Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Εν τω μεταξύ είναι κάποιοι που έχουν ξεσκίσει τους πάντες και τα πάντα,αλλά αν απευθυνθεις προς αυτούς και πεις ένα ΡΕ θα ουρλιάζουν για το πώς τους μιλάς, ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς έτσι και άλλα ωραία τραγελαφικά.
Παράνοια
Παράνοια
Ευχαριστο το οτι δεν κρινεις βαση ονοματων. Αλλα και τα βιογραφικα δεν λενε παντα αληθειαGospi έγραψε:Εγω προσωπικα θελω να μαθω ποιοι ειναι και τι βιογραφικο εχουν. Μετα θα ρωτησω να μαθω τι μερος του λογου ειναι ο καθενας. Μεγαλωσα για να κρινω απο ονοματα και μονο.Γκουερινο έγραψε:Χωρις καμμια ειρωνια. Αν ερθει τωρα καποιος και σου απαντησει ο γιος της χατζηβασιλειου τι θα πεις? Οτι εχουμε καλο σκαουτινγκ η ειναι για τα μπαζα?Gospi έγραψε:Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?
Στην τελικη ας κανει καποιος απο εσας μια ερώτηση να μαθουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Btw ακουγα Τζατζαρα τωρα, που τον θεωρω σχετικα νορμαλ δημοσιογραφο και οχι ιδιαιτερα διαπλεκομενο, και ειπε ευθαρσως πως το σκαουτινγκ τιμ ερχεται σε συγκρουση με τον Λουτσεσκου, και ότι το σκαουτινγκ τιμ το απαρτιζουν τα τσιρακια του Γιωργου. Και ως βασικο υπαιτιο της διαφωνιας φωτογραφησε τον Θωμαρεη...
Αυτο απλα το μεταφερω και δεν θα το σχολιασω.
Το βιογραφικο του Τσολακ τον τελευταιο μηνα ειναι καλυτερο απο του Ροναλντο
Οποτε το να μαθεις 2-3 ονοματα δεν νομιζω οτι θα σου χρησιμευσει.
Τον Τζατζαρα δεν τον ξερω, ισως ειναι καλος ισως οχι, οπως δεν ξερω και κανεναν αλλο επειδη δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ αθλητικη εκπομπη στο ραδιο.
Σε καθε διαφωνια θα υποστηριζω τον προπονητη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω βαση σε αυτα που λεγονται στο ραδιο. Παντα για μενα θα ειναι μαλακιες για να γεμιζουν εκπομπες και να κονομανε (για αυτο και δεν εχω ακουσει ποτε)
Καποιοι ειναι οπως τα λες...renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ είναι κάποιοι που έχουν ξεσκίσει τους πάντες και τα πάντα,αλλά αν απευθυνθεις προς αυτούς και πεις ένα ΡΕ θα ουρλιάζουν για το πώς τους μιλάς, ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς έτσι και άλλα ωραία τραγελαφικά.
Παράνοια
Καποιοι αλλοι θελουν να βαλουν σε ολους τους αλλους μυαλο και να τους μαθουν να σκεφτονται επειδη εχουν κατακτησει την απολυτη γνωση και αληθεια...
Εχεις απολυτο δικιο λοιπον.
Παρανοια...
- ΑποστόληςΑ
Εσύ το πιστεύεις αυτό;aivas19 έγραψε:Ο Τζορμπατζογλου σημερα στο πριμο και μετεφερε οτι το scouting team προτεινε τον Ζοαο Βικτορ στον προπονητη, αυτος ενεκρινε να προχωρησει η υποθεση και μετα βρηκαν οτι ειχε ηδη κλεισει στην αραπια. Ερασιτεχνισμοι δηλαδη και αυτο εκνευρισε τον Λουτσε. Με Κλαεσον, ειπε οτι ζητησαν πολλα λεφτα οι Ρωσοι αν και ακομα και αυτο δεν το πιστευω, 2 βδομαδες δεν ηξεραν τα λεφτα;
Δεν λενε παντα την αληθεια αλλα καποια αληθεια εμπεριεχουν...Γκουερινο έγραψε:Ευχαριστο το οτι δεν κρινεις βαση ονοματων. Αλλα και τα βιογραφικα δεν λενε παντα αληθειαGospi έγραψε:Εγω προσωπικα θελω να μαθω ποιοι ειναι και τι βιογραφικο εχουν. Μετα θα ρωτησω να μαθω τι μερος του λογου ειναι ο καθενας. Μεγαλωσα για να κρινω απο ονοματα και μονο.Γκουερινο έγραψε: Χωρις καμμια ειρωνια. Αν ερθει τωρα καποιος και σου απαντησει ο γιος της χατζηβασιλειου τι θα πεις? Οτι εχουμε καλο σκαουτινγκ η ειναι για τα μπαζα?
