Μεταγραφές καλοκαιριού III
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Απλά τραγελαφικές καταστάσεις για ακόμα μια χρονιά είτε αυτές έχουν ονοματεπώνυμο Ραζβαν Λουτσεσκου είτε έχουν Ιβάν Σαββίδης κ οι υπόλοιποι παρατρεχαμενοι ο κόσμος είτε έτσι είτε αλλιώς κ η ομάδα την πληρώνουν.....Ελπίζω ν πάνε όλα καλά κ να μην έχουμε μεγαλύτερη εσωστρέφεια από ότι ήδη υπάρχει....
Οπότε ένας νορμάλ παίκτης ο Μποριλ. Χρησιμοτατος. Πάντως έχοντας για πρωτάθλημα το ελεεινό ελληνικό ας μην αμφισβητούμε της Τσεχίας που ακόμη και βαθμολογικά είναι πάνω από το δικό μας.jibbie έγραψε:ισορροπημενος παικτης ο Boril, αρκετα επιδραστικος στο παιχνιδι της Slavia με συμμετοχη στο build up και σε recoveries αρκετα καλη. παροτι ατεχνος ντριμπλαρει με αρκετη επιτυχια και εχει απ τα υψηλοτερα deep completions της λιγκας. τωρα θα μου πειτε, ποιας λιγκας. ναι οκ, αλλα δεν ερχεται και στην premier league.
ο Baba παντως ειναι λιγο καλυτερος αμυντικα και με μεγαλυτερη συνεισφορα στα δυσκολα κομματια του παιχνιδιου στο τελευταιο τριτου του γηπεδου. θα ανεβασω το ραπορτο καποια στιγμη, και ενα συγκριτικο με αλλες περιπτωσεις μπακ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτα απο ολα ο Λουτσεσκου δεδομενα με βαση γεγονοτα βλεπει διαφορετικα το ποδοσφαιρο κι απο σενα κι απο πολλους εδω.kosths BXL έγραψε:Γκουερινο έγραψε:Τσαμπα τα γραφεις. Μηπως τα διαβαζει κανεις? Ολοι εχουν την αποψη τους απο το πλειστεισιον.GINOLA έγραψε:ναι ναι , τώρα χάλασε του Claesson σίγουρα, ότι πείτε, όχι δεν έπαιξε ρόλο ο λουτσέ ,δεν έγινε τπτ όταν εγώ τα έγραφα, έβλεπα φαντάσματα.
Όχι δεν ήταν εκτός 11άδας 2 εβδομάδες πριν ο claesson , δεν είχε συμφωνήσει με κανέναν ,δεν κόπηκε από κανέναν όχι όχι αν δεν επιβεβαιωθούν από τον τόςμίτση και τον cringe μάνο δεν ισχύουν όσα έχω γράψει κατά γράμμα.
αλήθεια, τι εισήγηση έχει δώσει το sc.team για τον μποριλ , θετική η αρνητική ;
Το "δεν δινουμε λεφτα" ειναι πιο πιασαρικο για γκρινια
Αρνητικη εχω δωσει![]()
![]()
γκουερινο το οτι ο λουτσε εκοψε τον κλαεσσον το πιστευω αφου το λεει ο ζινολα....εσυ λες να εκοψες τους παντες απο παντου ? αυτους που θελει ο λουτσε γτ δεν τους παιρνουμε ? τον μπαμπα τον εκοψε ? τον ιντρισι τον εκοψε ? τον ζοαο βικτορ τον εκοψε ? γενικα ειπαμε να μην το παρακανουμε με την γκρινια αλλα εσυ αυτη τη στιγμη το παρακανεις με το να προσπαθεις να παρουσιασεις καπως αλλιως μια κατασταση που φενεται εδω και λιγο καιρο που παει... μετα τις 15 σεπτεμβριου οταν θα εχουν τελειωσει και οι ελευθεροι πες μας και εσυ για "κανονικους ποδοσφιαριστες"
Ιντρισι Ζοαο Βικτορ και Μπαμπα οχι δεν πιστευω οτι τους εκοψε αλλα τι ακριβως με ρωτας? Αν πρεπει να δωσουμε 20εκ να τους παρουμε ? Η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Καλυτερα με Περειρα και Λαμπρου
Η κατασταση στον ΠΑΟΚ παει εκει που πρεπει.
Την αλλη κατασταση την κατευθυνεται εσεις οπου θελετε και δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Ειναι δεδομενη η "αγαπη" του λαου απο την δεκαετια του 70 οταν ειχαμε την καλυτερη ομαδα αλλα η μιση τουμπα εβριζε εν χορω τον προπονητη οταν δεν εκανε τα κεφια τους να βαλει στην 11αδα αυτους που ηθελε το γηπεδο. Κατι βεβαια που επαναλαμβανεται μεχρι τωρα.
