστά, μένει να δούμε αν θα το κάνει και στην πράξη. Ενώ από την άλλη ο λουτσεσκου πρέπει να βρει τρόπο να ξεκλειδώσει την αμυντική τους διάταξη ώστε να μην αρκεστουμε σε μια ανούσια υπέροχη. Πάμε πάντως να παλέψουμε κι να περάσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
- loukas karadimos
Ένα κόρνερ η ένα σουτ από απόσταση η και τα δύο μαζί να τους ξεκλειδώσεις και μετά διαχείρισηAndrew R έγραψε:loukas karadimos έγραψε:Στην μετάβαση απο την επίθεση στην άμυνα, πιστεύω. Λόγω ηλικίας των μέσων συν Αντρέ και της περιόδου είμαστε ένα κλικ κάτω σε ταχύτητα
Αυτοί απ' την άλλοι μπροστά από ταχύτητα έχουν μπόλικη
Θα ήταν φρόνιμο να τους δώσουμε χώρο, αλλά δεν το βλέπω.
Θέλει πολύ προσοχή!!
Πάντως ο προπονητής τους μίλησε για την προσπάθεια τους να είναι πολύ καλά αμυνόμενοι στα τελευταία τριάντα μέτρα του γηπέδου. Οπότε μάλλον θα μας δώσουν άπλετο χώρο, αλλά θα προσπαθήσουν να μην είμαστε επικινδυνοι . Τα στημένα σε ματς που ο αντίπαλος παίζει ταμπούρι , είναι απαραίτητα. Στην θεωρία μας έχει διαβάσει πολύ σωστά, μένει να δούμε αν θα το κάνει και στην πράξη. Ενώ από την άλλη ο λουτσεσκου πρέπει να βρει τρόπο να ξεκλειδώσει την αμυντική τους διάταξη ώστε να μην αρκεστουμε σε μια ανούσια υπέροχη. Πάμε πάντως να παλέψουμε κι να περάσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Αλλά ναι εμφανώς είδαν τα προφανή που είδα και εγώ που δεν είμαι προπονητής. Βέβαια το σύστημα με 3 πίσω που παίζουν κατά κόρον μπαζει όταν κυνηγάς το σκορ.
Μακάρι να φυσήξει Βαρδάρης σήμερα..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!!!
Παιδιά να ρωτήσω:
Είχε ακουστεί ότι το εκτός έδρας γκολ ότι σκοπεύουν να το καταργήσουν. Από πότε ισχύει αυτός ο νέος κανονισμός; Τώρα στο ματς με τη Ριέκα θα ισχύει; Πραγματικά αλλάζει τελείως τη στρατηγική προσέγγιση των παιχνιών στα εντός έδρας. Ευχαριστώ.
Άντε ΠΑΟΚάρα πάμε για τη νίκη σήμερα, με θετική αύρα. Όσοι τυχεροί θα είναι στο γήπεδο να απολαύσουν το ματς με θετική μόνο ενέργεια και φωνή
.
Μου λείπει πολύ και ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα, με τον κόβιντ έχω 2,5 χρόνια να έρθω Ελλάδα
Είχε ακουστεί ότι το εκτός έδρας γκολ ότι σκοπεύουν να το καταργήσουν. Από πότε ισχύει αυτός ο νέος κανονισμός; Τώρα στο ματς με τη Ριέκα θα ισχύει; Πραγματικά αλλάζει τελείως τη στρατηγική προσέγγιση των παιχνιών στα εντός έδρας. Ευχαριστώ.
Άντε ΠΑΟΚάρα πάμε για τη νίκη σήμερα, με θετική αύρα. Όσοι τυχεροί θα είναι στο γήπεδο να απολαύσουν το ματς με θετική μόνο ενέργεια και φωνή

Μου λείπει πολύ και ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα, με τον κόβιντ έχω 2,5 χρόνια να έρθω Ελλάδα

- bersekeros
Ρε VS δύο προκριματικους τώρα τι συζητάμε? Η κουλα και ο ρουλης γιατί έμειναν έξω?
Έχει ήδη ξεκινήσει να ισχύει από αυτή τη σεζόν
Έχει ήδη ξεκινήσει να ισχύει από αυτή τη σεζόν

Δεν έχω χρόνο αυτό το καλοκαίρι και έχω χάσει πολλά επισόδεια!
Ωραία. Οπότε μας βολεύει πολύ ως 1ο ματς στην Τούμπα να το καθαρίσουμε. Θα ήθελα 3-1 σκορ, όχι ότι με χαλάει το 2-0
.
Ωραία. Οπότε μας βολεύει πολύ ως 1ο ματς στην Τούμπα να το καθαρίσουμε. Θα ήθελα 3-1 σκορ, όχι ότι με χαλάει το 2-0