Btw ακουγα Τζατζαρα τωρα, που τον θεωρω σχετικα νορμαλ δημοσιογραφο και οχι ιδιαιτερα διαπλεκομενο, και ειπε ευθαρσως πως το σκαουτινγκ τιμ ερχεται σε συγκρουση με τον Λουτσεσκου, και ότι το σκαουτινγκ τιμ το απαρτιζουν τα τσιρακια του Γιωργου. Και ως βασικο υπαιτιο της διαφωνιας φωτογραφησε τον Θωμαρεη...
Αυτο απλα το μεταφερω και δεν θα το σχολιασω.
Το βιογραφικο του Τσολακ τον τελευταιο μηνα ειναι καλυτερο απο του Ροναλντο
Οποτε το να μαθεις 2-3 ονοματα δεν νομιζω οτι θα σου χρησιμευσει.
Τον Τζατζαρα δεν τον ξερω, ισως ειναι καλος ισως οχι, οπως δεν ξερω και κανεναν αλλο επειδη δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ αθλητικη εκπομπη στο ραδιο.
Σε καθε διαφωνια θα υποστηριζω τον προπονητη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω βαση σε αυτα που λεγονται στο ραδιο. Παντα για μενα θα ειναι μαλακιες για να γεμιζουν εκπομπες και να κονομανε (για αυτο και δεν εχω ακουσει ποτε)
Αν για παραδειγμα δεν εχεις καμια σχεση βαση βιογραφικου με το αντικειμενο και την θεση που καταλαμβανεις, τοτε αυτο χρηζει οσο να ναι προβληματισμου και ερευνας.
ΟχιΑποστόληςΑ έγραψε:Εσύ το πιστεύεις αυτό;aivas19 έγραψε:Ο Τζορμπατζογλου σημερα στο πριμο και μετεφερε οτι το scouting team προτεινε τον Ζοαο Βικτορ στον προπονητη, αυτος ενεκρινε να προχωρησει η υποθεση και μετα βρηκαν οτι ειχε ηδη κλεισει στην αραπια. Ερασιτεχνισμοι δηλαδη και αυτο εκνευρισε τον Λουτσε. Με Κλαεσον, ειπε οτι ζητησαν πολλα λεφτα οι Ρωσοι αν και ακομα και αυτο δεν το πιστευω, 2 βδομαδες δεν ηξεραν τα λεφτα;
Мир έγραψε:Ειναι απλά τα πραγματα ειτε θα ακουλουθηθει το σχεδιο με Λουτσεσκου και θα παρουμε ακριβες και αξιολογες μεταγραφες με στόχο το πρωταθλημα.
Ειτε θα παμε σε πλανο βιωσιμόητας με ταλεντα λαχεια, παικτες ακαδημιας και λιγες μεταγραφές εντυπωσιασμου με παλεμαχους, πρωην παικτες λογο τραυματισμου ή εγκεφαλου κτλ
Εννοειτε ότι στην πρωτη περιπτωση θα χτυπαμε πρωταθλημα αλλα θα μπουμε μεσα, ενω στη δευτερη θα ειμαστε αυτάρκεις και στην καλυτερη περιπτωση θα παρουμε κανενα κυπελλο, στη χειρωτερη ουτε 4αδα.
Απλα ο οργανισμος δεν εχει καταλήξει τι θελει.
Πιστευω η προσληψη Λουτσεσκου το απέδειξε οτι υπαρχει μεγελο μπερδεμα.