Μολις ΧΤΕΣ ειπε ο Λουτσεσκου να σταματησετε τον αρνητισμο και αμεσως γραφτηκαν 20 σελιδες εδω με φουλ αρνητισμο και μαλιστα οχι σε ασχετη μερα αλλα παραμονη και ανημερα κρισιμου αγωνα
Καληνυχτα μας
- thanos-xanthi
τα σχόλια σε ένα φόρουμ οπαδικό τι σχέση έχουν ακριβώς με τον αγώνα και τη μέρα του αγώνα, δε μπορώ να το καταλάβω
είναι άλλο πράγμα ο αγώνας, και όλοι θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα
και άλλο πράγμα η αποδυνάμωση και γήρανση της ομάδας
επιπλέον για το φίλο που λέει στις 26 του μήνα θα μείνουν οι ομάδες εκτός Ευρώπης και θα προκύψουν περιπτώσεις παιχτών, το θέμα είναι εκείνη τη μέρα μην έχουμε κηδείες κι εμείς, που πάμε αποδυναμωμένοι και ρισκάρουμε για πολλοστή φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι
είναι άλλο πράγμα ο αγώνας, και όλοι θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα
και άλλο πράγμα η αποδυνάμωση και γήρανση της ομάδας
επιπλέον για το φίλο που λέει στις 26 του μήνα θα μείνουν οι ομάδες εκτός Ευρώπης και θα προκύψουν περιπτώσεις παιχτών, το θέμα είναι εκείνη τη μέρα μην έχουμε κηδείες κι εμείς, που πάμε αποδυναμωμένοι και ρισκάρουμε για πολλοστή φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι
- paokovios1974
Μέχρι το βράδι θα ανακοινωθεί ο Μποριλ απ' ότι καταλαβαίνω.
Ραιν έχεις ακούσει εναλλακτικά ονόματα για τζοβιγκο κλαεσον;
Ραιν έχεις ακούσει εναλλακτικά ονόματα για τζοβιγκο κλαεσον;
Φίλε δεν θα ρωτάς δύσκολα πράγματα εδώ στο φόρουμ!!! Απάντηση πάντως μην περιμένεις.kritikos44 έγραψε:Άλλο πάλι αυτό με τα λεφτά.
Καταρχήν κανείς δεν νομίζω ότι ζήτησε ακριβά ψώνια και να ξοδέψει ο Ιβάν εκατομμύρια.
Έξυπνες κινήσεις θέλουμε που να συμπληρωθουν από ένα ~ δυο πιο ακριβές κινήσεις που να κάνουν την διαφορά.
Αλλά αυτό από το μην έχουμε αριστερό μπακ απέχει πάρα πολύ.
Δεν νομίζω ότι χάλασε κανένα ο ελεύθερος Σβάμπ ή ο άτυχος Ολιβέϊρα.
Το επιχείρημα επίσης ότι επειδή πρωθυπουργός είναι ο πρεζέμπορας δεν ρίχνει ο Ιβάν λεφτά πάλι είναι αστείο.
Η Ευρώπη δε μας νοιάζει καθόλου?
Καταρχήν από εκεί πιο πολλά λεφτά μπορούν να έρθουν.
Αλλά εκτός από αυτό όταν αλλάξει η κυβέρνηση και πάρουμε ξανά πρωτάθλημα για να μπούμε στους ομίλους του champions league με ποιους θα κληρωθούμε πάλι, έχοντας πέσει στην βαθμολογία της UEFA ?
Απορία.
Είσαι ο Ζ παίκτης σε μια ομάδα, πιθανά ότι καλύτερο διαθέτει αυτή.
Σε ηλικία ταμάμ να πας όπου θες.
Ούτε νέος και άπειρος ~ ούτε στα τελειώματα.
Έπαιζες Champions League με την προηγούμενη ομάδα σου.
Την χρονιά που πέρασε έκανες καλή χρονιά και ήσουν καθοριστικός σε κρίσιμα ~ σημαντικά παιχνίδια.
Τώρα είσαι στην χειρότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, η ομάδα σου πουλάει ότι καλύτερο έχει , δεν ενισχύεται και βλέπεις ότι υπάρχει μια ανοργανωσιά , μια δυσκολία στην συνεννόηση, κάτι τέτοιο παρόλο που χρήματα έχει η ομάδα.
Το πρωτάθλημα που παίζεις είναι κακό και ενδεχομένως κατά κάποιο τρόπο προδιαγεγραμμένο ποιος θα το πάρει αφού και η ομάδα σου που θα μπορούσε να το χτυπήσει δε φαίνεται να το πιστεύει και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις.
Το συμβόλαιο σου λήγει και μπορείς να φύγεις να πας όπου θες εσύ.
Σίγουρα ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα και ίσως και με καλύτερα λεφτά θα σου χτυπήσουν την πόρτα γνωρίζοντας ότι μπορούν να σε πάρουν τζάμπα.
Θα ανανεώσεις ?
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Σε το κατάσταση είναι ο Lucas; Ο Prijio πάντως είναι απροπόνητος.pagotatzis έγραψε:...Ότι μόνο δυο επιστροφές θα έφερναν χαρά στα Παοκια
Λουκάς Περεθ
Πριγιοβιτς
Αλλά και για αυτούς κάποιος θα βρεθεί να γκρινιάξει
- sourmenetes
- Moderator
Ναι δε θα ρωτάς γιατι έχουν γραμμή εδώ να στηρίζουν την παε.