Όλα ξεκινούν από τα χρηματα…Και χρηματα δεν υπάρχουν διαθέσιμα για μεταγραφές…Φάνηκε από την πρώτη μας μεταγραφή…τον Λούκας Τέιλορ που ήρθε να καπαρώσει το βασικό δεξιό άκρο και παίζει ο Ροντρίγκο που λέγαμε εδώ και 2 χρόνια πως πρέπει να αποχωρήσει….
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παντως εχει πλακα γενικα η ολη φαση, αν δεν το παιρνεις στα σοβαρα. Μπορεις να καταλαβεις τι λεγεται στα ραδιοφωνα μονο μπαινοντας εδω. Ξαφνικα χθες ξυπνησαν ολοι το πρωι και αναρωτηθηκαν 18 Αυγουστου ποιοι ειναι στο σκαουτινγκ του ΠΑΟΚ.
Ο Τοσκιτσης λέει πως χάθηκαν όλοι οι πρώτες επιλογές που είχαν και για εξτρέμ και για επιθετικό και για 10άρι…Από εβδομάδα λέει νεότερα…Ότι νάναι γίνεται…
Επειδη καποιος ρωτουσε ποιοι ειναι στο scouting team της Dortmund. Εδω τα ονοματα...
Αρχισκαουτ Markus Pilawa
Τιμ: Ingo Preuß, Artur Platek, Oliver Schubert, Waldemar Wrobel, Benjamin Frank, Michael Bauer, Alen Terzic
Lars Ricken, Bastian Schulz, Martin Siegbert, Edwin Boekamp, Miguel Moreira, Matthias Schwesig, Lars Ricken
Ας σταματησουμε την γκρινια, να παρουμε σημερα σκορ προκρισης και απο το βραδυ δινουμε πονο παλι.

Αρχισκαουτ Markus Pilawa
Τιμ: Ingo Preuß, Artur Platek, Oliver Schubert, Waldemar Wrobel, Benjamin Frank, Michael Bauer, Alen Terzic
Lars Ricken, Bastian Schulz, Martin Siegbert, Edwin Boekamp, Miguel Moreira, Matthias Schwesig, Lars Ricken
Ας σταματησουμε την γκρινια, να παρουμε σημερα σκορ προκρισης και απο το βραδυ δινουμε πονο παλι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όπως και όλοιMitsospaoki4 έγραψε:Αφού αυτός έλεγε μια ανάσα ο Κλαεσον :p
Απαιτείται σκάουτινγκ για να έχεις ως επιλογή σου τον Κλάεσσον?icue έγραψε:Παντως εχει πλακα γενικα η ολη φαση, αν δεν το παιρνεις στα σοβαρα. Μπορεις να καταλαβεις τι λεγεται στα ραδιοφωνα μονο μπαινοντας εδω. Ξαφνικα χθες ξυπνησαν ολοι το πρωι και αναρωτηθηκαν 18 Αυγουστου ποιοι ειναι στο σκαουτινγκ του ΠΑΟΚ.
Προσβάσεις χρειάζεσαι και αποφασιστικότητα, για να έχεις ορθή πληροφόρηση για τις απαιτήσεις του συλλόγου του και να δεις αν σε παίρνει ή όχι. Που μείναμε δηλαδή, στις διαβεβαιώσεις του μάνατζέρ του?
Yπομονή λίγος καιρός έμεινε για να καταλάβουμε ποιος δουλεύει ποιον. Πάντως στα 45 μου και τον Κλάους να πάρουν δεν θα πολυχαλαστω. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή του καθενός. Να χαλαστουμε γιατί κάποιοι παίζουν με εκατομμύρια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Πέμ 19 Αύγ 2021, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με τα χαρτάκια που δουλεύει και από εβδομάδα παλιότερα θα μας πει σε σχέση με την εικόνα που μεταφέρουν εδώ οι λεβέντες μας.proedros έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει πως χάθηκαν όλοι οι πρώτες επιλογές που είχαν και για εξτρέμ και για επιθετικό και για 10άρι…Από εβδομάδα λέει νεότερα…Ότι νάναι γίνεται…