Αντε Κοφτε τις σαχλαμάρες θα πω εγώ.
Εκτός ότι μαθαίνουν κάποιοι ονόματα και. Θέσεις ανθρώπων τα οποία δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα, τους κατηγορούν για όλα τα δεινά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκτός ότι μαθαίνουν κάποιοι ονόματα και. Θέσεις ανθρώπων τα οποία δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα, τους κατηγορούν για όλα τα δεινά.
Ναιlaska4 έγραψε:Ρειν είμαστε κοντά κάπου ???rainmaker έγραψε:Χαλαρώστε
Οπλίζουν ρόπαλα σιγά σιγά
Άλλωστε το κυκλοφορούν και οι αρδ ότι μέχρι Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις
Τα είπα και πριν
Αριστερό μπακ (Μποριλ, ή και όχι, για να δούμε)
Εξτρέμ καλό, κανονικό στυλ εξτρέμ όχι βαρύ κορμί
Φορ νορμάλ, όχι καρυδότσουφλο
Και μετά πάμε για δεκαρι και ίσως τέρματα
Θέλω να μάθω την άποψη του σκαουτινγκ Τιμ για τον τεϊλορ
- ΑποστόληςΑ
Τελικά ο Ferrari μπορεί και να μην ήταν τόσο κακός...FreeWatcher έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά θέλετε Μποριλ? Άποψη δεν εχω για τον παίχτη αλλά παιζει να είμαστε η μονη ομάδα παγκόσμια με δυο δεξιοποδαρα αριστερα μπακ!!!
Πάρα πολύ ωραία κι ψύχραιμη τοποθέτηση. Πάντως υπάρχει μια τεράστια τάση στο φόρουμ η οποιαδήποτε κριτική γίνεται προς την διοίκηση να είναι προσωποποιημένη κατευθείαν στον ΙΒΑΝ. Αυτό είναι εξαιρετικά δυσάρεστο καθώς με αυτό τον τρόπο τα διοικητικά στελέχη που τρέχουν τα θέματα της ομάδας απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας κι βγαίνουν έτσι σχεδόν κάθε χρόνο εκτός κριτικής. Αφού τα αμέσως επόμενα πυρά τα δέχεται ΠΑΝΤΑ ο προπονητής.Metagrafakias έγραψε:Για καθειστε καλα που απαγορεύεται η κριτικη στον Ιβαν….δλδ να μην επισημαίνουμε τα λαθη που γινονται κατα εξακολούθηση στις μεταγραφες;;;ολα καλα πανε δλδ;;;δλδ οποιος το επισημαίνει θελει Γουμενο και Φλωρίδη;;;ο Ιβαν ειναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ και οταν μια μερα θα φυγει να του γινει άγαλμα αλλα λαθη εχει κανει και πολλα Μαλιστα πχι απαραίτητα απο αυτον αλλα απο αυτους που εβαλε να στήνουν την ομαδα καθε χρονο…το οτι δυο χρονιες εκτος Ευρώπης το λετε καποιοι ετσι απλα λες και το μπατζετ μας ηταν σαν του Ρούλη…πλήρης αποτυχία ηταν αλλα δεν ειδα κανεναν να αναλαμβάνει την ευθύνη την εύκολη λύση παντα ο προπονητης φταιει…το οτι απο Ιανουαριο δεν εχεις αριστερο μπακ και πηγαμε 18 Αυγούστου και ακομα δεν εχεις δεν ευθύνεται καποιος;;;ειναι προγραμματισμός ομαδας που παει για πρωταθλημα αυτος;;;;δεν θελει κανενας να φυγει ο Ιβαν να λειτουργήσει η ΠΑΕ σε πιο επαγγελματικά πλαίσια θελουμε….και Οχι δεν στελνω βιογραφικο να αναλάβω εγω γιατι δεν μπορω κατι τετοιο επρεπε να πουνε και αλλοι που ανέλαβαν αλλα ηταν γλυκός ο μισθός μήνας μπάινει μήνας βγαινει…..
Μονο ενα εξτρεμ?rainmaker έγραψε:Ναιlaska4 έγραψε:Ρειν είμαστε κοντά κάπου ???rainmaker έγραψε:Χαλαρώστε
Τα είπα και πριν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Αρχίζει η μεταγραφική καταιγίδα ,πάρτε ομπρέλες,μάλλον καλύτερα μην παίρνεται να γουστάρουμε.rainmaker έγραψε:Ναιlaska4 έγραψε:Ρειν είμαστε κοντά κάπου ???rainmaker έγραψε:Χαλαρώστε
Τα είπα και πριν
Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?sourmenetes έγραψε:Ναι δε θα ρωτάς γιατι έχουν γραμμή εδώ να στηρίζουν την παε.
Στην τελικη ας κανει καποιος απο εσας μια ερώτηση να μαθουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk